icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
3. okt 2012

@typa moja ja by som aj denne na ten keksik pristala ale co polovicka pride unaveny z prace a je raz ze je rad.No ved uvidime nechem ho do toho az tak tlacit.Snad tie dve ciarocky co nevidiet na testiku uvidim ale tym to vsetko este len zacne.A kedy sa chystas doktorovi ako sa inak citis ze odkazujem fazulke nech sa poriadne do mamicky zavrta a pusti sa az o 8 mesiacikov 🙂

drobca07
4. okt 2012

dobré ráno kočky 🙂 tak ste to tu od včera poobedia pekne naváľali že 3 aj pol strany 😀 tak som ešte dočitávala... mne je dneska dáko blbje 😖 večer som zaspávala s pichaním v buchte a dneska ráno mi ide hlavu roztrhnúť a pobolieva podbruško zase, ledva som vstala z postele a docupkala do práce, no neviem čo to zas má znamenať 😝 vkuse musím niečo "mať" ako taký hypochonder 😠 ... prečo nemôže byť všetko tak ako chceme a bol by pokoj !!! fnuk

typa
4. okt 2012

@simonkato suhlasim s tym, ze netreba tlacit. My sme sa s drahym ani nerozpravali o tom, kedy mam ovulku. Nechcela som ho stresovat 🙂 Urcite ich budes mat skoro na testiku. Ved vy viete otehotniet - uz len aby babo vydrzalo a ono urcite vydrzi 😉
Neviem, ja sa stale nijak zvlastne necitim...mam z toho trochu zly pocit, ze ci to tak ma byt. Kazda tu opisujete ake ste mali pocity a mna len vecer zvykne bolievat podbrusko, ale len trochu. A bradavky ma bolia len trooooosicku, ked sa ich dotknem. Vcera som si este pre istotu urobila test - ten digitalny. Tak ukazal spravne aj tyzdne, tak dufam, ze je to v poriadku. K doktorovi chcem ist v stredu - to bude 14 dni, co mi meska mrcha.
Manzelovi stacil aj ten digi test, ten sa uz vcera chstal sit rodicom povedat, ze sme tehotny. Ale som mu to zatrhla, ze ziadne take. 😠

drobca07
4. okt 2012

@typa joj tí chlapi !!! 😅

brumka
4. okt 2012

dobre ranky zienocky, tak dneska sami dako nepodarilo BT merat :( mala bola kazdu chvilku hore tak som nemala sancu ani splnit 3h spanku ani bez behania :(

typa
4. okt 2012

@brumka to nevadi, keby si videla, ako si niektore babz meraju - az od polky caklu, alebo kazdy druhy den. Nic strasne sa nedeje. Ty si mozes merat bt stale,len to treba do grafu napisat - ze tam boli rusive vplyvy a ake...a malo by to stacit 🙂

simonkato
4. okt 2012

@typa kedy mam ovulku absolutne netusim mam akesi zblbnute hormony myslim ze ju mozem mat kludne aj tri krat do mesiaca pri mojich symptomoch takze s tym problem nieje.Chcem potiahnut od toho 12DC aspon do 21DC taky ten maratonik keksikovi.No nemam problem otehu bilancia 3 a 5 mesiacov ale mne aj to pride vela.
Ach ty chlapi radi sa chvalia takymi vecami su v tom horsi ako zeny.Drzim prsteky vsetko bude v poriadku a mozes byt rada ze nevolnosti nemas ale ony mozu este velmi rychlo dokvitnut.
@drobca07 moja uplne sa vim vcitit do tvojej koze aj ja sa niekedy citim ako taky hypochonder pekne sa s nami nase tela zahravaju.Ja ti len drzim silno prsteky aby sa s tvojim telom hral taky mali cervicek ktory sa do maminky zavrtava ved kto si to tu vias zasluzi ako ty 9rokov ja by som bola uz v blazinci.Si silna zena ktora sa nevzdava a ide si za svojim cielom.Pevne verim ze coskoro sa ho dockas a dotiahnete to do krasneho konca a zaroven zaciatku 🙂

janka9900
4. okt 2012

@dorekapa vasi sa musia velmi luuuubit 😵 😵 je krasna takato celozivotna laska 😵 na teba si teda pekne pockali. ja verim, ze kazdy sa raz docka 😵
ta ciganecka, co bola s tebou v nemocnici sa tam isto do roka vratila porodit druhe. ked vidim nastrocne matky ovesane bosymi a usoplenymi detmi tak mi vrie krv v zilach 😠 sme mali zacat rodit v strnastich, by sme tiez asi nemali problemy 😅

janka9900
4. okt 2012

baby, dnes som robila test. taky ako vcera. na snehovobielom si viem predstavit neviditelneho ducha 😀 ale mrchana sa este stale nerozbehla. uz si zo mna robi srandu od pondelka. si pomylila mesiace, este neni april! 😠
citim sa aj trosku tehotne, asi ako kazda z nas, ked na nu necaka 😀
ak sa nedostavi, tak dalsi test robim v sobotu. ak zajtra vydrzim 😅

simonkato
4. okt 2012

@janka9900 moja ako dnesny testik uz sa ta neviem vyckat.

brumka
4. okt 2012

@janka9900 hehe, to iste zazivam aj ja mne teraz par dni meskala a a 2 mi vysli s duchom a jeden bez a mrcha prisla no vies si predstavit :(

simonkato
4. okt 2012

@simonkato porovnaj vcerajsi testik s dnesnym ci sa ty dusikovia dako lisia.A po pripade nam sem hod foto a my tito tu posudime 🙂

janka9900
4. okt 2012

@drobca07 aj ja sa citim obcas ako hypochonder 😅 strasne moc ti prajem, aby to boli prve priznaky 😵 aj ked mozno trosku nezvycajne, ale mozu byt 😵

janka9900
4. okt 2012

@simonkato 😀 toho mojho ducha by ani najlepsia zrkadlovka na svete nezachytila, to len ja ho vidim 😀 testy su skoro rovnake.
@brumka no viem si predstavit 🤐 ja som ale stale nastavena na to, ze cakam mrchu. ja som ju aj minule cakala do 9tt, lebo som stale spinila, ale nerozbehla sa 🙂

brumka
4. okt 2012

@typa dneska snad zacnem uz normalne merat tu teplotu, abysom posudila rpreco sa mi kadzy mesiac podozrivo predlzuju cykly ze ako mi funguju hormony, ved kolko krat som vedela zem ma ovulu no neotehotela som a otehotnelasom vtedy ked som ani nemala ziadne priznaky sucho a dokonca aj toho keksiku bolo len par a stalo sa

simonkato
4. okt 2012

@janka9900 no ja som na tom uz ako zle ked pisem sama sebe narcis samozrejme ze to patrilo tebe Jani 😀 😀 😀

brumka
4. okt 2012

@janka9900 jasi stale hovorim ze pride a potom as presvedcim ze nepride 🙂

janka9900
4. okt 2012

@simonkato 😀

janka9900
4. okt 2012

@brumka aj ja na nu cakam 🙂 ak by bol tento mesiac ozaj uspesny, tak urcite preto, ze som chcela, aby radsej nebol, ked som bola chora 😅

simonkato
4. okt 2012

@brumka brumicek to je zakon schvalnosti ze sa babo podari ked to clovek najmenej caka a uz to vzdava.
@janka9900 juj moja moc drzim prsteky nech sa aj z tohto spinenia vykluje tehulkovanie a ked sa do pondelku mrcha nerozbehne tak sup gyndosovi na krv s podozrenim ze si tehulka aj ked by boli testy biele to nic neznamena.

janka9900
4. okt 2012

@brumka ja uz ani teplote neverim, v mojich cykloch lame vsetko, uz aj teplota... kedysi mi vychadzali pekne grafiky. asi preto, ze som poctivejsie merala 😅 teraz som zacala od 15DC a stale je rovnaka. nechapem potom ten folikul na 20DC. cele telo ma klame 😝

janka9900
4. okt 2012

@simonkato 😀 ja som schopna ist k nemu aj zajtra, keby bol silnejsi duch 😀 minule som isla pre duphaston po druhom duchovi na teste 😀 pozeral sa divne, ale dal mi ho 😀

simonkato
4. okt 2012

@janka9900 nech sa pozera ako chce podstatne je ze ti ho dal.Moja nevies tam volakde u vas zohnat ten digitalny testik?Ja som sa naposledy pri duchoch nan spoliehala a vysiel negativny a do pol hodka mrcha dorazila.

janka9900
4. okt 2012

@simonkato isto ho maju v lekarni. budem verit aj obycajnemu, ked bude silna ciarka a mrcha nikde 🙂 v pondelok rano by som urobila a sla k dr. pre lieky. teraz by som mala isto stastie ako ty, ze ocikam a do hodky mrcha pride 😅 este cakam, som uplne kludna 🙂

simonkato
4. okt 2012

@janka9900 zavidim ti ten tvoj klud ja uz by som salela ale je dobre ze si kludna aj babatku to prospieva xi juj neskutocne moc budem drzat prsteky aj sa za vas pomodlim nech je to tak .Ake testy si si robila mne tu babenky odporucili ze najlepsi je mamatest ci rapidcler.Mna matali duchovia na pepine chuj uz si ho nekupim raz mi ostat cely ruzovi potom po bokoch zruzovel no hroza.

brumka
4. okt 2012

@simonkato mne tento mesiac robo duchov na rapid clear na pruzkovom ale na tycinkovom nie tak neviem co si mama o tom mysliet zeby sa zase fazulka neudrzala u mna :(

simonkato
4. okt 2012

@brumka mozno to boli len nekvalitne testy moja a mrchu mas aku lebo ja som mala taku dost zvlasnu prvy den spinenie druhy den strach a hroza a potom dalsie dva dni len spinenie.Tehu byt nemozem robila som si par dni po nej test negativny.Mozno mame dako zblbnute hormony alebo ja neviem preco nam robia tie testy duchov ale zase po 10min by sa test uz nemal odcitavat ale ja som mala tych duchov ale do troch min.Je zbytocne sa tym uz trapit len by sme si zbytocne ublizovali ze ked tam fazulky aj boli ale sa neudrzali.Mozno by bolo dobre keby sme od dakeho DC uzivali duphaston ze by to fazulkam pomohlo sa udrzat ale zase nie som lekar skus sa s tvojim o tom porozpravat.Mne moj zakazal snazit pol roka a budu este len tri mesiace a by na mna kukal jak puk a nechcem ho menit lebo viem ze je naozaj dobry a skuseny odbornik a vela babam pomohol.

brumka
4. okt 2012

@simonkato ja som dufika nikdy nebrala, co si zapisujem cykly tak mam nepravidelnu a pomaly sa mi z 24Dc predlzuju na 37DC :( tak uvidime preto hem tu teplotu merat co to spravi, ja som mozno mala stastie v nestasti ze fazulka odisla velmi skoro tak netrebalo zasah, tak uvidime co teraz, lebo nie a nie otehotniet a potom to udrzanie, o mesiac zacina doky maraton tak uvidime

brumka
4. okt 2012

@simonkato mrchy mam dost bolestive, vzyknu byt 5 dnove par krat sa satlo ze 7 dnove

janka9900
4. okt 2012

@simonkato vzdy som kupovala mammatest alebo woman secret. vzdy ukazali dobre. teraz mam prvykrat rapiclear.
ja som ozaj uplne kludna, pripravena na mrchu 🙂