Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 no ja som rebcu mala v 26 a poviem ti..s odstupom casu si myslim,ze stacilo keby som ju mala v 30tje.teraz sa citimovela zrelsia.Hmm ale zena cim je starsia,tym je unavenejsia a uskotlivejsia..Ja som dnes bila pre vysledky krvi a mam ich zle.V pondelok mi ju budu brat opat.Mam zapal v tele a musim byt fit.A ty mas aky dnik?Ja idem o 16stej pre dcerku do skolky a ostaneme trochu vonku,ked je tak pekne
Ahojte všetky!! Toto mi snáď robíte naschvál- jeden jediný deň sem fakt neviem prísť a pol dňa potom dočítavam 😀 😀 😀 Ale veľmi som sa dobre nasmiala, extra dobrá nálada tu včera bola, takže super, ani neviem kde začať reakcie a všetko...nebudete mi veriť, čo som robila, kým som si vás čítala- normálne som si robila poznámky, že kto čo písal, nech nezabudnem na všetky detaily 😀 Keby som bola takto svedomito študovala, tak už mám Nobelovku 🙂
@rohlicka no krááááása, blahoželám ešte raz, ste krásni 🙂 A bruško si na fotenie odložila čo ako? 😀
@brumka tú 400-vku som presne nestihla, ale ďakujem pekne, že si ma takto zastúpila, bolo to veľmi zlaté a kolegiálne 😲
@typa tvoj mužík srandovný tiež..najprv ti povedal, že testu ani neverí, iba dokimu a už by to rozkrikoval. Ja som vždy vravela, že ženy a klebetnice je len mýtus 🙂
@kapokapo veruže čoskoro začíname a pomaly to už nie je ani celý mesiac, ale asi tak polka, juchuchuuuuu, teším. A počujem, že to u vás zatiaľ vyzerá na babu? To je superkové...aj chlapci sú superkoví, proste mimi sú super 😵
@linddi plne chápem tvoje obavy s laparkou, ale neboj, fakt budee všetko ok. Ja som si pred operáciou myslela, že takto sa bát snáď ani neviem, bolo to na nervy, ale všetko dobre napadlo. Lekári zato vedia a raz-dva budeš mať po, v piatok večer si už ani nespomenieš, že niečo bolo. Hlavne držím palce, aby to všetko bolo ok a nech ti to pomôže 😉
@horseshoe ty sa nám vylieč...ehm pardón-VY sa nám vyliečte. Ja sa osobne prikláňam k názoru, že v druhom trimestri už kľudnejšie môžeš brať tie lieky...ak počkáš nejaký deň tak tiež uvidíš, či sa ti polepší a keď nie, radšej si dať pár liekov ako sa trápiť dlho. Neviem čo mne raz predpíšu ak ma boh chráň takéto dačo v tehu postrehne, keď na Zinnat som alergická, dúfam, že majú ešte dačo v zásobe 🙂
ahojte dievcata,idem vas docitat....mala som sice v plane robit smotanovu plnku na zatjrajsiu tortu... smotana uvarena s varenou cokoladou ma postat v chladnicke do zajtra...ale .... pozriem do receptu ako maly zaspal...a cokoladu na varenie doma nemam... takze poobede sup sa zase do obchodu,dobre,ze som tam doobedu bola,ze...esteze ho mame blizko... tak vas idem citat...
k tym nasim porodom a romom... ked som lezala po porode,vedla mna (oddelena zavesom) bola nejaka romka,pytali sa jej,kolke dieta to ma...a ona ze 16-te....dobra palka,ze...
@simonkato aj brumka... na jednom z testov,napribalovom letaku som citala,ze vyrazne slabsia druha ciarka je negativny vysledok...to len tak na okraj...
a inak...mna stale taha rozmyslat nad obalamutenim myslienok,podvedomia od tehu... aby to nebolo prekazkou,a ktovie,ci by nebol dobry recept mysliet opacne...ako za cias,ked sme boli mladucke,chodili do skoly a nechceli sme v ziadnom pripade otehu...co tak vsugerovat si,ze och dufam,ze neotehotniem,teraz je na to najmenej vhodny cas.... co ak by to zabralo... ale fakt by sa trebalo o tom presvedcit....a robit si pritom plany na ten rok dopredu,len zatial som nevyhutala,co take by som si mohla rok dopredu naplanovat,aby to aj zabralo,lebo taka dovolenka,ze kde pojdem...ja viem aj tak,ze nikde....🙂)) nejsou penize🙂)) alebo co by som tak mohla planovat... zatial netusim 🙂
@linddi ja som bola na normálnej operácii- laparotómia tuším tomu hovoria, čiže klasický rez a po 5 dňoch ma pustili domov. Pri laparoskopii ťa podľa mňa pustia oveľa skôr a nie sú s tým ani také komplikácie, ani zotavovanie je také náročné, uvidíš, že to bude rýchlovka. Je ťažké samu seba presvedčiť, ale treba veriť doktorom a tomu, že všetko dobre dopadne a potom to tak aj bude 😉
@simonkato a @janka9900...nebyvate vy blizsie ku sebe? kolko mas janka rokov? nejako som tie veci nepostrehla...nezapamatala.. ale je dobre,ze ste sa vy dve nasli,a ak by ste byvali blizko seba,mohli by ste sa aj stretavat,nam sa s Reny dobre vonku rozprava a planujeme,ze budeme spolu tehulkovat a kocikovat🙂)))
baby zrovna dnes je tu nejako ticho, tak sa pomaly aj odplížim, lebo sa chcem dať trochu do parády, keď drahý dojde z práce, vraj mi mieni gratulovať, tak som velice zvedavá 🙂 Tak sa vidíme zajtra, dúfam, že budete mať viac času 🙂
@deculko so simi nas deli 120km, druhou cestou 150€, takze len tak na pokec trosku daleko 😅 ale uz sme planovali ako pojdeme na turu, ze deti dostanu chlapi na chrbat a pojde sa 🙂 skor sa nam neda, lebo coskoro budeme tehotne, tak sa budeme musiet setrit 😀
... mam 27, do silvestra 🙂
tie tvoje plany na rok dopredu isto nie su odveci 😉 my si tak planujeme stale, ale len tak tri styri mesiace dopredu aspon nejaky vacsi vylet 🙂 a kazdy rok si povieme, ze musime ist na dovolenku, ak nebudem tehotna, lebo na buduci rok uz urcite budem 🙂 na buduci rok chcem uz sediet doma 😵
@franica Zuzicka nasa vsetulilinko len to najsamlepsie k narodeninkam ti prajem a najviac ti prajem to po com tak tuzis maly zazrak a hned aj dva aby ti luto nebolo xi xi
@deculko nie nie nebyvame blizo seba ja som z Topolcian a Janka je zo stredneho Slovenska.Ale som moc rada ze sa aspon cez pismenka vieme podrzat naozaj sa moc dobre chapeme .
@horseshoe moja ked ti bude najhorsie daj kludne tie antibiotika pekne zalez pod perinku a pod sa
@rohlicka waaaaaaaaa prekrasna fotka nadherne satky si mala ako princezna si bola podobas sa mi na jednu spevacku kurnik nenapadne ma ako sa vola Mria kurna cia je no ked ma napadne dopisem xi xi.Ale prekrasny ste malicke bude mat krasnu spomienku ked mu budes raz ukazovat a povies ze uz bolo s vami v tvojom brusku 😵
@janka9900 ako mrcha sa stale nespustila som snad nervoznejsia ako ty.
@janka9900 Jani odfot mi tie testiky a hod nam ich sem ja ducha najdem aj tam kde nieje ale to nieje az tak podstatne xi xi.Aky si mala inak dnik?Ja som bola u kamosky na kavu stahli sme sedemdecku vinka a pak som s drahym boli u svagrinky a tak ma moj maly synovcek polubil vystiskal vypusinkoval ze mam hned den krajsi.Este sa mi nepodarilo dneska polovicku zneuzit a neviem ci to dnes aj vide je unaveny dneska robil dost dlho mali akesi skolenie a testy a dosli sme este len domov zaliezol do deckej pod paplon a uz si odchrapkava.
@simonkato simi, ich fakt nevidno na fotke, nazivo mam problem 😀 urobim si v sobotu, ak nepride a potom odfotim, by mohol byt aspon trolilinku vyditelnejsi 😉
tak na vinko si bola? ja som tiez vinkar 🙂 polovicka snad nebude spat do rana a este dobehnete zameskane 😉
u nas dnes bolo tolko ludi, akoby se mali den otvorenych dveri a pomedzi to som si stale cosi nasla na robotu 🙂
@janka9900 no namiesto kavicky sme vinko cuckali ma dvoch loptosov 4rocny a 2rocny tak sme sa hrali na kadernictvo no hluposti vyvadzali jak som od tialto k obedu zduchla som bola u nich ale do pol4tej pak sla do obchodu deti nechala uz muzikovi skocili sme na kavu k nam pak drahy dosiel o pol piatej boli sme u nasich a pak u tej svagrinky.tak sa mu ani necudujem ze ma toho az az chuda moje sak nech spinka.No neviem ci dozenieme ako ho poznam ked sa zobudi pojde na hodinu minimalne do vane a pak znovu haji.On je horsi ako baba do roboty chodi na 6tu ale vstava uz o 4tej a robotu ma autom 5min a tym autom do nej aj chodi.A ze zeny su hrozne a vsetko im trva.Mne zase dnska cely den mobil vyhraval furt volakto volaco chcel.Mame jarmok v meste tak snad zajtra zbehneme kuknut trosku medzi ludi.

@rohlicka waw, ste nadherny parik moja mila 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 Moc vam to pristane 😉 Uz len ten krpcek medzi vami chyba - teda on tam vlastne je 🙂 ale najkrajsie to bude, ked ho budete drzat v naruci 😉 😉 😉
Ja uz fakt musim ist lahnut - som pisala ze ma choroba skolila, tak sa mi majte vsetky krasne 😉