icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
15. okt 2012

@ellis21 hehe, ja vam ich tu posielam nonstop uz od prvopociatku ako som otehulkovala ja 😀 😉 len musi aj druha strana reagovat a ako vidim, konecne sa zacinate hromadne chytat a nakaza sa siiiiri 😀 😉 😉 😉 😉

leonetka
15. okt 2012

@horseshoe ved len kukam co tu stvarate 😀 dufam, ze ta vlna vydrzi este aspon dalsi mesiac, prosiiiiim 😀 lebo ja fakt mozem zacat az o mesiac. tak ma tu niektora pockajte, nenechavajte ma tu samuuuu 😀

horseshoe
15. okt 2012

@leonetka no ja duuuufam, ze tato tehu vlna je poriadne velka a zasiahne este aj teba, moja 😀 😉 😉 😉 a aj ostatne snaziace ci hotujuce sa snazilky ako @franica a pod. 😉 😉 jaj babulky, priala by som vam to strasne a aj tomu verim, ze sa to podari 😉 😉 😉

leonetka
15. okt 2012

@ellis21 neklesaj na duchu, skus otestovat znova a najlepsie s inym testom. najvyraznejsie ukaze mamatest. skus si ho zohnat. lebo tento ruzovy az tak dobry nie je. ver mi, ja som poocikavala uz rozne znacky 😀

drobca07
15. okt 2012

@ellis21 že ako to bolo v tej reklame - já nemusím, ja už ho vidíííííímmmmm 🙂 🙂 🙂 tak ja ju vidím a strašne silno držkám palčeky nech silnie 😉 🙂 🙂 🙂
...no dneska tu bola radosť byť s vami....toľko kráááásnych testíkov.... 🙂 🙂 🙂 bude sa mi zaspávať s dobrým pocitom, že nádej umiera poslednáááá 🙂

horseshoe
15. okt 2012

@drobca07 len sa drz moja tejto skupinky a zachvilku aj ty budes chodis bruskata 🙂 🙂 😉 😉 😉

drobca07
15. okt 2012

@horseshoe dúfam, dúfam,dúfam.....

zora256
15. okt 2012

@horseshoe Ahoj!
Nám to vyšlo z oboch metód chlapček a aj máme chlapčeka a teraz ak by som bola tehu taktiež vychádza chlapček🙂

Baby rada sa svami podelím o dobrú správu,dnes mi sonom skontroloval lekár vaječníky a sú ok,vraj aj ovulácia bola,nuž vtom období sme sa práve raz za tento cyklus dali uniesť tak sa uvidí či to donesie svoje ovocie, až budúci týždeň.Takže už len výsledky vyčkať o 2-3 týždne a preliečiť krčok🙂A budem fit🙂snažilka...

janka9900
15. okt 2012

😀 😀 😀 😀 je to dnes mozneeee? 😀
@ellis21 ja tam ciarku vidim a na to, ze si este len 25DC, tak je dost silna 😵 uvidis, ze o dva tri dni bude ovela silnejsia 😵 gratulujem!!! 😵 nocna prepadovka tvojho mm bola uspesna, vedel, preco domov uteka 😀 😀

typa
15. okt 2012

@zora256 vidis,ja som vedela,ze to nebude take hrozne,ako sa to vtedy zdalo 🙂 Vsetky Ti budeme drzat palce 😉

zora256
15. okt 2012

Ahojte!
Tak u lekára všetko ok dopadlo🙂A vaječníky sú ok,a aj ovu vraj bola,tak som zvedavá či vtom čase keď sme sa nechali uniesť s tým,že nič sa nestane😀

horseshoe
15. okt 2012

@zora256 dik ze si to kvoli mne pocitala 😀 😉
super spravicka, ze vajecniky aj ovu vyzera slubne 🙂 😉 No vidis, parada a mozno tam uz aj nieco klici 😀 😀 😉 to by bolo najsamlepsie a ako vidis aj velice pravdepodobne vzhladom na situaciu, ktora momentalne v tejto skupinke vladne 😀 😉 samoska, este ten krcok - ale to sa vyriesi 😉 Drzim palceky 😉

zora256
15. okt 2012

@typa Ahoj!
Veľmi pekne Ďakujem🙂A ty ako sa máš?

typa
15. okt 2012

@zora256 mam sa dobre,dakujem. Trochu mi je tazko od zaludka,ale nic strasne. Len mi kazdy hovori,ze som velmi bleda. Ale to vsetko prejde,ja som bola vzdy velmi bleda.
Dnes je tu velmi.pozitivny den a este aj Ty s takou dobrou spravou 🙂 Dufam,ze coskoro tu bude aj Tvoj pozitivny test 😀

zora256
15. okt 2012

@horseshoe Ahoj!
Veľmi pekne ďakujem🙂To by bola riadna sranda,keby to bol zas júl a malý ráčik ako náš synček,keďže podľa ms vychádza na 4.7. a malý sa mi narodil 19.7:-D

zora256
15. okt 2012

@typa Veľmi pekne ďakujem kiežby to tak bol😀.Musím baby ísť lebo malý šibal mi šiel spať po 19-tej a už je hore☹ som hotová a veľmi zvedavá kedy zaspí☹

rohlicka
15. okt 2012

@ellis21 juuuuj moja tak len nech || pekne silneju .. a o par dni sa nam opat pochval krasnym dalsim testikom .. 🙂 🙂 🙂

basikes
15. okt 2012

gratulujem dalsej dnesnej uspesnej testovatelke 😉 @ellis21
kebyze mam doma testik, tak ho asi aj ja ocikam a hodim sem, ci to by sa neratalo?? 😀

rohlicka
15. okt 2012

@basikes vies ze aj ja som mala chut si to zopakovat a testnut sa este raz 😀 😀 😀

basikes
15. okt 2012

@rohlicka ale to by mi musel ten test kupit niekto iny, asi by na mna uz divne trosku pozerali, keby ze si ho pytam v lekarni 😀

rohlicka
15. okt 2012

@basikes keby na teba divne pozerali .. povedala by si im "mozno je moja sestra tehotna?" 😀
inac ako sa mas ? .. brusko pekne rastie ? ..

basikes
15. okt 2012

@rohlicka ja sa mam dobre, akurat som si pozerala foto bruska spred mesiaca a bolo este velmi malicke, teraz to uz ozaj neskryjem, iba za velmi volne tricko 😀 ale skryvat sa ani nechcem, takze neviem o com tocim 😀 a ty ako? uz citis pohyby krpca?

rohlicka
15. okt 2012

@basikes akurat dnes som postrehla ze uz to su skutocne pohyby babatka 🙂 aj ked od minuleho tyzdna - stredy sa mi nieco zdalo .. 🙂 konecne som pod mojim original bruskom postrehla ze mi rastie aj drobčekov domček 🙂 takže sa tesime s mm kazdu chvilku mi bozkava brusko a rozprava donho ku drobcovi 🙂

simonkato
15. okt 2012

@ellis21 ja som moja dneska 27DC a test robeny na obed zajtra rano robim dalsi a ked bude ciarka letim gyndosovi po tabletky lebo naposledy som potratila z nedostatocnej tvorby zlteho telieska tak teraz nic nezanedbam.

basikes
15. okt 2012

ja som tak od 18tt mala pocit ze daco citim, ale take ozaj kopance stuchance citim len od 20tt,este ani 2tyzdne nie su odvtedy a je to strasne super, ja asi az teraz tomu verim, ze je tam 😀

rohlicka
15. okt 2012

@simonkato ked poobede si mala viditelnu krasnu druhu ciarocku .. rano nema dovod blednut 🙂 silno na teba myslime .. uz len nech sa ten drobačik pevne drzi ... a lekar nech mudro urobi vsetko pre to .. hned nas informuj 🙂

simonkato
15. okt 2012

@rohlicka samozrejme ze budem uz sa tesim ako bude na mna kukat ze co chcem ked som tam dneska rano bola pomoc ved kto mohol vediet.Musi do tretice uz musi byt dobre.

sabaka
16. okt 2012

@leonetka @waltea, @franica @mamkabeika a moja zlata @basikes, dakujem vam za gratulky, vy ste tu vsetky take prijemne kocky a podla mna budeme take uspesne v plodeni, ze o par rockov by sme si mohli zalozit vlastnu skolku len z nasich potomkov 😀
dnes rano som s malou prtavou dusickou ocikala dalsi test a tentokrat su tam uz riadne palice, takze uz verim na stopro 🙂

sabaka
16. okt 2012

@simonkato simonka, ty si mi urobila vcera este vacsiu radost - to je uzasna sprava! ako sa hovori, do tretice vseho dobreho 🙂 som si ista, pretoze teraz sme na rade my! a casovo to budeme mat super: junove babatka -slniecka 😝 😎 😵

sabaka
16. okt 2012

@basikes ty opica, ved tebe tam svieti uz 22 tt 🙂 wau. inak sa mate dobre? chodis do prace ci sa doma pekne setris? vies, ja ti tym mojim ciarkam este stale nemozem uverit! neuveritelne.