icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
17. okt 2012

@ellis21 @simonkato Bojnice sú od KE stále dosť ďaleko. Dajte niečo bližšie na Východ 🙂
@drobca07 ja som 6DC. Meriam od 4DC-37,1, 5DC-36,8, 6DC-36,6 všetko o 4:00ráno

ataner81
17. okt 2012

@rohlicka načo mi je mojka testík. 3dni som mala také silné krámy, že aj keby tam vtedy niečo bolo, tak už tam nie je ☹

rohlicka
17. okt 2012

@brumka to mas pravdu s tym 8.10. u @drobca07 pretoze potom by sa akurat len zavrtavala fazulecka .. a skutocne by to testik neukazal

simonkato
17. okt 2012

@ataner81 Terchova???Tam je krasne a v hore mozeme hulakat kolko chceme daku chatku tam poriesit by bolo uzasneeeee 🙂

ataner81
17. okt 2012

@drobca07 Ivka kedy si brala, že máš ovulku? Z toho tvojho grafu sa akosi nevyznám 😕

drobca07
17. okt 2012

@brumka asi nie, to som bola už 25DC a vtedy som nemala žiadne príznaky ani hlien, to sa mi zdá aj dosť pozde na ovu ale tak nikdy nevieš, ale aj tak sme vtedy nekeksíkovali - to sme až 9teho 😅

brumka
17. okt 2012

@rohlicka tiez si myslym lebo co bol graf tam mala akurat peknyskok na teplote @drobca07 ovu moze byt posunuta a ked bola ovu 8 a keksikovali 9 tak si kludne spermijka mohla najst vajicko... ved kolko zien otehotnelo hociktory den cyklu, znama pocas mrchy

ellis21
17. okt 2012

@brumka mi hovor a eše keď nezarobíš bohvie koľko, manžel musel ísť robiť do Rakúska, lebo by sme to neutiahli. Máme hypotéku, mesačne platíme 519 € a nájomne 250€ a kde sú ešte škola, škôlka, ...............Teraz nám zvišovali aj škôlku na 30€ mesačne a strava je okolo 47, škola to isté a že štátne školy. Je mi s toho na blití. 😠

ataner81
17. okt 2012

Tak a môj fajný obedík skončil v záchode 😝 😝 😝Ak to bude zase nejaká čevná chrípka, tak ma porazí 😠
@simonkato Terchová zne už lepšie 😀

brumka
17. okt 2012

@ellis21 to hej, 20r som tam byvala a teaz som kusok a tiez hypo lizing, a to sa tlacime len v 2 izbaku, za chvilku dcerku do sukromnej skolky, ach jaj ja ani nepoznam restiky co to je? :(
@drobca07 toto je na fertility Je dôležité vedieť, že predovulačná (folikulárna) fáza môže byť rôzne dlhá (od 11 dní do 25 a viac), zatiaľ čo post ovulačná (luteálna) fáza je väčšinou 12 až 16 dní. Je to dané tým, že termín ovulácie môže byť vďaka rôznym faktorom oddialený.

drobca07
17. okt 2012

@ataner81 veď práve, že podľa testov okolo 13DC , ale najväčší hlien som mala okolo 19 DC a to tam zrovna nie je v grafe, vtedy som ešte nemerala, graf mám od 23DC do dnes...

ataner81
17. okt 2012

@drobca07 to je divné 😕 No a teraz si vyber:riadiť sa testami, hlienom alebo BT 😠 . Dúfam, že si poistila aj 13DC aj 19DC 😉

drobca07
17. okt 2012

@ataner81 nepochybuj 😅 😀

ellis21
17. okt 2012

@brumka aj mi máme 2 izbák, a kde teraz bývaš?

ellis21
17. okt 2012

Baby mám hroznú migrénu a je mi na blití, neviete mi poradiť čo s tým?

brumka
17. okt 2012

@ellis21 v malackach, s bytom sme malistastie len sme uvazovali o dome alebo o vadcom byte ale to sa neda ked je hypo

ellis21
17. okt 2012

@brumka no to áno, my sme tiež chceli väčší ale práve keeď máme hypo to nejde, lebo viac by nám nedali. Ja mám veľmi rada Malacky. V Jakubove sme mali chatu a v Malckách mi býva kamoška. A akú starú máš dcérku?

kaprkapr
17. okt 2012

@simonkato @drobca07 Baby,tak kurnik,kde sa vam tie dve ciarky ukryli!!!! Uz som sa tak tesila!!!! Ja som si urobila test na 12DPO s citlivostou 25,lebo tu v Nemecku som iny nezohnala a druha ciarka bola fakt silna.Normalne mi teraz lepí,ci to nebudu dvojicky 🙂 Moja doktorka ma teraz tri tyzdne dovolenku,tak sa tam dostanem az potom.Dufam,ze dovtedy bude vsetko OK.

drobca07
17. okt 2012

@kaprkapr asi si mala dobré rýchle uhniezdenie a neboj sa určite bude všetko v poriadku 🙂 ...a možno sú v DE kvalitnejšie testy 😅
...a vidíš ako to je, skrývajú sa skrývajú a potom nám pošlú mrchu nech sa máme nad čím ešte viac nerviť 😝 😠

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 ovu mohla byť podľa teplotky 10.10.2012 - čiže dnes by si mala len 7my deň luteálky - ktorú ja mávam tak 12 dní ....
@simonkato ja som za to hlavné mesto čo navrhovala @ellis21 🙂 tiež žijem v BA ... ale keď, tak ani stredným Slovenskom neopovrhnem 😀

tramtara
17. okt 2012

@brumka no podľa teploty mala ovulku @drobca07 10.10., pretože 9teho bola taká istá ako 7eho ... tak to sa ani nečudujem že si mala testík ešte negatívny :-O

simonkato
17. okt 2012

@kaprkapr ja neviem co to je najskor jasne viditelna ciarka z poobedneho mocu na druhy den z raneho duch a dneska na digitalnom negativny no tak si vyber mam na vyber.Rezignujem pre istotu urobim v piatok este jeden testik a ked bude bielucky cervene vinko to isty minimalne flasa .

simonkato
17. okt 2012

@tamtara ja si myslim ze najlepsie bude to stredne slovensko len teraz vymysliet ktory vikend kto vsetko by bol ochotny s nami ist atd 🙂

drobca07
17. okt 2012

@tramtara ale žeby až tak pozde??? 29DC ovulka??? ...ja viem, že sa ma snažíte povzbudiť kočky, ale mne sa to vôbec nezdá.... 😒

tramtara
17. okt 2012

@simonkato Terchováááááááááááá je suppeeeer 🙂
a vykašli sa na testíky pred termínom MS .... už som to tu kedysi písala ako som bola ja smutná z takéhoto testovania - mala som ducha (aj všetky príznaky - prestalo mi chutiť fajčiť, bývalo mi ble, začali bolieť kríže- prvý krát v živote, na wcku som bola stále) ... to som si robila nejaké dva dni pred termínom MS - a tá sviňa došla, síce o nejaké dva tri dni neskôr, ale taká že fuuuuu a potom všetky príznaky prešli, iba tá bolesť krížov mi ostala pred každou MS ... hm

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 v pohode - ja mávam tak okolo 20teho dňa, a tento cyklus mi to podľa fertility vyšlo tiež až na nejaký 29ty deň - a keďže MS meškala tak to aj vychádza presne na ten deň ... podľa hlienu sa orientovať nemôžem - mne sa zdá že ten mám hocikedy kadejaký 😀

simonkato
17. okt 2012

@tramtara no lenze ja som dneska vlastne 29DC cize mrcha by tu mala uz teoreticky byt ale prakticky jej to vzdy o cosi dlhsie trva ach jaj kde su tie casy ked pred prvym tehu mrcha prestna ako hodinky.

ellis21
17. okt 2012

@tramtara a z ktorej časti Bratislavy si ? Ja som z Rusoviec ale celý život som žila v Petržalke. @simonkato ja mám to isté, poobedný test s dvoma čiarkami, na druhý deň ráno duch a teraz už nemám odvahu ale asi skúsim zajtra. No som zvedavá ako to s nami dopadne. Ale riadne nás tie mimčá naťahujú. Ja už mu dohováram ak tam je nech mi dá nejaké znamenie. No akurát mi je dnes celý deň zle ale to môže byť z hocičoho. 😖

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 som sa smiala že nielen ja, ale aj ten môj cyklus je z tohoto blbého počasia prispatý 😀

drobca07
17. okt 2012

@tramtara no tak to sú skoro také isté príznaky ako mám ja - ale mňa výnimočne teraz nebolia kríže , tiež mi býva všelijako, na wecko chodím ako dostihový kôň, pichá ma do buchty, mám pocit, že niečo zo mňa vypadne a do toho tie moje boľavé 3-ojky teraz 😀 (priateľovi sa strašne páčia teraz ale nemôže sa ich ani dotknúť, lebo ma bolí aj podprda hádam - to má ako keby trest nejaký) , prsia ma bolievali vždy dosť ale nie až takto a bradavky nikdy a teraz strašne veľmi... fnuk ani spávať neviem poriadne už týždeň....