Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
babky strasne sa tu nudite toto mi jedna baba poslala pre BT www.merenibt.xf.cz
@ataner81 stavat stromcek - aby si nemala taky zazitok ako my minule vianoce. Prve Vianoce u nas v byte - kupili sme si zivy stromcek a zacali ho zdobit. Ked uz bol ozdobeny - isli sme dat este stuhu - v tej chvii spadol. Tak sme ho zdvihli - mazel hladal sposob ako ho lespie upevnit a zacali sme znova zdobit. Asi okolo 1 v noci sme ho dozdobili a sili spat. Asi o pol 4 rano uz len pocujeme suchot vetviciek a stromcek sa zase zrutil. Tak sme ho vybrali zo stojanu a nechali sme ho na zemi. Rano sme si zavolali na pomoc svokra a premiestnili sme stromcek do dalsieho kuta izby. Tam ho chlapi priviazali k oknu, gaucu a este neviem comu. treti krat som ho zdobila 🙂 konecne uz drzal. Na 1.sviatok vianocny sme isli k svokrovcom na obed a ked sme sa vratili - stromcek zase na zemi 😠 to uz som nan vazne nemala nervy 😠 😠 😠 Tak sme ho presunuli do dalsieho kuta izby a priviazali o vsetko mozne co sa dalo a tam nakoniec vydrzal. Ale tolkokrat som este nikdy stromcek nezdobila 🙂 🙂
no baby...konecne som vas docitala,to bolo ako maraton...ledva som jednu stranu docitala,uz bola popisana dalsia 😀
@ataner81 to si robis srandu,ze doma vobec nekurite? to sa mi nechce verit... vsak to veci neposchnu vobec...a nie len pracovne...
a inak este som tu chcela napisat toto...lenze pred 4 stranami..
@drobca07 len tak... tu chudokrvnost riesis? ja uz vo vsetkom hladam mozno priciny neotehu...
Reny,ty si na spravnom mieste vo svojej praci... o tom niet pochyb,to k tomu,jak si odpisala simke o tom chlapcekovi s DMO,co si ho mala na vikend na zahrade
.....
idem dovarat obed,a ked to takto pojde dalej,tak tu mame zachvilu 500-stu stranu🙂))))))))))
@deculko ano ano, železo beriem už 15-násť rokov, nevedia mi zistiť prečo sa mi neudržiava v tele, ostatné mám všetko OK ale s týmto si nikto nevie dať rady - a to som už bola u iných odborníkov - ja to nejako nepociťujem - len mám vždy studené ruky a nohy a to aj v lete - to je asi jediný príznak u mňa...už som skúšala naozaj všetko , už som to tu tuším aj písala - klince v jablku a pod..., homeopatiká, lieky, proste všetko!!!! ....ale už posledných 10 rokov mám výsledky vyhovujúce - v norme ale musím železo doplňať pravidelne....
@drobca07 hej spominam si na tie klince v jablku... 😀
ale az taky teply byt mat,to je ako mozne🙂)kolko stupnov mate v izbach,ked nekurite?
inak...maly sa mi uz zobudil,takze uz budem len sem tam docitavat..
dovarim obed a mozme ist von...este vecer navarim dalsi obed,aby som mohla ist zajtra s kamaratkou doobedu von... dneska som kucharka....najblizsie dva dni nevarim...🙂
inak tesim sa,ze mame nadejnu tehulku 🙂
@ataner81 no u mňa to bolo dakedy strašne zlé lebo som mávala mrchu aj 12dní a takú silnú, že som pár dní v mesiaci musela vždy preležať, odpadávala som a nevládala sa postaviť na nohy a to vtedy pri mojich 45kg bolo utrpenie každomesačné ☹ ...pchali do mňa nejaké hormóny ale nič nepomáhalo, potom som asi z toho mala cysty na maternici a keď mi praskli museli ma operovať, lebo som mala taký zápal, že sa mi z toho zápili vaječníky aj slepé črevo - tak mi ho jednou cestou vybrali....to bolo pred 11timi rokmi... odvtedy je to lepšie - mrcha 5-6 dní - aj keď niekedy fakt silná do kolien s tým už asi neurobím nič.... ☹ ....ale teraz po preventívke a testoch mi doky povedal, že som krásna , mladá a hlavne zdravá žena tak ma to potešilo, že mi tak zalichotil a hlavne, že to určite je pravda 😝 😀 😀 😀
@ataner81 ☹ dúfaj, že je to len špinenie a prestane!!!! mrcha nech nás láskavo už obchádza veľmi zdaleka!!!!! 😉
...no tých 26 by som chcela mať aspoň v robote - ráno prídem , že 16,5 stupňa - tak vypeckujem ohrievač naplno - teraz je tu konečne aspoň 21 , to je strašné mať kancel v starom kamennom dome kde celý deň slnko nezasvieti, sedím v hrubokánskom svetri a frote ponožkách - okolo krku šatka a čaj na stole..... už nech začnú kúriť lebo ma porazí.... 😖
@drobca07 toto iba špinenie nebude ☹ . Vždy mi tak začína mrcha. Najprv špiním, potom 2-3hodinky nič a potom sa to na plno rozbehne 😢 Inak aj ja mám v robote strašnú kosu-16stupňov. Decká mrznú, no našťastie my si tam môžme hocikedy zakúriť. V lete zase máme 32 stupňov o pol noci. Na hovno je postavený ten domček 😠
@deculko ja tie ľady tento mesiac neprelomím ☹
@ataner81 ja by som aspoň v lete prijala to teplo, lebo v kancli je v lete 19maximálne - a to vonku bolo 40 !!! tak si vieš predstaviť keď sedím 9hodín za počítačom bez pohybu aká mi je zima , prišli ku mne zvonku a hladia na mňa či mi šibe v tom svetri sedieť aj v lete!!!! to asi nikdo nepochopí kto to neskúsi....a potom sa netreba čudovať, že mám furt nejaké bolesti tam dole a obdobia keď chodím cikať asi každú minútu.... 😒
teraz kusok od veci...ale kuknite sa baby,kolko prispevkov vobec sme uz na MK popridavali... drobca ma podobne ako ja... aj sme sa v podobnom case tuna registrovali,ale Reny....ty tu mas teda fuuuuru prispevkov,kedy si nam to stihla🙂)))
...o.i. pozerame z okna zeriav.... 🙂 to su zabavy 😀
Ahojte dievcence moje zase ste tu romany popisali aspon sa nebudem nudit a pojdem si vas poprecitavat.Tak na hematologii zobrali krvicku prve vysledky su dobre v piatok idem po dalsie a podla nich sa uvidi ze co a ako dalej.Modrina cez pol ruky sestricka cuza ze sak k nim nepatrim ze ma nevezmu a buch dvere potom otvori a krici moje prizvisko som bola totizto objednana tak som sla dnu kukala celkom jak puca.Doktorka v pohodke mila zlata tak budeme vidiet.
Ahojte babulky .. dnes je strašny deň 😖 😖 😖 od včera poobedia tradična bolesť hlavy, ktorá sa vystupňovala večer do migrény.. a kedže dnes rano neustale bolela šla som k Dr. ktora ma nastastie vypisala do štvrtku budem doma oddychovať. Od rana hnačkujem a lekarka mi minule povedala že hnačkovanie a bolesti bruška ako ked prichádza mrcha nemusia nič dobre znamenať - takze idem o tyzden skor na kontrolu - pre spokojnost a istotu aby som radsej nic nezanedbala .. zle mi je stale ani polievočka na obed nesadla a isla vonku 😒 už len kludovy rezim kym pojdem vecer k lekarovi.

@janka9900 @ataner81 zima nam praje 🙂