icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
14. sep 2012

@linddi ja uz som ti pisala, ze ti drzim palceky, moja 😉 😉 😉 a skutocne sa nemas coho bat - prave naopak - tes sa na babenko - budete k nemu zase o hodny kus blizsie. a na tvojom mieste pred onym zakrokom by som sa dala do takej pohodicky - kavicka, kolacik s drahym alebo kamoskou. musis byt uvolnena a dobre naladena - vtedy to vyjde 😉 budem na teba vecer mysliet 😉 😉 😉

simonkato
14. sep 2012

@horseshoe aj ja som sa tak rozhodla ze urobim dalsi testik v pondelok a ked bude ciarocka silnejsia utekam k nemu lebo ak nahodou v pondelok ciarocka nebude ziadna a jedla by som dupika by som si mrchu len odialila.Ach nech uz sa drahy zobudi ci si to len nenahovaram ale prsia ma stale bolia mam na nich vystupene zilky a su take na dotyk horuce vecer ma vzdy chyta vlci hlad a podbrusko pobolieva na striedacku ale vzdy sa daju tieto priznaky nahovorit.A ani potichucky sa nemozes radovat zakazujem bojim sa hrozne sa bojim akosi som prestala verit na zazraky.

drobca07
14. sep 2012

@simonkato 🙂 ....moja tak iba rýchlo nasaď vitamín E400 a kyselinu listovú !!! cmučky 😉 🙂

simonkato
14. sep 2012

@drobca07 papam cistu kyselinu listovu a este mam od gyndosa vitaminky na prirodnej baze troje.

horseshoe
14. sep 2012

@simonkato Ja viem moja - ty vies velmi dobre, co je to strach o babatko -takze tvoje pocity su uplne normalne, ale ver tomu,ze zazraky sa deju kazdy den - akoby povedal Forrest Gump 😉 A je to naozaj tak. Tie priznaky co mas - vies ako to je s nimi - mozu a nemusia byt znakom tehotnosti...Podstatne su tie ciarky na teste - uvidis, ci testik bude silnejsi v pondelok...Ja verim, ze ano, ze ti to Panbozko dopraje konecne a hlavne aby sa babenko v zdravi udrzalo v brusku 😉 Drziiiiim strasne moc prsty 😉 😉 😉 😉

linddi
14. sep 2012

@horseshoe ďakujem moja za radu 😎 aj zato, že budeš na mňa myslieť 😵 😵 😵

simonkato
14. sep 2012

@horseshoe dakujem moja a modlim sa nech su tvoje slova pravdive 😀 😀 😀

brumka
14. sep 2012

@simonkato @linddi drzim vam obom palceky 🙂))))))))) odbieham lebo peciem tu tortu ako som spomynala a nervacim pri nej

horseshoe
14. sep 2012

@brumka a co nervacis moja? co sa ti nedari s tortickou?

simonkato
14. sep 2012

@horseshoe
@brumka
@drobca07 no dievky moje moj chlap ma rychlo schladil na test ani nemrkol a povedal ze sa pozrie az v pondelok a ked bude ciarka silnejsia ze potom budeme nieco riesit aby som nebola zbytocne sklamana chce mi dobre poklad moj.Normalne ma uzemnil 🙂Ale usmev na tvary veru mal 🙂

simonkato
14. sep 2012

@brumka moja co s tortickou poradim ti ak potrebujes som vyucena cukrarka 🙂

brumka
14. sep 2012

@simonkato jje dakujem budem sa pytat ale toto uz zvladnem, hram sa s marcipanom, vcera som urobila chybu pri peceni tak mam kryvu tortu co uz :(
@horsesoe nedari sa mi. daco som vcera pokaslala a uz sa to vlecie s tym

simonkato
14. sep 2012

@brumka skus dat viacej kremu na to krive miesto pak stuhnut a uz to lepsie zakrijes s marcipanom alebo si upec piskotu to je rychlo a tu tam dako pricapni a zakremuj vies co sme sa mi namaskovali na praxi a bolo to na nepoznanie.

brumka
14. sep 2012

@simonkato dakujem za radu dako som to zamaskovala aj tak to je kryve auz je to aj potiahnute, ten marcipan co mam je na nic, mala som to cele spravit s tou druhou hmotou

horseshoe
14. sep 2012

@brumka jasne, ako vravi Simka, krivost sa da zakamuflovat 😀 😉 Aj tak je najdolezitejsie, ako torta chuti - ked je mdla, sucha, margarinova - tak aj keby bola neviem aka pekna - nejedla by som ju 😉 Chut je u mna prvorada. A radosticku urcite spravi, to sa neboj 😉

brumka
14. sep 2012

@horseshoe jasne jasom uplny zaciatocnik piect sa ucim sama uplne vsetko. a s plnkami je u mna poblem zatial robim pudingove lebo kde citim maslo to ja do ust nedam, som asi prvy clovek na svete co nejze mlieko, maslo a ryby 🙂 a robim to len rpe radost zatial robim 4 tu a len pre znamych ako dar

horseshoe
14. sep 2012

@brumka ja tiez pekavam torticky pre rodinku. no a do pudingovej nedavas maslo???ohromna plnka je aj z mascaropone a cokolady napriklad. ja mam velmi rada torty s ovocim - to doda celej torte stavnatost 😉 inak ja zase nemam rada torty potiahnute tymi roznymi umelymi hmotami - este mozno tak domaci marcipan zo suseneho mlieka alebo z mandli uznavam, ale radsej mam nepotahovane 😉

brumka
14. sep 2012

@horseshoe davam tam maslo podla toho vo mma ci margaryn alebo maslo ale priznavam davam skor margarin lebo mi maslo strasne smrdi a ta chut mi vadi...ja som inu ako pudingovu neskusala, na tak malo toriet nemam skusenosti vadsie.... mne tie hmoty z cukrikov a zo suseneho mlieka nechutia. a robim len potiahnute ine som neskusala, vidis 1000 ludi 1000 chuti 🙂

simonkato
14. sep 2012

@brumka neboj moja hlavna je chut ako ti napisala @horseshoe a ty to este zakryjes dakymi cackami nackami aky robis tvar ?Robis pre dieta ci dospeleho?Kludne ked sa ti nepaci marcipan stiahni a potiahni hmotov alebo na ten marcipan daj este hmotu ono sa to da pekne poprekryvat neboj bude uzasna a hlavne s kludom prvorada je chut.a co som videla tvoj album klobuk dole si sikulka od prirody 🙂 A plnky mozes mat tvarohove len neviem ked nelubis mlieko maslo ci dake mliecne vyrobky aj oblubujes aj to mascarpone je vyborne aj s dakymi marmeladami zmiesat kuskami ovocia.Mnam si robim chute 🙂

horseshoe
14. sep 2012

@brumka to vazne?? 😀 ja zase milujem vonu praveho masla v torte 🙂 a tie potahovky ja ked idem jest tortu - vzdy ich davam dole - je to sladke ako cecek a hned ma z toho rozbolia zuby 😀 fakt ako pises - kazdemu cosi ine chuti 😉 😉 😉

brumka
14. sep 2012

@horseshoe zalezi aku mas, ja co som skusala jest tie podomacke tie mi nechutia lebo nic len cukor z nich citim, tak ja nemam skusenostija som kolace nikdy nejedavala, u nas sa nepieklo takze si skor tie decke torty kompenzujem 🙂

typa
14. sep 2012

@brumka ja by som raz chcela upiect nieco,co bude chutit dobre,ale som totalny antitalent na pecenie. Navarit zvladam v pohode,ale piect... Uz mam taker 8 mesiacov pokazenu ruru a mm sa ma stale pyta,ci uz nechcem novu. Ale naco ked nepeciem 🙂

ellis21
14. sep 2012

Čaute babulky, tak ja som tiež nevydržala, tak veľmi som obchádzala lekáreň aby som si nekúpila test ale začalo ma hrozne boleť hrdlo tak som dnes išla a samozrejme kúpila. Je tam slabunký duch no neviem či je to spoľahlivé lebo mrchu mám dostať v stredu. Neviem či to nebolo skoro. Skúsim testovať v pondelok ale brucho mám akoby som prehltla futbalovú loptu. Nechápen a strašne ma bolia prsia a kríže. Ja som s toho už mimo. 😖

zora256
14. sep 2012

@brumka Ahoj!No ako dopadla torta a oslava?

zora256
14. sep 2012

@werusss Tak fajn,ja že ako to myslela😀 tá doktorka🙂Držím palčeky aby bolo všetko ok 😉

zora256
14. sep 2012

@deculko Ahoj!
Viem ako sa cítiš☹ja som veľa nocí plakala,predtým ako som z malým otehotnela a tiež som sa cítila zúfalo,keďže sa nám roky nedarilo otehotnieť dlhé 3 roky aj zo 2 mesiace a na 4rok sa nám malý narodil,a teraz keď lekár tlačí na nás,že ak sa do novembra nezadarí tak mám ísť na operačku...ale akosi to nepripúšťam radšej sexík máme keď máme chuť a keď nie tak načo,veď ak je ovulka tak je aj chuť,no nie?Viem ako je to nanič keď si nevieme určiť kedy by bolo najlepšie mať bábo...keďže to tam hore rozhodujú,kedy nám zošlú anjelikov,a kedy príde na nás všetky rad,čo narobíme,nemáme Bohužiaľ na výber ja len vdobrom závidím tým,ktoré hneď akosi zmyslia otehotnejú,a ja si musím počkať mesiace a roky☹Ako aj ty píšeš už 9 mesiac sa snažíte:-/ my 6mesiac:-/ale snažím sa si to neprípúšťať,že sa snažím,keďže z malým som otehotnela,vtedy keď som to celé už vzdala a bola som rozhodnutá v októbri 2010,že ak sa do decembra nepodarí tak si začneme vybavovať v januári adopciu.A zadarilo sa práve vtedy,preto si vás len čítam a odpisuje a píšem,ale snažíms sa nemyslieť na seba ako snažilku...Skús to nejak aj ty,nesnažiť,a len si to užívať keď máš chuť🙂
@drobca07 Ahoj!
neboj určite sa vám podarí 😉 ,ver tomu,len sa neupínaj na snaženie tak veľmi ale si sexík užívaj,keď máš chuť,a hotovo,lebo ja kým som sa moc upínala každý mesiac počas 3rokov snaženia sa nedarilo až keď som to vzdala vtedy sa zadarilo 😉
Aj my máme v rodine jednu,ktorej sa taktiež spolu z manželom nedarilo otehotnieť roky a z jedným mala len jednonočný románik,len aby mala krásne dieťatko ženatým a má naozaj krásnu modelku dcéru v časopisoch je ale neviem akom🙂A chlap sa naštval a tiež jednej spravil dieťa,a je im obom veľmi ľúto,že spolu mať nemohli a tak sa rozviedli a žena žije so svojou mamou a s dcérou🙂Sú také pári určite viac,len akéto musí byť ťažké,keď sa dvaja ľúbia a spolu nemôžu mať dieťatko,je mi naozaj ľúto,že si si aj ty musela takým prejsť 😢 .
Prajem vám babule aby sa vám zadarilo čím skôr a najmä nemyslite stále na bábo,zaobstarajte si nejaké zvieratko a prejdú vám mišlienky a aj láska na ne🙂a zadarí sa určite,len nie mačky do postele...lebo to môže spôsobiť neplodnosť. 😉

brumka
14. sep 2012

@zora256 ahoj torta este nieje hotova, musela som sa dcerke venovat a oslava je az v sobotu, tak dufam ze prezije cestu cez pol SR
inac k tym mackam, to iste sposobuje aj pes, bravcove maso. hovori sa tomu toxoplazmoza, ja som cely zivot malamacku v posteli a otehotnela som po mesiaci 🙂)) robili mi vicccccccc krat testy, nikdy som tu pliagu nemala 🙂 proste to s tymi mackami je len povera a ostalo to tak, chudatka macicky a ak sa staras o hocijake zvieratko aj po veterinanej stranke nieje sa coho bat a samotna macka neublyzi to len vykali len neviem aky clovek ich chyta vedome do holych ruk.

zora256
14. sep 2012

@julinka88 Krásna správička🙂Gratulujem a držkajte sa ,všetko dobré prajem🙂

zora256
14. sep 2012

@brumka No to máš pravdu,ja lenže moja spolužiačka snimi spávala dlho chodila k doktorke k nefrologičke,kvôli tej toxoplazme,lebo u nej bola tá choroba,neviem ako je natom teraz už rok je vydatá a tiež sa snažia o bábo.Nuž nám mačky ujdú máme len kozu a capa so sliepkami🙂nemám rada bravčové,lebo mám ťažkosti s trávením mäsa a najmäz vylučovaním☹,tak len hydinu a zajčie keď dá svokor,tak také jedávame všetci🙂.A keďže tie mačence všetky zmyzli už sme mali dokopy 7 mačiek a ani jedna neostala,tak som sa rozhodla,že časom asi narok kúpime akvarko z rybyčkami🙂Vraj ukludňujú🙂

brumka
14. sep 2012

@zora256 hehe, akvarrko. ja ked som byvala v RD som mala kocura, moj postelovy milacik ale ako byvam v panelaku tak macka v panelaku nechcem tyrat a psi nemam rada, smrdia mi. tak mam fretku 🙂 ja mam vzatah len selmam, hlodavcom (mys, skrecok, kralik). ta spoluziacka sa asi o tie macky moc nesstarala, asi nechodili ockovat a na prehliadky. ja uz 5 rokov macky nemam.
@julinka88 to je super, grtulujem 🙂
@ellis21 kiez by ti to vyslo 🙂 tesim sa
@typa jasom uplny samouk. ucim sa z netu