icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
10. okt 2012

@drobca07 ahojte dako nestiham citat, no skusam kuracie prsia na prirodno s broskynou a kasou. ci to bude jedle neviem ja moc nemam rada ovocie k jedlu, ani hawai pizzu, dako sladke a slane mi nesedi

drobca07
10. okt 2012

@brumka no tak v tomto si presne ako ja - tiež veľmi nemusím kombináciu ovocia v mäsku ani na pizze 😅 😀 ...
...ja zvyknem preto plniť aj uhorkou alebo kapiou ,... alebo niečim slaným proste 😉 ...ale ináč by som si dala 😉 😀

brumka
10. okt 2012

@drobca07 tak to ja zase uhorku len ako prilohu nie v tom 🙂))) zatial o vyzera dobre no uvidime, cez vikend ugrilujem prsia ako cigansku nie mastnu a k tomu zeleninu, pride k nam navsteva tak oblozim misu

typa
10. okt 2012

@drobca07 ahoj, ja v praci nikdy nestiham odpisovat - ale dnes je tu nejak mrtvo. Ja sa mam dobre - mam pocit, ze mi este aj tie priznaky zmizli, co som mala 🙂 Len vecer mavam tazky zaludok - neviem ci som hladna a rano sa budim s tym istym pocit, ze mi je zle. Tak neviem, ci je to priznak. Neviem to rozlisit, ci je to hlad, alebo co to je. Ale inak nic - len manzel sa stale smeje, ze uz mi vidiet brusko... 😉

rohlicka
10. okt 2012

@drobca07 @franica ahoj kočky, našťastie sa mame lepsie - zatial sa udržali ranajky 🙂 aj hlavka prestala boliet 🙂 tak len polihujem na gauci s vylozenymi mohami .. a čakam kedy sa ten maly zazrak rozkopka 🙂
Nas to včera pobavilo to určovanie pohlavia, aj ked prvy lekar sice so spičkovym sonom nam povedal na 80% ze to bude chlapcek ale predsa len v 12 tyzdni tehu .. tento nam uz povedal na 90% ze to bude dievcatko ale aj tak babenko malo nozky pokope a pupocnu snuru medzi nozkami 🙂
19.10. mam dalsiu 3D kontrolu na slovensku a 31.10. mam dalsiu beznu kontrolu v madarku - aspon bude zase na porovnanie, ze ktory lekar mal pravdu 🙂

drobca07
10. okt 2012

@rohlicka chichi tak to som teda zvedavá čo sa nakoniec "vykľuje" z tvojho bábatinka - tak teraz ak budeš mať chuť niečo kúpiť tak len v neutrálnych farbách 😉 😀 ...a fotečky chceméééééé 🙂

ellis21
10. okt 2012

Ahojte babulky, no ja mám asi naozaj ovu dva krát. Dnes ráno som mala také bolesti, že som ledva došla do práce. Teraz mi je fajn akurát ma sem tam pichne v lavom vaječníku a brucho mám na prasknutie ale nebolí. Tak neviem čo to je. Ale manžel je pracovne vo Videni a včera som mu hovorila, že mám asi znovu ovu a viete čo sa stalo? Zrazu nečakane prišiel v noci domov, odpracoval si mimčo a skoro ráno utekal do práce do Viedne. Povedal, že sa to už musí podariť, tak preto prišiel aby sme to neprešvihli. 😀 No kto by ho nemiloval? 😀 😀

rohlicka
10. okt 2012

@drobca07 skusim s fotakom odfotit 🙂 a pridam do albumu 🙂

rohlicka
10. okt 2012

Jednu pridavam tu (potom to hodim v lepšej kvalite ked to nascanujem) 😵

rohlicka
10. okt 2012

.. a na foto som zabudla 😀 😀 😀

drobca07
10. okt 2012

@rohlicka jéééééj veď už to nie je fazuľka už je to riadny človiečik 🙂 🙂 🙂 prekrásne 🙂 🙂 🙂

rohlicka
10. okt 2012

@drobca07 tiez som zostala milo prekvapena ake je uz babetko velkeee ked nam povedal ze meria 20 cm 🙂

franica
10. okt 2012

@rohlicka jeeeeej no nádhera, človeku srdce poskočí, úžasné 🙂

drobca07
10. okt 2012

@rohlicka a fotíš si aj ako ti rastie brušinko?

rohlicka
10. okt 2012

@drobca07 to som chcela vcera rano uz fotit ako je moje original brusko (7 mesiac) 😀 a ked stiahnem brusko ako letmo vykukuje drobček .. ale kedze po navrate od lekarky som prelezala v posteli - mozno dnes poobede ked sa bude chciet manzelovi mi urobit fotecku 🙂 😎 😎 😎 - taktiez pridam do albumu na pobavenie - preco ma pustaju uz davno sadnut v autobusoch ..

drobca07
10. okt 2012

@rohlicka tešíme sa 🙂

simonkato
10. okt 2012

@rohlicka prenadherne babtinko aj ja mam v hlave ulozeny podobny obrazok nasej malickej je to uzasne uz je to krasny cloviecik a nie fazulka davaj na vas pozor a pekne si oddychni a do prace sa neponahlaj ta ti neutecie.

simonkato
10. okt 2012

@drobca07 citim sa ako jedna zdochlina a naozaj si prajem aby mi mrcha radsej prisla vcera som mala teplotu 38,5 dnes uz je nizsia bojim sa nieco dat tak len cajikujem antikol cucu cmulam a mala som vcera za pol deci damecej a dnes s mletym ciernim korenim mi kamos poradil pit hnusne to je ale zabera dutiny sa mi fajne uvolnuju.Kurnik ja chytim bar aky virus len ten tehu akosi eee.

rohlicka
10. okt 2012

@simonkato skoro sa daj dokopy .. ja som tiez mala vcera zvysenu teplotu 37,5°C a citila som sa otrasne takze viem ze o nic lepsie sa citit nemozes ... presne ako pises teply cajik a vypotit pod paplonom .. pre skore uzdravenie ..
nejako na vsetkych pomalicky prichadza nejaky vyrus .. tfuj tfuj tak cim skor aj ten tehu virus by sa mohol u teba zakempovat 😉

ellis21
10. okt 2012

@simonkato skús si zaliať zázvor, a veľa citrónu a medu do toho a vypoť sa. Mne to zaberá vždy aj deťom to robievam a o dva dni sú fit. 🙂

rohlicka
10. okt 2012

@ellis21 to mas pravdu zazvor je uzasny liek a @simonkato ak ti nevadi jeho stiplava chut mozes ho kludne pochrumat pokrajany na kolieska .. a priamo dostat do tela a nie len vyvar 🙂

simonkato
10. okt 2012

@rohlicka robim si cajik zo zazvoru dievcatka moje @ellis21 ale akosi poriadne ma to chytilo boli ma kazdy kusok na tele do mrchy este daleko a bojim sa si ist dat predpisat antibiotika uvidim ci mi to aspon trosku prejde.

horseshoe
10. okt 2012

@rohlicka no draha, to je najlepsia spravicka vcerajska 😀 😀 😀 😉 tesim sa s tebou, ze babenko je zdrave ako repa a kukam, ze uz aj riadne velike 😀 waw, ze 20cm v 18.tt - cim ho krmis? 😀 teda pre srandu kraliciu pridavam dole pribliznu tabulku vyvoja baba v jednotlivych tt. Tak bud je ta tabulka naprd alebo budes mat riadne 5kilove detatko 😀 😉
No ja som radsej ticho, lebo som nebola velmi dlllho na sone a nevedno, ci mi tam nerastie tiez taky maly obrik 😀

A dalsia haluska je to, ze tento doki ti povedal,ze to vyzera na dievcatko 😀 A ty si aj chcela, vsak? 🙂 No ale co pocuvam z kazdej strany ako sa lekari pri ultrazvuku mylia, tak este nevedno aky bude konecny verdikt 😀 Ale ved to je jedno. Dolezite je, ze babenko sa ma v brusku ako v bavlnke, je spokojne a maminka sa tiez zachvilu da dokopy, pekne sa vylieci a bude zase vsetko ouki douki 🙂 😉 😉 😉

horseshoe
10. okt 2012

@rohlicka tu hla je ta slubena tabulka

horseshoe
10. okt 2012

@rohlicka a ta fotecka zo sona je rozkosnaaaa - rozplyvam sa nad nou 😀 😀 😀 😉 😉 😉

brumka
10. okt 2012

@horseshoe ahoj mi sme v 25t na 3D sone mali odhad tusim 800g ale dlzku si nepamatam a cd s fotkami sa mi neche hladat aden pred porodom tvrdili 4100g a mali sme 3,5 nastastie 🙂
@rohlicka nadherne babo a prepac zabudlasom si k svadobnej fotke popriat, uplne celine dion nadherna si.
uz si nepamatam kto to tu jedaval jablka s klincami? co som citala aj od lekara ze v ziadnom pripade nikdy ziedne mkovove veci do jablka posobi to toxicky na telo, predsa su to kovy

rohlicka
10. okt 2012

@horseshoe ja som tiez zostala zaskocena ze uz je take obrovske 🙂 ale v tabulke mas 2 udaje dlzky - dlzku ku kostrci a dlzku s nohami. Kedze vcera meral aj dlzku stehennej kosti predpokladam ze dany udaj je uz aj s nozickami 🙂 co by teoreticky mohlo zodpovedat danej dlzke . lebo podla lekara je vsetko v najlepsom poriadku a zodpoveda babetko danemu tyzdnu 🙂

horseshoe
10. okt 2012

@typa no jasne, ze to je priznak tehu moja 🙂 😉 bud bez pochyb. Ja v tych prvych tyzdnoch som to mala tiez tak na hojdacke - raz mi bolo brutal zle, raz mi nebolo nic, raz ma psia boleli ako fras a raz nie 😀 Tak som sa furt sledovala a prsia som si v kuse omackavala, ze ci bolia 😀 Psycho 😵

rohlicka
10. okt 2012

@brumka dakujem draha 🙂 a k tej svadobnej fotke co tu padli hlasky od @janka9900 @simonkato ze podoba na Mariah Carey .. hehe to ma pobavilo - kedze aj ked som brigadovala v cechach a prislu do mojho stanku americanky to iste mi povedali 😀

horseshoe
10. okt 2012

@brumka ale tak moja v 25.tt podla tej tabulky, co som vlozila tvoja mala v pohode vazila - ze 800g. Norma je tam 700g - takze pohoda 😉 To nie ako @rohlicka, co je popredu o dobre 3tt na vahe a o dlzke uz radsej ani nehovorim - tam snad o 5tt. 😀
Inak podla mna tie sona vobec nevedia robit - moj nazor. Mojej segre tiez tak robili sono - raz chalan, raz baba, nakoniec to bol chalan. A co sa tyka odhadu hmotnosti tak jej povedali ze bude mat babo tak max. do 3kg - ze aj to je vela, ze malinke babo bude mat. A maly sa narodil a mal 3600g - segra s jej mini postavou ho ledva vytlacila a potom 3mesiace chodila s hematomom ako volant na buchte, zadku a prilahlych oblastiach. 😠 😠