Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 presne to iste mam 3-dňova bolest hlavy .. praveze ma to uz znervoznuje ze dost casto .. hlavne preto ze ma to odrovna 😒 😒 😒 ta alpa je tiez dobry napad .. ale ten panadol mam povoleny .. aj ked mam pocit ze by som si musela zobrat aspon 3 tabletky na tu bolest .. lebo po jednej sa len utlmila 😖
@rohlicka dakujem 🙂 budem sa snazit vela oddychovat,teraz sa hlavne musim dostat z tej nadchy,co ma vcera vecer chytila,ale citala som,ze to moze byt aj tym tehotenstvom,telo jednoducho sustredilo vsetku potrebnu energiu na embryo a na boj s nadchou mu uz nezvysilo 🙂 dufam,ze to bude ok.kyselinu listovu jem preventivne uz piaty mesiac,mam taku co obsahuje aj ine vitaminy,lebo tu v Nemecku len taku cistu nedostat.foto mam,hodim ju sem zajtra,teraz nejako neviem najst kabel od mobilu 🙂
@kaprkapr blahozelam...som rada, ze sa ti to podarilo..
Dobré ránko kočulky moje , vidím, že ste riadne víkendovali keď ani nemám čo dočitávať 😉 😀
@ataner81 tak ako mladá pani po welnesku? 😉 chytro chceme všetko vedieť 🙂
@nikol44 tak ako moja? skúšala si testíkovať? 😉
@janka9900 hlásim teplotku včera a dnes rovnakú - 36,8 - neviem čo to znamená, ale strašne ma bolí bruško-úplne mrskovo, podľa womanbooku-u mám dostať dneska tak čakám čo príde, som dneska 34DC , a priemerný cyklus mám 31DC, stále čakám a bolesti sa stupňujú, tak nech ma už mrska nenaťahuje..... ☹
@kaprkapr srdečne gratulujem a poteš nás testíkom a samozrejme "príbehom" o tom, ako si to oznámila mm 😉 🙂
ahojte babky no neviemci vas precitam za vikend dako nemam tolko casu, ako sa mate v skratke? ja si podctivo meram tu tepltotu a som v 14DC a nevyzearat oaspon myslym uvolku ale s manzelikom sasnazime 🙂
@typa 😀 no mám testík príkazom od @rohlicka v stredu 😀 ...takže mi nič iné ani nezostáva iba čakať do stredy... 😀 ...takto to u mňa vyzerá (dúfam, že ti to ukáže) ... http://www.kalendar.esvet.eu/BasalTemp.aspx?ln=sk
@brumka zlatko len si pekne užívajte pár dní teraz a na nás nemysli, teraz si najdôležitejšia len ty a mm a "posteľný maratón" 😉 😀
@drobca07 @typa http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy... pisem si ho doma do excelu ale nejde mi ho dat sem tak som ho prepisala
@typa ešte taká otázočka - tú teplotu si ešte stále meriaš ráno v rovnaký čas? skúšala si si merať aj cez deň? ....ja som si skúšala aj v SO,NE merať aj cez deň a mala som 37 skoro stále a aj teraz som si zmerala a zase mám 37....viem, že cez deň skáče teplota kadejako ale len tak pre info ma to zaujíma 😀
dobre ranko žienky 🙂 konečna po 2 dnoch ma prestala boliet hlava .. tie dni bez bolesti uz mamvam ako sviatok 😎 😎 😎 opat v praci -- ale ved mesiac a pol este vydrzim 🙂
@drobca07 tesim sa ze ti teploty neklesa 😵 😵 😵 v STREDU som tu nedockavo nalepena na MK a budem cakat tvoj testik 🙂
@brumka ty sa len pekne snaz s manzelikom - zatial robis pre tento mesiac maximum 🙂
@typa ahoj tehulka 🙂 ako sa mas ? .. kedy mas dalsiu kontrolu ? uz ta mozem dat do tabulky tehuliek ? .. ak ano uved kolko mesiacov ste sa snazili a ktory mesiac je predpokladany termin porodu 🙂
@kaprkapr teba mozem dat taktiez do tabulky tehuliek ? ak ano ako dlho ste sa snazili 🙂 a mesiac porodu 🙂

@kaprkapr gratulujem 😵 posli nam aj ty virusiky, nech sme coskoro nakazene uplne vsetky 😉 🙂