Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 a keď sme už pri tom testovaní - naj kamoške meškali 2 týždne - po tých 14tich dňoch si spravila posledný tretí negatívny test tak si išla dať na ďalší deň pichnúť vyvolávačku a pamätám si jej telefonát po tom čo vyšla z ambulancie, že žiadna injekcijka sa nekonala 😀.... a teraz som už krstná mamka tohoto negatívneho testíku 🙂
@drobca07 nechcem dávať zbytočnú nádej .... len píšem že aj takéto veci sa stávajú 🙂
9 rokov je veľa ... ale mám kolegu, ktorý sa s manželkou snažili 10 rokov, už sa zmierili s myšlienkou že budú bez detičiek a na 11ty rok im to vyšlo - a teraz má dvoch synov (s ročným rozdielom medzi nimi) ... život je niekedy fakt zvláštny 🙂
@janka9900 veru ani - ani 😠 ...som riadne na nervy....a to si neviem ani predstaviť čo musí prežívať @nikol44 tá je ešte týždeň predomnou.... 😒
@tramtara no niekedy sa to končí aj pozitívne - pre mňa bude pozitívne aj to keď dostanem mrchu len nech ju už dostanem ak to tak má byť....veď zase mi to iba naťahuje čas na snažilkovanie.... ☹
@zora256 práveže mi ešte nemešká, má prísť v piatok alebo v sobotu. Dnes som 27 DC a naivne som si myslela, že by to mohlo byť //. No neviem asi nič, pobolieva ma brucho aj prsia a začínam byť aj nervózna, takže asi mrcha príde. Od posledného pôrodu mám 5 rokov. Dcéra má 10, syn 5 a teraz by to bol znovu 5 ročný rozdiel. No ja mám šťasnté číslo 5 tak som myslela, že na narodky dostanem //. 😠 ☹
@tramtara meriam si BT len od 4.10. takže to asi nie .... toto je môj graf tak kukni ak ti to ukáže http://www.kalendar.esvet.eu/BasalTemp.aspx?ln=sk
@rohlicka už som rozmýšľala aj nad tým piatkom že zavolám, veď uvidím , ešte sú to skoro 3 dni....
@janka9900 ja si myslím, že ani tieto testy nemôžu byť až také zlé keď ich predávajú, veď musia splňať tie normy či čo to je...., či?
Ahojte babenky moje tak ja tomu uz vobec nechapem dneska som ocikala len tak 8€ kupila som si ten digitalny a bol negativny ja neviem co to uz ma znamenat je mi do placu kurnik !!!

@rohlicka ...no ak príde dovtedy balíček...alebo príde mrcha...v každom prípade sa mi bude v sobotu ráno ťažko vstávať a merať BT 😀 - to viem určite ....a myslím si , že 36DC by tam už bol minimálne aspoň duch, už je to dosť veľa času... veď podľa tehu kalkulačky by som dneska mala byť 5tt a to už na sonách bije srdiečko a nečaká sa na pozitívny tehu test..... takže ja tomu neverím veľmi.... 😖