Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 mojko vsetko by som zato dala neboj sa urcite vas budem informovat ved to viete len vy a moj drahy ale ten sa odmietol na testiky pozriet a mam vyckat do pondelku dost ma schladil ale chce mi len dobre nechce aby som bola sklamana a trpela viem ze aj on neskutocne tuzi po drobcekovi.Keby sa dali aspon odfotit ale to su fakt len taky duchovia ja chcem poriadne kolajnicky ale tak dneska som mala dostat origos mrchu mam 28DC.Mozno tak za tyzden uz budu aj kolajnice 🙂
Babulky od 1DC pijem alchemilku večera a ráno Gynastan. Dnes som 7DC a od 5DC mám výtok(u mňanormálka)a je ružovkastý. Je to normálne alebo čo je to so mnou?
@ataner81 ahoj mojka. Podla mna akykolvek vytok pocas cyklu s primesou krvy nie je dobry a normalny. (samozrejme ani mykozove vytoky tvarohovite, zelenkaste a pod. nie su normalne)
Spytaj sa na to gyndosa. A ked si nepila ten caj a nebrala gynastan tak si ten ruzovy vytok nemavala ci ako?
@ataner81 fuuuha zeby to bolo tou bylinkou? No tazko povedat...zvlastne. A neboj sa dopredu - na sone sa toho da vyzistit celkom dost a keby tam videli nieco zle, tak ta aj oni pozenu rovno za gyndoskou. Kazdopadne aj v pripade dobrych vysledkov za nou zbehni. A cytologia ti vysla dobre? Ci ti este nebrala ster?
Drzim palceky a kliiidek 😉 kasa sa nikdy neje taka horuca ako sa vari 😉
@ataner81 to ti mala ako prve zobrat ster z krcka maternice. Ziadaj si to. To nevadi ze usg bude robit dakto iny - nie kazdy gyndos ma sono v ordinacii lebo je to milionova investicia takze vacsinou sa posiela inde, ale su to zvacsa odbornici na sonografiu lebo sa venuju hlavne tomu.
@ataner81 presne tak - zistuje sa tym rakovina krcka maternice. No tak vplyv na otehotnenie to ma urcite zrejmy - spravidla otehotnie len zdravy organizmus. Okrem toho neviem si predstavit tehotnu s rakovinou krcka -priam nezlucitelne. Poznala som dievca s rakovinou prsnika -zistila to az v tehotenstve a zomrela este pocas tehu a aj jej dieta - mala 28rokov a rozvoj rakoviny podporili tehotenske hormony. Takze ziadala by som aj sono prsnikov - ja chodim 2krat za rok lebo v nich mam cysty aj nezhubny nadorcek. Nie je to nebezpecne len sa to musi sledovat.
Takze gyndoska ti ako prve mala spravit riadnu preventivku s cytologiou aj sonom prsnikov - to je zaklad od ktoreho sa odpichnes. A cytologia je vec 1minuty v ramci 1 navstevy u gyndosky 😉 vsetko si ziadaj a nepopusti - mas na to pravo 😉
@ataner81 no vitaj späť ty shopoholik 😀 Neboj sa aj ja som, ale ja som to doviedla do dokonalosti- včera som objednávala cez net hlava-nehlava, tak už je načase aby skončil víkend a rozbehlo sa to tu, aby ste ma zabavili 😀
Podľa mňa ti horseshoe dobre radí- na všetko sa popýtaj doktorky a nič nenechávaj len tak. Všetko so všetkým (väčšinou) súvisí. Aj tak si začala túto behačku, tak sa treba aj dopátrať.
A tá tabuľka s menami je super, je to také osobnejšie 🙂 Diky moja 🙂 Ešte sa mi zdá, že @typa je Janka-ale ani nie je v tabuľke,, neviem ako s jej mrchou 🙂
@simonkato drž sa! Ak by si dnes mala dostať a nepríde, tak každým dňom rastie šanca a aj čiarky by mali silnieť, ale už čuším radšej. Čakali sme dosť, už toľko vydržíme 😉
@franica veď som aj minula hotový majetok 😀 ale stálo to za to. Potrebovala som si urobiť radosť a trochu sa odmeniť. Síce nie za úspech ale aspoň za snahu 😉 Dúfam, že moja nová doktorka bude dôkladnejšia a starostlivejšia ako tá predchádzajúca 😠 Viem, že stery ak sú negatívne, tak sa nerobia každý rok ale každý druhý,no ja som mala ster minimálne pred 3rokmi ak nie pred viacerými. A @typa tam nie je, lebo čaká na potvrdenie tehu takže ju rovno šupnem do tabulky tehuliek 😉
@ataner81 k tým sterom- ja viem tak, že každý rok sa robia, no teraz je taká novinka- čo to vraj dokáže odhaliť už skôr a preto stačí každé 2 roky, lebo toľko trvá kým je problém vôbec vykázateľný. Za to však treba (aspoň u toho môjho) doplácať 10 eur. Tak ja som si nechala to po starom, aj tak tam chodím min. raz ročne 🙂 Tak si to určite daj spraviť....ty si mala tú bývalú doktorku riadnu lajdáčku podľa tohto :-/
@horseshoe
@ataner81
@franica
@simonkato
Ahojte babulky!Moc vám každej prajem aby ste mali krásne babulky zdravé,a veru každá si zaslúžime občas sa niečím odbeniť čo za snaženie,a aj za tehu a potom za pôrod a po ňom za každonočné bdenie na deťmi,vždy za niečo🙂.Aj ja rada nakupujem a najmä,keď ma muž nevidí😀 tu na bazáre🙂Po nociach,keď je na poobednej,alebo poobede keď je v robote a malý spí😀.Sme nenapraviteľné,ale zrejme len preto lebo muži na nás kašlú☹,keby si nás viac vážili a mojkali,tak by sme asi nemali potrebu si stále niečo kupovať,ja to tak cítim☹.
Práve sme mali návštevy 😠 Tie neznášam. Príde si matka týraného dieťaťa, spovedá ťa z prava z ľava.....dobreže ťa neobviní z toho, že jej decko mlátiš lebo má na ruke mini modrinu, čo sa na dvore udrel. Potom po tebe vreští, že mu dávaš málo jesť, čo samozrejme nie je pravda lebo deti jedia 5x denne a stravu od výmyslu sveta vrátanie ovocia, zeleniny a sladkostí. Nepáči sa jej, že je decko špinavé. Však jasné, keď sa hrá na dvore, tak sa zašpiní. A ešte ti aj prikazuje, že mu máš kúpiť nové veci lebo on nemá čo nosiť veci po iných 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Podotýkam, že to dieťa prišlo k nám s modrinami a stopami po škrtení, špinavé, všivavé, otrhané a vychudnuté na kosť. Do dnes len pri slove voda dostáva hysterický záchvat lebo bolo topené a vy sa musíte ako kravy len usmievať a prikyvovať jej pričom by som takej osobe najradšej jednu strelila a hnala ju bičom preč 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠Júj ako zúrim vŕŕŕŕ 😠 A okrem tohto má ďalšie dve, ktoré skončili úplne rovnako len v iných ústavoch a ja nemám to šťastie mať aspoň jedno vlastné. 😠 ☹ Trápim sa ako krava každý mesiac, jem samé zdravé veci,nepijem, sledujem ovulku, hlien, pijem kadejaké gebuziny a modlím sa každý deň za zázrak života a nič......... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Je mi hrozne, toto nie je fér
Ahojte dievcata 🙂
Po dlhsej dobe sa opat hlasim, vidim, ze mame jednu novu nadejnu tehulku, @simonkato silno drzim palceky, aby to bolo ONO !!! a aby vsetko bolo v poriadku 🙂
@ataner81 veru, zivot je casto nespravodlivy 😔 ale ja si myslim, ze pre nieco si prave tam, kde si, asi mas tym detom vela co povedat a vela ich naucit, vela im dat do zivota...a v pravej chvili, uz urcite coskoro, pride babatko aj k tebe, verim tomu 😉 😵
@rohlicka gratulujem k vstupu do manzelstva 😉 a prajem stastny a spokojny spolocny zivot, hlavne vela lasky a porozumenia, a samozrejme vela deti 😅
My sme vcera s Petkom absolvovali operaciu pruhu, velmi som sa toho bala, ale prebehlo to uplne uzasne, uz vecer behal a ani nevedel, ze sa rano nieco dialo, a dnes uz s tatom chcel hrat futbal 😅 takze sa velmi tesim a teraz mozme uz veselo zacat snazilkovat bez stresu 🙂 uvidime, kedy pride babo k nam... 😵

@simonkato moja ani nevieš akú obrovskú radosť by si mi urobila, ak by si bola tehu. Nikto si to nezaslúži viac ako ty. Posielam ti kopec pozitívnej energie a palce budem držať do pôrodu. Bože nech je to pravda a tá obrovská smola sa konečne rozhodla odísť