icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 @franica ale zas ktovie, nejake take chytenie bruska alebo suvenir po tehulke moze zabrat. ja som napriklad minuly rok v marci bola v Londyne a sli sme na jednu diskoteku, kde sme sa dobre pripili a zrovna tam mali anglicanky rozlucku so slobodou a buduca nevesta mala na hlave taku peknu ruzovu paperovu celenku s kvietkami, trblietkami a kadecim a ja taky vyrehleny ozralo, ze ci si ju mozem vyskusat. a ona ze v pohode, tiez vyrehlena ozrata, a tak som s tou celenkou na hlave behala asi 3 minuty. no a do roka som sa vydala! 😀

franica
21. sep 2012

@ataner81 ano, ja si to dobre pamätám🙂 To @horseshoe chcela také tuším, že "hryziem" - asi zato aj tá kontrola u zubára, že horseshoe? Ani nie tak kvôli kazom, ale aby si mohla efektívne hrýzť,, keď ti už to bruško pomaly narastá 🙂

franica
21. sep 2012

@leonetka 😀 😀 😀 to mohla byť podívaná! Tak teda odkladám svoj strach a idem do ulíc s jediným cieľom- poobchytkať čo najviac tehuliek, keď to už raz funguje 😀

ataner81
21. sep 2012

@leonetka na mňa takéto veci neplatia. Tak ako neznášam chytanie bruška,tak každá tehula má potrebu chytiť moju ruku a dať si ju na bruško. Ani nestihnem reagovať a už ju tam mám.Keby to fungovalo, už mám doma škôlku 😀

franica
21. sep 2012

@ataner81 a možno sa ti zmení tento názor...keď so užívaš pozornosť na narodky, čo sú raz do roka, tak tu by si si ju mohla užívať 9 mesiacov...naaa? naaa? na? nič? 😀

leonetka
21. sep 2012

@franica hihi, takze mozno ta uvidime v hlavnych spravach a na titulkach dennikov 😀 tehulkovsky uchylak odhaleny 😀 tehulky z juzneho Slovenska si uz mozu vydychnut. 😀

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 tak ale to si musis vsugerovat, ze ti to pomoze, draha. ked sa od zaciatku k tomu stavias negativne, tak to nema ucinok. 😉

horseshoe
21. sep 2012

@franica jasne, moja 😀 😉 tak bacha na mna 😀 😉

inak fakt co to je za blby zvyk obchytkavat tehulkam brusko? 😠

franica
21. sep 2012

@leonetka 😀 😀 aby to nebolo s dokončením, že tehuľky na juhu si vydýchnuť môžu, no bratislavského fantóma stále hľadajú 😀

leonetka
21. sep 2012

@horseshoe hen, no uz dalsia 🙂 😉 ale viem sa vcitit, ze to moze byt casom otravne ked to kazdy robi. tebe sa uz pokusal niekto chytat brusko?

leonetka
21. sep 2012

@franica hahaaaa, to si zabila! 😀 uslintana uchylacka v bratislavskych parkoch 😀

ataner81
21. sep 2012

@leonetka ja sa nestihnem ani nadýchnuť, nieto ešte rozmýšľať či niečo negovať a už mám ruku na brušku 😀 😀 😀
@franica nechytat, pouze koukat a obdivovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franica
21. sep 2012

jaaaj baby no dnes som sa tu nasmiala (zase)...vlastne sa sústavne škerím ešte stále 😀 Budem ale končiť, ešte mám všelijaké veci na práci a zajtra meníme vchodové dvere, tak tu bude výbuch 🙄 Nevadí, aspoň nám bude v zime teplejšie 🙂 Tak vás tu nechávam, prajem veľmi pekný a plodný víkend 😵

horseshoe
21. sep 2012

@leonetka aaano, pokusal - segrin maly syncek - povedal, ze este nekopka 😀 😀 😀 ako som mu povedala, ze som tehu, tak vzdy ked ma vidi, uz aj sa bezi tulit ku mojmu brusku 😀 Ale toto mi vobec nevadi - to je naopak velmi mile 🙂

ataner81
21. sep 2012

@franica papa a krásny víkend 🙂

leonetka
21. sep 2012

@franica aj tebe, papa.
tiez uz odchadzam, pekny vikend vsetkym 🙂

horseshoe
21. sep 2012

aj ja sa pripajam k odchodu...krasny vikendos vsetkyyyym 😉 😉 😉 😉

ataner81
21. sep 2012

@horseshoe @leonetka papa dievčatá...........keďže tu už nikto nie je, tak idem aj ja. majte sa všetky krásne a krásny vííkend 🙂

rohlicka
22. sep 2012

@franica hehe že olizovat monitor 😀 😀 to mna nikdy nenapadlo ale mozno to zaberie a da si to patentovat 😀 @leonetka a s tym bruskom - chytanim tehuliek si mi pripomenula moje chytanie naposledy - cca 2-3 mesiace dozadu som sa vytesovala zo sesternicinho bruska (6-7 mesiac tehu) ze ake je krasne a ze sa chcem obrat a to som uz ja vtedy zacinala 2. mesiac tehu a ani som to este sama nevedela
teraz na svadbe som sa smiala ze ma zazracne brusko - ze som chytila a hned som bola v 2-hom mesiaci 😀 😀 😀

simonkato
22. sep 2012

Ahojte dievcence no hlasim 3DC dalsiu mrchu necakam 21.10.vlastne posledna mrcha ktoru neckam.Posledny mesias sa snazime potom to uz nechavame tak do kym nebudem mat daku pracu a zazemie ked by sa este tento mesiac zadarilo bola by som neskutocne stastna.Ved uvidime ci dostanem ten najkrajsi darcek na meninky.Inak dobre som sa nasmiala ked som si vas dievcence citala.A co sa tyka chytania bruska ja som na to uchylna v nemocnici ked som este lezala tak som drobceka hladkala splobyvajucej najviac sa mi pacilo ked kopkal a vypucal sa.Aj teraz chodim kamoske sem tam pohladkat boli by sme na rovnako teraz tehu tak chcem aby sa nalepilo.

ataner81
22. sep 2012

@simonkato ahoj mojka. Tak tá sviňa predsa dorazila 😠 Ale ber to tak, že bola posledná 😉,veď ako sme si povedali, pod stromčekom hladkáme veľké brušká(a veľké nebudú len z kapustnice 😀)Inak ty máš meniny týždeň predo mnou. Bude spoločná oslava s baby šampanským? 🙂
@kaprkapr 14.9. rak neozýva sa, neviem čo je s ňou
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran Zora
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@typa 27.9. býk Janka
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka

simonkato
22. sep 2012

@ataner81 no prisla som sa jej nahrozila ze ked ma bude dalej natahovat ze zbehnem na vyvolavacku tak prisla v plnom prude ale uz sa citim lepsie a som zmierena s tym ze asi mi nieje tnto rok sudene byt uz tehulkou.A tak myslim ze to bude skor normalne sampano neverim moc tomu ze by sa podarilo drahy bude mat dva tyzdne nocne tak neviem ako a co bude.Ale mozno motyka vystreli.Necham tomu taky lajtovi priebeh.Mojka a velke brusko mozem hladkat aj teraz len skoda ze tam nieje to mimi.

deculko
22. sep 2012

skoda Simi, tak nevislo to tento mesiac,blbe testy co ta namotali...kaslat na ne....
dnes si uzivam doma tata... malokedy ho mame doma aj v sobotu🙂)
Reny ty mas dalsi profil za sebou...dalsi odber krvi....uz len tie vysledky...treba cakat,kludne hocikedy zavolaj, rada si zase pokecam...
a Simi...nase narodky maleho sa blizia,uvazujem o torte,inak nemam vela skusenosti s pecenim,vela toho nenapeciem... vseho vsudy som spravila len jednu tortu ... pre istotu nepeciem,lebo najviac by som toho zjedla len ja a to mi teda netreba,neviem potom odolat....ale nie o tom som chcela.... ale ci nemas nejaky recept na tu vrchnu bielu plnku abo cim tu tortu pokryjem... na to potom cez pripravenu maketu grankom obsypem a budem mat akoby loptu...kedze nasi marcipan nelubia... myslis,ze staci taka poleva,plnka zo slahackovej smotany..? alebo rovno kysla pochutkova smotana? ale iba ak sa ti chce mozes mi poradit,nechcem ta otravovat🙂))

ideme spinkat,papa🙂)

ataner81
22. sep 2012

@simonkato to veľké bruško si hladkám aj ja už teraz 😀 😀 😀 😀 Len dúfam a verím,že cez Vianoce bude aj mimi v ňom. Ty tiež nezúfaj veď si tehulienka už teraz aj keď len imaginárna 🙂
@deculko Evička sprav len jednoduchú nepečenú tortu a ozdob ju buď lentilkami alebo gumenými medvedíkmi. 🙂 Ja ťa telefonátmi nechcem otravovať lebo neviem či ti náhodou malý nespí(aj keď jeho čas je asi po obede). Inak tiež sa moja môžeš hocikedy ozvať. Kľudne aj o polnoci, mne doma dietko nespinká 😉

ataner81
22. sep 2012

@deculko Evka poslala som ti recept na tortičku a na poťahovú hmotu z jojo cukríkov. Je to jednoduché, to v pohode zvládneš 🙂

simonkato
23. sep 2012

@deculko ahoj Evka kludne mozes aj s hoc akym bielim kremom natriet aky vam chuti.&ja som vacsinou klasickym ako som aj tortu plnila.ten najzakladnejsi zlaty klas mlieko cukor uvaris puding nechas vychladnut a prislahas maslo.Z toho som si vzdy odlozila a tym potierala ci tortu zdobila.Do plnky mozes primiesat kakao ja davam cokoladu roztopenu je lahodnejsi.Alebo ked ti nelubia marcipan spravit modelovaciu hmotu kludne ti mozem poslat recept ak by si chcela vyskusat tu.Ja robievam zo suseneho mlieka medu voda olej.Presnejsi recept na nu ti mozem poslat ak mas zaujem.Na hoci co sa spytaj ked budem vediet poradim.
@ataner81 moja uz nedufam vcera som mala rec s drahym ohladne babetka a taka som nastvata skusala som ho ze ci tento mesiac budeme este skusat lebo mam ist aj ku gyndosovi a rozmyslala som ze si dam antikoncepciu a jeho odpoved ze sak jako chcem ze sak mozem si ju dat.Reku kukam na neho mi to tak doslo ze ako keby to babo ani nechce alebo ze ja ho do vsetkeho nutim.Tak som sa zdula a mame tichu domacnost.Uz to jednoducho nieriesim uvidim ako sa zachova ako sa bude liskat a ako mi to vsetko vysvetli ze co mala ta odpoved znamenat.

deculko
23. sep 2012

@simonkato Ahoj Simi...sme skoro rano hore...maly ma tiez nadchu...
to zdutie muza si vysvetli "po muzsky" muzi neradi komunikuju a dookola rozoberaju tu istu temu,maju pocit,ze uz vstetko bolo povedane a nemenia vacsinou narzor..urcite nie za dva dni alebo dve hodiny... najskor nemal naladu nad tym premyslat, tak ti dal za pravdu,co muzi z osvedcenych dovodov robia,aby predisli konfliktu,ked sa im nechce v danu chvilu nieco riesit.....takze si z toho nic nerob...
dakujem za tipy a recepty,nieco si vyberiem, aj tebe diky Reny

hanya1
23. sep 2012

@deculko @simonkato ahojte babenky ja mam taku otazocku.normalne mavam 28 dnove cykly ale posledne dva boli rozhadzane ten posledny bol 32 a ten predtym 34 mam cakat na 28 dc mrchu aleb neskor?je to asi trocha blba otazka ale snazime sa o babetko a na 26 DC som mala take spinenie skor do hneda,som nevedela co to ma znamenat mrcha mi uz viackrat meskala ale zeby prisla skorej ? tak som na to nemyslela na 27 dc to pokracovalo uz som bola taka sklamana ze to nevyslo dokonca aj vecer po malej som mala aj trochu krvi tak som uz bolal normalne v tom ze rano sa zobudim a bude mrcha a zatial nic je to normalne?

franica
23. sep 2012

@simonkato úplne súhlasím s @deculko v tom, že prečo a ako sa drahý naštval...on už celú tému považuje za obhryzenú dookola, tak sa na neho nehnevaj a zariaď sa podľa seba...veď my ženy už vieme ako na to 🙂 Dieťatko chcete a posledný možný termín je otehu v októbri, tak podľa mňa si antiku zatiaľ nedávaj, bez násilia a cieleného plodenia skúšajte a keď nevydá, tak si dáš antikoncepciu o mesiac. Ak sa tehu podarí, tak sa drahý bude veľmi tešiť a keď nie, tak to netreba ani spomínať, aby sa mu celá téma fakt nezunovala a vrátiť sa k plánu s tou antikonc. A keď budeš mať náhodou zase tajomné príznaky či bude trochu meškať ku koncu mesiaca, tak stále sa môžeš podeliť s nami, tu má vždy niektorá službu 😉
Môžem ťa tiež poprosiť o ten recept na tú poťahovaciu hmotu? Niečo nové by som tiež vyskúšala, idú moje narodky, tak možno vyskúšam a môžem pohostiť gratulantov 🙂 A ja marcipán tiež neľúbim, hoci vidím aké krásne veci sa z neho dajú robiť, pre mňa to musí aj dobre chutiť 🙂

mamkabeika
23. sep 2012

Ahojte dievčatá 🙂
Vidím, že ste tu dnes toho veľa nepopísali 🙂 To je dobré, že si užívate víkend 🙂
@hanya1
A nemôže to byť implantačné krvácanie? Keď sa bábo uhniezďuje? 😉