icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
9. okt 2012

@ataner81 Ahoj!
Tak neviem čo Ti poradiť,ako dlho sa neozývajú @lianka11 , @nikol44 a @waltea ?

horseshoe
9. okt 2012

@rohlicka och, moja, co to, co to? to aj teba nejaka pliaga drapla? 😒 moja, to bude len nejaka crevna viroza - nemysli hned na najhorsie. jasne, urcite si to chod poistit ku gyndosovi - predsa to nie je sranda. A teba aj boli podbrusko ci to su creva? Ci asi to ani nevies rozlisit v takom stave, ze? Chudatko. ☹ Zatial pekne oddychuj a ked nemozes jest, tak sa snaz co najviac nalievat vodou - tam je riziko, ze sa dehydrujes pri hnacke, takze kup si tehu cajik - trosku ho prisol - aby si zadrzala tekutinky a nalievaj sa tym 😉 No hlavne nech ti to chytro prejde 😉

Inak ja tiez marodujem ale s anginou- beriem tie antibiotika - zabrali mi ale kym ich vyuzivam, tak budem este do piatku marodit.

ataner81
9. okt 2012

@deculko snažím sa 😉
@simonkato teším sa z dobrých výsledkov. Vianoce tehulkuješ 😀
@rohlicka jaj mojka len sa pekne šetri. Nožky hore a ani pohyb navzše. len nech je bábenko zdravučké 🙂
@zora256 neozýva sa iba @lianka11 a možno je to ďalšia tehulka @nikol44. Už len musí ocikať testík 😀

drobca07
9. okt 2012

@rohlicka juj mojka, to je mi ľúto, že sa takto morduješ ☹ ...ale pevne verím, že keď si poodychuješ a poležkáš všetko sa na dobré obráti a budeš si všetko môcť užívať ako chceš 🙂 držím ti silno palčeky a veľa veľa pozitívnej energie posielam a hoď nám sem potom fotečku mimi - na to sa tak krásne pozeráááááá 🙂 🙂 🙂 ....skoro každý deň nakúkam aj k @horseshoe či nepridala nejaké nové ...xi.... 😉

ataner81
9. okt 2012

@drobca07 aj ty?Aj ja šmírujem u @horseshoe 😀

drobca07
9. okt 2012

@ataner81 a že sme úplne iné? prdľajs - rovnaké sme 😀 😀 😀

ataner81
9. okt 2012

@drobca07 šmíračky skoro tehulkové 😀 😀

typa
9. okt 2012

@rohlicka juj, nech to cim skor prejde, aby si si dalej uzivala pohodove tehotenstvo. Snad to nebude nic zle. Doktori vedia vystrasit a pritom to nemusi byt nic vazne. Chod radsej na kontrolu - nech Ta pozru. Drzim palce 😉

horseshoe
9. okt 2012

@drobca07 hehe, ved uz som vam hovorila, ze ku koncu mesiaca budem mat sona a aj fotos 😉 😉 😉 tak nebudte netrpezlive - staci, ze som ja 😀 najradsej by som sa sonovala kazdy den, kebych ten zazracny pristroj mala 🙂 Takto aspon sonujem brusko ocami a poviem vam, ze sa furt zvacsuje - i ked nechapem, ze rucicka na vahe sa dako neposuva, ale brusko rastie 🙂

horseshoe
9. okt 2012

@typa ahoj mojka. a ty ako? bola si nakoniec u toho dokiho, ci pojdes az ku svojmu?Dufam, ze uz spinenie nebolo a citis sa ouki 😉 😉 😉

rohlicka
9. okt 2012

@horseshoe, @ataner81, @drobca07 - dakujem zienky .. mna začala bolieť hlava ešte v praci - nič nové pri novej šefke som nanervy (ale to je vedlajšie) - podla poslednych bolesti som predpokladala že bolesť v noci neustúpi, tak som si to poistila marodkou - na tu migrenu a pocit nazvracanie (kedže grckala som až neskor) mi odporučila 3x denne magne B6 a vitamin B6, pokial budu pretrvavat problemy. Ale akonahle som vysla od obvodačky, nastupila ukrutna bolest celeho brucha - skor zaludok ale to som uz nevedela definovat ci neboli aj podruško .. a samozrejme bruško nafuknute, tvrde. Na to prišla hnačka a citim sa ako by ste ma vyýmykali po to všetkom.
Fotečku mi určite da dalsiu, ale scaner mam doma u našich - tuto v Budapesti maximalne fotakom mozem skusit zachytit slniečko nase 🙂 viem ze je vsetko vporiadku, ale chcem aby mi to aj lekar potvrdil 😵 😵 😵

drobca07
9. okt 2012

krásky moje, ja sa na dnes lúčim - bolo mi tu s vami famozne dneska - pracovná doba mi ubehla ako voda 😀 😀 😀 😅 len to nepovedzte môjmu šéfovi 😉 🙂 krásny zvyšok dníka všetkým.... a @nikol44 do rána maximálne tu chceme vidieť // !!!! to je rozkaz!!!!! takže neodporovať!!!!! 😉 🙂 ...silno silno držím palčeky...

deculko
9. okt 2012

@rohlicka drz sa,ono to moze byt kludne len obycajna hnacka a pri hnacke podbrusko boli riadne a ako sa to da odlisit od mrskovych bolesti,takze to bude uplne v pohode,drzime ti palce,dobre ze ides k doktorovi este dnes,super,takze sa drz a verim,ze to bude v poriadku🙂 potom sa nam ozvi🙂

horseshoe
9. okt 2012

@rohlicka ech, no riadne ta to skolilo moja 😖 Tie vitaminiky co ti poradila su dobre - to si davaj. Hlavne to magnezko na tvrdnutie brucha - mojej segre tvrdlo cele tehotenstvo a este aj krce furt mala, tak toho magnezka sa nieco najedla, ale tam si treba dat pozor, ze magnezko znizuje tlak, takze ak ho mas uz aj tak nizky - pozor na to, aby si kdesi neodpadla.
A naordinuj si aj tie probiotika - to ti obnovi crevnu mikrofloru - daj si 2-3denne, alebo pi Hylak. Tak dufam, ze sa skoro uzdravis 😉

deculko
9. okt 2012

@horseshoe jednu kamosku mam,co mala doma fonendoskop a stale pocuvala srdiecko babatka🙂

horseshoe
9. okt 2012

@deculko no ja mat doma fonendoskop tak ho nosim vsade so sebou aj v kabelke 😀 muz by bol zo mna na prasky 😀

nikol44
9. okt 2012

@drobca07 Rozkaz šéfe 😉 🙂 Normálne sa ťa začínam báť 😀

typa
9. okt 2012

@horseshoe ahoj, no nebola som u doktora. Ono to bolo urcite len z toho keksiku. Odvtedy sme to skusali tiez a uz bolo vsetko ok. Chystam sa v piatok k dokymu. potom dam vediat, co a ako. 🙂 😉

ataner81
9. okt 2012

@rohlicka riadne si nás vystrašila. Pekne papaj vytamíny, vykašli sa na sprostú šéfku a veľa veľa oddychuj. Keď sa budeš cítiť lepšie, hneď sa nám ozvi nech sa o teba nebojíme 🙂

ataner81
9. okt 2012

Aj ja na dnes končím. Mrcha sa mi pomaly rozbieha ☹ . Idem si ľahnúť a nejako to predýchať. Ešte ma večer čaká návšteva u svokry 😒 😠 . Tá sviňucha na toto čakala. 😠 Majte sa krásne papa

horseshoe
9. okt 2012

@typa no hadam je teda vsetko v poriadku 😉 u dokiho drzim palceky, urcite napis 😉

deculko
9. okt 2012

ahojte,aj ja idem,konecne mam dovarene...papa

simonkato
9. okt 2012

No konecne som si vas docitala inak som sa nasmiala.Ja tiez nie som z tych co maju rado zimu ale paci sa mi ta atmosfera ja milujem jar a leto ale kazde rocne obdobie ma nieco do seba.Nenavidim len tie teplotne rozdiely ale tie su v kazdom rocnom obdobi.Ja som viac a viac nachcipana drahy nieco mal a aby mi nebolo luto uz aj ja soplim a hlava mi ide prasknut.Bojim sa nieco dat ved co ak nahodou som tehu .Tak len cajicek popijam zababusila som sa do deky a idem cumiet do tv.

kapokapo
9. okt 2012

@horseshoe ahoooj, ja som pribrala uz 5 kil:D Brusko mam riadne uz od 14steho tyzdna, kazdy sa smeje, ci su tam dve deticky,teraz uz je to ok,ale na ten 16sty tyzden bolo fakt velke :D Ja asi babu budem mat, velmi nevidiet...

rohlicka
9. okt 2012

Ahojte všetky 🙂 som spat od lekara, šťastná ako blška - babetko je uuuuuplne že super v poriadku 🙂 🙂 🙂 dokonca na sone malo naše slniečko jednu ručku pod hlavou - taky vegetik v brušku 🙂
Naše malé drobčiatko nám meria už 20cm (od hlavičku po paty) 😵 😵 😵 má spravnu velkost na daný tyžden ...
NA POBAVENIE 🙂 tento lekar nam povedal že čakame na 90% DIEVČATKO 😀 😀 😀
inač moje pocity sú akoby ma niekto pomlel v mlynčeku - vyšťavená som na maximum - dokonca ani čaj som v sebe neudržala.. skušam udržať v sebe hrianku a ešte pospať.. dufam že zajtra bude lepší deň - AJ NAPRIEK TOMU SOM ŠŤASTNÁ 🙂

typa
9. okt 2012

@rohlicka som rada,ze ste v poriadku. Ja mam mamku zdravotnu sestru a ta mi vzdy hovorila,ze doktorov netreba brat velmi vazne - najma nie vtedy ak Ta este neprehliadli 🙂
Tak nech je este mamka rohlicka v poriadku a vsetko bude v najlepsom poriadku 🙂

rohlicka
9. okt 2012

@typa tento lekar je užasny 🙂 nielenže mi urobil klasicke sono cez bruško či je babo vporiadku ale skontroloval aj vnutornym sonom či sa krčok neotvara kedže som hnačkovala .. som rada, že som unho 🙂

typa
9. okt 2012

@rohlicka to mas ozaj super dokyho. Teraz je naozaj tazke najst dobreho doktora. Ja mam tiez supis dokyho,len je malo komunikativny...vsetko z neho musis tahat :-/
Oddychni si a verim,ze zajtra Ti uz bude lepsie. 🙂

franica
10. okt 2012

no čo je, čo je? Dneska ráno nikto? Nebuďte lenivé a píšte 😀 Ale aspoň som si vás dočítala 🙂
Myslím, že s tou leto vs. zima máme rozodnuté, krásne si to podelíme a všetky budeme spokojné 🙂

@rohlicka teším sa zo super výsledkov, dúfam, že ti je dnes už lepšie, len pekne oddychuj a užívaj si voľno. A že dievčatko 😀 No to ma podrž...ale tak 90% je viac ako 80, nie? Nemôže byť, že predsa tam máte 2 mimi a vždy sa ukáže jedno na striedačku? 😀 😀

@drobca07 tú riekanku o snehu som veru ešte nepočula, ale znie ako keby som ju vymyslela ja 😀 Odteraz si ju budem hovoriť, ked bude ten humus padať, aspoň trochu ma to rozosmeje 🙂

Ale čo tu furt spomínate tie Vianoce už by som ich chcela tu, hlavne preto, že budeme už všetky tehuľkovať 🙂 Ale ja by som prijala aj také austrálske, to je môj sen od detstva...pekne sa navečerať, pootvárať darčeky a potom ísť rovno k oceánu vyskúšať svoj nový surf 😀

drobca07
10. okt 2012

@franica ahoj moja 🙂 ...no ty si proste ako ja 😀 ...mňa veľmi ani vianoce nebavia - akurát keď sedíme pred krbom a rozbaľujeme darčeky tak to "prežijem" ale potom to zase prejde a tiež by som najradšej potom vyšla von v plavkách a hodila sa do vĺn 😉 😀 😀 😀 ....a som rada, že sa ti moja básnička páči 😀 😀 😀
...a dneska tu fakt nikto zase??? toto čo je???
@brumka nesklam ma a povedz čo dobrého kuchtíš dneska? 😉
@rohlicka zlatíčko ani nevieš ako som na teba myslela a teším sa s tebou, že je všetko OK - už len prajem skoré doliečenie 🙂
@nikol44 kde máme tú fotečku? ? ? dúfam, že som ťa včera dostatočne vystrašila aby si si ten testík urobila!!!! 😅 😉 😀 😀 😀
@typa a ty ako? nejaké nové príznaky? ako sa máš? 🙂
@simonkato a ty sa tiež chytro vylieč - veď čo keď si tehu? 😉