icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe JJ drozdiu "riť" poznám 😀 ...tak zvykli aj mňa volať 😀

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 fakt? hehe, tak uz vieme ako ta mame volat - drozdia ritka 😀 😀 😉

brumka
25. sep 2012

@horseshoe no pevna vola nepomoze ked robim s potravinami a som v praci 8-10h bez wc, vody a ak sa dostanem na prestavku tak od hladu zjem ak kona

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe no náhodou už nie som taká drozdia riťka ... za posledný 1,5 rok sa mi podarilo pribrať na krásnych 49kg po 15 rokoch to je úspech 🙂

horseshoe
25. sep 2012

@brumka no to su mi teda hrozne podmienky 😠 taku robotu zmenit bez vahania, ale viem, ze nie vzdy to je take lahke...

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 a ty kolko vlastne merias drozdia ritka? 😀

brumka
25. sep 2012

@horseshoe je to lepsie ako drotom do oka

deculko
25. sep 2012

ahojte🙂 robim len docitavanie a maly kuk🙂 idem varit pre mm veceru.... pohrozil mi zo srandy,ze ked bude hladny,tak nebude vladat keksikovat🙂))))) 😀 😀 😀 a to som okolo ovulky, hormonmi ju uz citim🙂)) tak to mu musim navarit,uz aj varim,len odbehujem 🙂))))) 🙂))

deculko
25. sep 2012

@brumka a preco si si taka ista,ze nebudes mat matersku,vsak si zamestnana,nie...,zavolaj si do soc.poistovne,nech mas istotu...

brumka
25. sep 2012

@deculko no niesom si ista ale 2 zname mi povedali zek ed nastupim v marci do prace ze sa mi ruzi nemocenske poistenie a ze ked eodrobim 270dni uz nedostanem ale to siniesom ista ale oni su ekonomky

brumka
25. sep 2012

@deculko a do socialnej volat nebudem lebo to nema vyznam u nas telefony nezdvyhaju a okradli ma o 15m dochodkoveho poistenia, cize ak po RD nastupim do prace a daju mi vypoved mi chyba rok aby som mala podporu... musim to skusit este cez jednu znamu pozistovat

horseshoe
25. sep 2012

@brumka no to je, ale do buducna sa takato praca neda dlhodobo vykonavat - sa zoderies, znicis...

deculko
25. sep 2012

@brumka a mas zatial riadnu prac.zmluvu? dobu neurcitu?

brumka
25. sep 2012

@horseshoe tak jasom zvyknuta odmalicka na tvrdu pracu a no mas pradu, ale prac emoc nieje ani na zapade a karieru si mozem riesit po 30r 🙂
@deculko ano riadnu. skoro rok so odrobila kym som sla na rizikove. podstavte mam zmluvu platnu cez 4 roky

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe ....až 164cm 😀

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 no tak to nie si drozdia rit 😀 zo 3 kilka by ti pribrat neuskodilo, ale tak ked mas taku chudsiu postavu v genoch,tak neries. Metabolizmus sa rokmi meni k horsiemu a po porodoch detto, takze mas v pohodicke vahu na svoju vysku - ziadna drozdia rit 😉 😉 😉

deculko
25. sep 2012

@brumka teraz som sa vystrasila,ci sa to netyka aj mna...tak pozistujem. Tie,ktore ti hovorili,ze nemas vraj narok,vraveli,ze je to preto,ze si pred nastupom na rizikove pracovala len jeden rok?

brumka
25. sep 2012

@deculko vtedy som matersku dostala, ale ze teraz ked prechadzam z RD do prace tak tam uz vraj treba odrobit opat, ze este sanca by bola medzinastupom pnka ale ze to si niesu iste, ale ze keby som sla priamo z rd na MD ziadne hluche obdobie ze vtedy mam opat matersku tak neviem

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe veď už teraz hej, som maximálne spokojná, že som pribrala konečne 🙂 ...ale 15 rokov som bola stále na 45-46 kg a vyzerala ako z koncentráku a ani za nič pribrať....(mám ťažké kosti)
...minule som si tak zo srandy na najmama.sk dala do kalendára, že koľko priberiem v tehotenstve a tam mi to vypísalo, že 12 -18kg, ešte tých 12 v pohode ale neviem sa predstaviť s tými 18 timi 😀 😀 😀

deculko
25. sep 2012

@brumka no .... tak to sa potom tyka aj mna,pozistujem a dam ti vediet....

brumka
25. sep 2012

@deculko skus a daj vediet lebo uz som to od 2 ludi pocula tak sa zacinam bat co a ako. muz vravi ze riesi to budeme az budem tehu aby sme vedeli kolko mesiacov musim vykryt pnkou

nikol44
25. sep 2012

Ahojte dievčence 🙂 Dlhšiu dobu som sa neozvala stále práca aj teraz som v práci ☹ No čo ako sa Vám snažilkám darí ?? 🙂 Ja ne/očakávam MS za pár dní tak som zvedavá ako to dopadne či sa konečne podarilo alebo akoooo 🙂

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 45kg? 😀 ked sa nevies poriadne nahutat? 😀 a co si robila, ked sa ti podarilo nakoniec pribrat?

no to sa neda povedat, kolko v tehu priberies a uz vobec nie podla nakych tabuliek. na niekoho tehu hormony posobia, ze este chudne. a na niekoho opacne - moze jest aj malo a pribera strasne rychlo. ale vraj chudsie zeny priberu viac, lebo telo sa v tehu automaticky zasobuje tukom, ktoreho chude zeny maju malo. tazko povedat. ja som zacinala na 48kg - poviem ti na konci tehu, kde som to dopracovala 😀 😀 😀 😉

brumka
25. sep 2012

@horseshoe hehe, normalne som zvedava 🙂 ja som zacala na 58 a skoncilasom pri 80 🙂

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe ...a to všetci, čo ma poznajú iba krútia hlavou nad tým, koľko dokážem zjesť 😅 😀 ....a čo som robila, že som pribrala??? 😅 vôbec nič 😀 prestala som cvičiť, plávať a robiť akúkoľvek inú "namáhavú" prácu, proste veget , po večeri ešte pukance a čokoládu a za 1,5 roka sa to konečne podarilo, že má maj "rici aj cici" 😀 😀 😀

deculko
25. sep 2012

@brumka no brumka,mala by si mat narok na matersku... mne to teraz potvrdila znama zo Soc.poistovne,som jej volala,hovorila som jej o svojom pripade... ja na isto narok na matersku mam....vravela mi,ze zena,ktora ma riadnu prac.zmluvu,tak ak znova otehotnie,ma opat narok na materske,aj ak by musela ist na rizikove,tak ma narok aj na PN aj na matersku....

drobca07
25. sep 2012

@brumka moja sesternica začala na 50 a skončila na 98!!!!! ....ale v tehotenstve jej zistili nejaké veľké problémy so štítnou žľazou a proste tie kilá nevedela nejako ovplyvniť, ani veľa nejedla ale pribrala aj "zo vzduchu"....aj po pôrode je kilečká ostali a nevie ich dať nijako preč, berie stále lieky na tú štítnu a tie jej robia šarapatu....

brumka
25. sep 2012

@deculko super a keby som anstupila na priklad na 2-5mesiacovdo prace a neodrobim tych 270 dni? vtedy tiez? lebo mne povedali kamosky ze uz vtedy nedostanem, ze jedine pnka ma zachrani....dakujem ti velmi pekne normalne mi padol pamen zi srdca, vies keby to neboli ekonomky tak im neverim
@drobca07 to su tuim hormonalne lieky to je problem ja beriem hormony na alergiu, som nevedela ako schudnut skusala som vsetko jedine hento mi zabralo

horseshoe
25. sep 2012

@brumka no pekne si v tehu narastla moja 😀 😉 Uvidime, ci sa k tebe priblizim 😀 Nuz co uz, ja to stale vravim, ze clovek rastie cely zivot, zial po 18tke je to uz len do sirky 😀 😀 😀

deculko
25. sep 2012

@brumka presne toto som tej znamej vravela,ze ak sa mne podari,ze nastupim a za mesiac dva otehotniem,tak ci mam narok na matersku,a ze ano...