Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 Reni naša vitaj späť, som rada, že si sa dobre cítila, určite ti to prospelo a pomohlo, aby si sa dobila na ultrabrutál snažilkovanie 😀 (síce to si možno tvojho mužíka mala skôr poslať do kúpeľov hihihi)
Takže moja, je to tu...JE TO TU!!!!! Prosím si ten dlho očakávaný červený koberec a nesmierne ovácie k tomu, pretože ja dámy a páni mrchujem!!!!!! A naposledy očakávane!!!!! Ja som sa dočkala, veríte tomu???? Na deň presne mi prišla a preto viem na deň presne povedať, kedy ďalšiu NEČAKÁM...počujete to, NEčakám!!!!
Renatka oficiálne Vás vyzývam, aby ste ma dali na koniec tabuľky s dátumom 18.11. s poznámkou Váhy či Tiger, lebo na to sa už asi aj zabudlo.....ja tomu nemôžem uveriť ako @sabaka pozitívnemu testu. Som v tabuľke snažilieeeeeek!!!!!!
@drobca07 musis to brat tak - ze ked ma byt testik biely tak bude .. ale ked maju tam byt || tak budu nezmenime to .. mozno sa ukludnis testikom - budes najstastnejsia zena pod slnkom .. a aj keby neboli || tak kym nepride mrcha nic nie je stratene ale naco sa trapit s tym ci a kedy .. 🙂 (mne sa to lahko hovori - musis sa samozrejme sama rozhodnut ) - my ta budeme len podporovat 😉 😉 😉
@horseshoe vidím, že ty si podobný Nostradamus ako ja 😀 Ja som si už hypotetické pohlavie vyrátala na všetkom možnom, už aj podľa toho, že koľko akých detičiek stretávam na ulici 😀 Ale toto s krvou som ešte nepočula, to je zaujímavé...takže ak má mm 30 tak on má novú krv od 28ky a ja mám 26 tak mám už od 21...hmmm tak on vyhráva- dobre rátam? 🙂
Babenky dneska som 27DC a neviem nedalo mi neurobit si test ked som tu videla dva pozitine tak reku ocikam aj ja a tam ze nie duch ale normalne viditelna druha ciarka nechce mi pridat foto furt mi to vyhadzuje neverim nechapem skusim hodit sem tu foto ci to tam uvidite.
Inak baby, myslím, že univerzum mi praje, lebo podľa netového kalendára plodných dní mi naj najplodnejší deň vychádza na 1.11., čo je síce možno trochu morbídne, ale je sviatok, tak bude mať muž voľno a bude doma- to nemôže byť náhoda. Tuším tento rok na hroby nejdeme 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato čoooo?????????????????????? Simiiiiiiii....to faaaaaakt? Ja odpadnem, ja hneď tu a teraz zaraz otrčím kopytá, neverím...no bol čo za mesiac toto? Nechápem, to by bolo super....to skús presvedčiť ten foťák nech si to pozriem na vlastné bulvy....baby vy sa veru nehráte, parádička! To tie dvojčiarky trebalo rozposielať, v tom to bolo 🙂
@rohlicka dakujem moja si hrozne zlatá, veľmi rada sa potom pripojím do tvojej tabuľky, ale nepredbiehajme, veď sme na červenej 😀
@franica presne tak moja 😀 to su take zabavky pre mna - ze ratanie pohlavia 😀 No tak ako pises - podla tej staroby krvy by sa vam mal narodit chlapcek rovnako ako nam 😉 A pri tej krvy este plati, ze pokial sa ti dvaja partneri narodili v ten isty rok, tak vraj su schopni plodit len jedno pohlavie - trebars len chlapcov alebo len dievcata. Tak neviem, nepoznate niekto taky parik? 😀
@rohlicka zlatko ale ja nerobím priamo v meste a bývame na dedine takže kým sa ja dostanem do mesta tak je všetko zatvorené.....ale skúsim ešte DM-ku , tá zvykne byť do 18-tej ale tam sa mi zdá, že nemajú nejaké veľmi kvalitné testíky.... posnažím sa kúpiť, či aj otestujem to je otázne 😀 ..... xi...a dobre ma máš odsledovanú 😀 😀 😀
@franica @rohlicka @drobca07 drobcek ty hned zajtra pekne testik ocikaj .Juj rohlicka moja dufam ze sa toho konecne uz dockam Zuzka len drzte poriadne vsetky prsteky velmi sa mi to zide uz musi byt dobre nie?Nemam doma fotak je to fotene len cez telefon lepsie mi to neslo kurnik ale v skutocnosti je do oci bijuca ta ciarka a zacala sa hned robit.nejdem sa tesit ani nic lebo aj minuli mesiac som mala ducha ale toto nieje duch je to taka slabsia ciarka jezis pomooooc snivam.Ja som cely vikend preflamovala bola som dost chora boze.Dneska som bola u gyndosa s vysledkami z hematologie su inak ukazkove a ze aby som dosla potom s tej infektologie ze to zosumarizujeme a ze sa mozeme od noveho roku zacat pomalicky snazit .Zajtra rano robim dalsi testik samozrejme hned vam dam vediet a najneskor v piatok pojdem k doktorovi lebo on stredy stvrtky nerobi ci mam ist hned zajtra ?
@simonkato aaaaaaaaaaa, ty potvorka jedna, vy ste naozaj zamiesili na bebe 😀 😀 😀 ak ma moje slepe oci neklamu, tak tam vidim //ciarky 😵 😵 😵 kolkaty den DPO si teraz? som mohla tusit, ze ta tvoja chorobka vesti tehu, lebo tehotny organizmus je zvlast nachylny na bacily. Uz aj bez k dokimu - behom behotom 😉 😉 😉
Opatrne gratulujem a pritom sa strasne tesim spolu s tebou 🙂 😉 😉 😉 Nech to tentokrat vyjde - prosiiiim - musi to vyjst 😉 😉 😉
Inac draha - to vies ze som ti tu posielala tehu virusiky, vsakze, vsakze? Takze ak si to tehu chytila odo mna, urcite sa ti tam babenko riadne zakvaci 😀 😉 😉 😉
@horseshoe nám furt vychádzajú chlapci nech to rátam cez hocičo...preto sme viac na dievča, lebo ak sa nám zadarí baby, tak na 99% chlapec (mm má dvoch bratov, 4 bratrancov a z toho majú všetci synov!) takže dievča by sme brali ako zázrak a potom na druhý pokus chlapca ako tutovku 🙂 Ale je to jedno, ja chcem zatiaľ dve čiarky 🙂
Inak na taký párik v rovnakom roku narodený som si spomenula len na jeden, ale tí majú dvoch chalanov, tak to by sedelo, dokonca aj s veľkým vekovým rozdielom- nejakých 8 rokov.
@typa chichichi diky Janka- vieš, pre netrpezlivého človeka sú 4 mesiace čakania nekončené, mám pocit, že prešlo toľko času, že mi poštár začne nosiť dôchodok 😀 Toľko som o tom snívala, že to tu už bude a kedy už, ešte som dpfala, že mrcha sa so mnou nezahrá a pomôže mi v plánovaní aspoň toľko, že bude presná...tak toto aspoň vyšlo, na ideme na ciele o poschodie vyššie, čiže pre // a potom na dvojičky a až potom na pohlavie 🙂
Ahojte dievčence 🙂
Po dlhom čase tu na vás kuknem, konečne nám ide poriadne internet, tak sa môžem s vami tešiť 😀 Krása, gratulujem, normálne strácam prehľad, ktorú z vás sú už tehule 🙂

Baby toto je návrat sem, to už áno!!!! Od piatku som mala totál rušno, konečne sme si s mm mohli spraviť nejaké programy- jarmok, nákupy, koncert atď...ani som nemala čas sem nahliadať, že dnes sa dobehnem, ale toto som fakt nečakala...
@sabaka !!!!!!!! Ja nemôžem uveriť, toto je je super perfekt nádherné a fantastické....úplný úžas, notebook som skoro vyhodila od radosti, paráda....veľmi si dávaj pozor a veľmi držím palce, ja viem, že teraz to bude šťastné a ukážkové tehotenstvo...blahoželám, drž sa a informuj nás a o priebehu.
@kaprkapr a tebe blahoželám zo srdiečka tiež! Úplne jasné a najkrajšie dve čiarky, čo môžu byť vedľa seba...veľmi si to užívaj 🙂
@drobca07 vidím, že baby tu lanáraním moc neuspeli, tak sa pridávam.....daj testík daaaaaaj...pozri ako to ide, prečo by práve na tvojom nemohli byť dve čiarky taktiež? 🙂 a nepostrehla som hoci som si vás čítala, či @nikol44 odvtedy testovala znova či ako sa veci majú? Lebo ešte aj ty si v zálohe 😉