Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe @ataner81 dievcata, zatial sa tesim len potichucky. toto je nas druhy pokus takze sme opatrnejsi - a bojim, bojim - ale strasne sa tesim! no a ako sa to podarilo? mam taky pribeh: presne na 2 dc tohto cyklu som bola na hormonalny profil. vysledky neboli ani zdaleka idealne, lebo som mala hodnoty folikolostimulacneho hormonu az 11,5 (normalna skala na zaciatku cyklu je max. do 10, kedy sa este dava sanca na otehotnenie) a znizeny estradiol a doktorko povedal, ze je to takmer nemozne ze by sa to prave v tom cykle podarilo. chytila ma hrozna depka ... a potom som si povedala, ze si aspon mesiac oddychnem a na vsetko sa vybodnem. takze som si uzivala - vyrazila som si s babami z kopytka, s manzom sme si skocili na vikend do kupelov. a pravidelne z cirej radosti zo zivota keksikovali. podla mna sa teda zadarilo prave vdaka tomu, ze opadlo zo mna napätie. doktorko nebude chapat, lebo sa vlastne stal zazrak o)))
@ataner81 alee kdeze, ved ja som sa od toho neodosobnila a merala som si dokonca aj dalej bt. to sa neda, prestat na to uplne mysliet, vsak nie sme stroje. ale nemyslela som az tak na to, lebo mi povedali ze v tom cykle proste nie je sanca tak som sa na to z frustracie vy.....ani vo sne ma nenapadlo, ze sa to prave vtedy podari. a ozaj, brala som na popud lekara matersku kasicku (propolis) v tabl. forme. stale nechapeeeeeeeem o)
tu matersku kasicku som aj ja brala pred prvym tehu, po dvoch mesiacoch som ostala tehu. minule som si na nu spomenula, ze od buduceho cyklu by som mohla nasadit 🙂 uzival ju aj mm 🙂
@sabaka no vidis 😉 😉 😉 maloktora zena je tabulkova, a preto doktori castokrat robia prehnane uzavery otom, ako je nemozne otehotniet s takymi hodnotami, lebo doktori zboznuju tabulky 😠 😠 😠 Ale splodenie babatka je zazrak - nie je to ziadny chemicky pokus ci exaktna veda, takze si velmi dobre urobila, ze si sa na tie reci vybodla a uzivala si zivota akoby nic 😉 😉 😉 Mne sa tiez tak nejako podobne podarilo otehotniet - uz som to tu pisala - my sme sa boli s muzom zabavat na svadbe, popili sme vinka - to sme inak pijavali skoro kazdy vecer 😀 a vela sme keksikovali...
Tak hlavne zelam, aby babenko bolo zdravucke, nech tieto prve 3-4mesiace chytro prejdu, potom uz sa to tehotenstvo tak viac stabilizuje. Hlavne vela teraz oddychuj, ziadne namahy - ani upratovanie - to aj mne robilo strasne zle - hned ma zacalo boliet cele brucho aj buchta. Takze velke pianko si davaj 😉 😉 😉 Drzim silno palceky 😉 😉 😉 😉
@ataner81 ziadne take, ziadna beznadej sa nekona - ved teraz sme na rade my! Prelomila som lady u nas "dlhodobych snaziliek" ako si napisala. presne chapem ako sa citis - ja som pri kazdej novej tehulke o ktorej som pocula citila okrem radosti ze sa jej to podarilo aj tichy smutok v dusi s otazkou "a kedy som na rade ja?!" poznam vsetky stavy od dufania po rezignaciu a smutok ... a radost 🙂
mala si vyborne hodnoty hp a to je zaklad - je teda len otazkou casu, kedy sa zadari. no a ta materska kasicka (propolis) je dobra na zlepsenie kvality vajicok (oocytov) a aj na zlepsenie kvality spermii.
@ataner81renatka ma pravdu @drobca07 -- predsa by sme len mohli posunut o jeden den testikovanie 🙂 hmm 🙂 tak ziadne natahovacky 🙂
kočeny mozem citit babatko ako take obcasne buchnaty alebo take prevalovanie v brusku ? .. motylie kridielka som bohuzial doteraz nepostrehla ..
Otazocka smerovana pre tehulky, ktore uz vedia pohlavie alebo aj tie co este nevedia, popripade maminky...
@rohlicka @brumka @deculko @tatarida @linddi @annie07 @zora256 a dalsie...
Babulky, vcera sme sa s drahym trosku nudili a tak sme z dlhej chvile pocitali pohlavie podla toho cinskeho kalendara a podla krvy. 🙂 V oboch pripadoch nam vysiel chlapcek. Takze len ma tak zaujima, ze ako to vyslo vam a ci sa to zhoduje s tym co nosite v brusku ci mate doma 🙂 😉
A ak ste si to nepocitali a bude sa vam chciet, mozte si to zo srandy tunak vypocitat.
Vypocet podla cinskeho kalendara.
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...
Zadate tu vas datum narodenia a rok splodenia babatka. Vypocita vam to vas lunarny vek. A v tabulke podtym si podla lunarneho veku a mesiaca, v ktorom ste pocali babo najdete pohlavie, ktore by sa vam malo narodit alebo uz sa narodilo 🙂
Vypocet podla krvy:
Vychadza sa z toho, ze krv kazdeho cloveka sa meni kazdych 7rokov a ten, kto ma z partnerov mladsiu krv - toho pohlavie sa narodi.
priklad: ja som mala v dobe pocatia 27rokov - moja krv sa naposledy menila v 21 rokoch - to znamena, ze momentalne mam 6rokov staru krv.
Moj manzel mal v dobe pocatia 29 rokov - naposledy sa mu menila krv v 28 rokoch - to znamena, ze ma len 1rok staru krv.
Z toho vyplyva, ze manzel, kedze ma mladsiu krv ako ja bude on urcovatelom pohlavia a mal by sa nam narodit chlapcek 🙂
Samoska, tieto metody vypoctu pohlavia su v podstate take blbostky - na zabitie casu, ci zo srandy, takze aby ste si nemysleli, ze to beriem smrtelne vazne 😀 Budem rada, ked prispejete k potvrdeniu ci vyvrateniu tychto metod 🙂 😉
My sa pohlavie dozvieme uz koncom mesiaca na sone 🙂 Tesiiime sa 😉
@rohlicka Ahoj, ale ano mozes ma pridat. TP by mal byt 06/2012 som tiger a sanzili sme sa 4 m. Mam sa fajn, len mi je celodenne blbo - nevraciam, ale stale mam pocit ze budem. Jedine co mi pomaha je ked si odkrojim trosku zazvoru a pochrumem. Ale lepsie nech mi je zle, ako by som mala mat stresy, ze ci je vsetko ok.
Dalsie kontrolu mam 02.11. - to uz dufam budem mat aj fotecku 😉
@rohlicka jeeej, tak moja zeby prve pohyby??? super, to bude urcite "ono" 😉 😉 😉 ja ich nejlepsie citim vecer ked lezim pred TV alebo potom rano po prebudeni. tiez reaguje na sladke veci, ak zjem 😀 Inak to moje male je uz tak na mna nastelovane, ze ked ja nemozem vecer zaspat, tak ani ono nemoze zaspat a bude sa tam hmyrit a hmyrit 😀 A zase rano, ked sa zobudim, tak automaticky aj ono je hore 😀 A nedajboh aby som sa nesla hned najest - to potom zacne vyvadzat a dozadovat sa 😀

@sabaka obrovskááááá gratulkaaaaaaaa k tomuto prvému kroku .... tfuj tfuj tfuj nech tie ostatné "kroky" prebiehajú len a len bezproblémovo a povedú do šťastného pôrodného konca !!!! fakt si to po všetkých tých "peripetiách" zaslúžiš !!! držím moc moc palčeky 🙂