Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 hej aj ja som mala spinenie vzdy tak 2-3 dni pred mrchou posledne cykly a aj sa mi skratili - namiesto povodnych 28-29 bolo zrazu 26-27 a niekedy dokonca len 25 dni. a to vraj tiez signalizuje na problemiky so zltym telieskom.ma to vela zien a väcsina o tom ani netusi. a vsak skusim, coby nie 🙂)
@sabaka mne sa zase cykly predĺžili z 28 na 32 a špiním uprostred. Musím ale počkať na tie výsledky čo mi ukážu
@horseshoe no ja tých vecí nemusím viac ale najhorší je pre mňa ananás, potom mak a paradajkové veci ako pretlak, polievka či omáčka. Plesnivé a smradlavé syry tiež nemusím a aj tie zákusky sú hrozné. To som vždy zalepená z hora z dola minimálne 3dni 😀
neda mi nenapisat sem to,co som sa docitala...kedze sme ☹ starsie...k tej 30/tke... ☹ tak sa otehu este tazsie... viem,ze to viete...ale patram po dovode,preco sa nam nedari.. okrem toho dovodu,ze to cakam,tak to nepride... ze nase vajicka uz nie su take zdrave.. nie kazde je uz take zdrave... aby bolo oplodnitelne.... ☹ normalne uvazujem,ci toto nemam vsetko vymazat..aby som vas nerozosmutnila,ale je to na tej stranke fertility.... ☹ do kelu s tym systemom v dnesnej dobe,ze sa nevieme dostat k otehu skor,lebo skola,praca,byt a tak... a potom je tu toto... jasne,ze ked si povieme,ze uz teraz byt tehu mozme,tak to cakame a nejde to...
dnes uz idem cez maleho spanok konecne aj nieco urobit... zuzit malemu nohavice v pase...a tak...odkedy konikujem,tak mi vsetko stoji... a neviem,ci ma uz neboli krcna chrbtica od sedenia pri pc... uz ma asi 4 dni boli krk ako vstanem.. som zavislacka...
a dnes som pila grepovy dzus,neodstavujem... nemam ani ako... len som kupila 100% bez pridaneho cukru a to boloo teda horke.... len nasilu som ho vypila... ale rozhodne nie z chuti... predpokladam,ze aj cersvy vytlaceny dzus je taky horky... a ako sa volaju tie lieky ananasove? zvazujem,ci si ich kupit... Reny,beries ich? ty si sa na ne tusim pytala...
@deculko Joj, moja, mas zeny, co rodia v 38cke v pohode. A ake chore vajicka? Aky vek? Prosim ta.
Podla toho co pises, tak tvoje vajicka by mali byt vsetky nezdrave a neoplodnitelne, ked sa uz dlhsie snazite a nic. A to je blbost. Podla mna ta pricina je inde. Urcite vek je faktor, ktory zohrava rolu, ale v tvojom pripade - 32rokov by som sa nad tym este nezamyslala. Hlavu hore 😉
blizi sa mi aj den,kedy mam dat dieta do skolky alebo k babke a zacinam byt z toho nervozna... nespokojna s tym,ze to predsa len musim nejako riesit... do skolky mi ho mozno ani nevezmu,na cikanie sa stale nechyta.... a moj muz teda nie je nakloneny k rieseniu,dat ho k mojej mame... co vlastne ani ja,ale aku inu moznost mam? ............
@deculko juj tak sme natom podobne, ja za pol roka musim dat malu do skolky ale len do sukromnej lebo mi uj nezobrali :( cize pojdem makat na zmeny aj vikendy cely plat dam tam a neviem kto bude malu vozit do skolky a zo skolky :( este ma napadlo ze pojdem tahat cvikendy 16 ty do prace a dufat ze mi malu od dalsieho septembra zoberu do skolky zapanelakom
@deculko čo si Evička. Ja som šiši a keď sa do niečoho zahryznem tak ako pitbul nepustím. Som tehu a budem tehu kým neporodím aj keby to malo trvať neviem ako dlho. Proste vy žienky máte 9mesačné tehotenstvo, ja ho možno budem mať vyše roka 😀 😀 😀 😀 Volajú sa Bromelain a beriem ich od ovulky do mrchy. Aj cena je v pohode do 6eur
@horseshoe talianska kuchyňa je skvelá ale v tej paradajkovej omáčke musí ešte niečo byť alebo potom kopec syra na prekrytie tej chuti 😀
@sabaka tak ja za vnútornosti a kadejaké zvyšky zabíjam. Milujem pečienku, pľúcka, srdiečka, žalúdky, mozočky, uši, hrabáky, držky, oči..........oslintala som celú klávesnicu
no tak deculko v prvom rade - vyhodit kupeny grepovy dzus - keby si videla z coho a ako sa to vyraba uz by si sa na to v obchode ani nepozrela - ver mi 😉 Este si nim uskodis ako pomozes, ked sa takym umelym kentusom budes cele dni nadajat 😒
Radsej ako radi brumka jedz grep s cukrom - i ked je to haluska, ale aj moj manzel to tak robi. Inak ja tiez nemam rada horke veci, ale ja som si kupovala cerveny grep a ten nie je taky horky a ked som odstavila tak praveze az taky ohromny - dokonca sa mi zdal sladky - som sa az tesila na rano, ako si zase dam 😉
A k tej salamunovskej otazke ohladom pomela - no neviem holky, ci to bude mat take ucinky ako grep - lebo v podstate to neni ani jeho krizenec, je to vlastne iba podobny druh citrusu. Takze asi by som sa radsej drzala toho osvedceneho grepu. Takze ja som za grepicek 😀 😉
@deculko naposledy mi hcg stupalo tak vselijako raz malo raz akurat raz ani ani a raz mi aj kleslo cize netusim.Dneska som si duphastom uz nedala zase sa bojim ked tehu nie som aby som si zase neoddialila cyklus.Neviem co robit bojim sa aby sa tvorilo zlte teliesko a bojim sa aby som si nepredlzila cyklus no kto sa v tom ma vysomarait.Kaslem uz nato som z toho ako cvok.Pride pride nepride budem najstastnejsi clovek.
@deculko rozmyslam ze si objednam z netu ten digitalny test len je dost drahy a zase sa bojim ze do kym mi pride predbehne ho mrcha.U nas v lekarniach som nikde nezohnala.Ale mozno skusim aj inu znacku ale az asi v piatok nech mi to par dni aj meska mozno to boli dake pokazene testy lebo tie dva pozitivne boli z jedneho balenia.A Aj tie dva co boli ruzove negativny bol zase z dalsieho este mi zostal doma jeden.
@simonkato moja, ten duphaston si bez schvalenia gyndosa nedavaj. a este k tomu to jes ako cukriky - jeden den si das, druhy den nie, ved to je blbost - takto ti to urcite nepomoze, iba rozhadze cyklus. ked si najdes pozitivny testik - ale fakt pozitivny, tak utekaj v ten den k dokimu a on ti ho nasadi a urci aj davkovanie. Ja som ho napr. brala 3krat denne. Takze tak 😉 Drzime ti vsetky palceky 😉
@ataner81 dakujem mojko za prsteky nezostava nic ine len pockat mam z toho take zmiesane pocity :(
@horseshoe ja viem moja len som sa cez vikend zlakla a myslela som ze dnes uz pojdem ku gyndosovi tak som si dala duphaston v sobotu a nedelu rano a vecer.Mozno som urobila chybu ja viem ale uz to nevratim Bola som namotana z tych dvoch testov.

@horseshoe myslím ten originál z lekárne na žalúdok, čo je veľmi horký ale pre mňa je najlepší 🙂