Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte dievčatá, ja sem kukám každý deň ale nechce sa mi nejako písať, nemám žiadne novinky. Akurát, že ma aj po tej dvojdňovej mrche hrozne bolia prsia. Test som robila dnes ráno a nič. Tak tomu nerozumiem. Už nemám na nič náladu aj manžela mám na týždeň preč tak ma nič nebaví. 😖
@brumka ahoj,ved vies ako by sme Ti tu vsetky priali,aby to bolo tehu,ale tiez by som an Tvojom mieste pockala. Mna uz 4 den boli brucho, akoby mala mrcha prist kazdu chvilu. Stale beham na wc, ci uz. Ta nasa psychika - vsetko sa nam zda ako tehu priznak 😉 aj to co sme si predtym nevsimali. 🙂 Ale drzim palceky, aby sa z toho bolenia brucha vyklulo nieco, co Ta velmi potesi 😉
@typa najbližšie s testíkovaním si tu ty 😉 Prajem ti nech mrchaňa nedorazí
@drobca07 tak tak moja, správne to riešiš. Ja musím čakať na výsledky a ak mi nasadí nejakú liečbu, tak mi testy budú tiež na nič
@brumka mňa vždy pred mrchou a počas ovu strašne bolí brucho a prsia.Minulý mesiac po prvýkrát pred mrchou absolútne nič až v deň mrchy(a potom mi to tá sviňucha zrátala dvojnásobne 😠 ) a teraz zase necítim ovu bolesti (teda ak nejaká ovu tento mesiac bude ☹ )
@brumka toto som mala aj aj minuly mesiac - par dni pred mrchou mi bolo stale zle - taky pocit , ze uz budem vracat. Stale sa mi sliny zberali v ustach. V den ked prisla, som skoro omdlela, ako mi bolo zle. Manzel na man len pozeral, co mi je. Ci som v poriadku, tak okolo mna pobehoval (zlaty moj 😉 ). A po mrche to preslo. Neviem, cim to je sposobene - ale pravdepodobne sa mi hormony trochu zblaznili. Teraz nastastie nic, len to brucho boli. Zajtra mam dostat - tak uvidime, ci prijde nacas alebo bude meskat - ked uz minuly tyzden prisla skor.
Dobru chut k obedu dievcatka ja akurat pri vas rychlo nieco zbastim a cakam kamku dojde na kaveju a ideme potom na prechadzku do parku sa vykecat sa tesssssssssssssiiiimmmm.Donesie mi aj knizku o tom fesi chalanovi co fetoval a dostal sa z toho neviem ako sa to vola nenapadne ma to.Tak mam na zajtra program nachystany.Drahy sa mi dneska konecne zobudil s usmevom a bol k sozraniu uz mi zduchol povyplacat seky a za kamosom zhana gumi na zimu na tititko ach dalsie prachy v cudu a je po usporoch a dovolenke no nevadi auticko je potrebne a snad uz bude lepsie.Dnes ide zlatusik malovat rami okolo okien tak som ho podpichla kedy vymaluje mna xi a ze sak idem prec a podla toho kedy pridem tak aby som sa ponahlala.ved uz ani neviem co to keksik je musime nacvicit pred ovulkou.Inak mrchu som mala hrozne kratku len dake dva dni prvy len spinenie druhy silna ako fras a treti zase len spinenie nechapem.No sak uvidim v piatok u dokiho co mi povie.Lebo ma stale pobolieva podbrusko ale nemyslim si ze by to bolo tehu snad som dakde neprechladla.
@typa
Ahoj,
ja som mala v januari mimomaternicove a potom sme sa tiez zacali snazit uz od marca. Ale nedarilo sa, potom prisla kamoska a hovorila mi o dolezitosti detoxikacie oboch partnerov pred pocatim. Urobite to najlepsie pre seba aj pre svoje dieta. Dala som na jej radu a isla som na jedno vysetrenie pristrojom DIACOM k doktorke Tomovej. A to bolo nieco hrozne ,co som sa o sebe podozvedala, bola som samy zapal, parazit atd. povedala,ze keby somv tom januari nepotratila, tak to dieta sa narodi minimalne uz s atopickym ekzemom a oslabenou imunitou. Dnes viem,ze mala pravdu, absolvujem detoxikaciu od konca maja a citim sa ovela lepsie, zdravsie. Najskor ma ocistila od parazitov, teraz si budujem imunitu a ked sa dam do poriadku, tak potom idem s partnerom na podporu zdraveho prostredia pre babetko! Myslim si,ze clovek by mal byt viacej zodpovedny k tomuto kroku, ved ked sa zamyslis, clovek viacej investuje casu do nakupu nejakeho auta alebo gauca a nad tymto sa nikto az tak nezamysla (moj nazor) Dnes som aj rada, ze vsetko dopadlo tak, ako dopadlo. Myslim si,ze do svojho zdravia sa investovat oplati. A cena za vysetrenie 15€ nie je taka priserna, nebanujem ani centa! Ak by si chcela, poslem ti kontakt na tu doktorku. Ked nie u nej, ale isto si skus urobit nejaky detox, toto je vsak lepsie, ze ti povie v akom stave je cely tvoj organizmus a budes pod lekarskym dohladom ,ako ked clovek kona na vlastnu past....
ale zelam vela stastia! 🙂
no babulky moj obed skoncil v zachode, ale kompletne ☹ zase mam zly den 😒 najlepsie ze som teraz zase hladna a zase mi je zle a ked sa najem, tak zase pojdem davit 😖
@horseshoe no vyzerá to tak mojka, že čo chutí tebe, nechutí bábätku...to bude ale prieberčivec malý(á) 😉 skús sucháre, to je vraj istota a moja sestra bola závysláčka na hrozne cez tehu a nikdy negrckala 😉 ...a že vraj pomáha aj vyšumená coca-cola, ale len tak po lyžičke.... to len tak..... 🙂 držkaj sa a nemaj preto zlý dník, vieš ako sme si tu písali, kým si nebola aj ty tehu, že čo by sme dali za každé "grckanie"...tak si na to spomeň 😵
@horseshoe do kelu s tymi mojimi alergiami,okrem ananasu nemozem ani zeler....a teda ho nema v jedalnicku ani moj muz....... no neviem,ci mu nezacnem robit aspon kuraciu polievku so zelerom zvlast tak,ze to ja jest nebudem..... ked sme splodili prve deculo,tak sa muz este stravoval u svojej mamky a tam zeler mal..... ze ja mu pripravim nieco zelerove....🙂)))
@drobca07 mas pravdu moja - aj ja som tu pred par mesiacmi vzdychala, ze keby som tak bola tehu - aj grckanie by som si uzivala 😀 ale clovek je tvor vecne nespokojny a ja obzvlast 😀 vies co dik za tip, to hrozno inak aj ja mam rada ale suchare nemam pri sebe. Dala som si jogurt s vlockami a grankom 😀 A ocividne to fazulke zapasovalo, lebo zatial sa to v zaludku dobre drzi a prestalo mi byt zle. 😉
@deculko veru tak kto je repu - ten je zdravy ako repa 😀 😉 ja mam kopu kadejakych zdravych a chutnych receptikov. na vela z nich som naviedla aj mojho manzela, co je uspech, lebo on je predstavitel klasickej maminkinej kuchyne. 😀
Tie zemiaky s repou robim tak, ze si nakrajam zemiacky v supke, nakrajam si osupanu repu - priblizne rovnake kocky zemiakov aj repy. Plech vylejem olejom. Na jednu polku plechu dam zemiacky, na druhu polku plechu dam repu - nemieesaj ich dokopy, lebo sa ti zemiaky zafarbia od cvikle a to nie je pekne. Zemiaky bude posypem rascou alebo rozmarinom a vsetko dobre posolim. Nicim nepodlievat. Dolezite - treba piect v rure vyhriatej na 200-220 stupnov, aby vsetko krasne schrumkavelo. Da sa to jest len tak same na veceru alebo k pecenej rybe ci masku - co len chces. 😉
@deculko no nie je zeler ako zeler - ten stonkovy je uplne iny a prave ten ma ten vplyv na plodnost 😉 v zahranici ho jedavaju paradajkovymi stavami, polievkami a ta stonka zeleru je v nej ponorena a chrumka sa s nou. 😉
tento zeler myslim: http://www.bioprevas.sk/sk/E-shop/Nasa-ponuka/Z...
@horseshoe to mi nieco hovori ale mne sa vacsinou ulavilo a prisla obravska chut na jedlo ktore sa uz udrzalo 😀
nastastie neprisli taketo stavy az tak casto hlavne sa to stavalo rano pri ranajkach. dufam ze sa tvoje male puppy umudri a zachuti mu nieco aby sa samo seba neuberalo o vyzivu 🙂 drobatko male a uz zlosti 😀
Babule, máte niektorá skúsenosti s detoxikačnými náplasťami? je to blbosť alebo? práve o tom čítam a zdá sa mi to celkom zaujímavé, čo vy na to?
@deculko vies ja ho kupujem normalne v obchode, alebo este lepsie na trhu ked sa postasti. Je pravda, ze je tazsie dostupny v nasich podmienkach. Ja mam ale blizko Rakusko, kde je ho skor dostat, tak odtial napriklad. Ale aj u nas sa da natrafit...Tak vlastnu mini zahradku sa chystam zakladat na jar, tak uvidime, ci sa odhodlam aj na nieco taketo pestovat.... 🙂 😉
@horseshoe ja neviem, vieš, keď mne sa to všetko "poctivé" tak nechce dodržiavať 😅 😀 , ja len preto, že či nemáte niekto osobnú skúsenosť, lebo kamarát má dosť od jari alergie a po tých náplasťach mu je oveľa lepšie, aj kľudne spáva a zlepšili sa mu dokonca aj výsledky na cholesterol.... a už som od viacerých počula, že je to fajn a výsledok aj vidíš 😉

@ataner81 toto je posledný mesiac čo som sa testovala a do decembra už nebudem robiť nič, okrem brania Femibionu.... to som si povedala a tak to bude , lebo už ma to nebaví...
@brumka u mňa sú to bežné príznaky mrchy.... a na tvojom mieste sa neunáhľujem, nemáš sa kde ponáhľať tak vyčkaj víkend a ked nič tak v pondelok sa všetky tešíme na tvoje testíkovanie 😉 🙂