Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 absolútny súhlas s tebou. Ja tiež zbožňujem zimu, sneh a vianočné trhy. Tie vône, svetlá, hudba a ľudia. Ach už sa neviem dočkať. 🙂 🙂 🙂 Ja som naočkovaná na september. Najprv som si myslela, že nájdem // test v septembri, potom, že v septembri otehotniem ale teraz som pochopila, že ten môj vytúžený september znamená pôrod, teda mimi bude splodené okolo Vianoc 😀 . Inak aj ja som Vianočné dieťa. Presnejšie štedrovečerné 😉
@ataner81 jeeej, az mi srdce jasa, ked si predstavim tu vianocnu krasu 😵 😵 😵 no vidiiis, predsa ten september bude, aj ked trosku inak, ako si chcela, ale bude 😀 si narodena na vianoce? si ci tiez septembrova, ako bude vase baby? 🙂
ak nebudem tehotna, tak ideme do krakowa na vianocen trhy, minuly rok sme chceli ist, ale bola som tehu. robim plany, nech sa mozem tesit stale na nieco 🙂 ... ked nam to nevyjde, tak sa nenahnevam, pojdeme o dva roky 🙂 ...
@janka9900 som splodená na Vianoce. Otec bol na služobke a prišiel domov 24,25,26.12. takže je to jasné. narodená som v septembri 😉 . My v KE máme krásne vianočné trhy len malé. Plánujem ísť do Viedne ale aj Krakow znie dobre. Júj nech už sú Vianoce. ja som taká nažhavená, že už mám nakúpené aj darčeky. teda len časť 😀 Treba si užiť kým ste/sme len dvaja lebo potom to už bude ťažšie ale o to krajšie 🙂
@ataner81 tak to je jasne, ze si vianocne dieta 😀 preto ta ta mrcha nechce opustit skor, chysta ti narodeninovy darcek 😉 vo viedni sme boli pred dvomi rokmi, aj v prahe, kraaasne tam bolo a hlavne vtedy snezilo 😵 😵 😵 ked snezi, tak idem explodovat od stastia, nech som kdekolvek 😵
uz teraz mas darceky??? ja este ani neviem, co idem kupovat 😅
@janka9900 ten môj nie je veľmi na masy ľudí, tak sme sa dohodli s mamkou, že niekam skočíme. Rozhodli sme sa pre Viedeň ale ty si mi dala do hlavy chrobáka s Krakowom 😀 . Kupujem darčeky, ktoré viem, že ľudia chcú a sami si ich ekúpia. Potichúčky požúvam ich túžby a nakupujem. navyše na nárazové nakupovanie nemám peniažky, tak to riešim už od septembra. každý mesiac niečo a potom je pod stromčekom kopec darčekov. 😀 😀 😀 Milujem darčeky 😀 . Už viem, čo kúpim v októbri. Ešte vymyslieť niečo v novembri a decembri a zoznam bude kompletný 😉 . S tou mrchou verím, že to tak bude. Už ma pekne dlho naťahuje, tak nech sa neopováži prísť v januári 😠
@janka9900 @ataner81 ja zimu neznášam z celého srdca takže u mňa má zima poslednú "možnosť" aby mi priniesla niečo najkrajšie na svete 😅 na čo budem spomínať až do smrti ináč sa sťahujem do teplých krajín 😀
@nikol44 ale okamžite ocikávať testík!!! šup šup ....ak nemáš ja ti ho pôjdem kúpiť osobne a pošlem 1.triedou!!!! 😉 🙂
čaute bazálky- kým som si vás dočítala, môžem rovno vydať knihu s názvom "Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o meraní si BT" 😀
Až teraz sa k vám zapájam, v rámci záujmu o svoje duševné zdravie som si dala voľný deň, s maminou sme kadečo pobehali, pokecali....už potrebujem takéto programy, inak ma picne. A stále si nedávam pokoj s tou robotou, strašne ma to štve, tak som si zase podala a teraz osobne životopis na jedno miesto- ževraj motyky občas vedia strieľať, raz by sa už aj moja mohla naučiť 😖
@janka9900 @ataner81 ja vám s radosťou odovzdám každú vločku snehu, ktorá sa kedy o mňa obtrela či som ju musela uvidieť...ja by som sa stavila, že nik tak sneh neznáša na svete ako ja. Nemôžem ho vystáť, vidieť, cítiť..ani len na obrázkoch. Mne to pripadá také fádne ked je všetko pod snehom, ako keby to bolo, s prepáčením, obgrckané tým všade okolo...s prvým snehom väčšinou plačem ako snažilky pri mrche. Lebo do poslednej chvíle verím, že nepríde, nepríde a ked dorazí, je smútok. Takže ak by malo aj túto zimu snežiť, tak minimálne nech ma tá mrcha nechá na pokoji a potom to nejak prežijem 😉 😉
@ataner81 moj mm by zasa chodil kade tade a mne to maximalne vyhovuje 🙂 v krakowe su tiez vraj pekne trhy, boli sme tam len cez leto, tak chceme ist pozriet 🙂 mas to super naplanovane s dercekami, aj ja ich milujem, no kto nie, ze? 😀 pomaly musim uz aj ja pocuvat tajne tuzby vsetkych naokolo 🙂 my vacsinou kupujeme az na poslednu chvilu a veru, je to riadny skrt cez rozpocet. mala by som zacat, ved uz len dva mesiace 😨 🙂 si ma normalne navnadila, oddnes zacinam rozmyslat a pocuvat 😵
@janka9900 keby si tak chcela mať pravdu ....a @franica maximálne zdieľam tvoje pocity a ver tomu, že zimu nenávidím rovnako ako ty možno aj viac a to ani sneh nemusí byť - proste zima všeobecne !!!!! - chcela som tam dať smajlíka ale žiadny z tých zamračených nevystihuje ani zdaleka môj vzťah k zime ..... takže minimálne 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@franica @drobca07 ako vás čítam, tak ako ja neznášam leto, tak vy zimu 🙂 . ja sa dostávam do svojho živla až na jeseň a v zime neskutočne ožijem. milujem sneh a teším sa ako malé decko z každej vločky 😀 😀 😀 Sánkovačka, guľovačka, anjeliky v snehu......júj zase sa vybláznim s deckami 😀 Ten obraz zasneženej krajiny ma fascinuje. Všetko sa ligoce a keď čerstvo napadá sneh, tak tak krásne vŕzga pod nohami. Aká sme každá iná ale tak to má byť. 😉
@janka9900 moja polovička rada chodí kade tade ale davy ľudí neznáša. ja ich naopak zbožňujem. Tak je medzi nami dohoda, že on pôjde so mnou raz do mesta, zvyšok času trávim v meste s mamou alebo kamošmi a ja na oplátku chodím s ním na prechádzky do lesa. Nákupy od septembra praktizujem už od študentských čias keď bolo peňazí najmenej a keďže sa mi to osvedčilo, robím to do dnes.
@nikol44 počúvaj Ivanku @drobca07. ona je schopná ti ten testík doniesť. tak žiadne vyhováranie a šup šup kúpiť testík 😀
@drobca07 no super, tak ma konečne niekto chápe, lebo všetci vravia ké je to super, že to je romantické a ja neviem čo...ja som asi z inej planéty, alebo som sa mala narodiť minimálne na Sicílii alebo ideálne na rovníku...ja na zime vidím len nekonečné obliekanie a napriek tomu mi je zima, odmrznuté prsty, uši, nos, nachladnutia, vysoké účty za plyn, šmykľavé cesty- kopec havárii, zlomenín, privstať si odškrabávať auto, odhŕňať na chodníku, potom sa to topí- môžme sa v tom ďaľšie 3 týždne čľapkať, premoknuté topánky- čiže zase len nachladnutia...no otras...ale nekazme si deň, ešte je slnečno a tento rok už isto nezasneží 😉 😉 😉
@ataner81 no presne tak @nikol44 - ja som dosť šibnutá na to aby som to urobila 😀 😀 😀 takže sa nedaj zahambiť a ešte dneska ho kúp - pre mňa za mňa aj v bille pri pokladni (ak tam vôbec nejaké majú) 😀
@ataner81 @franica ...to je také gýýýýčovééééé ako to opisuješ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no šúľam sa od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 ...pre mňa je zima "mŕtva" a ani ja vôbec nefungujem .....moje telo začína pracovať od 27stup. vyššie - teda už aj dnes je pre mňa riadna zima..... ale ako si napísala krásne - že "...tak to má byť" .... 😉 🙂
@franica v novembri by bolo tak akurat a nech drzi aspon do februara 😵 tak nech sa ti to kompenzuje- skori sneh za pozitivny testik 😉 😵 ... ale aj ja chcem pozitivny testik, ja som pazros, ja chcem vsetko 😀
@drobca07 az tak ju milujes? 😀
ja nemam rada vianoce bez snehu, vtedy som ja smutna ako snazilka pri mrche 😔 😔 😢 😢 😢 😀
ahojte dievcata,idem vas citat🙂))normalne sa tesim,ze mam co citat🙂 uz ma ta nervna nalada presla,trvala take dva hodky,uz mi je fajn...teraz...ono to zas pride... varim druhy obed,dietatko spi....tak mam relax pri kave🙂

@nikol44 takže mrchaňa ešte nedorazila? No to vyzerá veeeeeeeeeľmi nádejne 😉 . Šupky dupky ten testík ocikať 🙂