Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte babenky, vsetky vas pozdravujem. Dnes som bola na kontrole, oriesok ma 13,6 mm a ma sa dobre. Ja ked som najedena, tak sa mam tiez dobre. Dostali sme uz aj Muttipass 😉
@rohlicka @brumka @horseshoe @jeackynka Dakujeme babenky, drzime vam palce, aby sme to dotiahli vsetky do stastneho konca. Vedia to uz, dcerka si dneska prezerala ten kufrik, co sme dostali. Ten najstarsi si klopka na celo. 😀 Akoze mi asi sibe... On bude mat mesiac po narodeni miminka 18.rokov. Nuz co uz. 😉
@lumiva podľa mňa to je prekrásne 🙂 ...a neboj sa, keď sa mimčo narodí tak tvoj synátor bude ešte baliť baby na kočík keď pôjde na prechádzku 😉 😀 ....aj ja som vždy túžila po tom, aby som mohla mať bejby s takým vekovým rozdielom, ja to už ale nestihnem.....čo už..... a tebe a bábike želám všetko len to najlepšie, patrí ti môj obdiv 😉 🙂
ahojte babky ako sa dneska mate, asi si myslym ze ju dostanem ale je mi na grc stale . tak asi hiormony blbnu
@brumka dobré ránko moja....vieš čo? najlepšie bude keď sa úplne prestaneš sledovať, povedz si, že máš mrchu dostať až o 2 týždne, že si si to zle vypočítala a tak..... navar dneska nejakú fajnotu - všetkým nám tu samozrejme narob riadne chúťky 😅 😀 aby sme mohli závidieť 😉 ...
....už je štrvrtok tak do nedele sa to určite vykľuje aj samé, že čo je s tebou 😉 ...hlavne si treba vyfiltrovať hlavičku a nemyslieť..... neviem aké je u vás počasie ale u nás je celkom teplučko, tak zabaľ malú a šup ho na nejakú super prechádzku 😉 🙂
Dobre ranko žienky - moj den začal "skvelo" od večera ma pobielava hlava (ako byva zvykom poslednu dobu - ked ma vecer zacala boliet hlava trvala to este nasledujuce 2 dni) - dufam ze sa to nestane nepisanym pravidlom 😖 😖 😖
Pevne dufam ze nebude toho vela v praci a den utecie ako voda 😉 uz teraz by som si dala predobedny spanok 😀
@rohlicka hmm, moja tak asi mas migrenove stavy, chudatko ☹ to je neprijemne a hlavne ked si clovek nemoze dat ziadny utlmujuci liek 😒 ale co je utesujuce ze zachvilku je vikend a to si aspon trosku odfuknes 😉
mna zase boli dasno na zube - bola som minuly tyzden na zubnej preventivke - ziadny kaz chvalabohu, ale zubar mi robil ustnu hygienu - odstranoval kamen, no a dasno na uplne neprerezanej osmicke takto zareagovalo ☹ Boli ma z toho polka ksichtu, nedajboh nieco na tej strane pozut 😖 Mozno este zajtra zaskocim k zubarovi, nech mi tam da liecivu drenaz, lebo nechcem v mukach stravit cely vikend...
ja sa pridavam tiez do klubu nevolnosti, asi to pocasie hormony ja neviem, od vvcera mi je stale na zvracanie, skoda ze mam pokazeny tkakomer. brucho stale boli prsia tiez no uvidime.
@horseshoe mi musime tiez na preventivku ale od noveho roka musim konecne najst ineho zubara lebo moj mi nechce kamen cistit, proste hrozny zubar
baby, aha na čo som natrafila 😉
http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php
veľmi silne mocno nám držím palce - ja si kľudne ešte počkám - ale vám tu každej jednej by som dopriala tie vytúžené II hneď teraz !!! 😉
@drobca07 no moja podla mna to vyzera tak, ze ty sa podla ovu testov riadit nemozes 😉 ine by bolo keby ti tmavli postupne, ale 13,14,16DC mas temer totozne ciarky. ja som to zase mala uplne jednoznacne - iba jeden den testovacia ciarka rovnaka ako kontrolna. No hold, niektore zeny sa podla toho nemozu riadit. Ale to je uplne normalne -neda sa na to vzdy spoliehat 😉
A ine mesiace si to mala ako - tmavlo to postupne, ci takto podobne to vyzeralo?
@horseshoe no raz som to mala ak sa pamätáš takto nejako, že mi vkuse ukazovali //, potom som mala vyslovene v jeden deň // najtmavšie, ja sa nato asi fakt spoliehať nemôžem a BT si merať je u mňa zbytočné, lebo vstávam skoro vždy v inom čase a aj tak by som na to zabúdala 😅 😀
@brumka beriem duphaston, ale už 3-tí mesiac od 14DC

@brumka fuha tak dufam ze KONECNE 🙂 pribudne dalsi || testik - silno na teba myslim .. 😉 😉 😉