icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
26. sep 2012

@drobca07 ak chces detox kup si chlorelu je tosuper vec jasom si robila 2x a znizil sa mi cholesterol stupla energia a aj som zacala chudnut co som mala nadvahu. odporucam 🙂)))

drobca07
26. sep 2012

@brumka ja nemám problémy s cholesterolom ani s nadváhou, v podstate som "úplne zdravý človek" , pre seba som to skôr chcela len ako prečistenie organizmu 🙂

brumka
26. sep 2012

@drobca07 ved ti hovorim ze chloerela ona je ako detox fakt super vec a na jesen treba http://www.chlorella.sk/chlorella.php?co_je_chl...

horseshoe
26. sep 2012

@drobca07 no neviem, som na to kukla na nete a obsahuje to vytazky z kadejakych bylin, z ktorych minimalne polovicu nepoznam a kedze ja som alergik, tak by som do toho nesla. ale ked to pomohlo kamosovi a ty sa nebojis skusat taketo veci, tak chod do toho 😉 😉 😉

brumka
26. sep 2012

@horseshoe a @drobca mne toto odporucila svagrina lekarnicka ze ked som astmatik/alergik ze toto je super vec jasom si to aj nasadila lebo som bola chudokrvna pocas tehu a po porde, planujem si na vyplatku opat kupit

horseshoe
26. sep 2012

@rohlicka uvidime mojka, negrckam casto, takze zatial sa to da zniest a uz som aj myslela ze to preslo a houby - vidis ako bumerang sa to vratilo 😠

drobca07
26. sep 2012

@brumka čítam čítam 😀 ...všetko super len jedna vec sa mi tam totálne nehodí a to, že lepšie spracováva potravu a trávi, tým pádom podporuje aj chudnutie a to jedna jediná vec, ktorú v žiadnom prípade nechcem, strašne dlho som čakala kým trošku priberiem aspoň (včera sme to tu rozoberali) .... papám veľa a často a ešte ak by to podporilo trávenie (čo mne furt škrka v bruchu 😀 ) tak by sa môj drahý asi "hodil pod vlak" 😀 furt sa rehoce na mne, že ako môžem furt jesť a furt byť hladná 😀

brumka
26. sep 2012

@drobca07 ono to nieje podla mna zazracny liek na chudnutie ale podla mna maly na mysly ludi co maju problem s travenim nadvahu ze im to troska dopomoze. svagrina je ako kost a koza a brala ju, a zeby este schudla to nie, moze zjest aj tanka a stale je rovnaka, ved ako chces ale ako detox je velmi dobra a to ze to budes brat neznamena ze schudnes len ti to napravi metabolizmus imunitu a neviem co este 🙂

tatiana77
26. sep 2012

ahojte, dnes som bola u doktora a dal mi na stimulaciu liek clostibegyt...mate s tym nejake skusenosti? Lebo, ked som si precitala vedlajsie ucinky, tak mi do smiechu veru nebolo...... ☹

drobca07
26. sep 2012

@brumka @horseshoe no ešte si to nechám všetko prejsť hlavou či budem zase do niečoho investovať a či to nebude zbytočné...už musíme dosť šetriť, na budúci rok by sme chceli začať stavať a teraz ešte ideme kúpiť auto, tak sa vysypeme dosť z peniažkov....a to ešte drahý nevie, aké som si našla krásne topánočky na jeseň 😅 😀 😀 😀

brumka
26. sep 2012

@drobca07 to je na tebe ale podla mna to vyhodene korunky niesu jasom sa citila super. mi bysme chceli tiez stavat ale nieje na pozemok a nieto na firmu co nam domcek postavy :( a auto este 2r splacat a potom zobrat lizing na dalsie :(

ataner81
26. sep 2012

Babulky pre dnešok musím končiť. Idem kúpať decká a o pol hodinu sa mi vrátia tie väčšie zo školy a treba sa s nimi učiť lebo to dosť flákajú.Majte sa krásne a pa zajtra

drobca07
26. sep 2012

@brumka veď my to takisto ideme riešiť - auto cez leasing (aj keď chceme vložiť čo najviac % na začiatok, aspoň 50%) .....a my pozemok máme len mne sa to miesto nepáči, tak sa nejako nevieme dohodnúť .... a aj domček budeme riešiť určite cez nejakú "pôžičku", ale obaja robíme v stavebnej firme aj so stavebnou dopravou, tak dúfame, že nám šéf "spraví lepšiu cenu" aspoň na prvotné úpravy pozemku, výkopové práce a tak.... no ved uvidíme čo bude dalej...

deculko
26. sep 2012

@ataner81 ty mas vlastne pracu ako mama🙂))) ked budes mat vlastne,tak uz budes taka vyskolena🙂)) super prax🙂 neviem,preco som sa zatulala na ekonomicku skolu.... tiez by ma bavilo byt napr. ucitelkou v skolke🙂))

brumka
26. sep 2012

@drobca07 to mate super, ze aspon takto 🙂 mi sme domcek zamietli na najblyzsich 10 rokov :( ked u nas 1m2 stoji 80€vyssie a o par dedin sme este uvazovali ale aj tak 50€ je tiez moc. dalsiu hypo nam uz nedaju

drobca07
26. sep 2012

@brumka no tak to sú riadne pálky ☹ ... mne sa ten pozemok nezdá kvôli tomu, že je hned pri potoku a hlavne necelých 50m od domu svokrovcov 😅 ...aj keď sa máme strašne radi a absolutne nič proti sebe nemáme, nevieme čo bude v budúcnosti a podľa mňa to až takú dobrotu robiť nebude, aj keď to má aj svoje dobré stránky - pomoc vždy nablízku, len mne to nepripadá ako súkromie ☹ ...tak toto máme najnovšie problém...

franica
26. sep 2012

Ahojte baby, rýchlo vás pozdravím. Čítam si vác poctivo každý deň, ale tieto posledné dni sú nejaké rušné, tak nemám veľa času aj písať, ale to nevadí, lebo rušné dni idú rýchlejšie a tým sme vždy bližšie k snnažilkovaniu 😉 Ja mám podľa mňa teraz plodné dni, lebo citujem horseshoe: "mám mokro v gacoch" 😀 ale zase nič z toho, ale toto sú posledné nevyužiuté ploďáky tak prisahám 😀 😀

Krátko k tým grepom-ja ich tiež milujem, už sa obzerám, že kde si začnem robiť zásoby, odjakživa som mala rada všetko horké: grep, pivo, tonic, káva len bez cukru...tak sa už teším, že to začnem denne piť a ešte to požiera aj tuky vraj 🙂 a aj ananás, ten ľúbim tiež. @drobca07 keď ty tie grepy nemáš rada, tak viem o tom, že existuje taký výťažok z nich- len neviem presne ako sa to volá, ale mne ich poradila ešte jedna známa, že je to super napr. na imunitu, ale grep je grep, tak to možno pomôže 🙂 Tuším to majú v drogérkach alebo som to videla aj v maďarskom Tescu- neviem ako je to v našom.
A o tých detox náplastiach som ani len nepočula- nemáš nejaký link na to ako to vyzerá a tak? 🙂 Ja viem,že tie šťavy by boli isto lepšie, ale tak k tomu sa ja nikdy nedostanem, tak aspoň takto instantne 🙂

brumka
26. sep 2012

@drobca07 🙂 ale aj tak lepsie ako s drotom do oka ale tak blyzko to je tiez nic moc podla mna mozu byt aj vynikajuce vztahy, ja si myslym ze zase u nas ceny niesu prisposobene platom

drobca07
26. sep 2012

@franica no pokukám to dík za radu a kukni toto, je ich veľa rôznych
http://www.google.sk/search?q=detoxikačné+nápla...

drobca07
26. sep 2012

@brumka tak to u nás v tejto "hladovej doline" máme čo hovoriť??? máme tu asi 2-hú najvyššiu nezamestnanosť na SK tak to ti musí hovoriť za všetko.... a ja viem, že vzťahy môžu byť vynikajúce, aj teraz sú, ja sa len obávam, že sa nám viac začnú "starať" do života keď nás budú mať tak pod dohľadom... lebo vieš, keď oni boli mladí a začali stavať...blablabla....a pod..... to fakt nepotrebujem....

brumka
26. sep 2012

inac babky asi si idem stahnut http://www.fertility.sk/doc_attachments/STM-tab... 🙂 vietemi to vsetko povisvetlovat?

franica
26. sep 2012

@drobca07 toto je zaujímavé, ešte som o takomto niečom fakt nepočula, no pouvažujem. Ani som nikdy nič také neriešila, ale takto tesne pred otehu...(si verím čo? Nie- zase len si to snažím vsugerovať 🙂 )

@brumka a to si ešte mierne napísala, že platy nie sú prispôsobené cenám domov/bytov...je to hrôza.

brumka
26. sep 2012

@franica ved hej, na zapadae si vsetci myslia ze zarobia vela ale zarobia viac menej to iste ako inde a ceny nad mraky, des :(

drobca07
26. sep 2012

@brumka 😀 ako tak pozerám na tú tabuľku, tak kým by som sa to naučila vypisovať, tak by som si aspoň 1týždeň dovolenky musela zobrať 😀 😀 😀 mňa to strašne nebaví 😀 , ledva si mrsku zaznačím, čo som minule tiež zabudla a potom som nevedela kedy mám dostať 😅 😀 😀 😀

brumka
26. sep 2012

@drobca07 jasi do excelu robim taku tabulku mrchy ale toto vraj vela bab pouziva len nievsetko rozumiem a uz zvazujem ze to skusim ak prdie mrcha

deculko
26. sep 2012

@ataner81 Reny,a na tu endokrinologiu si skusala ist.? nejake problemy si tu opisovala neviem ci s elis si si raz pisala....

deculko
26. sep 2012

@drobca07 tiez tusim ani nemam poznacenu poslednu mrsku🙂)) spolieham sa,ze teraz je to tu na konikovi napisene v tejto teme,ak zabudnem,tak to tu najdem🙂))

drobca07
26. sep 2012

@deculko ja viem, že je to tu, len keď som potrebovala začať brať na 14DC duphaston tak som nevedela ani tabuľku rýchlo nájsť ako naschvál 😀

brumka
26. sep 2012

nobabky no nevim neviem ale asi idem objat misu, necitim sa byt chora, ale cely tyzden mam chut vrazdit. zjedla som par tyciniek a uz am nadarpuje

drobca07
26. sep 2012

...tak ja sa na dnes lúčim krásky 🙂 pekný a plodný zvyšok dňa prajem 😉 🙂