Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 moja ja sa sice velmi sporadicky, ale aspon obcas ozvem, zrovna pred par dnami som pisala ze mi ms dorazila..ale citam vas pravidelne..ale kludne ma vymaz, ked ta moje meno matie, ja to prezijem😀 tak vam tu vsetkym snazilkam drzim palceky, nech sa coskoro dockate babatka🙂
@ellis21 ja som tento mesiac pozorovala hlien na 13DC , potom nič a potom na 19-20DC dobreže zo mňa netieklo.... a to som mala 13 DC viac-menej aj pozitívny ovu test a toho 19teho test biely.... ale kočky mi radili spoliehať sa viac na hlien ako ovu testy 😉 ...aj keď to bolo nanič ale aspoň sme to využili a spríjemnili si večer 😉 ...také bolesti zvyknem aj ja cítiť aj teraz - ale to už mám pred mrchou..... ale tebe prajem vrtajúcu malú fazuľku a ešte si to s mm pre istotu užite - dozvuky narodeninové 😉 😀
@waltea dúfam, že som ťa tým nenahnevala lebo ja som to nemyslela v zlom. Mňa mätie iba to, že úplne hore sú baby ešte so septembrovým dátum a pritom je už pomaly polovica októbra.Stačí sa raz za mesiac ozvať, to je všetko. Naozaj som to zle nemyslela. A o tvojej mrške som sa akosi nedostala. Kedy nečakáš ďalšiu?
@ drobca07 dik, no manžel je celý týždeň preč, dojde až v sobotu, tak neviem či to stihneme ale asi sa už prestanem takto pozorovať, lebo ma to dosť obmädzuje. Riešim každé pichnutie a všetko si spájam s tehotenstvom. Už podla mňa zachvíľu aj obyčajné vetry budú tehu príznak
😅 Aj keď sa mi zlomí gélový nechet tak to bude znamenať tehotenstvo.
😕Už mi s toho zašibáva
😀
😀
@ellis21 vôbec to tu moja nemusíš riešiť 😀 😀 😀 zdieľame to s tebou 😀 😀 😀 ....ak sa prežeriem a je mi zle - tak som tehu , ak ma zabolí vaječník - tak som tehu , ak sa mi zakrúti hlava - tak som tehu , ak ma bolia prsia - tak som tehu .......... ale jedno viem uričte ..... keď som nervozna ako tiger a najradšej by som všetko a všetkých "rozkopala" tak je to PMS !!!! 😀
.... a mne sa dneska ráno zlomil nechcet - tak som tehu???? 😀 😀 😀
...darmo si každý mesiac hovorím, že už sa nebudem pozorovať - ale aj tak to stále robím.... 😀
@waltea tak to som rada 🙂 Musím sa polepšiť v čítaní. Držím palce v snažilkovaní 🙂
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 14.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
ahojte 🙂 doobedne citanie mam za sebou, ozaj lepsie ako nejaka kniha 😀
PMS tiez velmi dobre poznam 😠 ked mi mm povie, ze no vidno, ze mas dostat kramy, by som ho v zuboch roztrhala 😠 minule mi tiez nervy zral, som mu povedalala, ze isto to nebude len mrchou, ze musi byt chyba v nom, lebo aj pred tehu mi povedal, ze isto kramy dostanem. nakoniec mrcha neprisla, takze moj vysledok znie: za PMS moze moj chlap a jeho komentare, nie moje hormony 😝
bazalnu si idem poctivo merat tento mesiac aj ja, lebo co malo byt to vsetko minuly mesiac vobec nechapem 😕 neviem, ci bola, ci nebola, kedy bola 😕 .... kedysi mi vychadzali pekne grafy. snad aj teraz budem vediet, ze bola ozaj ovulka 🙂 a hlavne cakam na vysledky z hematky a menim doktora, sa tesim, akoby som mala iste, ze po prvej navsteve otehotniem 😀 ...

@ellis21 možno silnejšia ovulka. Mňa tak bolí teraz ale to je predmrchovský stav