Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 že ako to bolo v tej reklame - já nemusím, ja už ho vidíííííímmmmm 🙂 🙂 🙂 tak ja ju vidím a strašne silno držkám palčeky nech silnie 😉 🙂 🙂 🙂
...no dneska tu bola radosť byť s vami....toľko kráááásnych testíkov.... 🙂 🙂 🙂 bude sa mi zaspávať s dobrým pocitom, že nádej umiera poslednáááá 🙂
@horseshoe Ahoj!
Nám to vyšlo z oboch metód chlapček a aj máme chlapčeka a teraz ak by som bola tehu taktiež vychádza chlapček🙂
Baby rada sa svami podelím o dobrú správu,dnes mi sonom skontroloval lekár vaječníky a sú ok,vraj aj ovulácia bola,nuž vtom období sme sa práve raz za tento cyklus dali uniesť tak sa uvidí či to donesie svoje ovocie, až budúci týždeň.Takže už len výsledky vyčkať o 2-3 týždne a preliečiť krčok🙂A budem fit🙂snažilka...
Ahojte!
Tak u lekára všetko ok dopadlo🙂A vaječníky sú ok,a aj ovu vraj bola,tak som zvedavá či vtom čase keď sme sa nechali uniesť s tým,že nič sa nestane😀
@zora256 dik ze si to kvoli mne pocitala 😀 😉
super spravicka, ze vajecniky aj ovu vyzera slubne 🙂 😉 No vidis, parada a mozno tam uz aj nieco klici 😀 😀 😉 to by bolo najsamlepsie a ako vidis aj velice pravdepodobne vzhladom na situaciu, ktora momentalne v tejto skupinke vladne 😀 😉 samoska, este ten krcok - ale to sa vyriesi 😉 Drzim palceky 😉
@zora256 mam sa dobre,dakujem. Trochu mi je tazko od zaludka,ale nic strasne. Len mi kazdy hovori,ze som velmi bleda. Ale to vsetko prejde,ja som bola vzdy velmi bleda.
Dnes je tu velmi.pozitivny den a este aj Ty s takou dobrou spravou 🙂 Dufam,ze coskoro tu bude aj Tvoj pozitivny test 😀
@basikes akurat dnes som postrehla ze uz to su skutocne pohyby babatka 🙂 aj ked od minuleho tyzdna - stredy sa mi nieco zdalo .. 🙂 konecne som pod mojim original bruskom postrehla ze mi rastie aj drobčekov domček 🙂 takže sa tesime s mm kazdu chvilku mi bozkava brusko a rozprava donho ku drobcovi 🙂
ja som tak od 18tt mala pocit ze daco citim, ale take ozaj kopance stuchance citim len od 20tt,este ani 2tyzdne nie su odvtedy a je to strasne super, ja asi az teraz tomu verim, ze je tam 😀
@leonetka @waltea, @franica @mamkabeika a moja zlata @basikes, dakujem vam za gratulky, vy ste tu vsetky take prijemne kocky a podla mna budeme take uspesne v plodeni, ze o par rockov by sme si mohli zalozit vlastnu skolku len z nasich potomkov 😀
dnes rano som s malou prtavou dusickou ocikala dalsi test a tentokrat su tam uz riadne palice, takze uz verim na stopro 🙂

@ellis21 hehe, ja vam ich tu posielam nonstop uz od prvopociatku ako som otehulkovala ja 😀 😉 len musi aj druha strana reagovat a ako vidim, konecne sa zacinate hromadne chytat a nakaza sa siiiiri 😀 😉 😉 😉 😉