icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
18. sep 2012

@sabaka ech, hnusa hnusna tak nakoniec prisla 😠 😠 😠 e este k tomu v den narodenin 😠 😠 😠 to je ozaj pech 😒 ale nenechaj si pokazit oslavicku - riadne to roztoc, vinecko nech tecie prudom 😉 Prajem ti vsetko najlepsie k narodeninkam 😉 😉 😉 😉

typa
18. sep 2012

@sabaka to dokaze trochu pokazit naladu :-! Ale dnes to dobre oslav,aby si mala krasne spomienky na posledne narodky bez baba 🙂

ataner81
18. sep 2012

Ahojte kočeny moje. Tak som vybehaná, vyplávaná, ešte sa pekne napapám a budem šťastná ako blška. 😀 Dnes mám výnimočne dobrú náladu ani sama neviem prečo. Nakúpila som si asi 5kíl grepov, tak si ich idem odšťaviť nech mám hlienu na rozdávanie 😀 . @linddi náhodou to by bolo úplne super. Škoda, že nie sme všetky z rovnakého mesta, to by bol nájazd na pôrodnice 😀 😀 😀 😀
@franica Zuzanka to budú ovácie s fanfárami a aj imaginárnym červeným kobercom 😉 Ale lepšie by bolo keby si sa zaradila rovno do tej druhej tabuľky, nech nezaberáš snažilkovské miesto 😉 . A moja nerieš ty robotu. Oni vedeli prečo ťa nevzali. Veď na čo im je ženská, ktorá za chvíľu pôjde na materskú 😀
@sabaka mojka tak som na teba od rána myslela. Nezabudla som na tvoje narodky a tak som ti priala //. Je mi to ľúto moja. Ja som sa pred týždňom cítila rovnako. Tiež som si priala ten najkrajší darček ale........možno ho dostanem na meninky 😉 . Inak moja všetko len to NAJLEPŠIE k narodeninám, veľa zdravia, šťastia, lásky, peňazí a hlavne čo najviac splnených snov a prianí. 🙂

horseshoe
18. sep 2012

@ataner81 rada ta vidim (citam) taku stastnu 😀 😀 😀 😉 😉 😉

horseshoe
18. sep 2012

@franica nesmut moja nad tou pracickou, ze ta nezobrali 😉 vies ako sa to vravi - ked sa v zivote zatvoria jedny dvere, otvoria sa ine 😉 A pre teba tie "ine"dvere znamenaju dvere veduce k babatku 😉 😉 Tak sa mas na co tesit - za mesiac rozbehnes take snazilkovanie, ze tu budeme vsetky cubrnet 😀 😉

dorekapa
18. sep 2012

vidim,ze nas je vela,ktore sme smutne ked pride mrska..my sa snazime d januara..a stale nic

ataner81
18. sep 2012

@horseshoe moja od dovolenky som taká vysmiata akoby som na niečom fičala 😀 . Krízu som mala len pol dňa a aj to nie keď prišla mrcha. Dúfam, že pozitívna nálada=úspech 😉
@dorekapa smutné sme tu všetky a obzvlášť tie dlhodobejšie snažilky ☹ . Inak vítaj medzi nami 😉

tatiana77
18. sep 2012

@sabaka to mi je luto....skooooodaaaa...ale musim sa s tym zmierit a ist dalje...vsak nas caka dalsi nadejny mesiac...tak drzim palce.....

zora256
18. sep 2012

@brumka Ahoj!Nie nie je v slovenskom kalendári,je to maďarské meno ja ho nemám rada,lebo mi ho bio otec dal,a od rozvodu mojich rodičov se...e na mňa.A preto mám menini v januári 22. v slovenskom na Zoru🙂
@werusss Ahoj!To je fajn,keď aj tvoja sestra sa tak volá,a páči sa jej to meno?Kedy drží meniny?V maďarskom kalendári býva aj 3x do roka,v marci,v októbri a neviem kedy ešte.

zora256
18. sep 2012

AHojte baby!Nesmútte byby,ktoré teraz ste dostali ms,je to vaša posledná 😉 Ja tomu verím.

Tehulky vy ste mali akoby mokro aj viacero dní v gaťkách?Ja už 4deň sa cítim,stále vlhko-mokro,a neskutočne často chodím na wc,brucho ma nebolí,tak neviem,čo si myslieť 😕 prsia mám moc citlivé,a v brušku mám zvláštny pocit,akoby sa mi zapĺňalo,či čo,aj ho mám väčšie,nechcem si ešte nič namýšľať,keďže skôr ako o 6dní ms nepríde ešte,tak musím vydržať...

typa
18. sep 2012

@zora256 tak drzim palce,aby neprisla 🙂

lumiva
18. sep 2012

Ahojte babenky, no ja som na nic. Dohodla som sa s domacou, ze pocas jej dovolenky v Taliansku jej vygruntujem cely dom, dnes je utorok a bohvieco som neurobila. Vlastne nic som neurobila, zvesila zaclony, co hadzem postupne do pracky a povysavala som "pavuciny". Je mi na blitiiiiii od rana. Idem si urobit nieco na jedenie. Pekny den vsetkym. 😉

dorekapa
18. sep 2012

nepocitala som si tym,ze druhe babatko bude tazsie splodit.Kazdy mesiac som smutna z mrchy a uz si kupim test aj ked dostanem em,lebo ked ju uz mam slabu tak hned si ho robim.Boli sme v lete na dovci pri mori,tak sme si mysleli,ze sa vratime traja ale den po prichode domov,som dostala mrchu.Po nej som si urobila test,ale negativny,to bolo 5.9.Cakala som,ze bude pozitivny,lebo na dov.mi bolo zle,vracala som,nemala som chut jest,stale by som spala..vecer chodim spat uz takmer soplu s dcerou,stratila som chut o sex,hlava ma boli,krize...kiez by to boli priznaky teho

dorekapa
18. sep 2012

ozaj a pribrala som..cca 3 kilecka..vcera ma susedka zastavila,ze pocula ze som tehotna...a tak som sa len usmiala a povedala jej,ze to len tak vyzeram..

horseshoe
18. sep 2012

@zora256 Najviac mokro som v gacoch mala pocas plodnych dni a ovulky 😀 😉 Potom nastolo obdobie sucha. A mokro v podobe takeho mliecneho vytoku (ineho ako ovulacny) prislo par dni pred ocakavanou mrchou. Ale ten vytok pred mrchou som zvykla mavat aj predtym - ked som nebola tehu. Vlastne ja som nemala ziadny vynimocny alebo iny priznak predtym ako som zistila ze som tehotna. Jedine co sa mi nezdalo ze ma bolela po ovulke buchta - take krce a potom aj podbrusko, ale mozno keby som nebola zamerana na otehotnenie tak si to ani nevsimnem...
Zle mi zacalo byvat od nejakeho 6.-7.tt, prsia sa mi tiez zvacsili a zacali boliet az neskor. Takze v podstate nic zvlastne...Ale kazda sme ina. A priznaky vo vseobecnosti mas velmi nadejne 😉 😉 😉 Uz len vyckat ci ta mrchajzna dojde alebo nie...Drzim palce 😉

brumka
18. sep 2012

@zora256 aha, lebo ja nepoznam to meno a s tym otcom to ma mrzi mame to podobne, ja mam narodky 20 🙂

brumka
18. sep 2012

@horseshoe jasom mala pri prvej dcerke nevolnosti uplne na zaciatku a pri tomto druhom som mala podsate na ten tyzden co mi meskala asi na 4tt ale po tej skusenosti nevolnosti z minuty naminutu ustupovali
@zora ja som ten minuly mesiac nic take nespozorovala aotehotnela som ale mesiac pred tym som mavala mokro, ja zase tento mesiac nasebe pozorujem ze mam stale dako chut na keksik

zora256
18. sep 2012

@horseshoe Ahoj!
Díky🙂No vieš ja mávam anovulačné cykly,a zrejme tento mám ovulačný no ja som ovu mala na 8dc som mala prievitný ťahavý hlienik,ten sme využili hneď a aj na 11dc sme mali od konca ms sme mali každý 3deň keksík,tak snáď sa sadarilo 😔 pevne verím,lebo každých 10-15min,cikať,no veľmi podobné ako s malým som bola a to som tiež mala u predmeškaním ms,a citlivé psrsia a čuch tiež,veľmi dúfam,že sa zadarilo,aby som nemusela ísť o mesiac na laparku☹,a aj podľa kariet mi to takto vychádza,na tento rok,na september,tak to muselo sa podariť,veď toľko cikať,som nezvykla,a pred ms zvyknem bývať suchá.tak je to dosť nádejné,dúfam,že nie len psychika,lebo ma porazí...

horseshoe
18. sep 2012

@brumka no vidis, kazda to mame inak. 😉 dokonca kazde tehu moze byt ine co sa tehu priznakov tyka. no ja neviem, ci to odchadzanie nevolnosti znamena aj potratenie babatka - mozno to plati v tych prvych tyzdnoch tehu. Ale napriklad ja som mala v tych prvych tyzdnoch tehu tiez take pocity, ze niektore dni mi nic neni, ze sa vobec necitim tehotna...A potom sa zase ukazali nevolnosti v plnej sile. Takze u mna to tak kolisalo a neznamenalo to nic zle. Ale je pravda, ze nevolnosti - rano mam aj teraz, ale kazdy dalsi tyzden stracaju na intenzite. A v noci mi tiez byva zle - ked sa zobudim a nemozem zaspat, tak mi automaticky zacne pit zle od zaludka....Je to zvlastne s tymito nevolnostami a niekto to ani nezazije - cele tehu sa citi super 🙂 Tomu ja vravim stastie 🙂

ataner81
18. sep 2012

Ja mám všetky príznaky, ktoré ste tu opísali od výtoku, cez zväčšené bolestivé prsia, pobolievanie podbruška a buchty, taktiež mi je zle, všetko mi smrdí a jedlo nemôžem ani vidieť. Výnimkou bol tento mesiac keď som nemala až do mrchy žiadne bolesti len mi bolo zle.Takže ja podľa príznakov nezistím absolútne nič. S mojím šťastím budem mať aj mrchu počas tehu. 😒 Tak to vidím, že zistím, že som tehu až keď sa nevpracem do nohavíc či v bruchu budem cítiť divné pohyby 😀

deculko
18. sep 2012

@sabaka jajaj... aj mna to mrzi, vies co,ja si niekedy hovorim,ze o rok o takomto case uz budem mat babo na svete🙂)) a ak by nie babo,tak zarucene tehu budem🙂)) pri prvom mi to vislo🙂 skus si to takto tvrdit sama sebe aj ty a bude to🙂 bola si tehu raz,budes aj dalsi krat a uspesne🙂
a este ten najkrajsi darcek k narodeninam ti prajem🙂 raz to pride🙂

brumka
18. sep 2012

@horseshoe ja som nechcela naznacit ze nevolnostami ked ustupia potracame ja len ze ked som vtedy mala MA tak mne proste zmyzly, ja normalne som zvedava pri dalsom tehu kedy pridu tie priznaky, zatial som ich mala pri oboch tak skoro
@ataner81 hhe, som si ta predstavila ze zistis ze si tehu dnom porodu 🙂

zora256
18. sep 2012

@brumka Ahoj!Tak ak by som zabudla,tak Ti teraz prajem všetko najlepšie k narodeninkám🙂Mne má malý zajtra 14 mesiacov🙂každý máme svoj osud,ale čo nezabije to posilní,a mňa posilnilo,to,že na mňa a brata kašle náš otec,ale máme dobrého otčima,hoc aj ten má svojich chrobákov,ale som mu vďačná,že nás vychoval🙂

franica
18. sep 2012

@horseshoe @ataner81 diky baby, hneď ste mi zdvihli náladu a už nesmútim 🙂 Inak Reni, niečo s tou materskou na tom bude, lebo chlapík sa na pohovore opýtal, že ako a s kým žijem a ako dlho sme spolu...viem, že sa na to nemá pýtať, ale bol korektný a spýtal sa s tým, že ak nechcem, tak nemusím odpovedať..a ja že veď nemám čo skrývať, tak som mu povedala, že s manželom a sme vyše 2 rokov spolu...no keď to takto nahlas povieš, fakt z toho vyplýva, že 80 % žien bude do pár mesiacov na materskej. Ibaže to by ten celý proces musel byť jednoduchší a plánovateľnejší 😖 Tak teraz neviem, či som spravila dobre, že som to povedala, ale už to nezmením...tak si budem hľadať ďalej. Len ma to mrzí aj pre to, že okolie mi začína dávať najavo, že vlastne len doma sedím a nie je to príjemné ☹ Lebo nikdy som taká nebola, vždy som pracovala aj popri vysokej, mňa práca ako taká baví a teraz som 2 mesiace doma a ja som tá lemra..pritom si fakt hľadám ☹ ☹ Viem, že mám na kašľať, nepočúvať ich, ale občas mám toho dosť...

brumka
18. sep 2012

@zora256 tak to sa s tebou tesim velice, aspon nieco no nie 🙂 mne mala zase mala pred tyzdnom 2,5roka 🙂 hehe , dkauejm ale o tolko mesiacov popredu mi nik negratuloval 🙂
@franica mne sa stalo podobne hladala som si skoro rok pracu a u jednych som bola 2 x aa pohovore aj som u nich brigadovala amajitelkam i narovinu povedal ze manezoberie ze nechce nikoho tak mladeho a bezdetneho, koli matesrkej hladala dlho zamestnanca a aj jedna jej takto odisla

franica
18. sep 2012

@zora256 fííííí žeby ďalšia nádejnica?? Podľa mňa tie príznaky ber zatiaľ radšej s rezervou, aby si potom náhodou nesmútila ako simonkato, ale nič nie je vylúčené. Múdrejšie budeme, keď ti bude mrcha reálne meškať 😉 Ja som prvé týždne tiež nemala žiadne príznaky až na prsia- mňa vtedy boleli a boli také mega ako nikdy predtým a ani odvtedy nie...ale u teba sa to môže prejavovať úplne inak 🙂 Držím palce!!

horseshoe
18. sep 2012

@zora256 no ja som zase v tomto ina 😀 teda myslim na to zvysene cikanie - mne to caste cikanie zacalo az nejaky 10.tt 😀 Dovtedy normalka ako predtym. 😵
Ale ty sa lepsie poznas, aj tym ze si uz jedno tehu mala, takze to vies posudit lepsie, co sa u teba zmenilo...Joj, kiez by to bola pravda 😉 bolo by super, keby si sa vyhla tej laparke. Drzim palce.

No co sa tyka toho keksiku v dobe ovulacie. Moja rada je taka - a to sa aj nam zadarilo, ze v dobe plodnych dni - 3dni pred ovu sme sexikovali kazdy den, potom samozrejme aj v den ovu a este 2dni po ovu. Cize sme tahali snuru sexikovania vlastne 6dni. A ten mesiac sa nam aj zadarilo. Takze co sa tyka mna, trebalo sa do toho takto riadne opriet. Lebo tie neuspesne mesiace predtym to sme tiez sexikovali tak 3krat do tyzdna a nic z toho nebolo.

brumka
18. sep 2012

@horseshoe hehe tak to ja som potom najhorsia snazilka zo skupiny :(

deculko
18. sep 2012

hlasim sa k tym,ktore podla priznakou nezistia vobec nic.... priznaky si viem krasne vsugerovat🙂)) pro oboch tehu...(prve MA) som vlastne vobec nic necitila... ziadne zmeny... tak som sa citila ako kazde ine dni pred mrskou...

franica
18. sep 2012

@deculko presne toto si hovorím aj ja, čo si písala sabake- že o rok takto už budeme mať maličké alebo ak aj nie, tak už budem mať brušisko a onedlho mimi 🙂 A potom som spokojná, už je to na ceste, jediné čo mám robiť je čakať 🙂