Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Už dlho sme tu nemali pozitívny testík ☹
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@zora256 23.9.-3.11. baran Zora
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@typa 27.9. býk Janka
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@ataner81 zlatko ja viem, že to nie je sranda, chcela som ťa iba povzbudiť aby si hned nemyslela na to zlé, tak ako si ty povzbudzovala mňa 😉 🙂
@linddi to sa mi veľmi nezdá, lebo v balení je 20tbl., tak si asi aj ty brala 2x denne, alebo si nebrala celé balenie, to by ti posunulo veľmi cyklus ?!?! a aj ti povedal prečo máš brať od 17DC- teda kvôli čomu? a ináč si teraz na tom ako? dúfam, že z teba bude dalšia tehuľka čoskoro 😉 🙂
@drobca07 nehnevaj sa, ja si to vôbec nepamätám.... ale isto viem, že mi kázal začať brať až na 17DC, ale aké dávkovanie 😕
No teraz som na tom tak, že blbá som nevydržala a spravila som si v sobotu test a našla pekného viditeľného ducha a dnes som si ráno test zopakovala a síce je tam duch ale nie taký viditeľný... ☹ takže moc tomu neverím. Určite mám v sebe ešte pregnyl.... krámy mám mať v piatok a vôbec ma nebolí brucho, ale len prsia, čo je dobré aj teplota sa mi drží pekne hore ALE... no veď uvidíme...už netestujem....
@ataner81 ahojki, tak ako som si myslela, mrchana pride tento stvrtok, piatok, brala som dufaston a ten mi predlzil cyklus, takze nie 22.9, ale 27.9, pripadne 28.9....nabuduce budem presnejsia ( 22.9, to keby som nebrala dufaston)...tak cakam, necakam...
@drobca07 Ahoj!
Ďakujem🙂Nuž lekár mi nič dobré nepovedal 15.10.idem na drahý ster,ktorý je vraj 100%,že aké bactérie mám na krčku maternice,lebo toto čo mi na preventívke robili nie je presný a je tam niečo 3stupňa PA a neviem čo kadečo,tak si musím zaplatiť 30eu,lebo poisťovňa neuhrádza,a podľa toho či budem tehu alebo nie dovtedy sa uvidí,tak ma bude liečiť,na candidu som dostala jednorazový krém,aspoň to bude vporiadku dovtedy.Test som mala dnes negatívny,tak sa dovtedy uvidí,či mi príde ms,alebo ukážu testy dovtedy //,keďže aj pri malom už 3týždeň meškal,keď vyšli // paličky.
@zora256 ach moja, no ked ti vysiel 3.stupen PA tak to neznie veru dobre ☹ Ale doki ta urcite prelieci a budes chodit castejsie na kontroly. Ja osobne by som to najskor preliecila poriadne, az kym nebudem mat 1.-2.stupen a potom sa snazila o babatko - ale to je len moj nazor 😉 Drzim ti palceky, hlavne je super, ze sa to podchyti 😉 😉 😉
@zora256 hm, to je mi ľúto, že musíš prechádzať takýmito problémami, ale snáď bude všetko v poriadku....ja tiež čakám nekonečné 2 týždne na výsledky sterov ešte, ale nepripúšťam si, že by nemalo byť niečo v poriadku.....
...držím ti silno palčeky nech ti testík o pár dní ukáže krásne // 😉 ...už musíme ten "šťastný" september začať prelamovať pozitívnymi testíkmi 🙂
@horseshoe Ahoj!
Tu ide oto,že asi som už tehu,ale to sa bude dať len tak zistiť,či mi dôjde do 3.10 ms alebo nie a toho 15.10. sa bude len robiť ten ster a výsledky až o ďalšie 2týždne budú,takže tak,ale vra dá sa aj preliečiť aj keď som už tehu,ale to sa uvidí,len hlavné je zistiť pôvodcu(škodcu)aby vedel nasadiť presné liečivo.Tak len na cyndidu som dostala dnes,lebo nato vie dať aj počas tehu.
@drobca07 Ahoj!
Kiežby lebo ja moc verím,že to vyšlo,toľko príznakov čo som na sebe spozorovala ako mi býva hrozne na grc,nuž tak veľmi dúfam,že si nerobia moje hormóny žúrku,lebo mám už tých gynekologických ťažkostí dosť,a popritom,som pred septembrom ledva mala pohlavný život,normálne mi je to čudné koľké sa k.....a a nič nechytia,a ja mám stáleho partnera a muža,a vždy niečo☹ až mi je doplaču...Ja to už vôbec nechápem.
@zora256 ahaaa, tak ty si tehulka? 🙂 to je super, to som vazne nevedela 🙂 A vysiel ti aj tehu testik pozitivny, ci doki daco videl na sone, ci ako? A na tu candidu, co ti dal krem - to ti robil kultivaciu, ze tam mas nejaku bakteriu? Lebo pokial viem,t ak do 12.tt sa nemoze nic natierat, ani vkladat, lebo ten plodik je velmi citlivy. Samozrejme keby si mala nejaky hrozny prejav - ze zeleny vytok, svrbenie, palenie, tak jasne, ze tam je to nutne preliecit hned. Mne totizto doki nasiel asi v 8.tt ci kedy sa robi ten prvy kultivacny ster, ze tam mam taku bakteriu,ale ja som nemala ziadny prejav. Tak sa pockalo, kym neukoncim 12.tt a potom som si davala take tabletky do buchty - 6dni po sebe - no poviem ti, brucho ma z toho bolelo ako fras 😒 Takze babatku sa to istotne nelubilo.
Inak ty si mavala krvacanie mimo mrchy?Lebo som pocula, ze ta zla cytologia sa takto prejavuje.
No tak ci tak je super, ze sa ta horsia kultivacia da preliecit aj v tehu - uz len drzim palceky, aby to tehu naozaj vyslo 😉 😉 😉
@brumka P je začiatočné písmena mena Papanicolaou a v niektorých krajinách sa používa skratka PAP test.
P1 a P2 znamenajú, že v steroch sa nenašli abnormálne bunky.
P3 sú už prítomné abnormálne bunky, ktoré môžu byť výsledkom chronických infekcií alebo už majú predrakovinový charakter. V tomto prípade treba cytológiu v krátkom čase opakovať, prípadne vykonať malý chirurgický zákrok, aby sa mohla určiť definitívna, histologicky potvrdená diagnóza.
P4 a P5 už znamená nález rakovinových buniek v cytologickom stere a pacientka sa musí podrobiť primeranej liečbe podľa rozhodnutia lekára.
@horseshoe aha uz som mudrejsia, ja som mala 2 roky po sebe tu platenu cytologiu LBC @zora256 asi na tu ides ze jasom platila 25€ za nu. mala som 2 aj muinuly rok ale co som si pisal s 2 gynekologmi jeden je za normalnu druhy za tu specialnu tak neviem ci si ju narok tiez dat alebo nie :( ale drzim palce
@horseshoe Ahoj!Zatiaľ mám testy negatívne,ale tak všetky príznaky mám,a ešte ms do 3.10 môže prísť,tak uvidíme,tak ešte by nič nevidel,len testovať chcel a tak som mu povedala,že dnes som si robila,a pri malom mi až na 3týždeň meškania vyšiel len pozitívny,tak do toho 15.10.keď pôjdem na ten 30eu-rový ster,tak uvidíme,že čo,lebo tie výsledky prídu až nato o 2týždne nejak okolo 28.10.:-( a mne túto baktériu či čo zistil z preventívneho steru:-/Aj cyndidu aj to druhé čomu treba pôvodcu zistiť.
@zora256 hehe, ze lekarka 😀 ja som sa len na vyske dobre naucila pouzivat google a jeho nastroje inac by som hadam ani nezostatnicovala 😀 😀 😀 ale inac ked uz sme pri tej medicine - ked uz, tak by som chcela byt alergologicka - ti sa maju dobre - nohy v supliku a ked nevyjdu niekomu alergo testy - no hold smola - musite si hladat pricinu vasich alergo reakcii sami 😀 😉
uz 2 dni ma tak boli brucho,akoby uz mala prist mrcha.Vobec sa mi to nepozdava, pretoze minule mi prisla o 5 dni skor a teraz ma tiez podobny plan ☹ Nebude mi vadit ak sa dostavi,ale nech sa dostavi v spravny cas a nie skor. Mrcha hnusna !!!
@jeackynka Ahojte babenky, dari sa dari, tam dolu urcite. Ale ja som uplne mimo. Som velmi unavena, akonahle vyhladnem, tak moja energia ide do minusu a potom mi je az do vecera zle a neviem sa dat dokopy. V stredu idem dokymu, mala by som dostat uz knizku. Inak chodim sem stale a cez den, poprecitujem... 😉

@horseshoe presne tak. Tie folikuly len spočítal a nič viac. Ani sa nepýtal na DC nič. Len, že je tam podozrenie na SPCO. Uvidíme po horm. profile.
@drobca07 kiežby si mala pravdu a ovula by prišla. Som nervózna kvôli výsledkom z usg aj keď nie sú ešte potvrdené.