Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka no uz ma drbne tolko tabletiek pozieram 😀 tie vitaminy su velmi drahe -akoze biznis ako svina 😠 ale co narobime? Do baba sa investuje daleko pred narodenim, dokonca este v ramci snazilkovania-vsak mile snazilky -cim vsetkym sa dopujete- ja som sa tiez a teraz v tehu este viac...
@franica no veru, zena by si mala pri nastupe do prveho zamestnania rovno zalozit ucet "babatko" kde bude odkladat a sporit peniazky do buducna. lebo to je nenormalne kolko penazi to vsetko stoji. 😠
Ze cieny dovoz z Albanska 😀 Daj pokoj, staci ze tu mame bratov Poliakov, ktory nam zahlcuju trh nielenze nekvalitnymi ale este aj zivotu nebezpecnymi potravinami 😠
😠 u mňa nastupuje typický PMS syndróm - všetko ma začína rozčuľovať a najradšej by som kopala do všetkého, bolesť v prsiach sa stupňuje až tak, že poriadne nevládzem zdvihnúť ruku - zabudla som si doma Mastodynon kvapky samozrejme - tak ťa láskavo mrcha mrchatá vyzývam k tomu aby si čo najskôr prišla lebo si ma neželaj !!!! ....a na to všetko sa bola s nami rozlúčiť kolegynka, čo má o mesiac termín a keď zabuchla za sebou dvere tak u mňa nastúpil srdervúci 😢 😢 😢 .....ešteže som sama v kancli a nikto ma nevidí lebo toto je čistá psychiatria!!!! 😖 😢 😒
@brumka no to ti verim, ze sa uz nemate kde pohnut. moja segra ked sa dozvedela ze som tehu, tak mi s velkou radostou natlacila plne spacebagy detskych veciciek a somariniek. Az taka bola stastna, ze sa toho zbavila a ked som sa jej spytala, ze co ked bude tretie babo, tak ona len daaaaaaaaaj mi pokoooj 😀 😀 😀
Ahojte babulky. Tak grckanie a prehánky mám za sebou. Už vlastne ani nemá čo zo mňa ísť 😝 Pekne do spotena som sa vyspinkala a už mi je lepšie 🙂 Mrchaňa sa riadne ozýva. Síce ešte neprišla ale čakám ju každú chvíľku 😒 . Nevadí. Nech už príde a ja môžem opäť snažilkovať s dufíkom a v novembri mať // 😀
@brumka mojka BT začnem merať až keď príde mrcha teda na nejaký 4DC lebo ju plánujem merať v buchte. Moja teplota je momentálne 37,9 takže ak by som bola tehu, tak aspoň s trojičkami 😀 😀 😀
@drobca07 Ivanka presne také príznaky mrchy mám aj ja ☹ . Aspoň ušetrím 2eurá za test 😉 . Hold budeme mať vianočné dieťa a hotovo 🙂 . Ty máš kedy ovulku? Ja okolo 16-17DC a duphaston mám brať od 14DC. Tebe sa ovulka počas brania nezastavila však? Normálne ju máš aj keď berieš duphaston pred ovulkou?Prečo ti doky predpísal dufíka?
@franica chytil ma nejaký blbý vírus. Dúfam, že čoskoro ma to prejde aj keď kľudne by som vrackala ďalej ale už z tehu 😀 . Takže ty už o pár dní budeš snažilka. Jupí teším sa. Aj keď možno motyka vystrelila a pôjdeš rovno do tehu tabuľky 😀
@drobca07 moja to prejde. tie posledne dni pred mrchou su najhorsie. ja som tiez mavala nechutne stavy 😖 😖 😖 no tehulkujuca kolegynka pri odchode na matersku si to ani nevedela lepsie nacasovat, ze? 😠 ale kasli na to. Nestracaj nadej - aj tebe bude dopriate babatko 😉 A kludne si aj teraz poplac - mne to vzdy pomahalo a aj teraz v tehu mi to pomaha, lebo poviem ti pravdu, ze sa citim velmi casto ako pred kramami - hormony rozladene, prsia bolave, bolesti v bruchu a buchte, nervozita, atd. Najviac to zabil moj muz - minule mi hovori, ze: "milacik, ale ti je teraz dobre, ked nemas tie kramy kazdy mesiac, vsak?" Som na neho veeelmi skaredo pozrela 😠 Vidno, ze chlapi su totalne mimo, ale totalne 😵
@ataner81 no to dúfam, že bude "vianočné" lebo ináč sa asi už zosypem.... už toho začína byť aj na mňa veľa.... doteraz som bola silná ale teraz sa mi ani žiť nechce.... (vieš ako to myslím).... 😢 ....teraz mi to určite všetko ešte PMS pritvrdzuje....
mne duphika predpísal aj kvôli nepravidelnému cyklu aj pre udržanie prípadného tehu (škoda, že len prípadnému...).... teraz ho budem brať 4-tý mesiac už po mrche.... a ovu mi to nezastavilo si myslím, len mi tie testy často ukazuje nejako dlho pozitívne tak testovať sa už nebudem, preto som začala merať BT - aj keď som si už povedala , že toto bol posledný mesiac čo som niečo aktívne "robila", že to nechám na náhodu....ale nedá mi to nejako a skúsim ešte teraz tú BT.... hlavne, že ma furt ešte naťahuje na "grcku" 😠 😖
@horseshoe to ja už čo sa týka chlapov a ich myšllienok radšej nekomentujem - nikdy to nepochopia, nikdy..... 😒 a ani ten pocit keď každý mesiac príde mrcha - tá bezmocnosť a tie ""nervy"""".....a ešte keď sa spýtajú čo mi je tak by som vraždila asi.....
@drobca07 presne viem ako to myslíš 😒 . Dám teda na tvoju radu a radu lekárky a budem ho brať pred ovulkou od 14DC. Inak aj ja mám posledné mesiace 2 dni úplne pozitívny test a keby si ďalšie testy riadne neštudovala a neporovnávala, tak povieš, že aj deň pred úplne pozitívnym testom a deň po úplne pozitívnych testoch. Najhoršie na BT je to, že zistíš, že si mala ovulku až potom ako ti už prebehla 😒
Tak teplota mi klesla-jupí. Mám 36,9 😀
@drobca07 hej a najlepšie na tom je, že vyzeráš ako zbitý pes, cítiš sa milionkrát horšie, depka ako sviňa, bolesti, že nevieš dýchať a moja polovička po otázke"čo ti je?" a po mojej odpovedi "hádaj"odpovie"ježiš ty toho narobíš, veď sú to len krámy, bábo príde neskôr" 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Niekedy sa vôbec nedivím ženám, ktoré zabijú mužov v afekte 😀
@drobca07 ja si teplotu nikdy nemeriam lebo poznám svoje telo dosť dobre, takže viem koľko mám podľa toho ako sa cítim. Ak ma všetko bolí, cítim každý sval a kosť, hlavne kríže teplota je od 37 do 38. Keď cítim iba bedrové kĺby a je mi lepšie, tak 38 a keď ma nič nebolí len mám pocit, že som si niečo šľahla, tak 39 😀 😀 😀 . BT až po mrche na ten 4DC, takže asi od piatku meriam 😉
@ataner81 😀 no super, tak mi nejaké môžeš napísať, lebo mne už tie v slovenskom a anglickom jazyku sú otrepané a už asi ani nevedia vystihnúť moje pocity 😀 😀 😀 ....a ďakujem ti veľmi krásne, že by si bola ochotná čítať moje výlevy ale nechcem ťa zaťažovať, veď sama si na tom tak ako ja.... 😉
....práve som volala za výsledky na gyndu - všetky možné stery, cytologiu a neviem čo ešte - vraj je všetko super!!! - tak aspoň jedna dobrá správa dneska....aj keď som sa hned zamyslela nad tým, prečo potom ešte nie som tehu keď je všetko také super.....

@horseshoe @brumka baby nestrašte s tými sumami, to si pôjdem radšej predpísať HAK a ešte 3 roky niekde zarezávať a brigádovať, aby to človek stíhal platiť 😀 😀 Ale zdravie si zaplatiť treba a horseshoe ono to pomôže, nemôžeš mať žiadne pochybnosti 😉 Zdá sa mi to byť všetko veľmi cenovo nadhodnotené, ale čo sa dá robiť, keď to ide iba takto to kúpiť...alebo máte nejaký tip na čierny dovoz z Albánska? 😀 😀 😀