Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Tak babenky robila som testík a je negatívny ☹ kúpila som dva tak ak MS nedojde tak spravím o pár dní ďaľší ☹ ☹ ☹ ☹
@horseshoe Ahoj!
Nuž tak niekomuzlepší zdravotný stav a niekomu ho zhorší,tak ja čo by som mala podľa teba robiť,ja mám aknóznu pleť od 10rokov ☹ a prestala som sa zato hanbiť,a pritom všetko možné som už vyskúšala a zmierila som sa ztým a prišla som nato,že to robia hormóny,najmä môj polycystický vaječník,ako mi gyndoš povedal,že mám prebytok hormónov:-/.A u teba to robí,zrejme to,že počas tehu sa zastaví zrenie vajíčok,čo tiež robia hormóny.Nič si ztoho nerob 😉 ,po pôrode sa to upraví,hneď ako sa Ti naštartuje ms🙂
@nikol44 hmmmmm, to je skoda 😒 ale mozno...este tam nejaka nadej stale je, kym mrcha nedorazi. 😉
Inac je pravda, ze najvyssia hladina hormonu je rano. Ale ja som testovala poobede a ako vidno v mojom albumiku, tak tie ciarky uz boli dost silne aj napriek tomu. A to mi meskala mrcha 1den. Ale kazde telo je ine -niekomu neukaze test ani po 10dnoch meskania a tehu pritom je. Ako vravim - kym mrcha nepride - je tam nadej 😉
@typa 3.10 som mala mať MS a viem, že ráno ale už keď som kúpila testíky tak som bola nedočkavá a aj vy tu ste boli nedočkaví tak som ho spravila hneď no uvidím spravím o pár dní ďaľší ..
@drobca07 kúpila som woman secret 10ml lebo v lekárni nemala mamatest tak mi dala tieto ...
@franica uvidíme dúfam, že máš pravdu 🙂
@ellis21 Ahoj!
Zrejem aj metabolizmus,a to je super keď aj po dvoch deťoch máš len 62kg pri 164cm ja meriem 167cm a mám taktiež 62kg a to po prvom hoc ja pred tehu som mala 72kg:-/ od hormónov a Duphastonu☹A aj teraz beriem Duphaston už 7cyklus ale tak verím,že po laparke budem mať ok hormóny 😔 .A nebudem moc priberať,aj my máme v genetike obezitu☹Bohužiaľ,ale tak ja aj kosti mám ťažké,lebo tučná som nebola,len silnejšia v stehnácha bokoch,lebo tak tvar máme hrušky:-/malé prsia a útle plecia.
@zora256 no mojka, ja som ani pred tehu nemala najlepsiu kvalitu pleti - samoska bola lepsia ako teraz, ale teda poviem ti ziadna slava 😒 Ale nikdy som nemala vyslovene take to tazke akne, po ktorom ostavaju jazvicky. Ja som mala perfektnu plet do 21 rokov. Dovtedy ziadna vyrazka. Potom to slo z kopca. Niekomu sa praveze vtom veku zlepsi a mne sa zhorsila. Mozno to aj u mna sposobuju hormony. Ale polycysticke vajecniky nemam. Zrejme citlivo reagujem na hormonalne zmeny v mojom tele. A nevedno, mozno mam tiez nabeh na tu pliagu PCOS alebo daco podobne. Preto musim rychlo porobit a odrodit deti, kym sa da 🙂 😉
@horseshoe Ahoj!
Nemusíš,mať také vaječníky,proste tie hormóny si robia čo sa im zachce,tak ja jazvyčky mám po Kiahňach zo 2 na tvári,ale od akné našťastie,nie len zväčšené póri☹ ale tak aj tie podkožné hrčky mávam boľavé,ale tak stým nič nenarobíme,tie sa musia nechať dozrieť,alebo vysušiť,alkoholom,a zmyznú samé🙂Neboj prejde to po pôrode.
@zora256 dufam, moja duuufam to po porode zmizne, ale volajako tomu neverim. Ja mam take miesta na tvari, kde sa mi to furt vytvara - tie podkozne hrbolceky. Najviac mi na to zabera krem Skinoren - to je na predpis. No rozmyslam ze po porode investujem do lasera a necham si to natrvalo odpalit. Kedze su to len miesta, nebude to take drahe ako cela tvar.
A mozno sa po porode stane zazrak a ja budem mat ksicht jak moje babatko ritku 😀 😉
uz som myslela,ze ten moj zazrak mi uz cez obed nezaspi....a on zaspal teraz... tak vas kusok citam...
@nikol44 skoda,ze tehu testik zatial negativny,fakt sme si mysleli,ze si naozaj tehu...
@ataner81 Reny,ty si uzi ten vikend poriadne🙂 nech mas na co spominat pocas nasledujucich mesiacov abstinencie,co ta na beton cakaju🙂 😀 stastnu cestu🙂 viem,ze ides az zajtra,ale ktovie,ci sem zajtra este zavitas🙂
@nikol44 ja veľmi dúfam, že tam ten duch je, no zase nepredbiehajme, aby sme sa nesklamali, lebo po nejakej dobe by sa už ten test nemal odčítavať. My si počkáme na riadne koľajnice 😉 Inak ma z toho napadá moja kamoška, ktorá mala podozrenie na tehu, tak som jej požičala test, aby ho mohla spraviť ešte v robote a nič, negatívny...a o pár dní mi zavolala, či ešte mám také testy a ja že áno. Ona na to, že tak nech ich zahodím, lebo ona spravila doma a je pozitívny 😀 😀 😀 Takže vidíš, jeden negatívny test, žiadny test 😉
@ataner81 tak ak sem fakt nezavítaš dovtedy tak "všechno nejlepší předem k sobotnímu svátku" 😀 😀 😀
dievcata,nechce mi niekto postrazit dietatko? treba mi ist kupit si paru veci na oblecenie do prace...a nakupovanie s nim,... jasne,ze nema trpezlivost,ked budem nieco skusat....on uz som mnou nechce ist ani do Tesca,ked zbada,ze vystupujeme z busu na tej zastavke... ledva ho tam dotiahnem... nasi robia prerabku kuchyne....a tusim,ze moj muz v sobotu robi.....jedine,ze v nedelu necham chlapov doma a pojdem,....lenze mne sa chce ist dnes.... a nie az v nedelu....
a ta pesnicka vas nenapada? co som pisala vo svojom statuse... tak sa mi paci,tak rada by som si ju vypocula,ale netusim kto to moze spievat...a neviem,ako po nej patrat...

@ataner81 mám na mobile ale nemám to tu ako dať teraz jedine ak prídem večer domov 🙂 Tak babenky idem ocikať ten testík držte palčeky !! 🙂 😉