Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
no dobre babule moje, na váš príkaz idem zháňať testík, dúfam,že ešte stihnem nejakú lekáreň 😉 ....dneska ešte musím ísť prísť kuk, či ešte nejaké // nepribudli ak sa ozve nikol 😉 🙂
zatiaľ papa a vidíme - teda čítame sa ráno 🙂
tak ja sa mi dnes nechcelo do prace - babulky normalne som mala nadherny den 🙂 ako keby som si zakazdym ja nasla || na testiku 🙂 🙂 🙂 🙂 verim ze zajtra s tym pokracujeme 🙂
jejo baby vy ste dnes co za snuru uzasnych // zacali??normalne nechapem, som to tu luskala dozadu, ze komu sa to pritrafilo 😉
@sabaka straaasne ti gratulujem a velmi velmi ti to prajem, ty si bola prva osobka co sa ma tu na konovi ujala a radila 🙂 a casto som na teba myslela a kukala tu o tebe infosky, ze ci uz. a uz uz uz sa aj na teba usmialo stasticko a verim, ze to uspesne dobojujes a budes ta najlepsia a najstastnejsia mamicka na svete 🙂
@simonkato aj tebe velmi velmi gratulujem a zelam vela vela stasticka, nech sa ta uz fazulka nepusti, ale uz sa urcite nepusti, zasluzis si to 🙂
aj vsetky baby, dnes by si mala kazda snazilka urobit testik, lebo 3 v jeden den to je rekord, nie? ak som dobre ratala. to je nejaky stastny priam zazracny den ci co
@sabaka @simonkato jeeeeeeeeeeeeeeee!!!! babyyyyy!!!! gratulkaaaaa!!! toto su najkrajsie spravy dna! straaasne sa tesim a straaaasne vam to prajem! 🙂 🙂 🙂 juch! hned mam lepsiu naladu takto navecer. 🙂 tehotensky virusisko tu teda riadne zauradoval. sak ked ja zacnem snazit, tak uz budete vsetky tehule a budem sama v tabulke! 😀 😕 😀
@ellis21 no ja z vas umrem baby 😀 😀 😀 co ste hromadne pojedli nejake tehotenske huby? Dnes je to uz stvrta ci kolkata, co tu mava s pozitivnym testom 😀 😀 😀 prisamzemi tam vidim slabunku druhu ciarku 😉 😉 😉 samozrejme testni o dva dni zase - podla mna si draha vtom az po usi 😀 😉 😉 😉 Drzim palceky 😉 😉 😉
@leonetka draha ty se koukej chytro zaradit do radov snaziliek, lebo ako vidis elementalove su tu momentalne velmi priaznivo nakloneni 😀 😀 😀 😉 To treba vyuzit.
Baby inak je to pravda, ze su take vlny pribudania novych tehuliek - to mi potvrdila sestricka na gynde. Napriklad obrovska vlna bola vtedy, ked som ja otehotnela - ze nestacili na gynde objednavat na vysetrenie 😀 😀 Nieco na tom bude nabeton 😉 😉 😉

@brumka no ja sa pri mojich momentálnych bolestiach brucha vôbec neteším, skôr mám pocit, že kým sa mi podarí kúpiť test tak mrcha dorazí - už ako keby napriek čakala iba na to..... 😠