icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
27. sep 2012

@brumka no Femibion ešte, ale ten beriem už od februára - marca

brumka
27. sep 2012

@drobca07 ziadne ine lieky ci nemas daku diagnozu?

drobca07
27. sep 2012

@brumka absolutne nič, žiadne alergie, choroby proste nič 😀 😉

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 no to u teba sa potom fakt na ovu testy spoliehat neda - zbytocne vyhodene peniaze. BT som si ani ja nemerala - prislo mi to uz taka scifi, ze kazdy den v rovnaku hodinu a vytvarat tabulky a grafy - uz by som asi cvokla nadobro. Ale niekoho to bavi resp. ma z toho aj vysledky. A hlienova metoda sa u teba neda aplikovat? Mavas, sledujes si hlien? Este je potom metoda ohmatavania krcku 🙂 Ale to mi pride take divne - smatrat si tak hlboko 😀 Sa mi to protivi,ale tod moj nazor 😉

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe hlien si sledujem , asi najviac som mala včera a to som mala ten test veľmi slabý napríklad, tak fakt neviem 😀 ja furt tvrdím, že som nejaká "INÁ" 😅 😀 .... a mne sa tiež prieči nejaké ohmatávanie krčku 😅 ...no a potom sa spoliehaj na niečo 😀

brumka
27. sep 2012

@drobca07 sme 2 divne, jasom 4mesiace mavala pekne hlien a priznaky ovu no neotehotnela som, a mesiac ked som nemala hlien proste nic sa podarilo a taky isty mesac mam aj teraz uplne suchoty ziadne spinenie v polke cyklu tak uvidime... zahada

horseshoe
27. sep 2012

@brumka No to mas ako ja 😀 od predosleho zubara som minule leto odchadzala s tym, ze mam vsetko porobene - ziadne kazdy. A ked som prisla v januari k tomuto novemu zubarovi, tak ze mate 6kazov a tie 2mrtve zuby, co vam robila predosla zubarka mate nedostatocne vyplnene korenove kanaliky, na ktorych konci je zapal a musel mi to nanovo otvorit a precistit. Nechala som tam za to majland. Vrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠

brumka
27. sep 2012

jej, ja tu mam dakeho ctitela 🙂

horseshoe
27. sep 2012

@brumka co pyta od teba nosene gatky? 😀 😀 😀 lebo takymi sa to tu len hemzi. 😵 😵 😵

brumka
27. sep 2012

@horseshoe dostala som srdiecko 🙂ň

horseshoe
27. sep 2012

@brumka no si pisala, ze tu mas nejakeho ctitela...uz kapi? 🙂

horseshoe
27. sep 2012

@brumka ahaaa, tak srdiecko 😀

horseshoe
27. sep 2012

@brumka no totizto preto som hovorila o tom uchylovi, ktory pyta nosene gatky, lebo takych sa tu na MK vela poflakuje a podchvilou nejakej napise, ze ci by mu nepredala tie gatky - no uznaj. Ale to vacsinou pisu takym, ktore tu maju verejne albumy a su tam pofotene z kazdeho uhla. tak to je na vysvetlenie - k tomu ctitelovi...

drobca07
27. sep 2012

@brumka ... to srdiečko máš odomňa 😉 🙂

tramtara
27. sep 2012

@drobca07 ahoj, inak to meranie BT je dobrá vec na zistenie ovulky - na ovu testy sa moc spoliehať nedá 🙂 ja to mám napríklad tak, že mám nastavené ráno tri budíky - jeden o 5.00 to len rozlepím oko, šupnem teplomer a zaspím, druhý je o 5.05, vyberem teplomer a zaspím, a keď vstanem normálne na tretí budík tak naň kuknem že koľko to vlastne bolo 😀 a cez deň keď si vzpomeniem tak zapíšem na fertilityfriend (zabere pár sekúnd času) ... pre mňa to je fakt užitočné ... 😉

drobca07
27. sep 2012

@tramtara no ty si nejaká poriadna fakt v tomto 😉 🙂 ... ja som to skúšala iba v jednom cykle celom a to som žiadne výkyvy teploty nemala, teplotu som mala cca stále rovnakú bolo to tam hore-dole iba minimálny rozdiel 0,1-0,3 stup., tak som sa na to vykašľala 😅 .... mňa to nejako ani nebaví keď sa mám priznať, ešte keby sa to meralo hocikedy cez deň tak to by som možno zvládla 😀

deculko
27. sep 2012

jeej pekne baby,sa tu srdieckujete🙂) no brumka,my sme na teba zvedave🙂))
niektore ste videli,ze som si vo fotoblogu vytvorila clanok Tabulka snaziliek... skusam vytvorit taku tabulku nas snaziliek,aby sme ju nemuseli stale hladat po stranach dozadu,ze ktora je akutalna... ale excellovy subor mi pridat nechcelo,len fotku s koncovkou jpg... tak som to zatial skusila takto... ale mozno este daco pohladam... keby sa nam to pacilo,tak by si taku tabulku mohla dat do fotoblogu nasa @ataner81 , o tej kazda vieme,ze aktualizuje tabulky.... atd....
chystam sa varit pre muzika obed... na zajtra,kedze zajtra idem ku kadernikovi....tesim sa na nove vlasy🙂)))) chodim raz za 4 mesiace,tak je to pre mna vzdy taka zmena🙂))
a deculo moje ma dnes tak nastvalo,ze uz mam dost tych jeho vrtochov,ze si sada z trucu vonku na zem,ci vo vytahu,vesa sa mi za ruku, bucha si hlavu o hombalku napr.co je po ruke... ...to ked mu nieco zakazem, a nechce ist domov,ze ho musim tahat za ruku... ..........tak uz toho bolo dost,zatial som mu zadrhla zjest lentilky,ktore si kupil, aj som mu dohovarala,ze je to skarede take spravanie,ze sa za nho hanbim (to ale on presne vie,lebo prave preto to robi) nevsimat si ho nema vyznam,nezabera to.... a domov ho tak nedostanem... proste vymyslam nieco co by zabralo a prehodnocujem svoje vychovne postupy,aby som ho od toho odnaucila... ak vas nieco napada,tak kludne poraddte... deculo jedno vymyslave,teraz spi,ale som na neho nahnevana,aj som mu to vravela... hrozne...
teste sa na dievcata,ak s vami budu mavat tie vase vysnivane dietatka...viem,kazda bude cela happy... kazdej to aj prajem...ale potom nas tie milovane poklady tak vytacaju a hnevaju,ze az... je to pekny paradox...
tak idem varit...

deculko
27. sep 2012

@tramtara @drobca... existuje dajaky teplomer,ktory nepipa? lebo pobudil vsetkych,ked si tu teplotu pomeriam🙂 este pred vstanim z postele...inak tiez ma zatial netaha merat si BT,tiez by som na to zabudla...

a podla toho kalendara,co si dala tu @tramtara, skusala som si tam dat svoje udaje,tak splodit dieta by sami malo podarit 7.10. ale uz 12.10. mam mat mrsku.... ovulku mam niekedy teraz......tak tomu potom nerozumiem🙂)) ale pre istotu... zapamatam si,ze den po narodeninach mojho maleho zazraku vstanem rano(tusim o 4.54..to je nedela,to nehrozi... keby isiel muz do prace,tak vstanem a skocime na vec,ale takto... iba ak cez den,ale skusime🙂)))))))))

tramtara
27. sep 2012

@drobca07 joj však ja mám tiež počas ovulky hore "len" o 0,3 niekedy 0,4 stupňa - aj to je dosť 😉 .... no a pokiaľ si to mala také kadejaké a nevidela si teplotku stúpať tak si si istá že si v ten cyklus mala ovulku ? ... inak ja som to tiež zo začiatku mala ťažké, nechcelo sa mi do toho moc (však aj na antikoncepciu som sa vykašľala lebo sa to muselo pravidelne, s antibiotikami mám večný problém nezabudnúť zobrať tabletku 😀 ) ... ale za polroka som si na to tak nejak zvykla 😉

tramtara
27. sep 2012

@deculko ja mám klasický - vypadá ako tie staré ortuťové ... nepípa, a hlavne verím tomu viac ako tým pípacím ( neviem prečo, ale klasika je klasika 😀 )
ja som tiež naň narazila náhodou - ale predpokladám, že je hlavne na to kedy splodiť dievčatko a kedy chlapčeka - a asi to potom treba nejako kombinovať s ovuláciou - si tak skromne myslím 😅
a za skúšku nič nedáš - však to bude celkom fajn skúšanie 😝

zora256
27. sep 2012

Ahojte baby!
Tak ja sa svami lúčim na nejaký čas,keďže ms prišla a budúci mesiac sa nemôžem snažiť,vôbec,kě´dže pôjdem 15.10.na ten ster a do konca októbra budem čakať na výsledky a potom sa liečiť,tak neviem kedy sa budem môť ďalej snažiť,či vôbec sa budeme môcť snažiť tento rok,ale dám vám časom vedieť ako som dopadla.:-/
Novým tehulkám prajem veľa zdravia a ľahký pôrod,zdravé bábätká veľa radosti 😉
A snažilkám aby sa vám všetkým ešte tento rok zadarilo 😉

zora256
27. sep 2012

A ms má prísť od 22.10.-2.11.Ak chcete zapísať.

brumka
27. sep 2012

@deculko ja ten kalendar neviemnajst :( inac otazka pomimo co planujete navianoce pre drobca?

horseshoe
27. sep 2012

@zora256 ech, mojka tak predsa dosla 😒 no ale pozitivum je aspon take, ze si mozes poriadne preliecit ten zapal, co mas na krcku 😉 mozno aj kvoli tomu sa nedari...A mozno to ani neni take vazne a budes vyliecena cubydup a do konca roka este stihnete aj zamiesit 😉 Drzim ti palceky a urcite napis a chodievaj sem 😉 😉 😉

zora256
27. sep 2012

@horseshoe Ahoj!Neboj budem🙂
Len tá laparka uvidím ako dlho sa budem liečiť,vieš aj ten vaječník mi chcel lekár dať operovať:-/,takže nejde len o krček ale aj ten polycystický vaječník,veľa toho nie je ok:-/,keďže ten vaječník produkuje veľa hormónov,ktoré zrejme umňa takto vplívajú,že som mala všetky druhy príznakov na tehu a nič,len hrozné bolesti☹.Veľmi dúfam,že čím skôr budem fit a cez Vianočné obdobie sa zadarí 😉 .A tebe prajem mojka krásne obdobie tehulkovania🙂A nakedy plánujete druhé?Či ešte ste s mužíkom neuvažovali na ďalšom?

typa
27. sep 2012

@zora256 Ahoj, to ma mrzi, ze prisla. ☹ Velmi som Ti drzala palce. Ale snad je to takto lepsie. Tvoje telo vie, preco nie je este cas na babo. A ked bude vsetko ok, tak sa urcite zadari. Drzim palce. Minule som citala jednu holku a ta hovorila, ze je velmi spokojna, ze si dala urobit laparku. Tak verim, ze aj Tebe to pomoze 🙂

horseshoe
27. sep 2012

@zora256 Neboj sa, ono to mozno teraz vyzera na pohlad,ze mas kopu problemov, ale vobec to tak nemusi byt a z lekarskeho hladiska sa nejedna o nic vazne 😉 A tak ako pises - po vianociach ti uz mozno v brusku bude driemat mala fazulka 😉 Tak nech si cim skor fit 😉 😉
Dakujem moja za prianie - dufam tehulkovanie sa bude nadalej vyvijat dobre. 😉 Druhe? 😀 Hehe, neviem preco sa ma to kazdy pyta, ked este neni narodene ani to prve 😀 Ale v pohode, no ja som vzdy planovala 3 deti - teda ze by som si priala mat taku vacsiu rodinku, ale vies ako to byva - clovek mieni-panboh meni. A to "druhe" by som najradsej mala tak po roku od narodenia toho prveho. Ale ja si mozem planovat a zivot to zariadi inac...Tak neplanujem radsej nic 😀 😉

deculko
27. sep 2012

@brumka my to mame s darcekami take jednoduche,kedze je to taky technicky zalozeny chlap...to nase takmer 3 rocne chlapca uz teraz pozera samy bager,stavbarov pozerame kolo blokov jak zatepluju... poziarnikov sleduje,jak ich pocuje.... fascinuje ho tatova vrtacka.... takze bager na narodky to isti a ani na Vianoce sa bagrom nic nepokazi... alebo vrtacka...detska samo...ta minulocna je uz pokazena...

deculko
27. sep 2012

@brumka a ten kalendar...klinkni na link,co dala tramtara a zroluj tu stranku nizsie a aj ked to vyrata,tak zroluj nizsie....

brumka
27. sep 2012

@deculko uz som o nasla tak vysly zaujimave datumy no uvidime...mi sme s hrackami na bode mrazu nic ju nebavi a vsetko max tyzden a potom to je v kute