icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
16. okt 2012

@typa @ellis21 len keď je niekedy ťažko zohnateľný poriadny, jedine objednať z netu - tak dúfam, že keď teraz potvrdím objednávku tak sa zákonom schválnosti spustí mrcha - aspoň na niečo to bude dobré..... 😉

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81 neboj, budes tehu. a to si hentak furt nepocitaj, ze keby sa zadarilo v prvy mesiac, ze by si uz mala babo - co si?ved na prvy sup sa zadari mizivemu percentu zien 😉 klidek, moja, budes tehu a budeme sa tu vsetky potom straaasne tesit 😉 😉 😉

simonkato
16. okt 2012

@ataner81 vidis vobec ma nenapadlo zavolat a teraz mi to nikto neberie uz kurnik jaka som blba.Zajtra a vo stvrtok nerobi tak mi ostava len ten piatok.Ja doma duphaston mam nemoze mi to nijako ublizit len mi odiali mrchu keby som tehu nebola.Asi skusim testnut zajtra rano inou znackou a ked tam bude duch ci ciarocka tak skocim na pohotovost alebo ja neviem co nech kukaju jak magori ja chcem duphaston a nechcem ho jest sama od seba ale mozno mi aj toto zase zajtra udrie do mojej hlavicky.

ataner81
16. okt 2012

@horseshoe zlatko začínam 11mesiac a to už v pohode nie je 😢 Ja som nerátala, že budem hneď tehu ale naivne som si myslela,že do 3-4 mesiacov ako väčšine z vás sa mi to podarí a stále nič ☹
@drobca07 zákon schválnosti poznám. V zápätí ako ocikám test, už mi príde mrcha 😀 😒

ellis21
16. okt 2012

@ataner81 no veď ja viem, len je hnusné, že sa namotáš a potom nič. Ja sa naozaj nemám právo sťažovať veď už dve deti mám. No hnevajú ma tie testy. Keby neukázal nič, tak to neriešim. No keby ste aspoň tie čo nemáte detičky mali // ale aj to ide nejak pomaličky. No jednoducho ma dnes chytá depka asi predmenštruačný syndróm 😢

ataner81
16. okt 2012

@simonkato hlavne sa nenechaj odbiť. Trvaj na vyšetrení a na liekoch. Kašli na oddialenie, teraz je dôležité udržať bábo tam kde je

ataner81
16. okt 2012

@ellis21 našťastie sa mi ešte nestalo, že mi test ukázal // a nič-to by ma porazilo 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Na kom tie testy testujú-na slnečniciach, že si ukazujú čo chcú 😠

drobca07
16. okt 2012

@ataner81 no veď som ho ráno ocikala a mrcha stále nikde 😠 ...už som práve aj potvrdila objednávku v internet.lekárni - objednala som si mamatest, femibion aj ovu testy, nech to aj šľaktrafí 😀 ....tak som zvedavá či už moja mrcha zvládne takýto nápor 😀 😀 😀

simonkato
16. okt 2012

@ataner81 jaj ha ale nemocnice sa desim ze si ma tam zase nechaju a nijako mi nepomozu pomoc boze co to stale je vobec tomu nerozumiem ked som si kuk tehu kalkulacku tak by som mala byt podla mrchy 3tt5den cize velmi malo a ani len netusim kedy som mohla ostat tehu ked sme mali ten keksikovi maraton takze by mi mohli nieco zistit len z krvy.
Babenky radte doma duphaston mam mam ho zacat jest aj sama ci pockam do piatku alebo ta pohotovost alebo ja neviem obvodna lekarka mi ho nemoze predpisat ja som fakt uz z tohto vsetkeho zufala .

ataner81
16. okt 2012

@drobca07 ty si asi iný prípad ako ja 😉 . Ja som dnes v lekárni nechala 45eur 🙄 za vitamíny a čaje. Zňásobila som seba aj mužíčka na ďalší mesiac. Mám aj ovu testy a tehu testy 🙂

ellis21
16. okt 2012

@drobca07 no podla mňa, keď si si to objednala tak ti to už bude na nič, lebo už si tehu. Do piatka máš // určite, mám taký ciťák 😉 😉@ ataner81 no veď toto, že keby radšej neukaźoval nič, ale takto aj teraz ten druhý je divný, tá druhá čiarka je nejak posunutá viac k tomu okienku. A vyzerá to ako machuľka. 🙄 🙄 🙄

ellis21
16. okt 2012

@ ataner81 ale je divné, že mi to spravili dva testi po sebe.

ataner81
16. okt 2012

@simonkato ja osobne by som išla k inej lekárke-gyndoške a zaplatila si za vyšetrenie a radu. Na pohotovosti ak tam nič neuvidia, sa na teba z výšky vy...ú Ak nepochodíš u jednej, choď k ďalšej a nevzdávaj sa kým ťa nevyšetria

ataner81
16. okt 2012

@ellis21 kúp si normálny test a nie ten kazetový a ten zajtra ocikaj. Kazetové sú na figu 🙄

simonkato
16. okt 2012

@ataner81 este ma napadlo ze mam susedu sestricku na gynekologii tak sa poradim s nou ze ci mozem si dat ten duphaston alebo co mi ona poradi.

ataner81
16. okt 2012

Babule idem po detičky do školy. O hodinu som späť

ataner81
16. okt 2012

@simonkato Simi skvelý nápad a volaj jej hneď nech si kľudnejšia. Možno je v robote a poradí sa o tebe s lekárom

drobca07
16. okt 2012

@simonkato na tvojom mieste by som začala brať duphika - tak ako je v návode 2xdenne 1tbl a hotovo!!! alebo rýchlo na gyndu!!!! silno silno držím palčeky 😉
...no vidíš, mne podľa tehu kalkulačky ukazuje že keby som bola tehu tak som 4tt a 6dní - a test krásny biely ..... 😖

nikol44
16. okt 2012

@drobca07 mne kalkulačka ukazuje 7tt a čiarky nikde ..

drobca07
16. okt 2012

@nikol44 😒 no ty drahá iba utekaj najbližšou skratkou k dr. a ja pevne verím, že to bude tam 😉

nikol44
16. okt 2012

@drobca07 aj ja v to verím 😉 🙂

deculko
16. okt 2012

ahojte babulky,citam citam... drzim vam palce vsetkym do jednej... nech viete,na com ste....
ja nemam nic noveho...volajako sa citim predpracovne... este pratam doma,lebo ked uz nastupim do prace,tak potom to uz fakt nebudem stihat... ......drzte sa drobca aj nikol,aj simi,elis,Reny....

ataner81
16. okt 2012

už som tu ale ešte píšeme úlohy, čítame a pripravujeme sa na zajtrajšok, takže mi dajte ešte pol hodinu 🙂

rohlicka
16. okt 2012

ja mam este 2 hodiny do konca pracovneho casu 🙂 a vecer ma caka kadernik 🙂 pekne umyt vlasky, balzam a masaz a konecna uprava 🙂 trosku relax aj pre mna 🙂
piatok este k tomu dovolenka a aspon stravim predlzeny vikend doma pri nasich 🙂

zora256
16. okt 2012

@drobca07 Ahoj!Veru až na 3 týždeň od očakávanej ms:-/ tak veľmi dúfam,že pri druhom tehu už ukáže aspoň po 1 týždni meškania 😝

ataner81
16. okt 2012

Dievčatá dnes som 5DC a opäť krvácam. Teda po malej potrebe keď sa utriem mám červenú krv na papieri. Mrcha mi skončila v nedeľu, keď som večer len špinila(hnedá krv)V pondelok absolútne nič a dnes toto 😕 Čo si mám o tom myslieť?
Inak dnes som našla 0,50 eur, 9 štvorlístkov a 1 päťlístok 😀 😀 😀 😀 Snáď sa už šťastie usmeje aj na mňa 🙂

deculko
16. okt 2012

zachod umyty, dlazka na chodbe umyta...normalne mam zo seba dobry pocit 😀 ale tuna nikto nikde🙂 dievcence,asi ste uz rozobrali vsetko... ach jaj...kedy uz budeme aj my tehu,ze🙂 to este nik neprisiel na sposob ako obalamutit tu psychiku? 🙂 raz budeme tehu....len vydrzat🙂 inak....normalne si myslim,ze je pre mna aj dobre,ze uz idem do roboty,lebo keby som mala ist do roboty po dvoch materskych,tak to by sa mi uz ako nechcelo ist... ked takto po 3 a pol roku sa mi hrozne nechce...tie ranne vstavacky...fakt si clovek odvykne...

deculko
16. okt 2012

@ataner81 to ze by sme mali co riesit Reny? netusim co to moze byt....uvidis ako dalej,ci to prestane,ako zajtra.... aky mate vlastne teraz postup s tvojou doktorkou? nejako mi to teraz vypadlo z hlavy... dali ti dufaston a kedy mas ist na kontrolu...?

deculko
16. okt 2012

@rohlicka nebudes ty nahodou v Kosiciach? ...... ci by sme si s Reny nemali ist tvoje brusko obchytat🙂 😀 😀 😀 Reny to ma oskusane,ze vraj jej to nic nerobi....ale ja som to este neskusila🙂

ataner81
16. okt 2012

@deculko postup nemáme žiadny. Len mi dala duphaston a mám prísť po 3mesiacoch. To bola zastupujúca doktorka. Rozmýšľam, že zajtra pôjdem opäť na gyndu a popýtam sa tej mojej čo a ako a spýtam sa aj na to krvácanie. Čo myslíš?