icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
17. okt 2012

@rohlicka ...no ak príde dovtedy balíček...alebo príde mrcha...v každom prípade sa mi bude v sobotu ráno ťažko vstávať a merať BT 😀 - to viem určite ....a myslím si , že 36DC by tam už bol minimálne aspoň duch, už je to dosť veľa času... veď podľa tehu kalkulačky by som dneska mala byť 5tt a to už na sonách bije srdiečko a nečaká sa na pozitívny tehu test..... takže ja tomu neverím veľmi.... 😖

brumka
17. okt 2012

@drobca07 co ty vies mozno budes ak si tehotna, odfot nam ten test

drobca07
17. okt 2012

@tramtara 😒 zdieľam tvoje pocity a viem presne aké to je.... len ja už budem mať 30 rokov a trápim sa už 9 rokov..... 😢

drobca07
17. okt 2012

@brumka je úplne biely, škoda aj fotiť.... keby tam bol duch tak takto pesimisticky nepíšem....

janka9900
17. okt 2012

dobre ranko🙂
@drobca07 este stale ani ani? ☹ to uz je ozaj dobre na nervy 😠 ten test musi byt pokazeny! 😝
@brumka no to asi este nie je ovulka. teplota by mala stupnut tak, aby bola najvyssia za poslednych 7 dni, teda 6 merani pred by malo byt mensich ako 36,2... tak sa este pekne snazte 😉 😀

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 a keď sme už pri tom testovaní - naj kamoške meškali 2 týždne - po tých 14tich dňoch si spravila posledný tretí negatívny test tak si išla dať na ďalší deň pichnúť vyvolávačku a pamätám si jej telefonát po tom čo vyšla z ambulancie, že žiadna injekcijka sa nekonala 😀.... a teraz som už krstná mamka tohoto negatívneho testíku 🙂

brumka
17. okt 2012

@janka9900 dakujem no uvidime posnazime sa 🙂

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 nechcem dávať zbytočnú nádej .... len píšem že aj takéto veci sa stávajú 🙂
9 rokov je veľa ... ale mám kolegu, ktorý sa s manželkou snažili 10 rokov, už sa zmierili s myšlienkou že budú bez detičiek a na 11ty rok im to vyšlo - a teraz má dvoch synov (s ročným rozdielom medzi nimi) ... život je niekedy fakt zvláštny 🙂

ellis21
17. okt 2012

@simonkato no ja som ho kúpila včera, u nás stojí 10,99€ Je to dosť ale ja už tak strašne chcem mať // že mi je jedno koľko to stojí, aj keď viem, že to nezávisí od testu. Neviem tento týždeň ma chytá nejaká depka, že prečo sa nedarí a to sme keksíkovlai každý tretí deň. 😢 😠 😠 ☹

drobca07
17. okt 2012

@janka9900 veru ani - ani 😠 ...som riadne na nervy....a to si neviem ani predstaviť čo musí prežívať @nikol44 tá je ešte týždeň predomnou.... 😒
@tramtara no niekedy sa to končí aj pozitívne - pre mňa bude pozitívne aj to keď dostanem mrchu len nech ju už dostanem ak to tak má byť....veď zase mi to iba naťahuje čas na snažilkovanie.... ☹

ellis21
17. okt 2012

@zora256 práveže mi ešte nemešká, má prísť v piatok alebo v sobotu. Dnes som 27 DC a naivne som si myslela, že by to mohlo byť //. No neviem asi nič, pobolieva ma brucho aj prsia a začínam byť aj nervózna, takže asi mrcha príde. Od posledného pôrodu mám 5 rokov. Dcéra má 10, syn 5 a teraz by to bol znovu 5 ročný rozdiel. No ja mám šťasnté číslo 5 tak som myslela, že na narodky dostanem //. 😠 ☹

brumka
17. okt 2012

@janka0900 inac stale mam pobolievanie podbruska uz asi 4 dni, akoby zo mna malo daco vypadnut

janka9900
17. okt 2012

@drobca07 no ja mavam nervy pri troch dnoch, nie este pri tyzdni a pri dvoch!? 🤐 kiez by si sa v pondelok na vyvolavacke tiez dozvedela, ze ziadnu netreba 😵

janka9900
17. okt 2012

@brumka mna nikdy nic neboli pri ovulke 😕 a takyto pocit som mala len v tehu 😅

brumka
17. okt 2012

@janka9900 hehe myslym ze tehu po tyzdni je nemozne 🙂

janka9900
17. okt 2012

@brumka no to isto nie 😀 to mas prvykrat tento pocit?

drobca07
17. okt 2012

@janka9900 v pondelok ak nedostanem tak len chcem volať dokymu, že či mám prísť na vyvolávačku, nech povie potom on čo dalej...

brumka
17. okt 2012

@janka9900 praveze neviem, teraz sa vsimam trocha viac ako si ju meram dokonca sa mi vcera prvy krat stalo ze po intimnostiach mi zacalo byt od zaludka zle, neviem mozno sa moc sledujem

janka9900
17. okt 2012

@drobca07 jaj, no vsak ta asi pozve k nemu 😉

janka9900
17. okt 2012

@brumka no, mozno to bude tym, ze kym sme neplanovali deti, tak sme si nic nevsimali, teraz sa nam zda vsetko zvlastne. ja som taka ista 😉

drobca07
17. okt 2012

@janka9900 no veď ak nič tak asi ho budem musieť navštíviť, takže to bude najskôr v utorok, lebo dokyho mám 50km od domova.... takže v pondelok asi nebudem mať ísť ako, no uvidím, dúfam, že sa to všetko dovtedy vyrieši, lebo si ma budú môcť po ceste nechať v blázinci rovno 😝

janka9900
17. okt 2012

@drobca07 budem dufat, ze do pondelka ti pridu dobre testiky a zblaznis sa jedine tak od stastia 😵 😵

rohlicka
17. okt 2012

@drobca07 na tvojom mieste pokial do piatku mrcha jedna hnusna nepride. . volaj dokimu este v piatok .. a dohodni sa rovno na pondelok 😉

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 a podľa grafu bazálky nevieš určiť ovu ? viem že si začala merať len nedávno ... možno bola posunutá .... každopádne si uži piatok, a ak do pondelka nič tak určite zbehni za dokym ... vyvolávačka neublíži a aspoň budeš vedieť na čom si

drobca07
17. okt 2012

@tramtara meriam si BT len od 4.10. takže to asi nie .... toto je môj graf tak kukni ak ti to ukáže http://www.kalendar.esvet.eu/BasalTemp.aspx?ln=sk
@rohlicka už som rozmýšľala aj nad tým piatkom že zavolám, veď uvidím , ešte sú to skoro 3 dni....
@janka9900 ja si myslím, že ani tieto testy nemôžu byť až také zlé keď ich predávajú, veď musia splňať tie normy či čo to je...., či?

rohlicka
17. okt 2012

@deculko 🙂 uz len 50 stran a je dalsia plodna strana "500" 😀 😀 😀

rohlicka
17. okt 2012

@drobca07 urcite ked do piatku nebude nic nove .. aspon sa s nim telefonicky porozpravas co je vo veci . .a rovno nech ta objedna na pondelok s tym ze ak by sa to cez vikend zmenilo - bud ti ponecha termin a prides na osobny pokec .. alebo pondelok vyvolavacka

janka9900
17. okt 2012

@drobca07 ved hej, musia splnat normy 😉 ale ked nechcu ukazat to co chces, tak su zle 😉 priklanam sa k rohlicke, volaj v piatok dokymu 😉

drobca07
17. okt 2012

@rohlicka @janka9900 no dobre presvedčili ste ma tentokrát ide o moje zdravie ale už sa nikdy nedám nahovoriť na testíkovanie kým mi nebudú meškať "aspoň" 3 týždne a budem mať všetky príznaky 😝

simonkato
17. okt 2012

Ahojte babenky moje tak ja tomu uz vobec nechapem dneska som ocikala len tak 8€ kupila som si ten digitalny a bol negativny ja neviem co to uz ma znamenat je mi do placu kurnik !!!