icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
18. sep 2012

@franica podarí sa to, iná možnosť nie je 😉 . Nech už je október a ja viem na čom som.Zajtra usg, 21.9. a 1.10.horm. profil a až potom sa dozviem ako na tom som. A navyše 12.10. idem na zumba wellness pobyt, tak sa už neviem dočkať. Samozrejme vtedy očakávam aj mrchu 😒

simonkato
18. sep 2012

Dievcence moja ahojte pekne som si vas docitala pri chlebiku so slaninkou mala som nan taku chut mnamka neviem co dam zajtra na pirohy xi.Dneska som bola rano u svokricky varit pikant tak som trosku z domu vypadla ale uz som znovu domka polovicka v praci tak mam oddych. Inak chcem sa opytat teba @horseshoe mala si take pichanie z nicoho nic v buchte lebo za posledne dni som to postrehla taka zvlastna bolest sem tam pichnutie a potom aj par hodin nic a strieda sa intenzitaa bolesti.Ach dufam ze to nebude daky zapal ale vytok nic take namam ani pri moceni ma neboli.

horseshoe
18. sep 2012

@ataner81 no plne chapem tvojho muzika, ked fyzicky maka a este ked pises ze od nevidim do nevidim plus vikendy - tak to by bolo cire znasilnovanie z tvojej strany, keby si od neho este chcela kazdy den vykon v posteli 😉 😉 😉 Moj manzel zdaleka nema taky tvrdy rezim, sice tiez stava tak skoro rano a konci este neskor ako tvoj, ale sedi na zadku a vikendy ma vzdy volne. Takze mne sa ho dalo este vcelku polahky zmanipulovat ku tomu heroickemu vykonu 6dni sexu za sebou 😀

k tej chuti na sexik pocas tehu - no u mna to fungovalo prudkym znizenim chuti - dokonca prve tyzdne tehu mi manzel doslova smrdel 😀 ale u kazdeho to funguje inac - napr. taka @brumka zase pisala, ze ta mala zase chute poriadne a cely tehu to bolo ako ich svadobna noc. Sice neviem, aku mala ona svadobnu noc, ale moj nazor je taky, ze svadobna noc neexistuje, mozno tak svadobne rano 😀 Vsak my sme mali 100ludi na svadbe a vsetky tie zariadzovacky a vybavovacky a stres a potom este samotna svadba nas tak zmohli, ze sme mrtvi padli do postele 😀

franica
18. sep 2012

@ataner81 som zvedavá, čo ti lekárka povie aj po usg a hlavne po výsledkoch krvy...hneď dám daj potom vedieť. A čo ty vieš, možno ten zumba pobyt už budeš musieť odložiť, aby si náhodou nejakú fazuľku zo seba nevytriasla. Alebo sa pôjdeš dobre vysiliť, aby si tvoj mužík mohol trochu vydýchnuť 😀 Inak si ako moja mama- neviem či za celý život sa jej podarila nejaká dovča alebo akcia bez toho, aby práve nedostala...ja som zatiaľ pravý opak klop-klop 🙂 A ja som notorický optimista, takže verím, že tú októbrovú už vôbec nedostaneš 😉

franica
18. sep 2012

@horseshoe to som sa zasmiala na tej svadobnej noci 😀 😀 To mi viacero ľudí povedalo, že svadobná noc je o hosťoch a skôr tá ďalšia o romantike. Naši nadránom po svadbe umývali taniere vraj 😀 My sme s mm zvolili takú, aby sme si ju užili a boli len my dvaja...čo sa aj podarilo. Obrad, kúpanie, večera pri oceáne pod hviezdami ...a samozrejme skvelé dobroty, ktorým som neodolala, tak som si náramne pochutnala na čerstvo ulovenom homárovi a pod. aj keď som vedela dopredu, že bude zle. Potom super sladká romantická svadobná noc, zaspávanie v náručí...a potom to prišlo 😀 Objímanie záchodovej misy do rána- môj žalúdok neznesie moc morské príšery, hoci ich ľúbim...tak doteraz sa smejem na tom ako som dopadla 😀

horseshoe
18. sep 2012

@franica jj, viem co ma caka a neminie 😀 este sa len bude pritvrdzovat na konci tehu... 😵

no a tak ako pises - chlap musi priniest tiez nejake obety v tehotenstve. niekedy je to aj obeta v podobe menej sexiku. 😉

horseshoe
18. sep 2012

@franica ooo, krasna svadbicka veru 😉 no my sme tiez chceli taku svadbu, ale zial sila rodiny a dediny nam to nedovolila 😠 😠 😠 takze pekne klasika - riadna svadba s celou rodinou - aby sa niekto nahodou neurazil ze nebol pozvany - ako nevravim, aj to ma svoje caro, ale to ozaj nie je svadba o tych 2ludoch ale o celej okolitej rodine - aby bol kazdy spokojny a v konecnom dosledku aj tak sa nezavdacis 😠

ale tak aspon sme si to uzili na svadobnej ceste - mali sme taku exotiku, takze to bolo skveleee a tam sme si to vynahradili 😀 😀 😀 inak ja tie morske prisery, sushi a spol. vobec nejedavam ani ma to nelaka - mam pocit ze to na mna hladi este z taniera 😀 😉

horseshoe
18. sep 2012

@simonkato ahoj moja. konecne aj tebe odpovedam 😀 ano, to pichanie som mala v buchte - otrasne nieco, ani neviem ci to bolo pichanie, ci krce ci co to bolo. ale na zaciatku tehu som to mavala tiez - takze u mna to suvis s tehu urcite ma. 😉
No uvidis, co sa ti z toho vykluje - ja dufam, ze len to najlepsie 😉 😉 😉
Zapal sa myslim prejavuje aj vytokom - ale nie som si ista 😉

dominika1516
18. sep 2012

@ataner81 co to co to zeby dalsia tehulka na obzore ?!?😉

ataner81
18. sep 2012

@horseshoe s tou svadobnou nocou s tebou plne súhlasím. Tiež si nemyslím, že niečo také existuje.Ja som bola na mnohých svadbách a len ako hosť ale po tej svadbe som bola mŕtva ešte 2dni. Ale keď sa raz budem vydávať, tak možno budem výnimka 😀 😀 😀
@franica na ten zumba pobyt pôjdem tak či tak len pri // si odpustím sauny a cvičenie. Plávanie, aqua zumbu a prechádzky si predsa môžem dopriať. A ako vravíš, polovička bude šťastná, že bude mať sexuálne voľno 😀 😀 😀 😀

ataner81
18. sep 2012

@dominika1516 ak myslíš mňa, tak áno ale nie tento mesiac 😉 😀 . Nádejne to vyzerá so @simonkato

simonkato
18. sep 2012

@horseshoe no uvidime ako to dopadne kto caka ten sa docka 🙂 citim sa tak vselijako
Inak ked sa bavite o tych svadobnych nociach co sa stalo kamoske sli sa prezliect po pol noci samozrejme ze dali keksik a zaspali na gauci a ked dlho nechodili ich siel pozriet brat a nasiel ich tam tak spat saty po celej izbe a ony dvaja si chrapu veselo na gauciku ked nam to hovorila to bolo smiechu 😀

horseshoe
18. sep 2012

@ataner81 no nikdy nevies moja - pri tvojom sex apetite, by som povedala, ze svadobna noc bude vynimocna 😀 😀 😀 😉 😉 😉

inak zumba pobyt na zaciatku tehu by v mojom pripade bol cisty nonsens - 6.7.8.9.tt som prelezala cele dni v posteli s bolestou zaludka, brucha a depkou 😀 ale vazne 😵 ale u kazdeho to tehu prebieha inac - len to, ze nikdy nevies, co sa bude diat.....

horseshoe
18. sep 2012

@simonkato jasne, moja 😉 vyzera to zatial nadejne 😉
som sa zasmiala nad tou historkou co sa stalo tvojej kamoske 😀 😀 😀 a veru sa ani necudujem, ze zalomili pri prvej prilezitosti 😀 my sme mali tiez na male - unaveni ako dva kone ledva sme nohami prepletali a to doslova 😉

simonkato
18. sep 2012

@horseshoe ved aj my sme sa inak nasmiali na tom boli sme im gratulovat a chceli sme ju vidiet este v popolnocnych satoch cakame cakame a ich ale dve a pol hodky nikde.No ked dosla a pak nam to povedala to bol vybuch smiechu 😝
Tak uvidime nechcem si namyslat bojim sa sklamania.zajtra idem do mesta akupim testik inej znacky lebo posledny od pepina dneska zase ostal po bokoch ruzovi a je na nom slaby duch.Je mi z tych testou nasmiech.

ataner81
18. sep 2012

@horseshoe hihi ale to by som musela vymeniť ženícha, lebo ten môj to nezvládne 😀 . Keď pôjdem na zumbu, tak budem v 2-3týždni, takže pohodička. Ale kľudne ho aj celý prespím+prevraciam le aby som bola tehu 🙂

ataner81
18. sep 2012

@simonkato moja skús mamatest rapid clear. Neviem aké sú tehu testy ale ovu testy sú skvelé

horseshoe
18. sep 2012

@simonkato drz sa moja zatila pri zemi - vyjde, nevyjde 😉 iny testik si kazdopadne kup, ale testuj povedzme az v piatok, oki?
Ja uz sa idem odplizit z tadeto, lebo mi treba prat a vysavat, zajtra pride navsteva ku nam a vyzera to tu ako po vybuchu 😉 Porucam sa, pekny vecer vsetkym 😉 😉 😉

ataner81
18. sep 2012

Babulky pre dnešok končím. Idem variť večeru pre mužíčka. Práve volal, že príde až okolo 8mej ☹ , tak mu chcem urobiť radosť aspoň dobrou večerou. majte sa krásne a držte palce na to moje zajtrajšie usg. O všetkom informujem vo štvrtok lebo zajtra neprídem. majte sa krásne papapa

horseshoe
18. sep 2012

@ataner81 moja furt nevies co sa bude diat - moja svokra este ani nevedela, ze je tehotna - asi uz od oplodnenia vaja zacala grcavat z kazdeho jedla co zjedla a trvalo to az do konca 4.mesiaca 😀 😉 Ale jasne, ako pises - zumbovy pobyt sa da prezit aj lezanim 😀 i ked je to velmi netradicne ponatie 😀 😉

simonkato
18. sep 2012

@ataner81 pocula som ze ten mamatest chvalia kupim aspon dve rozlicne znacky a uvidime. @horseshoe moja viem ze mi chces dobre a aby som sa drzala pri zemi ale ja musim vediet cim skor ci som tehu aby som hned utekala gyndosovi a nic nezanedbala takze urcite budem ocikavat hned ako kupim a ked bude negativny znovu potom uz z odstupom par dni teda ak nepride mrska.

deculko
18. sep 2012

@simonkato jeden testik hned a druhy testik hned zajtra rano,kedze je rano najsilnejsie HCG,tak rano testuj aj ked zajtra poobede nic na teste nebude🙂 budu na teba v lekarni kukat,ze kolko testov kupujes🙂)))

som velmi zvedava,aky bude tan moj pepino test,ktory mam doma...ked ho raz namocim na cika... ci tiez zruzovie cely🙂)) pepinom som este netestovala,ale minule som jeden kupila... ach...som zvedava,kedy budem testovat najblizsie ja🙂))) ale v pohode🙂 lebo ak neotehotniem teraz niekedy tieto mesiace,tak aspon nebudem rodit v lete...lebo tie horucavy mi stacili v 7,8.mesiaci a nie v poslednom...

simonkato
18. sep 2012

@deculko keby ja som teraz tehu tak by som mala termin koncom maja a letne babo to by som veru aj chcela pekne s kocikom po mesta na vecerne prechadzky chodit nemusiet babo zababusovat.Uz si snivam a lietam v oblakoch.No nech tetusky v lekarni ma chapu co mam z jedneho testu aspon 4treba .Co ja dam penazi za tie testy az normalne nieje.Ja si pepino viacej nekupim.Rozmyslam ze si odlozim ranny moc a ked sa vratim z mesta potom ho tam omocim.Moja a co ty vies mozno najlepsie otehotnies v tomto obdoby niektore zeny to tak maju ze su plodne na zimu na jar jednoducho maju najviac plodne dake obdobie.

dominika1516
18. sep 2012

@ataner81 ale u teba som v jednom prispevku citala ze mas priznaky a ked som to tak citala tak to jak o mne na zaciatku mesiaca presne take pocity som mala .. jeeej tak nech jej to vynde a nech nakazi dalsie 😀

deculko
18. sep 2012

@simonkato na testoch pisu,ze cerstvy moc....tak neviem,ci je dobre nechavat ho postat...
a vies,ze uz aj mna napadlo,ze co ked mam plodne obdobie v zime? lebo raz som otehu v decembri po dvoch mesiacoch...druhy raz v januari hned...... a ked sme sa raz snazili v marci az juni...tak nic nebolo....potom sme prestali s tym ex... , tak tiez to tak citim,ze moje dni su v zime🙂 aspon si nebudem musiet kupovat XXXXL kabat abo vetrovku na zimu...lebo letne tehu velke oblecenie uz mam🙂))) ale tie horucavy,to sa netesim,ale pregulam sa🙂 ochotne🙂 len odkedy som bola tehu v lete,tak neznasam horucavy,strasne zle mi je v horucavach...
....inak budem piect tortu na maleho narodky,chcem robit futbalku...ale nie z marcipanu,lebo ten moji chlapi nelubia... tak urobim len maketu futbalky a posypem to cukrom... len ked si cukrarka,mozno ta potom popytam o rady🙂))) zvazujem,ci nemam spravit nie cokoladovu hnedu polevu,ale bielu polevu, a to by som potom obsypala cez tu maketu grankom... len neviem recept na bielu polevu,este som ju nerobila... ak by si nahodou nejaky recept mala,tak mi mozes poradit🙂)) do 6.oktobra je ale este cas🙂))) piect sa chystam asi v piatok...na sobotnajsiu oslavu...

simonkato
18. sep 2012

@deculko mojko zacni piest vo strtok radsej do kym tortu upecies vychladne naplnis stuhne a ked chces polevu tak ta tiez musi tuhnut.Ja by som ti poradila takto.Natri ju bielim kremom pekne uhlad do hladka a mozes potom posypat kakaom ci grankom tak to bude najednoduksie.Bielu polevu sme robili v skole z bielej cokolady ale to sa bojim nech ti nepopuka pri takom tvare.Najlepsie bude ten krem a pekne urobit hned nan aj znak futbalky.Ked cokolvek potom sa este spytaj.Aj ja si este rozmyslim a postudujem ti dake polevy fajne 🙂
Inak to s tym mocom ma nenapadlo ze musi byt cerstvy ale ved ocikam aj poobede a ked tam nebude ani duch nic tak par dni pockam a potom budem ocikavat rano hned.Ale u mna je zase mozne vsetko ako sa vyspim ako nevydrzim atd atd xi xi 🙂 No moja neco na tom podla mna bude ze asi budes patrit medzi tie co maju svoje plodne obdobie na zimu ale sa ti necudujem su vtedy sviatky radosti pokoja vsetci su na seba mylsi vsade krasna atmosfera vtedy sa plodi babenko jedna radost aj sa hned uchyti ked je mamicka taka spokojna.Ale samozrejme ze by si horucavi dako koli spuntovi zvladla este aj s radostou.

kapokapo
18. sep 2012

@horseshoe ahoj, dakujem za podporu... ty sa mas ako?

zora256
18. sep 2012

@brumka Tak t sme na rovnak,hoc neviem,či sa dá byť na Pn-ke aj počas rodičovskej dovolenky,ale asi nie si myslím.Keďže ja som mala aj prvé rizikové,kvôli tomu,že mám hormonálne ťažkosti,kvôli polycystickému vaječníku,a teraz ešte pondelok musím ísť ku gyndošovi,kvôli výsledkom,zo steru,že sú nejaké zmyeny,že sa chce somnou porozprávať☹nuž mám strach aby to nebolo nič vážne,neviem o čo ide,sestra povedala,že nič zlé,len sú dáke zmeny a otom sa chce rozprávať,nuž toľko stresu,ja len dúfam,že ms nedorazí hneď pondelok,hoc pevne dúfam,že nepríde do pôroddu vôbec😀,keďže mi ani gumenný mackovia nevoňajú:-/a veru podozrivé ťahanie cítim v brušku a sem-tam pichnutie v buchteA žiadne pred ms bolesti,úplne iné to je,až na tie prsia hrozné je aj spať,také sú citlivé čo sa len pyžamo obtrie,ako presne pri malom,tak verím,že ešte pondelok ráno vyjde pozitívny test,pred návštevou lekára,aby mi hneď nemusel nič zlé hovoriť,ale aby mi napísal do plusu Duphaston aby som nemusela znovu ísť ak nepríde na ďalší týždeň a tak vyzerá že budem musieť trepať malého k nemu so sebou,lebo nik nebude mať čas☹a malý teraz ani nechce byť s nikým ide mu 7zubov zaradom,tak je hrozný:-/veľa sa toho nakopilo...

zora256
18. sep 2012

@deculko Ahoj!
To čo píšeš o zime,tak mne je zas súdená jeseň🙂Z malým som otehotnela v októbri a teraz sa mi zdá,že som teraz v septembri asi tehu...a nevadilo by mi vôbec,byť tehu v lete zas,len ak by to tak bolo,ako to celé teraz prežívam,by som asi pobozkala hoc aj zem,len nak to tak je,nechcem žiadnu nemocnicu,najmä v toto ťažkom období malého,keď ho bolia ďasná,a chce byť najviac so mnou,lebo toto ťažké obdobie nás najviac spája,mamu z dieťatkom a to tak rýchlo prejde,že už nebude mňa chcieť ale z deťmi sa hrávať a potom s kamarátmi atď a na mňa bude čoskoro kašlať...lebo teraz tak rýchlo dospejú deti,že sa ani nenazdám a zas budem sama...A zatiaľ kým mám najviac času na neho,tak si to sním chcem užiť,kéď tu bude druhé,už času bude pomenej,a potom možno bude hrozne zlý,ako to majú deti vo zvyku,ale tak verím,že on nie je ztých,lebo deti ľúbi...

zora256
18. sep 2012

@horseshoe Ahoj!
Čítam tu o svadobnej noci?😀 No presne ako píšeš,ani my sme nemali svadobnú noc ba ani ráno,nohy nás boleli jak frás:-/ledva sme oči ráno o 3 zažmúrili a o 7 sme vstávali,lebo prespatý hostia odchádzali,a chceli sme sa rozlúčiť.Takže tak a noc bolo na druhý deň v noci😀
A sex v tehu,nuž ako píšeš,presne aj u mňa to tak bolo,hneď keď už mi aj test potvrdil tehu,tak aj mne muž hrozne smrdel,takže kým mi bývalo zle neviem či zo 2x som sa zmohla na sex,len kvôli mužovi:-/ale od 5 mesiaca som ho chcela asi tak raz za týždeň nuž a posledný mesiac môj muž vôbec nechcel,bál sa,že hneď po ňom porodím😀,hrozný vedia byť a chlapi...