icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
16. okt 2012

@drobca07 no teda 😠 prave v dnesnej dobe by sa mali vsetci viac snazit. i ked lekarni sa to asi netyka. internet teda bude naozaj jedina volba. ale na druhej strane je to pohodlnejsie a mas sukromie co sa tyka toho co si objednavas.

drobca07
16. okt 2012

@leonetka akurát ho googlim , tak si jednou cestou objednám aj femibion, možno aj nejaké ovu testy - aj keď som si povedala, že už ich nebudem kupovať ale tak čo už so mnou 😅 😀 šibnutá som načisto a zbytočne míňam peniažky , ja viem...ale neviem si pomôcť...... ☹

simonkato
16. okt 2012

@drobca07 samozrejme keby som ich mala viacej tak jej ho aj sama poslem.Je to hrozne ako sa s nami zivot pohrava ale uz som si povedala ze sa len pousmejem a pojdem dalej.Lebo kolky ludia su na tom milion krat horsie.Mame chlapov co nas lubia rodinu priatelov a to drobciatko pride skor ci neskor a v dnesnej dobe ked nieco nejde dverami vzdy sa da ist dnu oknom kominom 😀 😀 😀 takze raz bude dobre teda najsamlepsie kazdej z nas musi a hotovo 😵

horseshoe
16. okt 2012

@drobca07
@franica

ale nie ste ziadne smoliarky baby 😉 😉 zakazujem vam hentak o sebe hovorit 😠 babetko sa vam obom urcite zadari a coskoro tu budete so mnou riesit cinske kalendare pohlavia a vypocet podla krvi 😀 😀 😀 😉
ved sa len pozrite ako pekne odbudaju snazilky z tabulky - aj tie dlhodobejsie 😉 No, takze pre vsetky su tam hore pripravene male ruzove a modre uzlicky, len treba byt trpezlive 😉 😉 😉

franica
16. okt 2012

@drobca07 si žena, s nami to už raz takto chodí 😎 Len pekne míňaj, zbytočné to nie je, je to pre bábätko a pre ne nič nie je pridrahé...tak len smelo nakupuj 😉

drobca07
16. okt 2012

@franica 😀 to som potrebovala počuť 😅 😀 😀 😀

rohlicka
16. okt 2012

@franica ty si uzasna podpora 🙂 normalne aj ja som dostala chut nakupovat 😀 😀 😀 a to do dalsej vyplaty mam straaasne daleko a ucet uz strasne vycisteny 😀

ataner81
16. okt 2012

Ahojte lásočky moje koníkové 😀. Včera som sa pekne poflákala s kamoškou a dnes v práci dobeda pekný frmol a resty v papieroch ale už som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ty kokso ja len čumím, čo to za invázia // testov tu je 🙂. @simonkato mojka ja som trošku poverčivá, tak vzhľadom k dušíkovy dneska ti ešte neblahoželám ale silno silno silno silno držím všetkých 20prstov. Tfuj, tfuj, tfuj nech ti to víde. Naša @sabaka sabakuška prelomila ľady(moja ešte raz BLAHOŽELÁM 😀 😀 😀 😀 😀 a mimochodom už som ťa vyhodila z tabuľky a smieš sa vrátiť až po pôrode takže najskôr o 10mesiacov 😉 ), takže už sa bude len a len dariť. @drobca07 @nikol44 a vy kočky moje čože za bábenka máte v brušku. Nejaký humoristi, či kúzelníci z nich vyrastú keď sa takto skrývajú a ani HCG ešte nevypúšťajú 😀 Aj vám ako Simonke strašne silno držím palce. Musíte ešte chvíľku vydržať 🙂Posielam veľké objatie a pusu na podporu 🙂 @franica Zuzanka TRAMTARARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , ak pozrieš von oknom a započúvaš sa, uvidíš ohňostroj a budeš počuť salvy na tvoju počesť. 😀 😀 😀 😀 😀 Oficiálne ťa vítam v našej tabuľke ale veľmi sa nám tu nezabývaj lebo o chvíľu odchádzaš 😉 @ellis21 ešte som tichúčko aby som nezakríkla ale aj tak tam svojim orlím zrakom niečo vidím 😉 @kaprkapr mojka no krásne koľajnice si nám tu hodila. Tebe už oficiálne môžem zablahoželať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tabuľka:
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka-jupííííííííí už je tu s nami 😀

franica
16. okt 2012

@rohlicka @drobca07 ani nehovorte....normálne mám niekedy chuť sama pred sebou ukryť kartu 😀 Ale no čo, treba si robiť drobné potešenia, dôvod sa vždy nájde 😝 Ten internet a e-shopy je sú bielidlo na účty 😀 😀 😀

franica
16. okt 2012

@ataner81 ďakujeeeeeeem, konečne sa tam vidím čierne na bielom!!! Neuveriteľnéééééééé....a ten ohňostroj bol ešte aj v daždi nádherný- privítanie ako sa patrí. Juchuuuuuu zase sa vytešujem 😵 😵 😵
Híííí Reni my nečakáme mrchu len s 4-dňovým rozdielom??? Ak ti nepríde, tak 19.-teho testujeme, priprav sa, zásobuj sa....!!!

nikol44
16. okt 2012

@drobca07 Jej milé od teba 🙂 A ja akurát kukám, že od koho ho mám 🙂

ataner81
16. okt 2012

@franica Zuzanka dohodnime sa na 21.11. 😉 ,nech mám aspoň týždňové meškanie. Mne sa tie moje 28dňové cykly akosi predĺžili na 33-34 😒

nikol44
16. okt 2012

@ataner81 no tak to teda budú za humoristi !! a ďakujem za objatie aj za podporu stále dúfam, že niekde je schovnané a o pár dní sa budem aj ja tešiť 🙂 Ale pôjdem k lekárovi rovno už žiadne testy ani nič podobné !! nech viem rovno na čom som 🙂 😉

ataner81
16. okt 2012

@nikol44 tak to bude najlepšie. Verím, že doky tam už niečo uvidí 🙂

simonkato
16. okt 2012

@ataner81 ahoj Renatocka moja veru veru aj ja som poverciva preto si z toho vobec este nerobim hlavu a len sa smejem na tych testoch poobede vam sem hodim foto dnesneho a vcerajsieho na porovnanie.Cele zle akosi sa to somnou stale len hra aj cele testiky ma len jeduju.sak bud tam fazulka je alebo nie kurnik.Aky bol vikend vo welnese oddychla si si zregenerovala si sa aspon trosku ?

nikol44
16. okt 2012

@ataner81 dúfam aj ja 🙂 potom Vás budem hneď informovať že čo a ako .. 😉

ellis21
16. okt 2012

Čaute bambulky, ja som dnes nejaká depkovitá. Aj to počasie tomu nepridá. Včera ten test som robila poobede a bola tam slabá čiarka, robila som ten istý aj dnes ráno a nič. Neviem či s toho niečo bude. Bolí ma podbruško, kríže a prsia, takže neviem či náhodou nepríde mrchaňa. 😢 No nerozumiem potom tomu testu. 😠 😠

ataner81
16. okt 2012

@simonkato Simi ja som aj Zuzke vravela, že najskôr testujem až po 7dňovom meškaní lebo tie testy si ukazujú čo chcú 😠 😠 😠 😠 . Skús zavolať doktorovi a povedať mu čo sa stalo, či ti nemôže aj tak predpísať duphaston. A spýtaj sa čo to s tvojim cyklom urobí ak ho budeš brať od teraz a náhodou nie si tehu. Budeš aspoň pokojnejšia, že si urobila všetko pre mimi. A na wellnesse bolo úžasne 🙂 Som oddýchnutá a nažhavená na snažilkovanie. Veď Vianoce sa blížia 😉
@nikol44 kedy plánuješ ísť za dokym?

ataner81
16. okt 2012

@ellis21 tie testy ma už vážne serú 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Ukazujú si čo chcú. Počkaj moja ešte pár dní a znovu to skús. Držím palce 🙂

nikol44
16. okt 2012

@ataner81 tento týžde niekedy cez prestávku .. alebo až v pondelok vtedy mám voľno tak neviem ako budem stíhať

ellis21
16. okt 2012

@ataner81 ja som s toho už trošku na nervy. Ten čo som robila ráno, je asi pokazený, lebo je tam jemná rúžová čiarka ale tá je nejak ďalej. Je viac pri kraji toho okienka. Asi si zomňa niekto robí srandu. 🙄

franica
16. okt 2012

@ataner81 dobre tak teda nech máš týždňové meškanie tfuj tfuj nasledované dvojročným vynechaním 😉 Mne ak toho 18. náhodou nepríde, tak si ďalšie ráno zaručene spravím...ja sa ešte sklamania nebojím, som taká nažhavená, že by som z čírej chuti testovať ocikala test aj teraz 😀

Mimochodom baby, práve som zistila, že vďaka vám sme dnes s mužíkom bez polievky 😀 😀 😀 Chystám len ľahký obed- šalát (listovej nikdy nie je dosť 🙂 ) a zrazu ma napadlo, že som aspoň polievku nejakú chcela robiť, ale tak som sa to rozčítala a rozpísala, že som na ňu zabudla 😀 😀 😀 Možno zajtra...uvidíme aké budete aktívne 😝

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81
@franica

baby, ja mam vtom case, ked budete testovat narodeniny, tak si prosim darecek od vas v podobe // ciarociek na testiku od kazdej 😀 😀 😉 😉 😉

franica
16. okt 2012

@horseshoe super, tak nás budeš sledovať....ja ťa veľmi rada poteším takýmto spôsobom a myslím, že Reni tiež 😉

brumka
16. okt 2012

juj babky jasi zozriem klavesnicu 🙂)))))))))))))))))))))))

ataner81
16. okt 2012

@nikol44 hneď sa nám potom ozvi lebo všetky sme tu netrpezlivé 😉
@ellis21 ktorý DC si?
@horseshoe @franica joj baby, ja by som už tak strašne chcela mať // na teste ☹ Keby mi to vyšlo hneď v prvý mesiac, tak by som už stískala bábenko v náručí ☹ . Už mi to musí výjsť

ellis21
16. okt 2012

@ataner81 ja som dnes 26 DC ale neviem kedy som mala presne ovu. Mám pocit že celý mesiac, lebo ma hrozne bolelo podbruško. Už chcem mať krásne kolajnice, toto ma nebavíííííííííííííííííííí 🙄 🙄 🙄 🙄

ataner81
16. okt 2012

@ellis21 a koho to baví 😒 Ty máš doma aspoň dvoch anjelikov a ja len jedného diabla-mužíčka 😀 To je ešte skoro, počkaj aspoň do termínu riadnej mrchy a už to bude jasnejšie 😉

typa
16. okt 2012

@ellis21 ahoj, ja som na tie kazetove testy cistala, ze mnohym ukazuju zle. Lepsie kupit nejaky kvalitnejsi, aby neklamal

nikol44
16. okt 2012

@ataner81 nemaj strach 🙂