icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
14. sep 2012

jujj, babky eviete mi poradit, treti den mam krce v stehne, myslyte mi ze magnezium mi ato pomoze? v tehotenstve som to mavala ale preslo to dnom porodu, vtedy mi nato magnezium pomahalo. nechapem z coho to mozem mat. 4 dni ma boli podbrusko, neznesilelnu chut nakeksik, zeby priiznaky ovuly? na 14DC by aj mohlo byt no nie?

zora256
14. sep 2012

@drobca07 Ahoj!Tak ako píšeš,aj mne veľa žien hovorí,že som mladá,nuž ale čo ony vedia otom,že ako dlho si sa snažila,no nie?Veď ani môj život nepozná nik,len ja viem,že ako dlho som po mojom malo túžila a ako veľa som nocí prebdela s plačom a modlitbami,kým som mala prvý test pozitívny...ľahko sa vraví,že mladá,keď duša je už dosť stará nato,aby mohla prevziať zodpovednsť za malého človiečika a odovzdať svoje vedomosti,a lásku...
Veď aj moje telo hovorí za všetko,šanca u mňa otehotnieť je 50% a u mújho muža tiež čo je vpodstate spolu len 25%☹ale viera je silnejšia a ja verím,že sa zas podarí stými 25% druhé bábo,a že nebudemuž musieť čakať ešte takmer 3roky,ako pri malom,keďže sa už pol roka snažíme,hoc si to radšej nepripúšťam...
Treba si sexík len užívať,a nebrať ako povinnosť,a skús sa uvolniť nemysli radšej na tie roky ktoré máš za sebou,a príde to nečakane o to bude väčšia radosť 😉 .Veľmi Ti prajem aby sa vám podarilo tento mesiac🙂

zora256
14. sep 2012

@brumka Ahoj!
Magnézko mi stále pomáha na svalové kŕče,daj si vpohode🙂ja hoc kedy keď ma bolia nohy šupnem do seba aby ma neťahal kŕč vnoci pri spánku.Držkám palčeky aby sa podarilo bábo,zasnažte sa 😉

zora256
14. sep 2012

@brumka Tak ja som zas alergik na srsť,perie,prach,tak chlpáče nemusím,pre istotu,mne škrečky smrdeli mala som,a sestra má morské prasiatko,tak len pozeráme,a preto chcem rybyčky radšej,tie nemusím rukami chytať a tak,a pekne vyzerajú,najmä farebné,keď už papagájov nemôžem:-/
A možno,že ich neočkovali ja neviem:-/
Držkám vám palčeky aby sa vám zadarilo,keď máš chuť na keksík,tak si muža nenechaj leňošiť😀

zora256
14. sep 2012

@typa Ahoj!My zas rúru ani nemáme,a ani čas na pečenie by som nemala pri malom,a čo nám trom treba to zjeme aj u našich a svokrovcoch alebo v cukrárni🙂A možno časom,keď deti podrastú abudú sa môcť aj bez dozoru pohrať,tak bude aj rúra,keď budem mať zamestnanie,lebo sú drahé okolo 300eu určite,a ja chcem sklokeramickú🙂Rada pečiem,ale aj mixér mi muž pokazil a na nový nieto akosi peniaky,lebo vždy niečo treba platiť:-/Ale nevadí,aj ručný je fajn na palacinky🙂A teraz aj tak idú potraviny hore,tak budeme rady keď bude čo jesť a nieto ešte piecť😀

zora256
14. sep 2012

@ellis21 Ahoj!
Tíško gratulujem a držkám palčeky aby // len silneli a ms nedorazila 😉

ellis21
14. sep 2012

@zora256 ďakujem, zatiaľ ešte tomu nepripisujem vážnosť aby som nebola sklamaná. Vyskúšam ešte v pondelok. 🙂

zora256
14. sep 2012

@ellis21 Držkám palčeky🙂

deculko
14. sep 2012

@atane81 kdeze si nam dneska Reny? 🙂)) dufam,ze nemas smutnu naladu....

typa
14. sep 2012

@zora256 ved to..ja prijdem domov z prace o 7 vecer a to sa mi uz nic nexce. Ja mam svokru o 2 poschodia vyssie,takze ak potrebujem nieco piect,tak vybehnem k nim. Oni k nam nechodia,takze mam pokoj 🙂
Ja chcem zase s indukcnou varnou doskou. Aj ked peniaze na nu mam,radsej ich dam ba hypoteku,nech sa jej cim skor zbavim:-P

julinka88
14. sep 2012

@lumiva Ďakujem. na ďalšiu kontrolu idem o 3 týždne tak už by som mala dostať aj knižku 🙂

franica
14. sep 2012

čaute- ako vždy vás sledujem, len som nejak nestíhala aj písať. Verili by ste, že celá TV je prepchatá deťmi?? Ja telku vôbec nepozerám, ale dnes som si ju pustila, že čo nové a začalo to trojičkami narodenými v Maďarsku, potom ukazovali škôlky a že deti majú chrípky a potom zase, že Budapešti majú nové cvičenie: mamičky aj s bábätkami tancujú- také to bolo zlaté, ak sa mi raz zadarí s mimi, tak by som na také hneď išla. Ja nešportovec 🙂 Dúfam, že to príde aj k nám, aby som nemusla do Pešti s mimi chodiť- ale @rohlicka to bude mať blízko 🙂 Ozaj rohlicka- myslíme na teba a na tvoju svadbu zajtra 🙂
Pri všetkých sa mi až slzy tlačia do očí- občas ma to chytí, že tak strašne by som chcela byť už aspoň v štádiu snaženia sa ☹ Viem, že čas ide, no ale vyrovnajte sa s tým, že sa nedá nič robiť...ach jaj, dlhý mesiac mám pred sebou ešte 😒 Ešte dobre, že drahý je v nočnej, by mi len vravel, že zbytočne sa trápim nad nezmeniteľným...chlapi čo? Ešteže ste tu vy, baby 🙂 🙂 🙂

franica
14. sep 2012

@linddi juuuuj tak to silno myslím na teba a veľmi držím palce, aby to vyšlo. Ani písať neviem jak mám všetky prsty prekrížené 😉

@simonkato Simi, Simi, Simi!!! Čože? Že duch?? ojooooj...nebudem radšej nič hovoriť, ked nechceš..ale no predsa...to je nádejné, ale pssst...tak aj tebe zatiaľ držím palce

@drobca07 ja som ten tvoj príbeh nejak doteraz nepostrehla, ale je to smutné, že takto dlho musíš čakať. Ale ja verím tomu, že onedlho budeš za to odmenená a čo ty vieš, možno aj dvojnásobne 😉

@ataner81 kdeže si nám Reni?? Chcela som ťa poveriť, resp. sa ťa skôr spýtať, že či najbližšej tabuľke nepridáš aj tie krstné mená, aby sa nám neplietli a aby sme ich potom nemuseli spätne hľadať...keď sa nám tu už žienky zverili 🙂

simonkato
14. sep 2012

@franica joj mojko dakujem za drzanie prstekov ani nevies ako sa modlim nech to nieje len sen ale realita ktora dopadne s tym najkrajsim koncom.Nech uz je pondelok nikdy som nechcela aby tak rychlo skoncil vikend.A neboj mojko mesiac utecie ako voda a ani sa nenazdas budes tehulka ved vy ste nemali problem s otehotnenim takze si myslim ze nebude ani teraz a ine si nemozes ani ty pripustat.

simonkato
15. sep 2012

Dobre ranko dievcence moje spinkala by som az by som plakala ale ideme na ten autosalon dufam ze ma tam slak netrafi nakonies berieme troch pubertiakov dvoch15rocnych a jedneho 12rocneho.V noci som nemohla vobec spat som hrozne rozbita len som sa prehadzovala.Ale teraz prejdem k tomu krajsiemu samozrejme ze mi to rano nedalo a ocikala som dalsi testik je tam znovu taky dusik samozrejme ze to nieje silnejsie ako vcera ale to uz asi nebude nahoda ze aj na druhom teste bol duch.Budem vas dalej o mojich duchoch informovat ale teraz budem az v pondelok ocikavat a pojdem ku gyndosovi dufam ze ma nesprdne kazal cakat pol roka a su to 2mesiace.Hm pritrafilo sa a hotovo nemusi vediet ze sme sa snazilkovali ale ked si to zoberiem tento mesiac skoro vobec velmi malo.Ale asi viem kedy a ako som ostala tehu tak som zostala aj pri malickej.Pri polohe ked som ja bola hore.

typa
15. sep 2012

@simonkato juj,drzim Ti velni palce,aby to teraz vyslo 😉 Aj my ideme na autosalon.. sa mi straaasne nechce,ale mm je obrovsky fanda do aut,tak to musim prezit..:-/

lumiva
15. sep 2012

@simonkato Dobre ranko, jasne, ze treba ocikat testik. Ja som za to. Naco si zbytocne namyslat. Ja som zase spala od osmej vecera, velmi mi chybal spanok. Teraz ranajkujeme a potom klasika, upratat, poprat. Ten autosalon ti nezavidim, ja nemusim taketo akcie. Ja ma najradsej domaci relax. Aj ked budem cely den zehlit, ale som doma. Ale i tak ti prajem peknu sobotu a davaj na seba pozor. Drzim ti palceky. 😉

sanchez81
15. sep 2012

@simonkato Chodím sem nazerať, prispievam už menej, ale stále som zvedavá čo je tu nové. A hneď takto zrána sa veľmi teším (nechcem zakríknuť) 🙂 Veľmi, veľmi držím prsty a prajem ti to. Dúfam, že po všetkých tých peripetiách ťa čakajú už len úsmevné dni. 🙂
p.s a pre istotu si daj aj ten Duphaston. Raz denne ti neublíži 🙂

deculko
15. sep 2012

simi skus ako @sanchez81 vravi,raz denne dufik do pondelka... nech je to istejsie🙂 vsetky ti drzime palce🙂))

zora256
15. sep 2012

@typa Ahoj!
Tak to sme podobne🙂Ani moja svokra knám veľmi zriedka príde a to len na 30 min.a beží domov umývať celotýždenný riad:-/A tak my chodievame asi tak 2x za týždeň k nim.A moja mama max v nedeľu príde a my chodievame v sobotu k nim,ak nepracuje.Aj my máme hypotéku,ale tak ani na ňu do plusu odložiť nemáme čo,keďže mesačne platíme 147eu za ňu,z jednej výplety ktorá je max 400eu je to dosť ale keď my sme nachceli platiť 30rokov tak sme vzali na 7rokov ešte je to necelých 3roky čo musíme platiť,kiežby to rýchlejšie prešlo,a máme poistky my máme z mužom ročnú a malý mesačnú,a je to dosť ťažké na malého miniem len rodičovskú a veľa krát aj z tej jednej výplaty treba,ale tak to iste vieš aj ty aké to je z mesiaca na mesiac vyžiť,ale nechcem sa sťažovať aj tak by som bola šťastná ešte z jedným dieťatkom,keďže hračky a šaty máme po prvom aj kočík,postieľku donesieme od našich sestrinú ak by sme mali druhé tak by malý bol v sestrinej väčšej a a drobček v tejto čo máme pre malého,proste len mliečko a hygienické potreby sa druhému kupovali nové🙂A pravda ďalšia poistka mesačná,ale to kým pôjdu do škôlky to sa vyplatí a môžem potom ísť zarábať😀 Všetko sa nejak vyrieši kiežby drobček bol už na ceste k nám 😉 .

simonkato
15. sep 2012

Ahoj kocky konecne domka.Ja auticka mozem a moji chlapi uz duplom boli nadseny a aj ja z niektorych velmi sa nam tam pacili Traky -kamiony krasne namalovane ci skor nastriekane jeden napr pirati z karibiku veterani krasny Ale naj bola jedna sow motorkara to chalani ani nedychali a priznam sa ze ani ja iny typek.Ale som naozaj unavena a idem si lahnut. @deculko @sanchez81 babenky vy mi citate myslienky samozrejme ze som si rano jedneho dupika dala a rozmyslam ze dam jedneho aj vecer. @typa no mne saa veru v celku pacilo ale mam dost mozno sme sa aj niekde videli xi ale hrozne vela ludi tam bolo rano este fajn ale uz okolo pol 12tej v tych pavilonoch sa nedalo dychat. @lumila samozrejme ze sme si davali pozor a este som musela na styroch chlapov dozerat 🙂 ale uz budem len oddychovat a asi hodim slofika.

basikes
15. sep 2012

ahojteee. po 2mesiacoch znova pristup na net a tak, ze idem pozistovat, co nove. alee asi nemam sancu, tak by ste mi mohli v skratke referovat, kolko novych tehuliek a taak 🙂

typa
15. sep 2012

@zora256 vazne sme na tom podobne 🙂 Ja chodim k svokrovcom denne na obed 🙂 Ale vecer uz nie. Iba ak ma muzicek ukeca. My sme si hypoteku dali na 6 rokov. Mesacne 250€ len tak uleti,ale bude to aspon moje. Takze investicia je to dobra. Ja som spokojna 🙂 Moj svokor by uz baby velmi chcel- sme ich jedina nadej na vnuca. Povedal,ze bude platit uver za nas ak budem na materskej. To by som velmi nechcela,ale uvidime co bude. Mozno bude baby az po splateni.
Ale uz sa nan velmi tesiiim 🙂

zora256
15. sep 2012

@typa Ahoj!
Tak to poriadne veľa platíte:-/A tvoj svokor pracuje,alebo je na dôchodku?Ten môj je na dôchodku od mája,a tiež nám veľa krát požičia keď nám nevychádzajú financie,nuž ale len tak nerozdáva😀,proste do Vianoc vždy musíme vrátiť.A na obed občas ja z malým zvyknem k našim,zájsť ak mám muža na poobednej a mama chodí naobed domov z práce sa naobedovať,a keďže je s mojou sestrou doma sama,keďže otec chodí na týždňovky do Ba,a brat ten tiež je preč z domu v zahraničí,alebo s kamošmi,tak veľa krát má poostáte rôzne jedlá tak pomáhame zjesť😀Zato svokra tá sem-tam nás pozve na obed,ale len občas ak je nejaká slávnosť🙂A ak vtedy ostane aj na večeru tak aj na tú🙂ináč tam nechodíme jesť.Držkám palčeky aby sa vám baby podarilo čoskoro,nuž aj moji svokrovci len vnás vidia šancu mať vnúčatá ešte,keďže švagriná je sama so synom akosi sa jej nedarí nájsť toho pravého pre nich,a švagor má len 18rokov a sním ťažko niekto vydrží,keďže vňom nie je vôľa vydržať v práci a zodpovednosť,tak vňom nevidia žiadnu šancu,hoc ako sa vraví,že ktomu aby dieťa spravil,netreba žiadne umenie,len je otázne,že by moji svokrovci videli vôbec to vnúča.A tak sa nádejajú,že mi budeme mať ešte aj druhé,vedia o tom aké mám ťažkosti,tak dúfajú,že sa podarí i tak.O svojom synovi nevedia,že aj on má ťažkosti,čo už niekedy je ľahšie tým mamám,keď nevedia o svojich synáčkoch,že majú ťažskosti,lepšie je hnevať sa na nevestu,ale tak vydržím,ja zato nemôžem že mám ťažkosti,ja to mám už od začiatku ako som začala vôbec menštruovať,len mi to lekár nezisťoval,kiežby som bola vtom veku u detského gyndoša,tak už dávno by bolo po probléme,ale mama ma nechcela zaniesť do BB do nemocnice na vyšetrenie,lebo je to na 100km,tak len u ženského ma vzala ktroý ma nemohol prezrieť,len inekciu mi dal na zastavenie silnej ms a potom na vyvolanie ms a lieky na dochádzanie ms a v 17-stich mi nasadil Hak.A v 20-tich mi pozeral vaječníky,a zistil,že mám stvrdnutú stenu na vaječníku,a nasadil Clostilbegyt na zrenie vajíčok,čo podľa mňa bola chyba,keďže ma z neho hrozne boleli vaječníky a po 2 rokoch som ho zmenila a ten mi po spermiograme na neprevidelný ms nasadil duphaston a na 6 mes. užívania som ostala tehu,už keď nás lekár posielal do čieh na umelé oplodnenie a my sme odmietli,a zmierili sa stým,že ak sa nám vtedy do decembra nepodarí prirodzene,tak si adoptujeme,a vtedy v októbri sa nám podarilo,čo sme zistili v novembri,keďže mi meškala tak som si robila test ktorý bol negatívny a tak som si myslela,že tak príde iste pozdejšie,že len mešká ako zvykla,nuž na 3 týždeň,keďže ma prsia srbeli a boleli,kolegyňa pílila uši,že som určite tehu,lebo ona s tromi deťmi tak bola zakaždým a naozaj som potom mala už testy pozitívne.takže nevešaj hlavu aj vám sa podarí 😉 určite ani sa nenazdáš🙂

zora256
15. sep 2012

Baby moje!Nehnevajte sa že som tu napísala celý svoj život od 11 rokov😀

ataner81
16. sep 2012

Ahojte dievčatká moje.Pár dní som tu nebolo a a tu sú popísané hotové romány 😀. Trošku som si užívala, výletíky,nákupy.....no čo, zatiaľ si to ako bezdetná môžem dovoliť 🙂 😉. Dnes som opäť v práci po 2týždňoch dovolenky a samé novinky tu máme. Predchádzajúce detičky nám odišli a už tu máme dve nové a čakáme tento týždeň ďalšie 3.Už sa celkom na nich teším aj keď to budú ďalšie smutné osudy ☹. @deculko Evička tak tá tvoja mrcha ma ale vôbec nepotešila ale hlávku hore. Tento mesiac sa nám to už určite podarí a ako som si všimla máme spolu s Ivankou @drobca07 rovnaký termín, tak môžme dať hromadné testovanie 😉 @simonkato Simonka ja som tíško lebo nechcem nič zakríknuť ale silno, silno, silno držím palce a aj na nohách nech to nie je len duch ale koľajnica ako vráta od stodoly 😉 🙂 😉 🙂. @franica Zuzanka pre teba všetko moja 😉 Tu sú naše skutočné mená. Ak si ale dievčatá neprajete mať skutočné mená v tabuľke stačí povedať, okamžite ich vymažem.
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@ellis21 19-20.9 váhy Elenka?
@simonkato 20.9. ryby Simonka
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička

@lumiva Ingrid @tatarida Erika @franica Zuzanka

ataner81
16. sep 2012

@simonkato Simi mojko kde si? Už sa neviem dočkať správy o tvojich koľajniciach 😉

simonkato
16. sep 2012

@ataner81 ahoj moja akurat ti pisem ti nedockavec.No dneska som mala asi pokazeny testik normalne sa spravila prva ciarka a po bokoch z jednej aj druhej strany zostal ruzovi .Tak musis vyckat do zajtra ale asi kupim daku inu znacku lebo s tymto pepinom som neni moc spokojna uz som ich mala viac takych pokazenych raz mi zostal napr cely ruzovi.Mojko som rada ze si si trosinku oddychla povymetala butiky co pekne si si kupila?Pochval sa nam 🙂 MOja inak ako to mate v tej praci kam potom idu od vas tie deticky do deckych domovov na adopciu ci k rodicom ?Vy ste vlastne len take zachytne centrum kde davate tieto utrapene dusicky do poriadku ako tak ?

ataner81
16. sep 2012

@simonkato ty vieš ale naťahovať 🙂 😉 Nervy mám na prasknutie a tŕpnu mi ruky z toľkého držania palcov 😀, mám chuť ťa vyhnať po nový test 🙂 Čo sa týka detičiek, tak áno,sme záchytné centrum-taká prvá pomoc keď je najhoršie. Rodičia majú šancu a čas na nápravu 6mesiacov. Keď sa im to podarí a majú v poriadku domácnosť a prácu, deti si môžu zobrať domov. Ak nie,idú do decáku alebo do náhradných rodín(to ale musia mať veľké šťastie)

simonkato
16. sep 2012

@ataner81 ach chudiatka tolko trapenia :( mas naozaj tazku zaujmavu a myslim ze velmi prospesnu pracu teba tie deti musia brat za anjela.Mojko ja mam doma este dalsie tri testiky xi ale tu istu znacku a s tym uz nebudem testovat.Ale ja mam naozaj pocit ze som v tom tak ma bolia hrozne prsia tak mi vsetko smrdi neskutocne ma boli spodok tak do stran sa ta bolest rozchadza.Vcera vecer som sa zvyjala ako vretenica tak mi bolo spatne asi som to prehnala na tom autosalone a mala som posit ze som skapala z oci ale dnes mi je uz o dost lepsie.No uvidime ako teda dopadnem dufam ze si to vsetko len nenahovaram .