Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 aha,to mi je luto,ale stoji to za to..co tam po keksiku..dietatko je najdolezitejsie..Ako dlho sa snazite?My od januara a dnes som kupila tie ovulacne testy,ale som z nich jelen.Kedy si ich mam robit?V polovicke svojho cyklu si ich mam zacat robit pokial mi neukazu dve ciarky na teste?
viete co sa hovori ze ked sa da chlapovi prstek do ritky ze sa aj hned moze urobit, ajsom to neskusala ale kamoska si to chvali 🙂
dobre ranko 🙂
@dorekapa no jo, keksik ozeliem bez problemov. len chudacik mm, co uz so mnou narobi. ale drzi sa statocne 😀
od januara? 😕 joj baby, vy sa tu uz tak dlho snazite 🤐 my teraz este len druhy mesiac 😅 takze som zatial uplne kludna 🙂 testy si zacni robit predtym ako budes ocakavat, ze by mohla byt ovulka. ked su dve ciarky, tak sa snazte o dusu 😉
@janka9900 to fakt? 😀 😀 😀 no dovi dopo. akoze je to dobre, ze sa robi prevencia, ale pre mna by bol prstek do riti uz totalne zavrsenie potupy v ramci vysetrenia u gyndosa 😵 😵 😵 ale vazne - pre mna je kazde vysetrenie na koze utrpenie a este keby prsiel na zaver ten prst - tak totalka 😵 😵 😵 Sla by som odtial maximalne potupena...
@janka9900 no vidis..od januara a na zaciatku nam to ani neprislo..riesili sme kupu domu papierovacky,potom svadba.A uz je koniec septembra a hla..tehulka nie som..a manzel to stale berie tak..jooj budeme mat..neboj..pride..a potom vlastgne vies v aprili by sme sa mali stahovat..tak mozno nam Pan Bozko tym dava najavo,ze lepsie bude pockat..lebo to by som bud sa stahovala s veeeelkym bruskom,alebo uz po porode s babou..takze manzel ma nabija takou energiou..ze je babatko ma viac rozumu ako my..ze ono si pocka na klud a pride do domceka..inak babatka si vyberaju rodicov..pocula si o tom..veris na silu vesmiru,myslienok..
@horseshoe tak hamiltom je prijemny ironicky,... ale klystyr je dobry naozaj aj nabuduce si ho dam ved po porode ked som bola na infuziach som sa ani pototo nemohla niekolko dni a to som bola zasivana inde ako dolu 🙂)))))))) klystyr si daj
@ataner81 mi sa venujeme historii, a myslym si ze toto je dobry varianta, v stredoveku sa najviac mucili zeny a najbolestivejsie :(
@brumka mohli by tie železá urobiť z umelej hmoty a jednorázovky. Keď si predstavím,že predo mnou to bolo v nejakej smradlavej cigánke......... 😝 Síce to sterilizujú ale aj tak a navyše to leží pohodené v mise medzi ostatnými železami a na vzduchu, takže sterilita je dávno v ťahu
@dorekapa no vidis 😀 mozno to malinke ozaj caka na tu spravnu chvilu a ty si sa mohla stahovat bez velkeho bruska 😉 do noveho domceka isto pride 😉 a aspon sa mozes stale na nieco tesit, ked sa idete stahovat. my si vzdy nieco naplanujeme, ze ked nebudem tejotna, tak pojdeme tam a tam... 🙂 ozaj to pomaha 🙂
verim na silu vesmiru aj na vsetko mozne a nemozne. hlavne na to, ked mi niekto povie, ze budem mat coskoro deti 😀 ked povedia, ze nie, tak tomu neverim 😀 ...
@ataner81 my sme tiez nemuseli do CAR, ale ja som tak strasne chcel druhe babo, ze po 5 mesiacoch nedarenia som nas objednala 😅 som dnes pisala, ze ani pan boh nevie, kedy mam ja ovulku. stale vsetko naopak. ale nakoniec sa s cista jasna vzdy podarilo 🙂 tak nemame nejaky extra problem s otehotnenim, ale donosenim.
ja ani neviem, co je horsie 😖 na nervy jedno aj druhe
@brumka no kamaratka tak otehotnela..manzel to veelmi chcel,tak ako povedala..dala som mu..odbavil sa a isla som dalej riadit byt..a vtedy ostala tehotna..mimo plodnych dni,dokonca z nej vytiahol a ziadne nohy vylozene..obliekla sa a isla upratovat..takze z kvapiek stastia...jedna z mala..ju to prekvapilo ked mala pozitivny test..a ironia osudu..sme veeelmi dobre kamosky a my sa snazime a nie a nie..a oni..sup ho
@janka9900 no my ideme o mesiac s manzelom za jednou tetou,kt.da sa povedat,ze vie povedat co sa tyka zdravia,vztahov..tak sa akosi na teba napoji..kamosky za nou boli a manzel chce aby sme isli aj my.Objednala som sa,tak som zvedava..ak nam povie,ze budeme mat babo,tak jej uverim 🙂))))ale ja verim,aj bez nej,ze budeme styria..proste budeme a basta..Citala si knihu tHE sECRET?

@dorekapa my uz mame za sebou dva potraty. pri prvom sme sexikovali normalne. pri druhom som sa bala a podla sona som vedela, ze uz je po ovulke, tak uz som ja nechcela, len sme cakali na vysledok // 🙂 dr. nam nekazal cakat 😉 na zaciatku som spinila, tak sme mali zakaz a ten trval cele tehu, lebo sa krcok zavcasu skracoval, brusko tvrdlo a tak.... takze isto budeme mat zakaz a ja by som mm zakaz dala aj bez doktora 😀 ... strasne by som sa bala 🤐