icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 a to je co????a ako to robia to vysetrenie muzov?to jeden den ides na krf a potom ku lekarovy cize raz dva...to je ....ale uz sa bojim na zajtrajsok...a utre uz bude horsie... 😀

janka9900
3. okt 2012

@dorekapa no, nemozeme sexikovat pocas tehu a aj keby nam nahodou povolili, tak by som sa bala na keksik co i len pomysliet 😅 mne to problem pocas tehu nerobi, strach je vacsi ako vsetky chute 😅

ataner81
3. okt 2012

@milagrosss20 teraz sa na čo pýtaš?

janka9900
3. okt 2012

baby, tak nechcela som, ale musela urobit testik, ked uz ho mam doma a velmi velmi velmi silnou vole by som si tam dokazala predstavit neviditelneho ducha 😀 😀
rano skusim, ci budem mat taku dobru predstavivost ako dnes 🙂 mm ma tiez silnu predstavivost- ze kde by mala byt ta druha ciarka?? aha nooo... 😀
spinenie trva, ale to som mala aj pri minulych tehu. snazim sa tesit viac na mrchu, ako na tehu, nech nie som moc sklamana, ked pride 😝 a este to je len druhy mesiac, tak by ma ozaj velmi milo prekvapila, keby neprisla 😵

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 no pytam sa na to co je to toto s tymi vajkami co si pisala ze o co to vlastne ide,,,a potom som sa pytala ci vies ako prebieha vysetrenie u muzov na ten spermiogram...moj neche ist na to vysetrenie...

ataner81
3. okt 2012

@milagrosss20 polycystické vaječníky-to znamená, že ti dozrievajú vajíčka ale nepraskajú a tak nemôžeš otehotnieť. Zhromažďujú sa vo vaječníkoch, ten hrubne a vytvára cysty-laické vysvetlenie. Spermiogram je dosť nepríjemná vec po psychickej stránke. Chlapovi dajú malú nádobku a strčia ho do miestnosti,kde má ejakuovať do tej nádobky. Partnerka mu s tým môže pomôcť 😒

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 silno silno držím palce nech nemáš len vidiny 😀

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 a to nemoze sa akoze urobit doma a doniest to tam?a ty si bola s nim?no hej pre muzov to je take ponizujuce...no co uz...a mi kolko musime vytrpiet no nie?no pekne teda a to sa da aj liecit to s vajkami?

janka9900
3. okt 2012

@ataner81 😀 dakujem
ja by som druhu ciarku dokazala vidiet aj na pasiku kancelarskeho papiera 😀

horseshoe
3. okt 2012

@ataner81 moja, neboj sa, ja stale verim, ze sa ti tie PCOS nakoniec nepotvrdia 😉 😉 podla mna je pes zakopany inde. A inak ten spermiogram - co je na tom prepanajana neprijemne? Zena musi toho absolvovat omnoho viac - furt vysetrenia na koze, sona, pripadne operacne zakroky, pere do seba hormony...A to neratam co vsetko zena absolvuje v tehu a pri porode. Len nelutujte tych chlapov - maju to v tomto smere vyyyydatne lahsie - ich najvacsi problem je vyejakulovat sa do nadobky a ked maju zle vysledky, tak sa to riesi iba uzivanim vitaminov - nic viac. 😉 😉 😉

ataner81
3. okt 2012

@milagrosss20 v podstate aj môžeš ale spermie sa musia doniesť do hodiny a musia mať teplotu tela. Čokoľvek ich môže znehodnotiť a skresliť výsledok

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 hmmmm ,,,,no uvidime co bude este zajtra...

janka9900
3. okt 2012

@milagrosss20 aj moj mm bol na spermiograme. on chvalabohu nie je vobec hanblivy, tak mu bolo jedno, ze tam ma ist. ako dobra zenicka som ho v tom nenechala sameho a isla s nim 🙂 sice mu bolo jedno, ci pojdem ci nie, ale moja zvedavost ma donutila ist 😀 ... aspon vieme, ze je v poriadku 🙂

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 aj ja som pridala pomocnú ruku 😀 😀 😀 😀 😀 . Inak dve čiarky vidím aj ja všade. Dokonca sa ako debil vytešujem aj z // ovu testu(pritom tá kontrolná je slabulinká 😀 )
@horseshoe no v tom nemocničnom záchodovo operačnom kumbále by som sa nevedela ani vycikať nieto ešte urobiť. Tiež by mohli byť tie miestnosti útulnejšie 😒

milagrosss20
3. okt 2012

@janka9900 a moj nechce ist...on len povie ze je v poriadku a to je vsetko...a nepohnes sa dalej s nim vobec...

kapokapo
3. okt 2012

@ataner81 no na 100 percent nie 🙂 ale tvrdil ze tam vidi babu, ze dost jasne, tak ale nikdy nevies, plus strasne bola stocena do klbka, tak neviem... 🙂

ataner81
3. okt 2012

@kapokapo aj kolegynin syn čakal babu a pri pôrode sa objavil pipík 😀 😀 😀 😀 Človek si môže byť istý až keď to na vlastné oči uvidí. Ale to je jedno, hlavne nech je bábo zdravé 🙂

dorekapa
3. okt 2012

@milagrosss20 ano,to je pravda.Ja som druhykrat vydata..Prvykrat to nevyslo,lebo si nasiel milenku hned po narodeni dcerky a odisiel.Dcerka ma teraz 6 rokov a poklopkat,manzel je uzasny muz a otec

drobca07
3. okt 2012

ahojte krásky, ja dnes prchám domkov 🙂 bolo mi potešením 😉 🙂

ataner81
3. okt 2012

@drobca07 ahoj Ivka. Pekný zvyšok dníka 🙂

kapokapo
3. okt 2012

@ataner81 :D:D:D mne je to tiez uuuplne jedno... hoci ma uz taha ruzova a hello kitty a vsetko s tym suvisiace :D:D:D

dorekapa
3. okt 2012

@ataner81 moj je znamenie LEV..a ked ti poviem,ze ked mal 34 rokov sme zacali spolu chodit.A ja som bola prva zena kt.doma predstavil..Proste ako povedal,dovtedy nestretol ziadnu,ku kt.pocitil to co ku mne..Je velmi pozorny a nato te bol tak dlho slobodny a zil si svojim kludnym zivotom som prekvapena ako si zvykol na zivot s dietatom.Predsa len prisiel do vztahu kde ja som mala dieta.Rebeka mala vtedy 4 roky..

horseshoe
3. okt 2012

@ataner81 hehe, no zachodovo-nemocnicny kumbal -my sme stale na Slovensku 😀 Co by si chcela? Pozri sa v akom stave je Hlavna zeleznicna stanica v nasom hlavnom meste a vlastne cele hlavne mesto a nikoho to neserka. Myslis, ze miestnost na odber spermii bude luxusom? Mozno tak u nasich zapadnych susedov alebo v nejakej sukromnej slovenskej klinike. Tiez vacsina porodnych sal nie je bohvieco a tam ma clovek priviest v niekolkohodinovych bolestiach na svet novy zivot? 😠 A to este nehovorim o tom, ked zena pri porode vyfasuje fajne drbnuty personal. 😠 Takze stale by som tych chlapov v tych zachodovych kumbaloch nelutovala 😀

dorekapa
3. okt 2012

@janka9900 a to akoze cele tehotenstvo nebudete sexikovat?Ja ked som cakala dcerku v roku 2006tak sme s byvalym spolu spali..potom kedze bol odcestovany,sme 4 mesiaci mali pauzu a potom opat az dokonca do porodu...

janka9900
3. okt 2012

@milagrosss20 no skoda, ze nechce ist. nechapem preco z toho niektori chlapi robia taku vedu. ved o nic nejde a je to dokonca sranda 😀

janka9900
3. okt 2012

@dorekapa ee 😅 my sme mali minule pauzu uz od ovulky a to som ani nevedela, ci som uz tehu. no co, vydrziiiime 🙂

dorekapa
3. okt 2012

@janka9900 ale preco pauzu?POradil vam to Dr.Takze podla teba,ked sa milujeme pocas ovulacie a snazilkujeme,je lepsie potom si dat pauzu,aby sa to uchytilo?Ja som to prvykrat tak vobec neprezivala.Ani som nepocitala plodne dni..milovali sme sa zriedka a ked som ostala tehotna rebeka je zdrava uzasna mala slecna

ataner81
3. okt 2012

@kapokapo ja som skôr na autičká a transformerov 😀 😀 😀 😀 Ale aj s hello kitty by som bola najšťastnejšia žena pod slnkom 😉
@horseshoe to bola hotová katastrofa ale aspoň že to bolo čisté. A aj personál bol úžasný a keď som tam neskôr volala a chcela výsledky svojho DRUHA,bez problémov mi ich povedali. Asi preto, že mali zaznamenané, že patríme k sebe 🙂

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 a to ešte naša @milagrosss20 nevie, že sa robí aj vyšetrenie prostaty teda prštek do riťky 😀 😀 😀

horseshoe
3. okt 2012

@ataner81 prstek do ritky absolvuju u gyndosa aj zeny po 50tke - vysetruje sa tym hrube crevo - ci tam nie je nabeh na rakovinu. Uz sa na to "tesiiim" 😀