Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka moja myslela som ze akumas tuto poslednu mrchu ked si myslis ze sa fazulka neudrzala.
@janka9900 hrozne som zvedava co sa z teba vykluje ty nasa zahada dufam a verim ze to bude male drobatko velmi velmi velmi si ho s muzikom zasluzite viem ze sa opakujem ale chcem nech si to uvedomi aj ten tam hore a nech vas uz tolko netrapi.
@simonkato no mamm tu teraz treti den, taku vselijaku slabu/silnu na striedacku, ako je slabsia ako ta minulomesacna ked zo mna 2 dni isli aj kusi slyznice, no neviem uvidime pomerat BZ,, opat pijem alechemilku, pri nej sa podarilo otehotniet, tatik zacina pbrat zinok. uz len ten keksik 🙂
@brumka ja som tento mesiac vysadila vsetky lieky nejem vobec nic papam len grepiky a keksikovat sa snazim kazdy den ked polovicka dovoli zatial je to celkom fajn zo 4roch dni 3krat sa podarilo.Do draheho nedavam nic ale chcem behnut ku kamoske kupit kozie mliecko ze je to velmi dobre na spermie len neviem ci mi ho on bude herec chcet pit nevadi budem mu ho prilievat do kavicky 🙂Alchemika sa ma kedy a ako pit da sa to vobec pit nie som moc cajova ked tak skor ovocne z bilinkovich len matovi a to z matky co mame na zahradke.
@brumka raz ano len kedy uz nenavidim cakat som clovek netrpezlivi @janka9900 ano moja vsetky do jednej co sme tu si miminko zasluzime a nie tie hace bar jake farebnejsie uz sa mi tlak zdvyha co si len na to pomyslim.Svet vobec nieje spravodlivi a neverim ze sa veci pre nico deju to nech sa mi nikto nesnazi do hlavy dostat.
@simonkato no s tým zbláznením si nie som celkom istá či som taká silná 😒 niekedy mám pocit, že som zrelá do blázinca 😢 ...veľakrát si hovorím, že som asi zlý človek keď ma takto niekto trestá, hovorím si tak mi treba ale potom si zase uvedomím, že asi musím ešte čakať, veď sú na tom žienky oveľa horšie ako ja - ktoré si našli // vytúžené a nakoniec to aj tak nedopadlo dobre .... (ty vieš o čom hovorím..)....tak si vždy poviem, že poradie je asi určené a musím byť trpezlivá a pekne krásne čakať na svoj čas - a ten príde - nepochybujem - vsugerovala som si to !!!!
@janka9900 strašne silno ti držím palčeky ty naša nádejka 😉 🙂
@simonkato ja caje mozem ale skor len zeleny hnedy a alchcemilka je dobra celkom aj grepik papam len uvidime kolko keksiku bude, doky kazal od 10-20DC alep ri mojom cykle moznoa j viac, no uvidime ja tiez nic neberiem uz vyse pol roka len viatminy a lieky naastmu co zial musim tie mi mozno rozhadzuju cyklus
... baby, musim utekat, docitam potom 🙂 paaa zatial
@drobca07 moja ja si hovorim nieco podobne ze asi som bola velmi zly clovek v minulem zivote ked mame tolko nestastia okolo babatinka a nie len tam akosi sa nas ta smola drzi a nie a nie pustit.Mas na to velmi dobry nadhlad ja sa idem zblaznit ked mi niekto oznami ze je z okolia tehu a ze dajme tomu ani nechceli a ze nevie ci si ho nechaju.Ty ludia su radsej bez komentara nechcem sa vulgarne vyjadrovat.Vobec neviem co je horsie otehotniet a o babo prist alebo ze sa mi nedari otehu obe je na maslu aspon tak sa niekedy citim.Clovek chce byt silny len niekedy ho bolest smutok beznadej prevalcuju.Este ze tu mam vas ktore ma tak drzite nad vodou keby niet vas tak chodim asi dakemu cvokarovi a ten by ma velmi rychlo supol do blazinca.Stale sa snazim verit ze raz bude dobre musi.
Ahojte, ja som bola v marci 2012 na zimnej dovolenke v Alpach, kde sme sa dva pary stavili (kedze sme uz oba pary o babetku hovorili, ze by sme ho uz aj prijali, aj ked sme sa este nezacali nijako snazit, ja s priatelom som si dovtedy stale davala pozor) o to, ktora zo zien bude skor tehotna. Vyhra 50eurova vecera, na ktoru pozyva par, ktory stavku prehra. Ja som to zobrala dost vazne, kedze rada sutazim 🙂 a do dvoch tyzdnov som bola tehotna, teraz som v 30tyzdni 🙂 Kamoska bohuzial stale nie je a uz jej to zacina liezt na nervy si vsimam (ja rozpravam uz o porode a ona kazdy mesiac o tom, ako jej meskaju a nakoniec ich predsa dostane).
@brumka ja som mala rozne vitamini od gyndosa jedny som uz douzivala na rychlejsiu regeneraciu mame este dake obaja priatel na podporu a rychlejsie spermie a pre mna uz ani neviem na co su a este dake ale tento mesiac nie nie pekne su zavrete v supliku stacilo chcemie aj ked su na prirodnej baze tie tabletky ale nechcem chcem to skusit normalne len na prirodnych veciach a ked by sa zadarilo potom pomozem aj tabletkami.
@brumka zlatko, ty takto nerozprávaj!!! veď máš predsa doma krásnu bábiku ktorá ťa potrebuje, takže na žiadne prekážky už netreba myslieť a uvidíš, že to všetko príde 🙂 .... čo by sme my ostatné dali aj za to jedno bábatinko.....
@simonkato ...uvidíme čo nám čas prinesie a ak nie tak do toho blázinca nám vybavím spoločnú izbu 😀 (ja viem, trošku čierny humor ale tak chápeme sa 😉 )
pridam sa k vam drobca a simi v tom,ze ak by som jedno dieta nemala,tak idem do toho blazinca s vami... ale na spolocnu izbu🙂)))) idem vonku so zazrakom,aj preto ho volam zazrak,ze ho mam, ani vas nedocitavam,az na obed,papa
Babulky ahojte 🙂 😉 co mate noveho? ja som chora - bleee, neznasam to. Mam zapalene hrdlo aj zvysenu teplotu. Dala som si akurat paralen. Bola som aj u doktorky a zobrala mi krv - do 3minut som mala vysledky, ze 46 hodnota - to svedci o nejakej bakterialnej infekcii 😒 Ze ked su hodnoty okolo 50tky oplati sa nasadit antibiotika - dala mi take ze "vhodne" pre tehotne Zinnat na 7dni. Ako som si ich sla vybrat do lekarne, tak lekarnicka bola zrovna tehulka a pytam sa jej ci to moze ublizit babu - a ona ze ziadne lieky nie su testovane na tehotnych z humannych dovodov a ze ona sa tiez velmi bala a ziadne antibiotika pocas tehu neuzivala aj ked bola chora - radsej sa prirodne liecila - cesnak, caj, med, a pod.
No takze zase mam len ja dilemu - da si ci nedat? ach, ta zodpovednost je nakoniec vzdy na zene 😒
@horseshoe ja som tusim mala zinnat ale niesom si ista ja som bola mesiac pred porodom na antibiotikach so zapalom priedusiek. tak myslym ze to je ok, pokial viem nebezpecne su pre 3mesiace. potom po pordoe ked som dojcila som mala apr krat penicilin ten sa potom moze
http://www.zdravie.sk/obsah/29894/moze-sa-uziva...
@brumka no ved prave....ale vies, doktor ti odporuci aj amniocentezu, ktora je tiez rizikova, lebo moze dojst k potratu a zase sa len musis ty rozhodnut, ci na to pojdes...Takze doktori radi predpisu, odporucia, nariadia, ale ta zodpovednost ked sa cosi stane je iba na tebe samotnej.
Idem si brnknut aj so segrou, aky ma na to nazor...
@horseshoe to je tiez pravda ale jas tym skusenost nemam mojmi dake veci neodporuca, veda ni na vystretrenia ma este nechce poslat skor ako sa neposnazime 9 mesiacov. ja si presne nepamatamake som mala vtedy antibiotika le tusim zinnat a dali mi malu davku ale magistra vlekarni mi nakazala zdvojnasobit a to vedela ze som tehtona
@brumka ved ani moj ma na amnio neposiela - chvalabohu nenasiel sa zatial ziadny dovod. to som len tak ku prikladu povedala.
Volala som so segrou - ta uz skusena, zivotom oslahana po 2 detoch mi povedala, ze nech skusim pockat este do zajtra - ak sa mi bude zhorsovat a budem mat teplotu, tak nech si ten Zinnat nasadim. Mam si kloktat slanou vodou, cmulat Propolky al. Septisan, spravit si cibulovy sirup, cesnakove hrianky, caj, citron, a hlavne lezat.
Inak segra tiez bola chora v prvom trimestri - horucky mala vysoke - to riesila iba paralenom, ale potom bola aj v 9.tom mesiaci a to uz bolo brutalne, lebo stracala hlas, tak uzivala ten Zinnat. Babo ma zdrave nastastie.
Este mi odporucila na prevenciu proti chorobe do buducna uzivat kolostrum - mi ho objedna od nejakeho doktora- je to dost drahe 30Eur na 16dni. Ale ze brutal na imunitu - teraz ked koji neni vobec chora. Moze sa to pocas kojenia aj tehotenstva.
No uvidim do zajtra ci sa to zlepsi...Idem si spravit caj a zalahnut. Pekny dnik brumkacik aj ostatnym prajem 😉
Ahojte žienky 🙂 prajem vam pekny dnik 🙂 moj v praci je otrasny (uz 2 zakaznici ma rozplakali) 😖 😖 😖 ale utesujem sa fotečkami zo svadby, ktore sme nedavno obdrzali (zatial len cast fotiek) - ako som slubila, pokial neurobim album jednu pridavam ako bolo na svadobnom foteni: Rohlička+Rohlik+Rohlik junior 😀 😀 😀 (foto: Budapest)

@brumka ja som ho brala len raz aj to len dake tri dni dali mi ho v nemocke neskoro a fazulke uz nepomohol 😔
Ja som tiez hrozne zvedava ci mi nieco zistia na tej infektologii a hematologii ale vsade sa tak hrozne dlho caka na vysledky neviem co by som si mala dat este urobit medzi tym cakanim.Genetiku urobenu mame tu nam robili pri malickej.Som z toho niekedy uz taka zufala chcem urobit vsetko preto aby som vedela ze som ok ja uz by som dalsiu stratu neprezila a skoncila pri najlepsom len v blazinci.