Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 vidis vobec ma nenapadlo zavolat a teraz mi to nikto neberie uz kurnik jaka som blba.Zajtra a vo stvrtok nerobi tak mi ostava len ten piatok.Ja doma duphaston mam nemoze mi to nijako ublizit len mi odiali mrchu keby som tehu nebola.Asi skusim testnut zajtra rano inou znackou a ked tam bude duch ci ciarocka tak skocim na pohotovost alebo ja neviem co nech kukaju jak magori ja chcem duphaston a nechcem ho jest sama od seba ale mozno mi aj toto zase zajtra udrie do mojej hlavicky.
@ataner81 no veď ja viem, len je hnusné, že sa namotáš a potom nič. Ja sa naozaj nemám právo sťažovať veď už dve deti mám. No hnevajú ma tie testy. Keby neukázal nič, tak to neriešim. No keby ste aspoň tie čo nemáte detičky mali // ale aj to ide nejak pomaličky. No jednoducho ma dnes chytá depka asi predmenštruačný syndróm 😢
@ataner81 jaj ha ale nemocnice sa desim ze si ma tam zase nechaju a nijako mi nepomozu pomoc boze co to stale je vobec tomu nerozumiem ked som si kuk tehu kalkulacku tak by som mala byt podla mrchy 3tt5den cize velmi malo a ani len netusim kedy som mohla ostat tehu ked sme mali ten keksikovi maraton takze by mi mohli nieco zistit len z krvy.
Babenky radte doma duphaston mam mam ho zacat jest aj sama ci pockam do piatku alebo ta pohotovost alebo ja neviem obvodna lekarka mi ho nemoze predpisat ja som fakt uz z tohto vsetkeho zufala .
@drobca07 no podla mňa, keď si si to objednala tak ti to už bude na nič, lebo už si tehu. Do piatka máš // určite, mám taký ciťák 😉 😉@ ataner81 no veď toto, že keby radšej neukaźoval nič, ale takto aj teraz ten druhý je divný, tá druhá čiarka je nejak posunutá viac k tomu okienku. A vyzerá to ako machuľka. 🙄 🙄 🙄
@ ataner81 ale je divné, že mi to spravili dva testi po sebe.
Babule idem po detičky do školy. O hodinu som späť
ahojte babulky,citam citam... drzim vam palce vsetkym do jednej... nech viete,na com ste....
ja nemam nic noveho...volajako sa citim predpracovne... este pratam doma,lebo ked uz nastupim do prace,tak potom to uz fakt nebudem stihat... ......drzte sa drobca aj nikol,aj simi,elis,Reny....
už som tu ale ešte píšeme úlohy, čítame a pripravujeme sa na zajtrajšok, takže mi dajte ešte pol hodinu 🙂
ja mam este 2 hodiny do konca pracovneho casu 🙂 a vecer ma caka kadernik 🙂 pekne umyt vlasky, balzam a masaz a konecna uprava 🙂 trosku relax aj pre mna 🙂
piatok este k tomu dovolenka a aspon stravim predlzeny vikend doma pri nasich 🙂
Dievčatá dnes som 5DC a opäť krvácam. Teda po malej potrebe keď sa utriem mám červenú krv na papieri. Mrcha mi skončila v nedeľu, keď som večer len špinila(hnedá krv)V pondelok absolútne nič a dnes toto 😕 Čo si mám o tom myslieť?
Inak dnes som našla 0,50 eur, 9 štvorlístkov a 1 päťlístok 😀 😀 😀 😀 Snáď sa už šťastie usmeje aj na mňa 🙂
zachod umyty, dlazka na chodbe umyta...normalne mam zo seba dobry pocit 😀 ale tuna nikto nikde🙂 dievcence,asi ste uz rozobrali vsetko... ach jaj...kedy uz budeme aj my tehu,ze🙂 to este nik neprisiel na sposob ako obalamutit tu psychiku? 🙂 raz budeme tehu....len vydrzat🙂 inak....normalne si myslim,ze je pre mna aj dobre,ze uz idem do roboty,lebo keby som mala ist do roboty po dvoch materskych,tak to by sa mi uz ako nechcelo ist... ked takto po 3 a pol roku sa mi hrozne nechce...tie ranne vstavacky...fakt si clovek odvykne...

@typa @ellis21 len keď je niekedy ťažko zohnateľný poriadny, jedine objednať z netu - tak dúfam, že keď teraz potvrdím objednávku tak sa zákonom schválnosti spustí mrcha - aspoň na niečo to bude dobré..... 😉