Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka ale brumkacik, tak to hadam nie?? 😀 😀 😀 Takze dalsi mesiac pekne si vysukajte rukavy a pome na to a poriadne 😀 😉 Ziadne ulievaky a potom vyplakavanie na konovi, ze to nevyslo. 😀 😉 Aj v skole to tak bolo, ze ked si chcela jednodku - musela si sa riiiiiiiiadne snazit 😀 Tak sup-sup 😉
@brumka Ahoj!Tak ja som si myslela,že tearz budeš mať 20 narodeniny😀tak v januári?Tak to je fakt ďaleko😀Tak u teba by aj bolo super,keby si bola tehu 😉 ,kým Ti pôjde babulo do škôlky🙂.Veľmi Ti prajem yb Ti to vyšlo tento cyklus 😉
@franica Ďakujem,veru beriem to s rezervou,a ajs a chystám aj na možnosť tehu,keďže mám malého len 14mesačného,tak je to o dosť náročnejšie,ako prvé tehu,keďže u mňa to asi zas bude rizikové,kvôli hormónom,musím a aj budem musieť brať Duphaston hneď ako zistím,tehu,aby som n terepotratila.
@horseshoe Ahoj!Veru aj my sme to aj kvôli tej hroziacej laparke sme sa tak pustili sexíkovať za každým keď nás pochytí chuť naň a najmä ak malý spí a teraz ešte je aj na poobednej tento týždeň,tak som i dosť unavená na to aby som ho čakala do 23h:-/Tak praktizujeme len cez obed ak malý spí😀Ale aj to je viac ako nič😀
@brumka ked nam ti nasi muzici vela pracuju...
ako som sabake pisala... ked som mala asi 27,tak som si povedala,ze budem tehu,ked budem mat 28 a vislo to....a teraz citim,ze budem mat babo druhe,ked budem mat 33... a to mam teda este dost cas...🙂
Zori,nemohla by si nam vyvestit vsetkym takto cez net,kedy budeme mat nase decula?
inak.... za vesticou by som pred prvym deculkom nikdy nesla...lebo keby mi povedala,ze dieta mat nebuddem,tak by som osalela...
a pred obchodom dnes som videla takeho chlapca...chudatko 4-5 rocne v kociku postihnute... vtedy si vzdy zazelam,ze boze prosim daj,aby moje dietatka boli zdravucke...
vcera som zas nevedela spat a rozmyslala som nad somarinami... a snivalo sa mi z byvalym,to tak neznasam... casto sa mi sniva,ze s nim som a ze sa bud chystam s nim rozist,abo sa s nim rozchadzam.. ked to co sa stalo,mi furt zasahuje do zivota,a prave to suvisi s tehu....to prve MA bolo s nim...sprosto sa zachoval.. a teraz ked na tehu tolko myslim,tak sa mi zase snivaju somariny...:( fuj,etseze je to za mnou...... potom este rozmyslam,ze aku ma Reny tazku pracu...ako sa stretava s tymi matkami a chudatami detmi... a aj ten aktualny pripad "bez deti neodidem.."som o tom vecer citala... tak a potom neviem zaspat... lustim krizovky,kym sa mi idu oci zatvorit....
@horseshoe vidíš v tomto sa zhodneme..tiež som za to, aby sa všetko povedalo na rovinu, veď keby som tam aj nastúpila, tak sa dozvedia čo a ako je a v skúšobnej dobe ma tiež môžu kopnúť do zadku, takže nemá veľký zmysel to tajiť. Len som z toho mala taký pocit, že všetko ostatné by bolo super, všetko sa im páčilo až potom nakoniec táto otázka..čo už, kašľať na nich.
A neriešim už ani tých ľudí, čo hovoria...aj som to púšťala popri uchu, no potom keď sa to opakovalo tak som sa naštvala, odložila slušnú výchovu, povedala čo a ako a odvtedy je pokoj. Sa uvedomili a teraz mi nevedia ako vyjsť v ústrety 😀 ale vtedy ma to štvalo, rozplakalo a bolo to zbytočné...je to jedno. Ostáva mi mesiach do snaženia a tomu sa teším. A potom beriem boxerské rukavice a ide sa na vec 😀 Mám v pláne sa na to vrhnúť podobnou intenzitou ako si to nariadila brumke - kokso, iná despoťáčka vie byť z teba 😀 😀 😀 But challenge excepted 😎
@brumka Ahoj!
No práve,preto by bolo super aj tebe keby ste mali čoskoro druhé a tak by drobča mohlo ostať stebou doma,max do 5rokov🙂Lebo posledný rok pred školou je povinný🙂Ja skôr teraz preto chcem druhé aby sa mal ským malý hrať deti miluje a druhé,kvôli tomu aby som nemusela na laparoskopickú operáciu kvôli tomu vaječníku☹ktorý mi tvorí viac hormónov akoby mal,a teotenstvom by prestal:-/robiť šarapatu.
Bable,každej snažilke prajem plodný cyklus a krásne // na testíkoch 😉
A tehulkám krásne bezproblémové tehulkovanie a krásne babulky a hlavne zdravučké 😉 .A rýchly čo najmenej bolestivý pôrod🙂
@franica Neboj, pracicka vzdy bola aj bude 😉 A okoliu treba jasne vysvetlit ako sa veci maju, co si vlastne uz urobila, takze uz ta nemusi trapit vobec nic 😉 Teda vlastne nieco ano - a to je snazilkovanie, ktore zahajis uz o mesiac 😀 😉
Hehe a vidim, ze si sa inspirovala radou smerovanou k brumke 😀 😀 😀 Chvaaaalim 😉 😉 😉 Ja a despotacka 😀 😀 Ale kde! Len vas tu musim babulky-snazilky vzchopit, vypracovat z vas silny tim,ktory sa nevzdava a ide si za svojim cez mrtvoly 😀
Ja by som zas potrebovala tim lidra na podporu v tehulkovani, lebo tiez ma obcas chytaju depky a zufanie 😵 😵 😵 Musime na sebe sustavne makat, baby - to je cesta k uspechu 😀 😀 😀
deculko mam hore..tak papa...volajako skoro dneska🙂... aspon som stihla navarati.. zajtra ideme rano na alergologiu,tak potrebujem mat navarene... papa zatial
@brumka vieš, že by nebolo od veci zistiť, že som tehu až v deň pôrodu.. Aspoň by som nestresovala ako všetky tehulienky či je všetko v poriadku 😀
@franica aj mňa sa na to pri pohovoroch tiež pýtali. Nikdy som neklamala ale predtým som bábo neplánovala a v tejto robote som už 5rok. Neznášam tento typ otázok a ak by sa ma to spýtali momentálne, klamala by som. Skúšobná doba je 3mesiace a tehotenstvo oznámiť vôbec nemusíš. Ale už je to jedno. Všetko má svoj dôvod a ty o chvíľu pochopíš, prečo si tak konala a prečo si tú prácu nedostala 😉 🙂
@horseshoe ani ja nemám mužíka, ktorý dokáže pri svojom pracovnom tempe potiahnúť 6dňové sexuálne turné. Máme sexík každý druhý, tretí deň. Túžim po bábätku ale nebudem tlačiť na polovičku aby sa so mnou miloval, keď vidím, že je polomŕtvy ud únavy. Môžno ak sa nebude dariť druhý rok-čo samozrejme tak nebude-tak sa bude sexovať na povel ale teraz mu sexík znechutiť nechcem
Inak dievčatká musím sa vám s niečím zdôveriť. Mám pocit, že sa mi to ani tento mesiac nepodarí. Myslím si, že mám nejaký problém-asi hormonálny, ktorý sa vďaka testom odhalí a na ďalší mesiac odstráni a víde mi to až v novembri, decembri.
@ataner81 nie nie nie nie nie...Renata Atanerová! 😀 😀 Zakazujem ti takto zmýšľať! MOŽNO naozaj je tam nejaký problémik a možno nie je žiaden! A ako vieme a uznávaná štúdia Franice Koníkovej vypočítala, že asi 78,345% počatia závisí na psychike, preto ženy s oveľa väčšími komplikáciami dokážu splodiť dieťa, lebo veria! A viera a pozitívny duch nič nestoja - ani peniaze, ani úsilie (no dobre to možno trochu áno), takže nech sa páči naďalej veriť, že to vyjde a s oduševnením a radosťou snažilkovať! Lebo len tak môžme dosiahnuť svoj cieľ...a keď ti medzičasom niečo zistia, to sa bude samozrejme liečiť, ale stále to neznamená, že skrz to nemôžte prísť mimi. Dúfam, že si svoju pôvodnú myšlienku už aj zavrhla 🙂 🙂 🙂
Wooow..už asi viem, prečo ma do tej práce nevzali. Lebo mám niekde fleka v nejakej sekte! 😀 😀 😀
@franica nie nie Zuzanka zle si ma pochopila. Ja myslím pozitívne a som si istá, že mi to víde a samozrejme snažilkovať budem, len mám taký ciťát, že tento mesiac to ešte nebude. Normálne som s tým vyrovnaná a som na to pripravená lebo viem, že do konca roka mi to na 100%víde. A možno tu bude aj ten môj milovaný september ale nie v podobe // ale rovno v podobe miminka 😀 😀
@ataner81 som rada, že stále veríš, ale už keď pripúšťaš, že tento mesiac asi nie...to nie je dobre. Každý mesiac je TEN mesiac..a až keď príde mrcha si povieme, že sviňa a ideme ďalej 😀 Ja viem, že zároveň chceš trochu predísť aj sklamaniu, len potom to zvádza k tomu, že a možno ani ten ďalší nie...ako som povedala, každý mesiac je nádejný, bez rozdieliu 😉
@ataner81 jj, ved jasne, ze ked je muzik unaveny, tak ho nebudes znasilnovat a nutit 😉 my sme len obaja strasne chceli a manzel bol tiez unaveny z roboty, ale donutil sa - bol to pokus, ze ci ked potiahneme 6dni v ramci plodnych dni a ovulky, ci sa zadari. a pokus bol uspesny, takze namaha stala za to 😉 Ale aj napriek tomu, ze to bolo take intenzivne, nebolo to u nas "na povel" ako pises - sice to nebola az taka romantika, ale aj tak to bolo pekne - popijali sme po veceroch vinecko, divali sa na filmiky... a teraz muzik len spomina na to, ze ake to bolo super, lebo teraz v tehu som ja na sexik dost stratila chut a jednak ani moc nemozem, lebo si liecim taku slabsiu mykozu, co mi gyndos nasiel. Takze nakoniec si vlastne sexik v obdobi snazilkovanie vlastne nadbehol 😀 😉
@ataner81 a možno ťa to prejde a na konci tohto cyklu si zase budeme mädliť dlane, že či sa už oplatí testnúť sa 😉 Ja ti veeeľmi držím palce a nemám pocit, že by to tento mesiac nebolo ono...uvidí sa. A možnože sú tie pocity dobré na to, že to trochu viac pustíš z hlavy ak sa to vôbec dá a práve preto sa zadarí. Nejedna tehuľka napísala, že ked sa vzdali, alebp keď sa na to vykašľali, či nestíhali to riešiť, tak vtedy to prišlo 🙂
@horseshoe normálne mi tvojho muža prišlo ľúto 😀 Také nadľudské výkony podal a prekonal sa, aby potom mal pôst 😀 Pri ďalšom dieťati si daj pozor, aby si pri snažilkovaní "nedával pozor", lebo bude vedieť, že vtedy si to môže viacej užiť a keby sa zadarilo, tak zase stop a bude sa chcieť intenzívne snažiť 6 mesiacov 😀 😀 😀
@horseshoe no u nás je to tak, že ja by som sexíkovala aj 2x denne a mužíkovi zase stačí 1-2x týždenne, tak sme spravili kompromis a sexík je každý druhý-tretí deň. Neviem kde a čo ti robí manžel, no ten môj pracuje na stavbe 10hodín denne(minimálne). Je to ťažká fyzická práca v horúčavách či zime. Vstáva o 5tej ráno a prichádza domov o 5-6tej, teda ak má šťastie a nemusí ostať dlhšie. Pracuje aj cez víkendy, takže nemá ani jediný deň na oddych a žiadať od neho ešte sexík by bolo priveľa. Už 3dni za sebou je pre neho veľa ale s tým žiaľ nič neurobím. Niečo iné to bolo počas dovolenky, kde sme si to riadne užívali 😀 no bohužiaľ som nemala vtedy plodné dni.
@franica ze luto 😀 vies co, nehnevaj ma 😠 😠 😠 ja som si to pekne odtrpela - tehu nevolnosti, grckanie, sustavne divne bolesti podbruska a buchty - to mam doteraz, kolkokrat som si aj poplakala ☹ A este aj mykoza sa na mna neviem z coho nalepila a uz len do seba pcham nechutne globule, z ktorych ma zas len boli brucho 😠 😠 A ja mam teraz lutovat chlapa, ze nema tak casto sex ako predtym? 😵 Ej, veru nie. 😀
Chichi a pri dalsom dietati - neviem ako to myslis s tym "nedavanim pozor" - ja totizto poznam len 2moznosti: bud napustam alebo nenapustam 😀 Prepacte za mierny vulgarizmus 😅 Ale uz som nad tym premyslala, ze to budeme potom robit asi tak, ze zacneme so snazenim skor ako si planujeme druhe dieta a bude to take lightikove - bud sa zadari alebo nie. 😉 A ked sa nezadari, tak potom pritvrdime 😉
@horseshoe dobre, dobre len ma neprehltni! 😀 Ja viem, že si si toho vytrpela a povedzme si na rovinu- ešte ťa toho stále dosť čaká, takže ja som na tvojej strane, neboj sa 🙂 Len moja empatická strana mi nedala nevcítiť sa aj do druhej polovice a ešte poznajúc mužov...ale máš pravdu, niečo si musia odniesť aj oni. Nehovoriac o tom, aký osožný tréning je to (minimálne) pre obdobie šestonedelia 😉 😉 😉
A s tým "napúšťaním" to poznám ten mechanizmus 😀 Ale vieš človek a aj chlapi sú vynaliezavé tvory, stačí chvíľka nepozornosti a už dačo vymyslia 😀

@franica A co si ty vsimas, co hovoria druhi ludia? Davaju ti ti druhi ludia peniazky na zivobytie, ked sa do teba tak staraju? 😀 Vsak robotu si zhanas a ked sa druhym nepaci, ze si doma, nech ti dohodia nejaky dobry job - s radostou prijmes. Ozaj este aby si okrem zhanania roboty aj riesila ci sa niekto na teba krivo pozera alebo nie 😠
A ze si povedala na pohovore rodinne veci, to nech ta nemrzi. Je pravda, ze sa to nemal pytat a ty si nemusela odpovedat, ale ja mam tiez rada, ked su na pohovore vylozene karty na stol - ano, som mlada baba, 2roky vydata, ano planujem deti - samozrejme ze si planujem, ale nie hned, ale az povedzme za 2 roky. To, ze by si otehotnela skor, to uz je vedlajsie - ved kazdemu sa moze pritrafit 😉 Aplikuj to pri dalsom pohovore 😉