icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
17. sep 2012

@lumiva ze futbal 😀 to co je za gyndos -bud riadny vtipalek alebo naky vrahoun vrahounsky 😠 jasne ze prve tyzdne sa treba drzat v klidku a este k tomu ked spinis! A lieky akoze nic nedal? Divny pristup...
Ale som rada ze fazulka je tam kde ma byt a vsetko zatim ok 😉 len sa ty pekne setri a polihuj 😉 nie ze ta napadne ist si zahrat ten futbalek 😉

horseshoe
17. sep 2012

@js122 ahojky a vitaj 😉 ono to pride neboj -my sme tiez na babe urputne pracovali 4mesiace a som uz miestami tiez z toho bola na prasky 😵 a o otravnych reciach rodiny ktorymi ma mucili uz od svadby ze kedy budes tehotna a pod. by som mohla napisat 5 zvazkovy roman na pokracovanie o otravnych reciach v tehotenstve s prislubom dalsieho pokracovania po porode 😀 😀 😀 Nic si z toho nerob 😉 alebo im povedz ako ja - ze sa snazime ale nedari sa -a mala som od vsetkych potom svaty pokoj 😵 malokto je taky netaktny ze by sa dalej vypytoval 😉
Drzim palceky 😉

brumka
17. sep 2012

@js122 ahoj nezufaj, ono to raz pride 🙂)) je nas tu viac co sa snazime, ci o prve alebo o druhe babo, niektore cakame uz dlho ale nezufame, sme tu nato aby sme sa podporili
@horseshoe, nemas tabulku uspesnych tehuliek?

ataner81
17. sep 2012

Ahojte dievčatká moje. Dnes sa hlásim akosi neskoro ale nejako sa mi dobre spalo, potom som upratala, uvarila obed, poskladala prádlo a teraz sa vám môžem už na plno venovať 😀
@typa ahoj moja. Mám ťa teda dať do tabuľky snažiliek aleo si rovno počkáš na tú tehulkovskú?
@simonkato Simi už netestuj aspoň 3-4dni. Len sa zbytočne namotávaš a potom trápiš. Dnes ti oficiálne mešká len 1deň ak počítame s 28 dňovým cyklom, tak počkaj aspoň na 5dňové meškanie a testni najskôr v piatok. Teraz si toho ducha vyhoď z hlavy, nemysli na to a netráp sa. Držím palce najsilnejšie ako môžem 😉
@franica Zuzanka mňa netreba obdivovať lebo nerobím nič výnimočné a ani moja práca nie je výnimočná, takže do obdivu to má strááááášne ďaleko 😉.Len som sa chcela posťažovať a aspoň cez vás vyventilovať svoj hnev. V sebaovládaní mám dosť dobrý tréning, robila som na úrade práce so zdravotne postihnutými ale toto je už vážne sila. Malý sa jej strašne bál, nechcel k nej ísť, furt sa ma držal(až tak silno, že mám modriny)a mojou úlohou bolo odtrhnúť ho od seba a dať ho matke i napriek srdcervúcemu náreku aby nemohla povedať, že som dieťaťu bránila v styku s ňou. V tej chvíli som sa už skoro neudržala a takmer som jej všetko vykričala. Zachránil ma telefón

horseshoe
17. sep 2012

@brumka joj nemam ju veru 😒 musela by som sa tu v diskusiach riadne pohrabat. Preco aj diskusie nemozu mat svoje albumy? Tam by sa taketo veci vkladali a nemuseli by sme sa tu trtosit a listovat a hladat...

franica
17. sep 2012

@horseshoe supeeer tak sa teším 🙂 Ja viem, že fazuľka postupne rastie a je to tak rýchlo, že človek nestíha meniť pomenovania..tak teda mláďatko psíka ak si to tak želáš 😀 Veď onedlho to bude buď malá slečna alebo mladý pán 😉

@js122 vitaj 🙂 Nie si v tomto sama, nič sa neboj....a aj keď sa to zdá byť ako osobná tragédia, 4 mesiace ešte nie je žiadna doba. Veď sa tu začítaj- mnohé presne po 4 mesiacoch počali...máme tu skvelé odborníčky na dobré tipy, tak sa inšpiruj. Onedlho sa dočkáte, uvidíš 😉

js122
17. sep 2012

@brumka
@horseshoe baby dakujem velmi pekne, som rada, že sme v tom spolu.... máte nejaké dobré rady ako zvýšiť šance? papam zinok, listovku, robim ovu testy a furt ta mrcha sprostá chodí...🙂
@horseshoe gratulujem k malej fazulke, nech je všetko tak, ako má byť...

horseshoe
17. sep 2012

@franica 😀 tak tak moja 😉 a inak mladatko psika je moc dlhe pomenovanie - volam ho/ju skratene podla angl.nazvu pre steniatko - "puppy" -resp. Puppynko 😀

horseshoe
17. sep 2012

@js122 dakujeeem 😉
Na to otehu:
Ja: cerstva grepova stava nalacno, femibion, caj gynastan do ovulky pit
Moj muz: kotvicnik -energy man, selezin ACE
Testovanie ovulacnymi testami a nasledne vela sexika v inkriminovanu dobu striedavo rano, vecer plus vankus pod rit po akcii 😀 😉

brumka
17. sep 2012

@js122 nasa @horseshoe ti porad 🙂 jasom do ovulky len alchemilku pila aj som otehotnela, ale fazulka sa neudrzala to bolo minuly mesiac tak opat si nic nedavam necham to na prirodu len beriem kyselinu listovu a chcem nabehnut na femibion 800. do manzelika vitaminy nedostanem jedine ak bysom mu ich do jedla primiesala 🙂

franica
17. sep 2012

baby asi potrebujem odbornú pomoc...mám koníkovskú nemoc- jednou rukou miešam polievku a mäsové guľky a druhou klikám na "Páči sa mi to" 😀 😀 Neviem sa ani odpútať 😀 😀

@ataner81 tak to už je sila toto, čo opisuješ. Myslím si, že takéto systémy majú diery či chyby...nechápem ako sa dá toto dopustiť. Mali by ste mať právomoc rozhodnúť kedy to dieťa k rodičom pustiť a kedy nie- ste s nimi každodenne a ak si dobre pamätám, študovala si to, tak viete čo a ako..veď to je týranie, chúďatká. Matka-nematka..ak sa takto zachovala, tak nemá čo otravovať svoje deti a im spôsobovať traumu, už mala svoju šancu. Alebo ak vám neveria, tak nech rozhodne psychológ. Mojej mamy kamarátka pracuje v deckom domove a tiež si na takéto sťažovala- že sa snažia tie deti vychovať, vštiepiť im nejaké hodnoty a keď sú väčšie, tak počas vychádzok utečú práve k tým rodičom, čo im toto voľakedy robili, navyše im dávajú aj tie drobné, čo dostanú ako vreckové..nieže chúďa rodina ostane bez cigariet 😖 😠

mabika
17. sep 2012

@brumka hellou, akurat som sem po pauzicke pozrela a ze hladas tabulku tehu, tak tu je, len neviem, ci je aktualna:
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013

horseshoe
17. sep 2012

@franica heh 😀 vitaj v klube 😉 kym stihas varit, tak si na tom este dobre 😀 😉

alicek14
17. sep 2012

@ataner81 AHOJ, normalne je mi az do palcu, ked citam ako tie deti tyraju.. mas peknu pracu, zasluzis si veru svoje dietatko, obdivujem ta za to.. inak renatka moje meno je Alica 🙂

ataner81
17. sep 2012

@franica presne tak. matka je proste matka nech je akákoľvek krutá. My musíme umožniť styk dieťaťa s matkou ak si to želá a nie je právoplatne odsúdená za týranie blízkej a zverenej osoby a ak nemá zákaz styku. Našťastie takí rodičia nemajú záujem o hlbší kontakt. Prídu len preto aby sa deti nedali na adopciu a oni neprišli o podporu. Inak nejavia záujem 😠

ataner81
17. sep 2012

@alicek14 teší ma 🙂 Keď budem aktualizovať tabuľku, hneď tam tvoje meno dopíšem. Ešte čakám na správy od @sabaka a @kaprkapr

js122
17. sep 2012

@brumka to ma veľmi mrzi, ale hlavne je , že dokazes otehotniet, ostatne je len otazkou casu ..... :-/
@horseshoe akurat som v kancelarii vyhrabala krabicku gynastanu, tak idem skusit, čo je to za lahodny mok...🙂

js122
17. sep 2012

@franica dakujem velmi pekne za slova podpory.... este to neberiem ako tragediu samozrejme, to by bolo dost pokrytecke, ked citam ako sa ine baby niekolko rokov trapia.... len sa neviem dočkat.. 🙂

horseshoe
17. sep 2012

@js122 no lahodny ako lahodny 😀 ale je to pre dobru vec 😉 tak teda na zdravie resp. na otehulkovanie 😉 😉

simonkato
17. sep 2012

@ataner81 ach moja ked to citam az mi slzy tecu ja by som sa asi tiez neovladla a tej kvazi mamicke jednu uvalila.Moja ty musis mat zlate nervy a vyborne sebaovladanie.Ty si to mimi naozaj zasluzis ty mu das tolko lasky budes uzasna skvela mamina uz teraz si vlastne taka mamina aj ked cudzim detom.No ja uz netestujem som z toho smutna tupa som sa takto namotala.Uz som aj brusko hladka a fazulke sa prihovarala ale mozno tam je .Pockam ine mi nezostava.Prsia stale hrozne bolia sem tam aj to podbrusko tvar vyhadzana ako pred mrchou ale to som mala aj pocas druheho tehu.Tak neviem ale priznaky sa daju lahko vsugerovat.

brumka
17. sep 2012

@js122 to je v pohode, ide o to ze dokazem, tak teraz si davam pokoj, uz jedno mam tak nevidim dovod mat druhe 🙂)) mne alchemilka cchtila ale gynastan neviem ako chuti

ataner81
17. sep 2012

@horseshoe ja gynastan a alchemilku milujem. Mňam, pila by som ich stále 😀
@simonkato všetky tu budeme úžasné maminky len musíme počkať.Ty sa moja kľudne prihováraj fazuľke a hladkaj bruško veď už tehulienka si 😉 . Ja robím to isté 😀 Vydrž moja, nič iné nám neostáva

sabaka
17. sep 2012

@ataner81 ahoj atanerka moja, vidim ze uz v tabulke mate aj mena niektore 🙂)) ja zostanem sabaka ak nevadi 🙂))
sme sa tak v skole titulovali aj s kamoskou, studovala som totiz rustinu 🙂) tak preto sabaka.
mrchu cakam najneskor zajtra lalebo pozajtra lebo sa mi kvoli duphastonu, co beriem uplne prvy krat nejako posunul cyklus. ale teplota uz klesla a krce tiez su tak pocitam ze za chvilu je moja stara kamoska cervena u mna ako na koni.

horseshoe
17. sep 2012

@ataner81 fakt? 😀 no ja poznam aj chutovo lepsie caje 😉 ale ked ich milujes, nie je co riesit 😀 😉

ataner81
17. sep 2012

@sabaka samozrejme sabakuška, že nevadí. Je to každého osobná vec, hlavne, že si medzi nami 😉 Držím palce aby mrchaňa neprišla. Už tu musí byť niekto z dlhodobých snažiliek kto pretrhne tú smolu nedarenia sa. Buď to prosím ty 🙂 . Prečo si začala brať duphaston?

ataner81
17. sep 2012

@horseshoe najradšej mám čaj na žalúdok, ten horký 😀 . No čo, som iná 😀 😀 😀

horseshoe
17. sep 2012

@ataner81 no tak ten na zaludok napr. od Teekanne aj ja mam rada a praveze nie je horky ale sladky 😀 to preto ho mam rada - obsahuje lekoricu - sladke drievko a to mi chutiiii 😀 😉

brumka
17. sep 2012

@ataner81 urologicky caj? mnamkaaaaaaa, ten mi mama davala potajnosti dopijat ked bola chora a otec jej kontroloval pohar ci ho vypila 🙂)))))) ja milujem caje co niesu sladke, od teekanemi chuti zeleny zen chai... ale inac mam rada strasne hnedy caj chuti a smrdi ako hlina 🙂

sabaka
17. sep 2012

@ataner81 🙂)) my to dame nabuduce naraz, moja 🙂
dufik predpisal doktorko po ovu do ca 25 dc ze vraj na podporu zlteho telieska.

ataner81
17. sep 2012

@sabaka sám od seba alebo si mala nejaký problém? Ja som už druhý cyklus uprostred špinila a tento tretí som na začiatku mala ružový výtok. Rozmýšlala som, že aj ja si dám predpísať duphaston ale teraz chodím na hormonálny profil, tak to asi nemá význam. Po výsledkoch jej ale všetko poviem a budem na ňu naliehať nech mi ho dá. Mám pocit, že mám problém so žltým telieskom a preto sa mi nedarí. Tento meisac si teda nedávam žiadne nádeje na tehu aj keď sa samozrejme budem snažiť
@brumka mňam, robíš chúťky 😀