icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
15. okt 2012

@janka9900 ...no ja to mám presne také ako pred mrchou, vôbec žiadny rozdiel nevidím a necítim ,bruško bolí - až krčovito ☹ ....a ovu absolutne netuším kedy bola, mala som hlien aj 2x v mesiaci a ani ovu testy neboli jasné, tak fakt netuším.... 😅
@rohlicka to s tým tvojím bolením hlávky sa mi nejako nepáči - dodržiavaš pitný režim?

rohlicka
15. okt 2012

@janka9900 v sobotu som si dala s 5 hodinovym odstupom 2 tabletky .. nedelu bola bolest prijatelnejsia .. to som fungovala na wietnamskej masticke (natierala som si spanky a nad nosom) a rano som bola jak znovuzrodena 🙂 ale to si vzdy musim pretrpiet 2-3 dni

rohlicka
15. okt 2012

@brumka v decembri by som bola rada doma uz len hore pupkom lezala 🙂 lebo v decembri prichadza v robote naval ... len pekne snazilkujte .. aby sme sa mohli v novembri vytesovat z || 🙂

rohlicka
15. okt 2012

@drobca07 jj pijem jak kon - vela cajickujem 🙂 roibos, zihlavovy, citronovy cajik .. 🙂 aj s medikom v tomto skaredom pocasi ..

brumka
15. okt 2012

@rohlicka ak ta boli hlaa asi bysom opatrne so zihlavovym, ten precistuje telo, detoxikuje, aby ti to neodplavilo vitaminy z tela. pocasie je fakt hnusne

janka9900
15. okt 2012

@drobca07 ani podla teploty nevies, kedy bola? si asi nemerala cely mesiac, ze? 😅 ja som mala tiez krce a ozaj vsetko ako pred mrchou, akurat mi este bolo tazko od zaludka... skoda, ze aspon ten palec neoranzovie, ked uz je vsetko take podobne 😀 aj ja budem v stredu rano cakat netrpezlivo tvoj testik 😵
@rohlicka tak to ti pekne preslo, len s 2 tbl. a mastickou, nech ti ta nebolest dlho vydrzi 😉

rohlicka
15. okt 2012

@brumka to len taky sackovy zihlavovy .. ale mas pravdu asi ho trosku obmedzim -- zatial som mala krvne vysledky vporiadku 🙂 kamilkovy som citala ze tiez moze byt ale s mierou (moja miera je jeden sacok na den) dufam ze je to ok ..

ataner81
15. okt 2012

Ahojte dievčatká. tak som späť po krásnom wellnesse 🙂. Bolo fantasticky.Toľko sme sa tam narehotali, že mám svalovku ešte teraz. Bol to môj posledný víkend, tak som si dopriala naozaj všetkého od sauny, cez cvičenie, po pivko a hruštičku a dokonca aj cigaretky 😝. Ale od dnes už sekán dobrotu a grepujem a čajíkujem a meriam BT 😀 @drobca07 Ivanka mojko tak u teba to vyzerá veľmi nádejne 😉 🙂. Nič nehovorím aby som to nezakríkla ale........veľmi ti to prajem. Ani neviem akú veľkú radosť by si mi // urobila. Silno držím palce nech mrchaňa nechodí 🙂
Aktualizácia tabuľky:ach jaj, zase som na spodku ☹
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka

rohlicka
15. okt 2012

@ataner81 vitaaaaj renatka -- som rada ze si sa pekne odreagovala a pripravila na nove snazilkovanie 🙂 vlastne tento mesiac zacina aj @franica 🙂

janka9900
15. okt 2012

@ataner81 vitaaaaj 🙂 tak si sa pekne rozlucila so vsetkymi nerestami 😀 huraaa do snazilkovania 😵

ataner81
15. okt 2012

@rohlicka ahoj mamina 😉 . Keď sa Zuzanka prihlási a povie dátum neočakávanej mrchy, hneď ju do tabuľky s ováciami zaradím 😀

ataner81
15. okt 2012

@janka9900 hej hej pekne som to tam rozšupla 😝 , veď naposledy ale už som dobručká 😀

brumka
15. okt 2012

@ataner81 ahoj tak tesim sa ze si si uzola vikend tak mne daj predbezny datum 1,11 cca

drobca07
15. okt 2012

@ataner81 no vitaj drahá, už si nám tu veľmi chýbala, tak píš a preháňaj!!! všetko chceme vedieť 😉 🙂

janka9900
15. okt 2012

@ataner81 este nejake zhresenie do ovulky moze byt 😉

ataner81
15. okt 2012

@brumka keď budem v stredu vyhadzovať Ivanku @drobca07 z tabuľky do tej druhej, tak ti tam ten dátum dopíšem 🙂
@drobca07 jáj Ivka 50žien po kope......hotová sodoma gomora 😀 . Po príchode v piatok sme hneď išli cvičiť, potom večera, wellness a žúrky na izbách 😀 V sobotu ráno aqua zumba, raňajky, voľný program, obed, wellness, večera a pyžamová párty. Tanečky v pyžamách, napodobovanie postavičiek z rozprávok(Kremienok a Chocholúšik.......), jedna baba sa o pár týždňov vydáva tak akože rozlúčka so slobodou, striptíz(samozrejme pánsky a neúplný), proste komédia. V nedeľu ráno aqua zumba, bazén raňajky, voľný program obedík a odchod domov.Tak dobre mi to padlo. Som oddýchnutá a pripravená do ďalšieho mesiaca 🙂

ataner81
15. okt 2012

@janka9900 určite bude ale nie až v takej miere 😉

drobca07
15. okt 2012

@ataner81 joj či ti závidím - samozrejme v dobrom - také niečo by aj mne bodlo, riadne odreagovanie, normálne som pripravená teraz ak dostanem mrchu tak v piatok robí naša firma - oktoberfest - príde aj horkýže slýže 😀 a veľa dalších - je to pivný festival...ale k veci.... som chcela povedať, že sa opijem !!! ...a no a čo.... 😉 😀 ....a len ma ty ešte nikde nepresúvaj.... ešte mrcha isto dôjde....

ataner81
15. okt 2012

@drobca07 ja sa ťa už tak strašne chcem zbaviť, strašne v tej tabuľke zavadziaš 😀 Choď už konečne do tej druhej, tam je miesta dosť 😉 Inak s tým opitím som to tiež tak videla.....a no a čo 😉

sabaka
15. okt 2012

@ataner81 @brumka @horseshoe @franica @tatiana77 @sanchez81 a vsetky ostatne babulky, zelam vam najkrajsie dobre rano. musim sa podelit o radost: toto som si nasla na 10 DPO na tehu teste 🙂 nemozem uverit!

brumka
15. okt 2012

@sabaka jeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tisko gratulujem a tesim sa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sanchez81
15. okt 2012

@sabaka úžasnééééééééééééééééééééééééé, teším sa s tebou, a tfuj, tfuj, tfuj, nech všetko prebieha ako má 😉 😵

drobca07
15. okt 2012

@sabaka júúúúj to je úžastnééééé 🙂 🙂 🙂 strašne veľmi ti to zo srdiečka prajem a gratulujééééém 🙂 🙂 🙂 konečne sa "lámu ľady" ....takže ten september bol pre niekoho plodný 😉 🙂 🙂 🙂

ataner81
15. okt 2012

@sabaka sabakuška naša krásna nemôžem tomu uveriť. Konečne si prelomila ľady dlhodobých snažiliek. Tak strašne sa s tebou teším a samozrejme ti blahoželám. Urobila si nám obrovskú radosť. Jupííííííííííí
@drobca07 ak to Ivka dáš aj ty tento mesiac, tak sa od radosti zbláznim 😀

drobca07
15. okt 2012

@ataner81 ale to ti nemôžem spraviť drahá aby si sa zbláznila 😀 😀 😀 ....keď som sa teraz pozrela na ten sabaka testík, tak normálne som začala tlieskať a tešiť sa a vyškierať sa do PC , že mi aj slzička šťastia vybehla 😉 🙂 🙂 🙂

ataner81
15. okt 2012

@drobca07 ja tancujem 😀 😀 😀 😀 Konečne je rada aj na nás 🙂Aj ty si taký nájdeš, uvidíš. Nemáš chuť testíkovať už teraz?

drobca07
15. okt 2012

@ataner81 no keď to vidím tak normálne aj hej ale bojím sa a dohodli sme sa na stredu, či? 😉 😀 ....a keby som aj chcela tak nemám žiadny testík a dneska ani neviem, či sa dostanem do mesta do lekárne.... musíme byť trpezlivé 😉 🙂
...už sa normálne pripravujem psychicky ako ma tu idete pokúšať najbližšie dva dni 😀 😀 😀

horseshoe
15. okt 2012

@sabaka jooooj, moja,toto je najstastnejsi den v tvojom zivote 😉 😉 😉 😉 😉 samozrejme okrem toho, kedy sa narodi tvoje miminko 😀 😀 😀 😉 Ciarocka je na to, ze je to 10DPO dost silna, takze mam tucha, ze babenko sa dobre uchytilo. 😉 😉 😉 Posielam vela zdravicka obom a samozrejme straaaasne gratulujem 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Juj, predsalen babenky vsetky tu budeme tehotne, vsetky do jednej - treba verit 😉 😉 😉 😉

Mojka este taka otazocka - asi prospesna pre ostatne snazilky - ako sa ti to podarilo? 🙂 Teda myslim, ze v com to bolo tento mesiac ine - sexik, doplnky vyzivy, psychika...?? 😉

ataner81
15. okt 2012

@drobca07 ja som sa s tebou na ničom takom nedohadovala 😉 Tak ten dnešok ti odpustím ale zajtra by si už ocikávať mohla 😀

ataner81
15. okt 2012

@sabaka áno áno chceme to vedieť. Daj nám návod na výrobu miminka. Kedy bola ovulka, sexík atď 😉 😀