Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka mi hovor a eše keď nezarobíš bohvie koľko, manžel musel ísť robiť do Rakúska, lebo by sme to neutiahli. Máme hypotéku, mesačne platíme 519 € a nájomne 250€ a kde sú ešte škola, škôlka, ...............Teraz nám zvišovali aj škôlku na 30€ mesačne a strava je okolo 47, škola to isté a že štátne školy. Je mi s toho na blití. 😠
@ellis21 to hej, 20r som tam byvala a teaz som kusok a tiez hypo lizing, a to sa tlacime len v 2 izbaku, za chvilku dcerku do sukromnej skolky, ach jaj ja ani nepoznam restiky co to je? :(
@drobca07 toto je na fertility Je dôležité vedieť, že predovulačná (folikulárna) fáza môže byť rôzne dlhá (od 11 dní do 25 a viac), zatiaľ čo post ovulačná (luteálna) fáza je väčšinou 12 až 16 dní. Je to dané tým, že termín ovulácie môže byť vďaka rôznym faktorom oddialený.
Baby mám hroznú migrénu a je mi na blití, neviete mi poradiť čo s tým?
@simonkato @drobca07 Baby,tak kurnik,kde sa vam tie dve ciarky ukryli!!!! Uz som sa tak tesila!!!! Ja som si urobila test na 12DPO s citlivostou 25,lebo tu v Nemecku som iny nezohnala a druha ciarka bola fakt silna.Normalne mi teraz lepí,ci to nebudu dvojicky 🙂 Moja doktorka ma teraz tri tyzdne dovolenku,tak sa tam dostanem az potom.Dufam,ze dovtedy bude vsetko OK.
@kaprkapr ja neviem co to je najskor jasne viditelna ciarka z poobedneho mocu na druhy den z raneho duch a dneska na digitalnom negativny no tak si vyber mam na vyber.Rezignujem pre istotu urobim v piatok este jeden testik a ked bude bielucky cervene vinko to isty minimalne flasa .
@simonkato Terchováááááááááááá je suppeeeer 🙂
a vykašli sa na testíky pred termínom MS .... už som to tu kedysi písala ako som bola ja smutná z takéhoto testovania - mala som ducha (aj všetky príznaky - prestalo mi chutiť fajčiť, bývalo mi ble, začali bolieť kríže- prvý krát v živote, na wcku som bola stále) ... to som si robila nejaké dva dni pred termínom MS - a tá sviňa došla, síce o nejaké dva tri dni neskôr, ale taká že fuuuuu a potom všetky príznaky prešli, iba tá bolesť krížov mi ostala pred každou MS ... hm
@tramtara a z ktorej časti Bratislavy si ? Ja som z Rusoviec ale celý život som žila v Petržalke. @simonkato ja mám to isté, poobedný test s dvoma čiarkami, na druhý deň ráno duch a teraz už nemám odvahu ale asi skúsim zajtra. No som zvedavá ako to s nami dopadne. Ale riadne nás tie mimčá naťahujú. Ja už mu dohováram ak tam je nech mi dá nejaké znamenie. No akurát mi je dnes celý deň zle ale to môže byť z hocičoho. 😖
@tramtara no tak to sú skoro také isté príznaky ako mám ja - ale mňa výnimočne teraz nebolia kríže , tiež mi býva všelijako, na wecko chodím ako dostihový kôň, pichá ma do buchty, mám pocit, že niečo zo mňa vypadne a do toho tie moje boľavé 3-ojky teraz 😀 (priateľovi sa strašne páčia teraz ale nemôže sa ich ani dotknúť, lebo ma bolí aj podprda hádam - to má ako keby trest nejaký) , prsia ma bolievali vždy dosť ale nie až takto a bradavky nikdy a teraz strašne veľmi... fnuk ani spávať neviem poriadne už týždeň....

@ellis21 @simonkato Bojnice sú od KE stále dosť ďaleko. Dajte niečo bližšie na Východ 🙂
@drobca07 ja som 6DC. Meriam od 4DC-37,1, 5DC-36,8, 6DC-36,6 všetko o 4:00ráno