Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 samozrejme keby som ich mala viacej tak jej ho aj sama poslem.Je to hrozne ako sa s nami zivot pohrava ale uz som si povedala ze sa len pousmejem a pojdem dalej.Lebo kolky ludia su na tom milion krat horsie.Mame chlapov co nas lubia rodinu priatelov a to drobciatko pride skor ci neskor a v dnesnej dobe ked nieco nejde dverami vzdy sa da ist dnu oknom kominom 😀 😀 😀 takze raz bude dobre teda najsamlepsie kazdej z nas musi a hotovo 😵
ale nie ste ziadne smoliarky baby 😉 😉 zakazujem vam hentak o sebe hovorit 😠 babetko sa vam obom urcite zadari a coskoro tu budete so mnou riesit cinske kalendare pohlavia a vypocet podla krvi 😀 😀 😀 😉
ved sa len pozrite ako pekne odbudaju snazilky z tabulky - aj tie dlhodobejsie 😉 No, takze pre vsetky su tam hore pripravene male ruzove a modre uzlicky, len treba byt trpezlive 😉 😉 😉
Ahojte lásočky moje koníkové 😀. Včera som sa pekne poflákala s kamoškou a dnes v práci dobeda pekný frmol a resty v papieroch ale už som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ty kokso ja len čumím, čo to za invázia // testov tu je 🙂. @simonkato mojka ja som trošku poverčivá, tak vzhľadom k dušíkovy dneska ti ešte neblahoželám ale silno silno silno silno držím všetkých 20prstov. Tfuj, tfuj, tfuj nech ti to víde. Naša @sabaka sabakuška prelomila ľady(moja ešte raz BLAHOŽELÁM 😀 😀 😀 😀 😀 a mimochodom už som ťa vyhodila z tabuľky a smieš sa vrátiť až po pôrode takže najskôr o 10mesiacov 😉 ), takže už sa bude len a len dariť. @drobca07 @nikol44 a vy kočky moje čože za bábenka máte v brušku. Nejaký humoristi, či kúzelníci z nich vyrastú keď sa takto skrývajú a ani HCG ešte nevypúšťajú 😀 Aj vám ako Simonke strašne silno držím palce. Musíte ešte chvíľku vydržať 🙂Posielam veľké objatie a pusu na podporu 🙂 @franica Zuzanka TRAMTARARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , ak pozrieš von oknom a započúvaš sa, uvidíš ohňostroj a budeš počuť salvy na tvoju počesť. 😀 😀 😀 😀 😀 Oficiálne ťa vítam v našej tabuľke ale veľmi sa nám tu nezabývaj lebo o chvíľu odchádzaš 😉 @ellis21 ešte som tichúčko aby som nezakríkla ale aj tak tam svojim orlím zrakom niečo vidím 😉 @kaprkapr mojka no krásne koľajnice si nám tu hodila. Tebe už oficiálne môžem zablahoželať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tabuľka:
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka-jupííííííííí už je tu s nami 😀
@ataner81 ďakujeeeeeeem, konečne sa tam vidím čierne na bielom!!! Neuveriteľnéééééééé....a ten ohňostroj bol ešte aj v daždi nádherný- privítanie ako sa patrí. Juchuuuuuu zase sa vytešujem 😵 😵 😵
Híííí Reni my nečakáme mrchu len s 4-dňovým rozdielom??? Ak ti nepríde, tak 19.-teho testujeme, priprav sa, zásobuj sa....!!!
@ataner81 ahoj Renatocka moja veru veru aj ja som poverciva preto si z toho vobec este nerobim hlavu a len sa smejem na tych testoch poobede vam sem hodim foto dnesneho a vcerajsieho na porovnanie.Cele zle akosi sa to somnou stale len hra aj cele testiky ma len jeduju.sak bud tam fazulka je alebo nie kurnik.Aky bol vikend vo welnese oddychla si si zregenerovala si sa aspon trosku ?
Čaute bambulky, ja som dnes nejaká depkovitá. Aj to počasie tomu nepridá. Včera ten test som robila poobede a bola tam slabá čiarka, robila som ten istý aj dnes ráno a nič. Neviem či s toho niečo bude. Bolí ma podbruško, kríže a prsia, takže neviem či náhodou nepríde mrchaňa. 😢 No nerozumiem potom tomu testu. 😠 😠
@simonkato Simi ja som aj Zuzke vravela, že najskôr testujem až po 7dňovom meškaní lebo tie testy si ukazujú čo chcú 😠 😠 😠 😠 . Skús zavolať doktorovi a povedať mu čo sa stalo, či ti nemôže aj tak predpísať duphaston. A spýtaj sa čo to s tvojim cyklom urobí ak ho budeš brať od teraz a náhodou nie si tehu. Budeš aspoň pokojnejšia, že si urobila všetko pre mimi. A na wellnesse bolo úžasne 🙂 Som oddýchnutá a nažhavená na snažilkovanie. Veď Vianoce sa blížia 😉
@nikol44 kedy plánuješ ísť za dokym?
@ataner81 dobre tak teda nech máš týždňové meškanie tfuj tfuj nasledované dvojročným vynechaním 😉 Mne ak toho 18. náhodou nepríde, tak si ďalšie ráno zaručene spravím...ja sa ešte sklamania nebojím, som taká nažhavená, že by som z čírej chuti testovať ocikala test aj teraz 😀
Mimochodom baby, práve som zistila, že vďaka vám sme dnes s mužíkom bez polievky 😀 😀 😀 Chystám len ľahký obed- šalát (listovej nikdy nie je dosť 🙂 ) a zrazu ma napadlo, že som aspoň polievku nejakú chcela robiť, ale tak som sa to rozčítala a rozpísala, že som na ňu zabudla 😀 😀 😀 Možno zajtra...uvidíme aké budete aktívne 😝
juj babky jasi zozriem klavesnicu 🙂)))))))))))))))))))))))

@drobca07 no teda 😠 prave v dnesnej dobe by sa mali vsetci viac snazit. i ked lekarni sa to asi netyka. internet teda bude naozaj jedina volba. ale na druhej strane je to pohodlnejsie a mas sukromie co sa tyka toho co si objednavas.