icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
19. sep 2012

@ataner81 ahoj ja so mto trocha citala na nete ale myslym si ze tvoj pripad to nebude ved mrchu masp ravidelnu vsetko...
@deculko to poznam mne sa mala tiez hadze o zem v obchode alebo si na krizovate cupne ze nejde, ludia pozeraju ako trafeny ale ja to uz neriesim, ja nemam problem jej aj capnut nech zavolaju socialku. kludne, nech radcej poberu deti tym co sa nestaraju

rohlicka
19. sep 2012

@zora256 ahojky - pytala si sa ma par dni dozadu ohladom bolesti ktore som mala na zaciatku tehu - okrem pobolievania podbruska (prilezistosteho) - ani neviem ktora presne vo vnutri cast ma bolela, ale pobolievanie podobne prichadzajucej mrche - pridruzila sa aj bolest alebo neprijemny pocit akoby mali spodne organy vypadnut - taky jemny neprijemny "tlak".

ataner81
19. sep 2012

@franica SPCO je syndróm polycystických ovárií-teda keď nemáš pravidelnú menštruáciu a nemáš ovuláciu. Tvoje vajíčka dozrievajú, no nikdy nepuknú a môžu spôsobiť zrasty na vaječníkoch. Zrasty nevidel, MS mám a ovuláciu tiež-teda podľa testov.Doky videl 10 folikulov a vraj ich má byť nad 13. Neriešim lebo v októbri sa uvidí, prelieči a v novembi-decembri tehulkujem 😀

rohlicka
19. sep 2012

@ataner81 som rada ze mas taky pozitivny pristup ku vsetkemu - vysledkom, predbeznym zisteniam - uzasna je tvoja istota, ktora dokonca aj mna ukludnuje - normalne pozitivna energia nadalej sala z teba comu sa veeeeeeelmi tesim 🙂 viem ze vsetko bude dobre 🙂 a silno drzim palceky 🙂

ataner81
19. sep 2012

@rohlicka jasné, že všetko bude dobré lebo zlé už bolo 😀 . Jediné, čo ma sere je, že SPCO nie je týždenná či mesačná záležitosť a keby tá krava čo si píše MUDr. pred menom sa mi len trošku viac venovala, či lepšie pozrela na sono, tak by to tam videla a môj problém by už bol dávno vyriešený 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Čo už, rieši sa to teray a vyrieši sa to o mesiac dva 🙂

franica
19. sep 2012

@ataner81 ach koľko rôznych komplikácii môže jedna mať 😖 Môže byť problém s vajíčkami, s cyklom, vajíčkovodmi, maternicou, s výstelkou, s protilátkami, s donosením, s tlakom, s cukrom...a ešte asi milión vecí ☹ Nabudúce sa asi narodím ako chlap - tam sa tie možnosti značne redukujú 😀 😀
Ale ak sa to bude dať liečiť ako sme už dávnejšie povedali nejakými liekmi či injekciami, tak to je skoro nič..raz dva to budeš mať sebou a fazuľka na Vianoce v lone bude 🙂

deculko
19. sep 2012

@brumka aj moj mi to uz spravil... ze sa mi ovesi za ruku ked ideme cez cestu.... mozno to spravil dokopy 3 krat,naposledy pred tyzdnom,tak som ho capla po riti a vykricala ho,ze ho prejde auto...snad to dakus chape,lebo taka zlost ma vtedy chyti...

brumka
19. sep 2012

@ataner81 a ako sa to riesi?
@deculko tak moja to chape ale enerespektuje

ataner81
19. sep 2012

@brumka skúšala som to všemožne, krikom, láskavým prístupom, vysvetľovaním, capnutím po ruke, zadku..........teraz ak sa mi hodí o zem na ulici, či začne robiť cirkus, len si k nemu kľakne, pokojným hlasom mu poviem, že ho ľúbim a že ma veľmi mrzí ako sa vonku správa lebo je už veľký(á), že ubližuje iba sám sebe, že takýmto prístupom nič nedosiahne a potom len v pokoji bez slova čakám kedy záchvat pominie, čo je na počudovanie veľmi skoro lebo im v tej malej hlávke dojde, že so mnou nepohnú 😀 Ak je to v autobuse, urobím to isté, len pre pokoj cestujúcich vystúpim na ďalšej zastávke

ataner81
19. sep 2012

@franica vždy som chcela byť chlap. Závidím im pipíka hlavne kvôli cikaniu 😀 😀 😀

brumka
19. sep 2012

@ataner81 no ale mne to park rat spravila v krizovatke, to neviem ci by som si stupla k nej 🙂 ma povahu po tatovi 🙂

zora256
19. sep 2012

@franica Ahoj!
Ďakujem🙂TAk ja mám stres aj kvôli tomu ako sa budem sama naťahovať z golfáčom po schodoch k lekárovi aj z malým atď,proste nechcela by som prísť o bábo,ak som vtom,a neviem prosteako tam pôjdem,ale verím,že sa to nejak vyrieši,veľmi dúfam,snažím sa byť v kľude a hovoriť si,že je to ešte ďaleko 😅

franica
19. sep 2012

@ataner81 aj ja som chcela vždy byť chlap- si môžu toho oveľa viac dovoliť, sa majú 🙂 Ale zrovna pipíka im nezávidím- nedá sa s ním v kľudne prekrížiť si nohy, ležať na bruchu a bolo by mi značne nepríjemné vlastniť časť tela, ktorá si občas robí alebo nerobí čo chce 😀 😀 😀 😀 😀

zora256
19. sep 2012

@rohlicka Ahoj!
A pichani v krčku nemávaš?Taký ten tlak mávam a podobné bolesti ako pred ms,ale len sem-tam avečer ke´ˇd už zaspávam a náladovosť v poslednom čase až sa sama sebe čudujem čo všetko ma rozhádže 😕 ´,nuž a čítala som tu o krčku ináč na Mk,že po oplodnení je uzavretý asi tak na 4cm hlboko,čo mám už aj ja,ale nevedeli sa baby zhodnúť,či má byť mäkký alebo tvrdý,mne sa zdá,že som tvrdý mala až od vtedy ako ma doktor už sonoval cez brucho asi od 4mesiaca stvrdne,nie?alebo nevieš?A vraj pred ms sa otvorí krček,ak nie sme tehu,tak uvidím,skúsimbudúci týždeň znovu preskúmať či sa neotvoril.veľmi dúfam,že sa neotvorí a pekne ostane uzavretý.

zora256
19. sep 2012

@franica Ahoj!Presne ako píšeš,ten pipík by som ani ja nechcela,len proste ich ľahké branie vecí,lebo oni majú lážo plážopo robote,a my ešte aj večer máme čo robiť keď deti zaspia:-/,žije sa im,ale zato ja ako žena by som ani nemenila ako dieťasom chcela byť chalanom,ale teraz určite nie,lebo to by som nezažila rast bábätka v brušku a pohyby a kojenie a všetko okolo bábätka...A zato sa oplatí byť ženou🙂

ataner81
19. sep 2012

@brumka vtedy by som ho zdvihla, odniesla pár metrov ďalej od križovať a tam položila nech sa hádže a vrieska koľko chce. Ja to robím takto a čuduj sa svete, nejako to zaberá. Ale každé dietko je iné, takže len hľadaj fintu ako na to tvoje 😉
@franica ak si pipíka správne ponaprávaš, môžem s ním krížiť nohy, ležať na chrbte proste čokoľvek. Horšie je, ak sa ti fešák rozhodne zobudiť v tej najnevhodnejšej chvíli 😀 . ja cikám aj 3x za hodnu lebo veľa pijem a keď sa niekde cestuje, obzvlášť v zime a je cik pauza, tak im závidím, že vyťahujú do tej kosy len pár centimetrov a ja musím otrčiť celý zadok 😀 😀 😀

deculko
19. sep 2012

@simonkato uvidis rano,budem na teba tiez mysliet. ani neviem,co ti povedat,ako ta pri cakani povzbudit,tak len aspon tolko som ti chcela povedat, pevne nervy a nejako si to my zeny musime odbojovat... a vydrzat to cakanie. Inak tiez ma napadlo,ci neist k dokymu a priznat sa mu,ze ste raz nedokazali odolat a ci nemozes byt tehu.... tak sa drz a pevne nervy,kym zistis na com si..

deculko
19. sep 2012

zo mna si moj muz dnes robil srandy,ze len nech pijem tu grepovu stavu, mozno otehotniem z dzusu🙂))) chlapi jedny🙂))) presne to mam na muzoch rada,ze na veci vedia kaslat, kdezto ja nie...

franica
19. sep 2012

@ataner81 , @zora256 pozrime koľko nás je odborníčok cez pipíky 😀 😀 😀 Ale s tebou Zori súhlasím v tom, že materstvo je veľké plus na ženskej strane. mm raz povedal, že práve pre ten pocit by menil z chlapa na ženu hneď a prišlo mi to zlaté. Ale aj dodajme, že si to krvopotne (a to doslova) splácame mesačne a potom menopauzy, komplikácie a ja neviem čo...takže si také krásy ako pohyby v bruchu a úzka väzba s bábätkom zaslúžime 🙂

deculko
19. sep 2012

papa dievcata,maleho mam hore🙂))

zora256
19. sep 2012

@franica Veru tak🙂Zaslúžime a potom keď príde menopauza prídu vnúčence,ktoré budeme milovať a z nevestami prežívať tehulkovanie a z dcérami🙂A verím,že budeme dobré svokry😀Keďže vieme ako sa niektoré natrápime z našimi:-/

franica
19. sep 2012

@deculko tak to je dobrý fór s tým s džúsom, dobre som sa zasmiala 😀 😀 😀 Srandista. No veď počkaj až otehotnieš, môžeš mu trieskaž o hlavu, že to je VŠETKO tvoja zásluha 😝

franica
19. sep 2012

bude to síce ťažké, ale končím pre dnes, ideme si spraviť program s mm, keď je konečne raz doma 🙂 Píšte veľa, nech mám zajtra čo čítať 😀 papa

ataner81
19. sep 2012

Idem urobiť mužíčkovi večeru a vyrážam na prechádzku.Majte sa krásne papa

dominika1516
19. sep 2012

@ataner81 ooo svinucha je to :-\ :'( .. ja par mesiacov dozadu som mala taku istu silnu a bolestivu ze som sa skoro rano v obchode zlozila sice ta mrcha trvala len tri dni no vynicila som 60ks krabicku tamponov takze viem o com hovoris .. :-\

ataner81
19. sep 2012

@dominika1516 tak nejako to bolo aj u mňa. Celý deň som sa zvíjala v kŕčoch a nezaberali žiadne tabletky ☹

ataner81
19. sep 2012

Ženušky ja som ale drbna. Normálne mi to nedá a musím vám napísať. Dnes som mala prvé koníkovské rande s našou Evičkou (@deculko) 😀. Bola som v miernom strese a nervózna či sa spoznáme a či si budeme mať čo povedať ale hneď ako sme sa zbadali, sme sa spoznali a kecali sme až kým nešla domov. Neviem ako ona ale mne bolo super. Aspoň som sa mala komu posťažovať a už sme sa aj dohodli na spoločnom kočíkovaní 😀 škoda, že vás nie je viac z KE. Bolo by super dať si hromadné stretko. Mimochodom Evička má krásneho, šikovného a úžasného chlapčeka. Aj ja chcééééééém 🙂

jeackynka
19. sep 2012

@ataner81 tak to je super 😀 aka dobra vec je tento MK,tolko kamosiek tu mame,kedysi nebola takato moznost zoznamovania sa,aj pokecat sa da ked doma nie je skym,skutocny vynalez tento internet 😀 a poviem vam,keby niet internetu tak nepoznam ani mojho priatela,zoznamila som sa s nim na pokeci a to som neverila ze sa tam da niekto najst normalny 😀 😀

deculko
19. sep 2012

🙂)))))))))))))))))))))) robim zavislacke kuk🙂))) aj ja som bola straaaasne nervozna pred rande....ze ako bude..... akoby som sla na prve rande🙂)))))))) aj mne bolo super Reny🙂))) ten cas tak rychlo zbehol, cochvila budeme spolu kocikovat🙂)) aj mne by sa pacilo hromadne stretko🙂 dakujem Reny za krasne slova k deculku,aj ty sa dockas,ako aj vy vsetky🙂
idem sa venovat deculku,chce sa kupat,papa 🙂

franica
19. sep 2012

jasné, že aj ja som zase tu...závislosť nepustí (a futbal v tv 😠 😠 😠 😠 ) @ataner81 a @deculko že vám je ako dobre!! Tak vám zavidím, že sa takto môžte aj osobne stretnúť, ved prečo by sme si v reále nerozumeli, ked tu si vieme fajne pokecať, je tu super banda a myslím, že už viete viac o mne ako mnohí z môjho okolia- aspoň o MS cykle určite 😀 😀 😀 No budeme to musieť nejak vyriešiť raz 🙂