icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
13. okt 2012

@kaprkapr gratulujem 😵 posli nam aj ty virusiky, nech sme coskoro nakazene uplne vsetky 😉 🙂

janka9900
13. okt 2012

@rohlicka aj mna casto bolievala hlava, niekedy aj tri dni v kuse a poriadne 😒 len aplove obklady som si davala, asi preto mi to tak pomaly prechadzalo 😝 ... panadol sa moze, neviem preco som si ho vtedy nedala 😕 😅 ... nabuduce budem mudrejsia 🙂

kaprkapr
13. okt 2012

@janka9900 @typa dakujem velmi pekne,dufam,ze vsetko bude ok.od vcera mam hroznu nadchu a citim sa ako keby ma presiel parny valec 🙂 takze kazdym kychnutim vam posielam tehotenske virusy 🙂

typa
13. okt 2012

@kaprkapr neboj to bude urcite dobre - ja som mala stres este dalsi tyzden po najdeni //,ci mi nahodou este menzes nedojde a nastastie nie. Takze pozitivne myslenie a rychlo sa vyzdrav 🙂

rohlicka
13. okt 2012

@kaprkapr tesiiiime 🙂 hod sem este fotku testiku pre potesenie 🙂 (ak mas moznost) len vela oddychu a kyselina listova na uvod 🙂 davajte si teraz na seba pozor 🙂 🙂 🙂 a vela oddychu s fazulečkou 🙂

rohlicka
13. okt 2012

@janka9900 presne to iste mam 3-dňova bolest hlavy .. praveze ma to uz znervoznuje ze dost casto .. hlavne preto ze ma to odrovna 😒 😒 😒 ta alpa je tiez dobry napad .. ale ten panadol mam povoleny .. aj ked mam pocit ze by som si musela zobrat aspon 3 tabletky na tu bolest .. lebo po jednej sa len utlmila 😖

deculko
13. okt 2012

@kaprkapr krasne,tesim sa,ze je tu dalsia tehulka,konecne sa nam to prelomilo aspon kusok🙂 drzime obrovske palce 🙂 a presne,posli nam tehu virusiky,velmi ich potrebujeme🙂))

kaprkapr
13. okt 2012

@rohlicka dakujem 🙂 budem sa snazit vela oddychovat,teraz sa hlavne musim dostat z tej nadchy,co ma vcera vecer chytila,ale citala som,ze to moze byt aj tym tehotenstvom,telo jednoducho sustredilo vsetku potrebnu energiu na embryo a na boj s nadchou mu uz nezvysilo 🙂 dufam,ze to bude ok.kyselinu listovu jem preventivne uz piaty mesiac,mam taku co obsahuje aj ine vitaminy,lebo tu v Nemecku len taku cistu nedostat.foto mam,hodim ju sem zajtra,teraz nejako neviem najst kabel od mobilu 🙂

zvolsiinylogin
15. okt 2012

@kaprkapr blahozelam...som rada, ze sa ti to podarilo..

drobca07
15. okt 2012

Dobré ránko kočulky moje , vidím, že ste riadne víkendovali keď ani nemám čo dočitávať 😉 😀
@ataner81 tak ako mladá pani po welnesku? 😉 chytro chceme všetko vedieť 🙂
@nikol44 tak ako moja? skúšala si testíkovať? 😉
@janka9900 hlásim teplotku včera a dnes rovnakú - 36,8 - neviem čo to znamená, ale strašne ma bolí bruško-úplne mrskovo, podľa womanbooku-u mám dostať dneska tak čakám čo príde, som dneska 34DC , a priemerný cyklus mám 31DC, stále čakám a bolesti sa stupňujú, tak nech ma už mrska nenaťahuje..... ☹
@kaprkapr srdečne gratulujem a poteš nás testíkom a samozrejme "príbehom" o tom, ako si to oznámila mm 😉 🙂

typa
15. okt 2012

@drobca07 vies,ze 36,8 je tiez tehu teplota 😉

drobca07
15. okt 2012

@typa ...ale aj predmrsková, či nie?...dokonca som čítala, že niektorým ženám tesne pred mrskou vôbec nemusí teplota klesnúť.... a keďže som ja furt vo všetkom INÁ tak to bude 100% môj prípad 😅 😀

brumka
15. okt 2012

ahojte babky no neviemci vas precitam za vikend dako nemam tolko casu, ako sa mate v skratke? ja si podctivo meram tu tepltotu a som v 14DC a nevyzearat oaspon myslym uvolku ale s manzelikom sasnazime 🙂

typa
15. okt 2012

@drobca07 ja len z vlastnej skusenosti hovorim...ja mam aj teraz 36,8 🙂 Kedze som si vtedy merala prvy krat,neviem aku by som mala predmrskovu teplotu. A ked neprijde,urobis testik?

typa
15. okt 2012

@brumka si to napisala ako clen nejakeho indianskeho kmena 🙂 Ovulka moze byt kludne aj neskor. Len sa pekne snazte,ved je to prijemne 🙂

brumka
15. okt 2012

@typa 🙂 mozno som z dakeho 🙂))) ako sa mas tehulka? ved uvidime ale graf vyzera pekne nieje ani dako rozlietany as pritom meriam v ustach

drobca07
15. okt 2012

@typa 😀 no mám testík príkazom od @rohlicka v stredu 😀 ...takže mi nič iné ani nezostáva iba čakať do stredy... 😀 ...takto to u mňa vyzerá (dúfam, že ti to ukáže) ... http://www.kalendar.esvet.eu/BasalTemp.aspx?ln=sk
@brumka zlatko len si pekne užívajte pár dní teraz a na nás nemysli, teraz si najdôležitejšia len ty a mm a "posteľný maratón" 😉 😀

brumka
15. okt 2012

@drobca07 @typa http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy... pisem si ho doma do excelu ale nejde mi ho dat sem tak som ho prepisala

drobca07
15. okt 2012

@typa ešte taká otázočka - tú teplotu si ešte stále meriaš ráno v rovnaký čas? skúšala si si merať aj cez deň? ....ja som si skúšala aj v SO,NE merať aj cez deň a mala som 37 skoro stále a aj teraz som si zmerala a zase mám 37....viem, že cez deň skáče teplota kadejako ale len tak pre info ma to zaujíma 😀

drobca07
15. okt 2012

@brumka ty si ešte asi ovu nemala, tak sa teraz snažte 😉 , po ovu by ti mala teplotka stúpnuť ak dobre viem, zatiaľ to máš celkom pekne pravidelné 😉 🙂

brumka
15. okt 2012

@drobca07 tiez si myslym ze nebola, ale uz pred par dnami som mal pocit bolaveho vajecniku a krizov tak asi len nachladnutie no musime s muzom vydrzat, podctivo som aj alchemilku vypila, a par dni papam ananas cerstvy 🙂 mnamka

drobca07
15. okt 2012

@brumka no teraz práveže "nevydržte" aby ste to náhodou neprepásli 😉 ...teraz pekne otvoriť fľašu vínka a pomuckať sa ako "králičky" 😅 😀

brumka
15. okt 2012

@drobca07 tak u nas sa vinkuje po veceroch aj bez toho🙂))))))

typa
15. okt 2012

@drobca07 graf mi nezobrazilo, iba tabulku. Velmi budem drzat palce, aby neprisla 😉 Ja si uz teplotu nemeriam - iba minule som si odmerela s tom istom case a mala som 36.8. Ono cez den mozes mat kludne vyssiu teplotu - ja som rano mala nad 37 len raz.

drobca07
15. okt 2012

@typa dakujem, ale ja mám stále pocit, že každú chvíľu príde, tie bolesti bruška sú stále predmrchovské - aj nafúknuté bruško, boľavé prsia.... ☹

brumka
15. okt 2012

@drobca07 take iste priznaky som mala naposledy ked som bola tehu ale len 5 dni som bola :( vies ze tehu pirznaky su podobne u niektorych zenach ako mrchovske

rohlicka
15. okt 2012

dobre ranko žienky 🙂 konečna po 2 dnoch ma prestala boliet hlava .. tie dni bez bolesti uz mamvam ako sviatok 😎 😎 😎 opat v praci -- ale ved mesiac a pol este vydrzim 🙂
@drobca07 tesim sa ze ti teploty neklesa 😵 😵 😵 v STREDU som tu nedockavo nalepena na MK a budem cakat tvoj testik 🙂
@brumka ty sa len pekne snaz s manzelikom - zatial robis pre tento mesiac maximum 🙂
@typa ahoj tehulka 🙂 ako sa mas ? .. kedy mas dalsiu kontrolu ? uz ta mozem dat do tabulky tehuliek ? .. ak ano uved kolko mesiacov ste sa snazili a ktory mesiac je predpokladany termin porodu 🙂
@kaprkapr teba mozem dat taktiez do tabulky tehuliek ? ak ano ako dlho ste sa snazili 🙂 a mesiac porodu 🙂

janka9900
15. okt 2012

@drobca07 drobca, priklanam sa k brumke, moje tehu priznaky boli velmi totozne s mrchovskymi, este trosku intenzivnejsie 🙂 a teplotka sa ti pekne drzi, kedy si mala ovulku? 😵

janka9900
15. okt 2012

@rohlicka no konecne, ze prestala boliet 🙂 kolko panadolu si na to potrebovala? 🙂

brumka
15. okt 2012

@rohlicka som rada ze ti je lepsie a navo vydrzis ten 1,5 mesiaca? dakujem za pozbudenie, len vyrdzat musime, aj moj berie minerali