icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
16. okt 2012

@horseshoe jezis maria uz aj ja chcem mat take problemy ze vypocitavat dieta z krvy, retiazky, brucha, cinskej tabulky.... 😀 @franica mila moja, na teba myslim, neboj sa ty nic 😀 akuratze som sa vcerajsim nakuknutim sem tak rozkokosila, ze ani zaspat som nemohla. taka som vzdy nabudena ked sem vhupnem 🙂 a to mam tento tyzden plodne dni, no uznaj kolko to chce teraz sebazaprenia. 🙂 a vyborne ti vychadza snazilkovanie na sviatok a vikend! to musis urcite vyuzit! ja mam taku smolu, ze najblizsie 3 mesiace mi plodne dni vychadzaju prave v strede tyzdna 😒

horseshoe
16. okt 2012

@brumka hehe a mozno to budu aj dvojicky alebo viac-icky 😀 ozaj to sa tam neda vyratat - sa nehraaaam 😀 moj muz furt sniva o dvojickach a ja sa len rehocem ze by sa zobudil ze teho sna -pekne jedno decko z jednej strany postele pri nom a druhe pri mne a rano do roboty s ocami podopretymi zapalkami pozeral by do PC ako zaba z prachu 😀 😀 😉

drobca07
16. okt 2012

@leonetka .... ale vieš ako sa vraví, keď ti to vychádza na stred týždňa 😉 - Streda - milovať sa treba 😀 😀 😀

brumka
16. okt 2012

@horseshoe si si ista ze nemas jedno schovane za tym druhy, na porodnej sale po porode ti povedia mamicka neodychujeme, dalsi e na ceste 🙂))))))))

brumka
16. okt 2012

@drobca07
@leonetka aj ja mam asi teraz plodne, vcera sme to nevyuzili ale dneska este nizsiu teplotu mam no uvidime co z toho bude. ci ma teplomer pravdu

horseshoe
16. okt 2012

@leonetka neboj aj na teba dolahne rozmarne "riesenie"pohlavia 😀 ved to bolo vzdy co svet svetom stoji -babky zarucene tipovali podla brucha, stredovej ciary, chuti, stavu pleti,grcania co to bude s velkou oblubou 😀 pocitanie je aspon sofistikovanejsia metoda 😀 😀 😉

franica
16. okt 2012

@leonetka jaaaaj no to máš jedno, kedy vychádzajú, lebo počať sa dá kedykoľvek (opýtaj sa šestnástok 😀 ), na nejaké to túleníčko sa musí nájsť čas kedykoľvek a najistejšie dať si maratón 6-10 dní, čo žiaden víkend bohužiaľ netrvá 6 dní, že nie? 😀 Bude to proste makačka, ale my to dáme...stále lepšie ako niekde vo fitku 😝

leonetka
16. okt 2012

inak dievcata, statisticky sa vraj najviac deti rodi za posledne roky v LETE. to znamena, ze prave teraz je velmi plodne obdobie..najplodnejsi mesiac za minule roky bol jul! a to sa nam tu aj prave potvrdzuje 🙂 plus najrychlejsie spermie su na jesen http://zena.atlas.sk/na-zaciatku-jesene-su-sper...
Taakze snazilky, makaaame ! 😀

brumka
16. okt 2012

@leonetka hehe, ja co mam teraz kamosky vsetky rodia v novembri 🙂 a tie predtym september az december, mozno by to tebalo aj podla krajov 🙂 dcerku sme si spravili v juni 🙂

leonetka
16. okt 2012

@brumka juj, tak hybaj ked teplotka este klesla! dnes odhod vsetko bokom a tulkajte sa. i pocasie je prave take "duchnove" 😉

horseshoe
16. okt 2012

@brumka nooo ista si nemozem byt veru hlavne ked ma babo kope na 3roznych miestach naraz 😀 a sono som naposledy mala v 8.tt+6 a to som v jednej chvili na sone videla ze to babo je akoby v 2obaloch -az ma poty obliali ze zahlasi doki ze dvojky cakam ale on ma uistil ze to je normalne a ze tie 2obaly sa potom spajaju a tak 🙂
Takze myslim len jedno sa mi v brusku rozvaluje 😀 😉

brumka
16. okt 2012

@leonetka plany uz vcera boli ale vo ked muz prisiel z prace o pol stvrtej po 22h v praci ale dneska to vyuzit musime 🙂 uz aj on si to pekne zobral k srdcu 🙂 otvorime vinko, keby nepriile tak neskoro uz bysme mali 4 dnovy maraton s 2 dnami kazdy druhy den pred ao pripravu :( teto mesiac davame do toho vsretkoa ked nie uz asi len teplotu meriam

leonetka
16. okt 2012

aaaa este k tej mojej statistike - oprava - najviac deti sa rodilo v tom juli! takze najplodnejsi je OKTOBER! tak to malo byt.

brumka
16. okt 2012
janka9900
16. okt 2012

@drobca07 60? 😲 😀 tak to radsej neexperimentuj 😉 😀

janka9900
16. okt 2012

@leonetka aj u nas bol minuly rok plodny oktober, kiez by chcel byt opat 😵

drobca07
16. okt 2012

@brumka už to ináč nevyzerá len - večer a ráno pekne krásne poznásilňovať mužíka 😉 🙂

leonetka
16. okt 2012

@franica draha, je mi uplne jasne ze sestnastky otehotneju len co sa na nich chalan pozrie. 😀 po 35 je to uz cela veda. vzhladom na to, ze my ideme na to zlahka a "nenapadne", aspon prve mesiace, tak nemozem muzika bicom uhanat, aby 7 dni vkuse podaval vykon 😀 budem to muset nejako prespekulovat...

janka9900
16. okt 2012

@brumka zajtra to vidim na vysterel teploty 😵 takze dnes nijake odkladanie za zajtra 😉

drobca07
16. okt 2012

@janka9900 a čo už mám robiť? iba sa môžem na tom zasmiať 😀 😀 😀 nič iné mi nezostáva.... strašne ma bolia prsia - z vonkajšej strany až pod pazuchu a bradavky už 2 týždeň a dneska ma začali bolieť ešte aj zvnútornej strany - ako keď sú vo výstihu - tam ma nikdy nebolievali a teraz úplne ako keby som mala svalovku nejakú alebo čo... 😒

brumka
16. okt 2012

@drobca07
@janka9900 musime 🙂 ajc hceme,napadlo ma si to poistit aj rano, no o 5 rano je sakra skoro 🙂 a to akurat meram teplotu

janka9900
16. okt 2012

@drobca07 no esteze sa dokazes smiat 😉 🙂 keby som sa ja citila ako ty, tak by som bola isto tehu... bodaj by ten pepino bol ozaj pokazeny 😵

janka9900
16. okt 2012

@brumka co by bolo zavcasu 😀 no vidis, odmeras a poistis 😀

leonetka
16. okt 2012

@drobca07 a nemoze ti to lekaren objednat? ani v nasej lekarni nepredavaju mamatesty ale nemali problem mi ich objednat. skus sa ich spytat.

drobca07
16. okt 2012

@leonetka už som sa pýtala ale "ochota nadovšetko", že oni nemajú zmluvy s takým dodávateľom abla bla bla bla, ledva že mi do jednej jedinej lekárne objednávali ovu testy - ale už si ich posledne objednávala z netu lebo ma vyšli aj s poštovným lacnejšie..... dnešná doba je hrozná... a ochota ľudí - no comment.... 😠

simonkato
16. okt 2012

Ahojte banbulky moje tak akoze ja to nechapem vcera na obed pekne viditelna ciarocka z obedneho mocu a dnes rano duch aj ten asi az po zaschnuti nechcelo sa mi tolko stepovat v kupelke.Test rovnakej znacky z jednej krabicky akoze ja sa uz smejem neriesim v piatok urobim dalsi test a aj ked len duch stale bude tak urcite pojdem gyndosovi a skusim kupit inu znacku aj ked doktor max ma este nesklamal vzdy som iba podla nich zistila ze som tehu.Alebo kupim ten digitalny aj ked je o dost drahsii ale jemu budem verit .
@drobca07 ach jaj moja ja presne viem ako sa citis ked ti mrcha chodi jak na klavir neboj bude dobre niekomu test tehu neukaze a tehu je je vela takych bab budem na teba hrozne mysliet ked ma mrchana prist tak nech kurnik pride.

franica
16. okt 2012

Inak keď tu tak hovoríte o štatisticky plodných obdobiach, mám pocit, že celý minulý rok musel byť plodný a aj začiatok tohto...spomínala som vám, že sme tu v meste mali jarmok, kde väčšinou prídu domov aj ľudia, ktorí už dávnejšie bývajú inde, tak som stretla mnoho starých známych a skoro som odpadla...bývalá spolužiačka má krásne 8 mes. dievčatko, asi dve baby z gympla som stretla čo sme spolu končili a obrovské brušiská už ... vtedy ma zase napadlo, že nechápem ako sa to môže každému takto hneď zadariť- lebo viem, že niekto sa snaží dlho, ale tieto baby určite nie. Poznám ich a tiež si nedávno podokončovali vysoké ako ja, čiže o moc skôr o bábu uvažovať nemohli a teraz už majú brucho ako svet....tak ja si prídem fakt ako veľká smoliarka medzi nimi 😖 Ešteže prišiel tento posledný menzes, že mám takú väčšiu nádej, už by som dlhšie čakať proste nezvládla...

drobca07
16. okt 2012

@franica zlatko, asi máme každá vo svojom osude napísané toto čo prežívame a je zhoda náhod, že sme sa v tejto skupinke postretávali my "smoliarky snažilky" ...ostatné čo sú už tehu boli len zblúdilky 😀

simonkato
16. okt 2012

@drobca07 mojko poslala som ti srdiecko za ktore som aj zabudla podakovat @brumka dakujem brumicek moj.Ivi dufam ze aspon trosku potesi neboj v piatok vypnes a v pondelok nebudes chapat preco ti je este stale zle a potom bum ze dve ciarocky 🙂

drobca07
16. okt 2012

@simonkato ďakujem zlatko potešilo 🙂 a s tvojím dovolením ho ešte podám ďalej pre @nikol44 aby som aj jej spravila trošku radosti keď sme na tom teraz takto skoro rovnako 😉 🙂