Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte dievcatka prisla som si pri vas torsku oddychnut som k.o. od pol 7mej na nohach uz mam obedik navareny umytu celu kupelku umyte okna v obyvacke a splani este ma caka decka kupekla kuchyna spajzka.Dlasky zmyt povysavala som vcera.Chytila ma aksi upratovacia mania.Lebo chcem prist na ine myslienky vcera som sa tak s drahym chytila ze sme sa skoro rozisli.Boli sme u nasich na obede a ani neviem co mi povedal no neskutocne som vyletela a poslala ho kade laksie.A samozrejme ze on nelenil a zobral sa het.Po dakej hodke sa vratil zavolal ma dole pred cinziak a tam sme sa porozpravali vyplakala som sa povedala co ma trapi co som v sebe dusila a dala mu na vyber.Bud sa zacne spravat trosku inak viacej si ma vsimat nebrat ma ako samozrejmost alebo mozeme ist kazdy po svojom.Sa,pzrejme vybral si mna a je veru aj pozornejsi len som zvedava do kedy truhlik moj.Mne asi zasibava z tych hormonov a mrchy.Ale uz mi chvala bohu konci.Chcem sa vas spytat od kolkeho Dc papavate grepiky?Tento mesiac budem riesit len tie a este kyselinu listovu na vsetko ostatne kaslem.Ani vitami od dokiho tento mesiac nebudem papat.Tie na lepsiu regeneraciu som uz dojedla.V piatok sa k nemu chystam na kontorlu pozrie co a ako po kyrete vyzera a bol zvedavy aky dlhy cyklus budem mat.Tak som aj hrozne zvedava co mi povie.
@deculko moja ja som si farbila vlasky a ani som nevedela ze som uz tehu ale namieso svetlo hnedej mi chytili na cierno xi ale uz je to fajn.A codievala som na melir pri prvom ked som bola tehu a v pohodke ako ti pisu babenky je ovela viacej skodlivych veci.No ako si sa rozhodla pri torticke aku polevu nakoniec zvolis poslem ti dake receptiky ak chces.Korpus budes mat aky?Ci este si vsetko len rozmyslas a davas do kopi ?
@hanya1 moja ja som mala nieco podobne pri druhom tehu ked mala dojst mrcha mala som take spinenie uz som si myslela ze je tu a potom nic na treti den od toho som testla a nasla si dusika ktory postupne silnel.tak pockaj este ale do stredy a ked mrcha nedorazi otestikuj sa myslim ze urcite by uz bolo nieco vidno.
@drobca07 moja mozes byt stastna ze je vsetko v poriadku ale presne viem ako sa citis tiez mam vśetko v poriadku a o dve deticky som uz prisla neviem co je lepsie byt tehotna a potratit alebo ked sa otehotniet nedari.Neboj raz nam bude dobre a budeme nase vytuzene vymodlene deticky drzat v naruci a o to viac ich milovat a dvat im vsetku nasu lasku.
@brumka dakujem, dufam, ze Ti nepride...mne doktor povedal, ze mu mam zavolat, ked mi pride mrcha a da mi nejaky liek na stimulaciu...len sa bojim liekov...lebo maju vedlajsie ucinky a podobne, ale mozno fakt treba len napomoct...pri tom chodim na uZV a vyzera, ze ovulka chodi, tak neviem.....neviem sama, ci mam volat alebo nie...aj my mame 9 neuspesnych mesiaicov....
Ahojte zienky 🙂 akurat ma sestra potesila uzasnymi receptami ktore vylovila na nete - recepty pre tehulky 🙂
http://dobruchut.aktuality.sk/recepty/87/pre-te... 🙂 nechajte sa inspirovat 🙂
@rohlicka ahoj moja. chi, to som nevedela,ze tehulky si musia robit papanicu podla speci receptov 😀 😉 Vyzeraju velmi chutne, len ja musim varit nieco poriadne pre mojho chlapa a kebyze mu pripravim napr. tie palacinky so sparglou, tak ma normalne prestane mat rad 😀 😀 😀 Ale inspiracia super 😉
@horseshoe nie ze musia speci jest ale kedze niektore jedla sa neodporucaju v tehu konzumovat tak asi tu je nejaky taky vyber jedal - aspon na isnpiraciu 🙂
ja kedze mam este stale viac menej taku nechut na jedlo tak ma ani nenapada co varit 😀 ale zaujalo ma zopar receptov a aj moj mm ma rad take lahsie jedla tak asi v blizkej dobe nieco kuchtim 🙂
Ahojte dievčatká moje. Konečne som doma. Dnes sme mali poradu, tak som musela zase skoro ráno vstávať. Som akási unavená, tak neviem či si pri telke nezdriemnem. Mám na vás otázku. Pijem alchemilku a gynastan. Je možné, že vďaka nim nebudem mať ovuláciu? Predtým som pila len gynastan bez alchemilky.Som 15DC a v tento čas by som mala mať ovulku. Vždy som mala pobolievanie podbruška(to som vedela, že už sa blíži)a teraz absolútne nič ☹ . Aj ovu test je snehovobiely ☹ . Je možné, že je to kvôli alchemilke?
@rohlicka heh, no ja mam chut na jedlo uz ako pred tehu 😀 no a napriklad vcera sa mi podarilo doslova zozrat 3kusy domaceho tiramisu - samozrejme so zltkami (tie boli vyslahane nad parou - aspon naka utecha), amarettom a kavou 😀 😀 😀 Kazde susto bolo bozske...No, a teraz sa mam za to zabit? 😀 😀 😀 Viem, ze palacinky so sparglou by boli vhodnejsie, ale... 😵 😵 😵
@brumka no ja pouzivam vsetky bylinky - podla mna ked je to s mierou tak je to ok. Samozrejme nevarim si bylinkove caje a pod. Ale do jedal pouzivam vsetko bez vynimky. Ja sa vyhybam hlavne cigaretam a dymu, alkoholu (hehe az na to amaretto vcera), plesnivym syrom, nepasterizovanym mliecnym produktom a hubam.
A ty mas nejaku zlu skusenost s nakou bylinkou v tehu? Podla mna skor na zaciatku ked sa ten plodik zahniezduje - vtedy je to nebezpecne.
Jeej a dakujem za opytko - ja osobne sa mam celkom dobre, akurat obcas pobolieva buchta ci brucho, ale snad aj to prejde casom...A ty ako moja?
@ataner81 ale cica, ved gynastan obsahuje alchemilku, tak co sa nou este naviac dopujes? 😀 ja si nemyslim, ze alchemilka zabranuje ovulacii. niektore cykly su anovulacne - mozno je to u teba prave tento cyklus anovulacny. A mozno bude neskor. Ale co si pamatam - doki ti na sone povedal, ze mas malo folikov, tak mozno fakt tento cyklus nemas ani ziadny dominantny a jednoducho ovu nebude. No ved uvidis... 😉
Dievčatká @kaprkapr sa nám neozýva, tak som ju dala preč z tabuľky nech sa nám to nepletie. Ak sa ozve, opäť ju tam pridám.
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran Zora
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@typa 27.9. býk Janka
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@horseshoe ja nemam zeby daku priamu ale od poslednej skusenosti, dako sa aj alchcemilke vyhybam neviem si pomoct. kamaratka ona ma na bylinky upozornuje, ona si presla zlym tehu a podsatte skoro tym istym tak ja uz chcem byt dako opatrna neviem si pomoct bojim sa uz. a som atopik tak nikdy neviem co mi ako moze uskodit. neber ma dako teraz vazne ale mam daku depku po vikende
@horseshoe a to je zlé ak si ráno vypijem gynastan a večer alchemilku? Je možné, že mi mohli ovulku posunúť o pár dní?Síce som tento mesiac nedúfala v tehu ale ovulka by prísť mohla. Ani hlien nemám tak ako minulý mesiac. Ešte počkám lebo ovulka mám medzi 15-18DC.Doky povedal, že ich tam mám 10 a malu by ich tam byť aspoň 13.
@ataner81 ahoj moja, ja si nemyslím, že je to kvôli alchemilke, ja som dnes 13DC, ešte dneska som si jednu šálku dala a spravila aj ovu test a už je na ňom aj 2há čiarka, síce ešte slabšia ale je..... na tvojom mieste by som ale nepila oba čaje, iba jeden aj to len 1x - 2x denne, to mi potrvdil aj gyndoš, že to úplne stačí, že ak máš aj v pohode cyklus tak stačí úplne aj 1x ráno vypiť
...ja sa zase chcem opýtať , ešte stále mi predpísal duphika a mám ho začať brať od 14DC tak ako minule.... nezastaví mi ovulku? aj keď v príbalovom letáku je napísané, že od 14DC sa berie kvôli žltému teliesku ...ale už som tu čítala príspevky, vraj zastaví ovulu??? čo vy na to???
@hanya1 ...to je mi ľúto .( ....ale hlavku hore ako my všetky ostatné 🙂 musíme ísť dalej ....
@brumka ale v pohode moja, co sa ospravedlnujes. ked sa bojis tu alchemilku pit, tak ju jednoducho nepi a hotovo. Ja som skusala pit gynastan jeden mesiac a hned sa nam aj zadarilo, ale ci to bolo vdaka tomu, to neviem...Ale ved som ti pisala, ze my sme vten mesiac keksikovali ako zajaciky Duracell 😀 , takze skor to bolo tym. 😉
inak ja som zase alergik a mala som pocit, ze ma trochu svrbi telo z toho gynastanu, tak som uz potom nepila 2krat denne ale iba raz.
@ataner81 ja som zato, aby si pila iba Gynastan - ten obsahuje aj alchemilku a este aj ine bylinky - var si ho raz denne - rano (vecer by sa bylinky pit nemali) Ved pockaj moja, ci ti ta ovula este pride..Inak doki ti nehovoril nieco take, ze mas nejaky folik dominantny? Nic take sa nezmienil?
@brumka moja, to je uplne normalne, plne chapem tvoj predkramovy stav - sama som to vzdy tazko prezivala. 😵
no a ja mam depky teraz v tehu pravidelne - som strasne citliva, hned si vsetko pripustam a placem, ked ma nastve moj manzel 😒 On to samozrejme vobec nechape - chlapi si myslia ze tehotenstvo je o tom, ze ti iba rastie brucho a tvoja jedina starost je kupa noveho oblecenia. Vobec si neuvedomia, ze zena v tehu ma caste vykyvy hormonov a nalad, okrem toho bolesti, strach, atd, atd...Mam pocit, ze v tehu si s mojim muzom rozumiem coraz menej...Co bude ked sa bebe narodi???AAA, pomooooc... 😵
No proste presne ako som citala v knihe o tehotenstve, co mam vyfotenu aj v albumiku - "zda sa, ze tehotenstvo a babatko zblizuje zenu a muza, ale v skutocnosti zblizuje zenu a jej gynekologa" 😀 svata pravda 😀 😀 😀
@ataner81 tak čo strestuješ ešte, že je testík biely? dostaneš po zadku!!!! 😀 len sa pekne testíkuj dalej a uvidíš , že ovula bude cobydub 😉 🙂 ...a ja už alchemilku teraz piť nebudem aj keď som ešte len 13DC, hádam sa nič nestane 😉 ...ale cítim, že sa mi začína meniť hlien z hustejšieho bieleho na redší....začínam mať taký pocit "mokra" 😅 tak snád ovula dorazí čoskoro 🙂
@ataner81 no ved toto - hovorim, ze to je pre mna uz vysoka gyndosina...Neviem, moja fakt neviem...Jedine co viem, ze ten dominantny folik praska nejak pri velkosti 24mm a foliky rastu 2mm denne. to je vsetko co viem. Ak ti doktor tie foliky nezmeral, tak furt nevies nic...Ale ty si nebola na sone kvoli folikulometrii, ale tak vseobecne - zhodnotenie stavu. Mozno ta na to poslu neskor...

@tatiana77 juj to mi je luto, ja cakam tento tyzden :( v novembri ma doky uz zacne riesit po 9neuspesnych mesiacoch