Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
baby, uz nebudeme mat problem ani jedna 🙂 vsetky do konca roka otehotnieme a o rok si budeme vymienat mamickovske skusenosti. musi to tak byt! 😵
Babulky aj ja končím.Musím napísať denné hlásenie, decko potrebuje pomoc s matikou a o chvíľu príde kolegyňa, ktorej musím dať hlásenie.Majte sa krásne papa
@janka9900 no pravdupovediac ani ja nie,ale pocula som vela o nej a viem,ze je tazko kupit ju,lebo je vypredana..aspon v nasom meste a asi pred mesiacom som isla s dcerou do tesca a tam na mna z regalu urobila kukuc a hned som ju zobrala..A vcera som povedala manzelovi,ze si ju budeme spolu citat..tak suhlasi..dam ti vediet a len co som ju prelistovala,tak je o tom pozitivnom mysleni a o sile myslienok
Babky,ako to mam urobit,ked chcem dat tu spravu kazdej z vas..hromadna odpoved??NO aj ja koncim..vecer este urobim kukuc a teraz idem urobit zazrak a snazit sa upratat to hrackarstvo co mame za dverami obyvacky a vidim, ze budem este zvadzat boj s dcerou..lebo uz mi povedala,ze ona nie je popoluska...ach moje nervy..a kde je puberta..tak sa mi drzte a snazilkujte..papik
@dorekapa tak daj potom vediet ci ozaj pomaha 😉 ja moc knihy necitam, ale ked bude dobra, budem zhanat aj ja 🙂
ja mam 27 este skoro tri mesiace 😵 a mm ma 34, tak by sme chceli rychlo po sebe babatka, len ci sa bude darit? 😅 uz teraz sme planovali, ze budeme mat dve a stale sme len dvaja...
@ataner81 presne aj ja mam o tej sterilite tych zeliez vazne pochybnosti 😠 uz som sa nad tym viackrat zamyslala. Idealne by bolo nosit si so sebou vlastne - kupim si niekde na ebayi umele pekne ergonomicke zrkadla a budem si ich nosit na gyndu so sebou 😀 ale fakt to nie je zly napad 🙂 😉
no tak ty si mladucka este..to stihas..ale ja..dcerka o rok nastupi do skoly,lebo je novembrova,tak pojde az ako 7 rocna a tak este jedno a to bude v tomto zivote pre na asi vsetko...A poviem ti..da zabrat ako keby mala uz teraz bubertu
no baby,vy ste to tu roztocili,hlavne na tej 400-vke,to bolo jak zurka abo oslava 😀 😀 normalne mi je luto,ze som tu s vami on/line nebola...ale diky,ze ste ma pospominali,vsetkym nam to zarucene prinesie // 🙂 😉 😀 ani nemam casu citat vas,tolko tu toho je... budem vas musiet dobiehat🙂))))))
teraz som tu vecer,a teraz tu nik nie je....skoda, muza mam zase este v praci,vcera prisiel kolo pol desiatej...ktovie ako dnes... ale uz mi chyba,uz by mohol byt doma,je to zdieranie,tie prace dneska,clovek nech je statstny,ze ma robotu a musi robit dokedy treba... ale co sa da robit,hlavne,ze je praca...len uz by som ho chcela vystiskat🙂 papa
idem vlastne kupat maleho,takze uz neplacem,mam co robit a mozno muzik doraz dorazi🙂 papa
@deculko moja ty si aka podarena aj sama si tu pekne popises jasne ze sme ta pospominali inak to ani neslo ved ty si to cele vymyslela a hadam by sme ta ani nespomenuli ved to by nam ani svedomie nedovolilo.Ja zavislak celodeny furt tu pocumujem.S drahym pozerame spravy teda ja len na pol ucha pocuvam.Dneska som si ho uz polibila tak ma chalan fraj som s nim vybabrala pekne ho znasilnujem ked z prace pride.Ale zajtra ma dake skolenie tak neviem kedy mi pride.Idem na to metodou @horsehoe kazdy den keksik zatial mam bilanciu nedela ano pondelok eee utorok ano dneska ano tak este aspon do pondelku utorku chcem takymto stylom pokracovat len neviem co moja polovicka.Mne sa hovori ked som doma a sunky valam.A on chudak narobeny.No sak uvidime ako mi moj plan na neho bude vychadzat 🙂
aj moj gyndos ma take biele umele "zeleza".... tusim sa ma pyta,ci chcem zelezne,alebo si doplatim za osobne sukromne len pre mna tie umele... ...
@janka9900 ale urcite ano..mne mamka vravela,ze ked sa s ockom pokusali o mna,tak im to trvalo 4 roky..a inak moji rodicia zacali spolu chodit ked mamka mala 14 rokov a oco 15 a su doteraz spolu.Ocko bol na vojne a ked prisiel brali sa a potom 4 roky snazenia.Mamca vravela,ze kazdy mesiac sa s nim isla rozvadzat ked dostala mrchu so slovami,nech si najde zenu co mu da dieta.Obaja boli zdravi,v tom problem nebol..jednoducho priroda to zatial nechcela a potom ma splodili.Ach jaaaj...najlepsie su tie ciganocky..ja ked som rodila,tak tesne predomnou vedla v miestnosti isla rodit ciganka..museli ju priviazat,lebo im utekala z porodnej saly...a hned na druhy den zobak vypalovala

papa babky na dnes konci, pajem prijemny vecer 🙂