icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
27. sep 2012

@zora256 drzim ti palce Zori,mozno preto sa vam nedarilo,ze mas rozhadzane hormony,uzivaj si krasne dietatko,ktore mas a drzim palce... a to sa uz nemozte snazilkovat kvoli steru? tak vam to doky povedal?

deculko
27. sep 2012

ledva som stihla dat maso do hrnca a uz mam dietatko hore...vela si veru nepospal...

deculko
27. sep 2012

podla toho kalendara by moj chlapcek bol dievca🙂))) ale je to pekne pre zabavu🙂

typa
27. sep 2012

@deculko ja mam pocit, ze to je nieco ako jonasova metoda - casto vyjde, ze ovulaciu mas mat cez mrchu. Ja takym veciam neverim...

brumka
27. sep 2012

@typa presne pre zabavu lebo mne vyslo ze moja uzasna dcerka je chlapec 🙂 tak povahovo aj ano 🙂 mne to tiez vsetky datumy vaychadzaju viac menej na mrchu

drobca07
27. sep 2012

@typa ani ja tomu na 100% určite neverím, mám aj výpočet od dr.Jonáša (dostala som ho do daru), dátumy mi aj celkom sedia podľa toho druhého výpočtu na nete, ale vieš, topiaci sa aj slamky chytá 😉 😀
pre porovnanie :
z netu:
09.10.2012 20:07 -- dcera
07.11.2012 8:51 -- kluk nebo holka, ale nejlepší doba pro početí
07.12.2012 21:35 -- syn
05.01.2013 10:19 -- syn
04.02.2013 23:03 -- syn
05.03.2013 11:47 -- syn
04.04.2013 0:31 -- kluk nebo holka, ale nejlepší doba pro početí
04.05.2013 13:15 -- kluk nebo holka, ale nejlepší doba pro početí
02.06.2013 1:59 -- dcera
02.07.2013 14:43 -- dcera
01.08.2013 3:27 -- dcera
30.08.2013 16:11 -- dcera

a dr. Jonáš:
9.10. -chlapec
8.11. - dievča
8.12. - chlapec
6.01. - dievča
5.02. -chlapec
6.03 - dievča
4.04. - chlapec

brumka
27. sep 2012

@drobca07 no neviem neviem ci ten jonas je teraz taky dobry lebo mi to pride ako keby aj on mal daky zabavny program na vypocty

deculko
27. sep 2012

@drobca07 mala si aj datum kedy sa mate snazit aj na sptember? ci uz oskuvas,ci to bude fungovat... nejako som si myslela,ze ked da Dr.Jonas datumy,tak to znamena,ze vtedy sa aj naozaj zadari,a on len dava moznosti,ze uplne najviac plodny den... a tebe viel datum 9.10. mimo ovulky,nie...divne datumy...vseobecne...
ale skusit treba urcite🙂))
ja skusam bromelain...dnes som si dala jednu tabletku...kedze som na ananas alergicka...som zvedva....zatial mi nie je zle🙂
jaaaaaj dievcata,tak by som uz chcela aby sme boli tehu a vy... drobca,tiez by som bola stastna,keby si uz bola tehu,aj Reny,aj Simi... nejako ten cas preskocit...alebo nech nam vyvestia ze kedy to bude....

deculko
27. sep 2012

ale sustredme sa 400-stu stranu...🙂)) 😀 😀 😀 😀

brumka
27. sep 2012

naco ma byt ten bromelain? ja co vsade citam ze to je na spalovaie tukov chudnutie a tak?

typa
27. sep 2012

@drobca07 @brumka Ja si myslim, ze sa moze niekedy trafit, ale nie vzdy. Ten jonas hovori, ze nie vsetky terminy, ktore Ti vyrata su naozaj vhodne, lebo sa moze stat, ze budes mat prave vtedy menzes. Ale casom sa ovulacia posunie a bude sa prekryvat s datumom, ktory Ti urcili a vtedy sa to vraj podari. Keby to tak bolo take presne, tak by sme si to dali vsetky vyratat a netrapili sa tu. No nie?

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 a to mas original od Jonasa vypocet? lebo pokial viem, tak on pohlavie prveho dietata nevie urcit - ze to ma zena dane a neda sa to ovplyvnit. Az pohlavie druheho dietata sa da vypoctom urcit 😉 Tak si zisti, ci je to origos od neho, lebo takych kvaziJonasov je ako maku 😉

brumka
27. sep 2012

07.008.2012 4:28 -- dcera
06.09.2012 17:12 -- dcera
05.10.2012 5:56 -- dcera
04.11.2012 18:40 -- dcera
03.12.2012 7:24 -- kluk nebo holka, ale nejlepší doba pro početí
02.01.2013 20:09 -- kluk nebo holka, ale nejlepší doba pro početí

drobca07
27. sep 2012

@brumka no hovorím, že ani ja tomu na 100% neverím, ale on to už robí vyše 50 rokov a pomohol takto mnohým ženám ktoré neverili a 90% z nich otehotnelo podľa jeho výpočtov - a bolo to dokonca aj cez mrchu!!! .... ja som vraj tiež "jonášove dieťa" .. - po mojej sestre (je o 4roky staršia) moja mamina potratila 2x za dva roky vo vyššom štádiu tehotenstva a povedali jej, že už nikdy nebude môcť mať deti (vtedy také možnosti vyšetrení neboli) tak keď sa nejako dostala k tomu výpočtu a skúsili to "zo srandy" tak otehotnela - akurát, že som mala byť chlapec a to tvrdil aj dr. až do posledného mesiaca tehotenstva a som tu JA 😀 ....mne vôbec nezáleží na pohlaví dieťatka len aby už bolo 😉 🙂
@deculko áno mala som termín aj na september len som vtedy mala problém so zubom - trhala mi ho , takže sme nejako nesexíkovali, mala som strašné bolesti...- tak som si vedomá toho, že tento mesiac nič.... a od Dr.Jonáša sú vlastne v mesiaci dva dátumy a to mimo ovu a potom ovu dátum , toto som dala ten mimo ovu 😉

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe je to určite origoš a je pri tom napísané, že v prípade že som ešte nerodila - je to len pravdepodobnosť pohlavia 🙂
...aj keď bol výpočet dar, mám od toho všetky potvrdenia dokonca mail od samotného dr. jonáša a aj potvrdenie o zaplatení s jeho registrovanou známkou... takže nepochybujem .)

horseshoe
27. sep 2012

@brumka brumik uz to tu min. 200stran probirame, ze to bromelain pomaha uhniezdovaniu. 😀 😉 ale mozno je dobry aj na tuky 😉

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 tak potom jo 😉 a riadila si sa dla toho aspon 1mesiac?

brumka
27. sep 2012

@horseshoe jasne pisete ale to som este nikde nenasla :( prepac sedim si uplne na kabli od cera mi je strasne zle

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe 😅 nooo, ja nie som v tomto nejaká poriadna ale jeden mesiac určite - ale vypočet je urobený na rok tak to možno ešte stihnem keď budem poriadnejšia a budem to sledovať 😅 😀

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 inak to ako tie casy ze 3:27 a pod. pri tych datumoch to znamena ze vtedy mate sexikovat? 😀 😀 😀 To je este lepsie ako sexikovat podla ovu testov, BT, hlienu ci stavu krcka maternice 😀 Toto predci vsetko a chlapov nacisto odrovna 😀 😵 😵 😵

deculko
27. sep 2012

@drobca07 vies ze som zvedava? nech vam to vyjde🙂)) urcite skusajte🙂 aj Jonas dava hodiny? akoze datum aj hodinu kedy treba sexikovat.... to je Dr.Jonas taky starsi,ze uz aj tvojej mamine vyrataval datum,alebo to je nazov tej metody...? ...🙂 viac som si to nestudovala🙂
varim masko,takze sem robim kuk🙂

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 tak pekne skusaj draha, ked uz to mas doma 😉

deculko
27. sep 2012

@brumka vies brumka,tehulky maju dlhe vedenie,mozno si tehu teraz a bola si aj minule...takze to vedenie...🙂)) 😀 😀
@horseshoe ty uz badas,ze ti horsie v tehu paaali?

horseshoe
27. sep 2012

@brumka lebo si cehotna 😀 😀 😀 cehotna cehuľa co sa do cehuľkovskej tabuľky kotuľa 😀 😀 😀 😉

horseshoe
27. sep 2012

@deculko jasneeeee 😀 ja som niekedy ako pripečena 😀 😀 minule sa ma drahy pytal kolko je hodin - ja samozrejme v lavej ruke pohar s vodou - verila by si ze som tu ruku s poharom otocila a obliala sa? 😀 😀 😀 Som myslela, ze sa mi to nikdy stat nemoze 😵 😵 😵

brumka
27. sep 2012

@deculko haha mne po pordoe rok tak super palilo ze si ani neviete predstavit 🙂 @horseshoe keby ste mali pravdu ale mozno to mam len PMS som len 27DC muz ze test mi najblyzsi tyzden nekupi

horseshoe
27. sep 2012

@brumka nekupi muz - kupis si sama 😀 😉 jaky problem? 😉 A uz som to tu spominala viackrat - PMS a tehu priznaky su totozne 😉 😉 😉 Najdu sa aj vynimky - akoze zena este nevie, ze je tehu a uz zvracia a pod. Ale to su vynimky a tie potvrdzuju pravidlo 😉 😉 😉

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe @deculko :D :D :D ja som sa tiež pobavila na tých časoch - to by som ani ja nezvládla nieto ešte môj drahý 😀 😀 😀 a áno, dr. Jonáš je starší pán, ktorý je známy už takmer po celom svete.... a keď sa dostal ten výpočet k mojej mamine, tak to samozrejme ešte nebolo za peniaze, on je vlastne aj nejaký "ľudový liečiteľ" alebo čo kuknite http://centrumjonas.com/index.html
....a tak uvidím budúci mesiac lebo 9-teho to mám presne pred mrchou ale tak za skúšku nič nedáme 😉 🙂 ...jaj a časy u dr. nie sú napísané, iba tie dátumy...

brumka
27. sep 2012

@deculko @horseshoe ja si myslym ze jej tehu prospieva 🙂 kazdym dnom je vtipnejsia 🙂))))))))

typa
27. sep 2012

@brumka a ake dlhe mavas cykly? Mne mala prist dnes, ale zatial si dava na cas. Ale nevadi. Ak sa do tyzdna nedostavi,tak potom sa uz zacnem nadejat... 😉