Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica - ja pracujem v 11.obvode, ale byvame v 5.obvode - takze cele mesto pekne pod rukou 🙂 aj vianocne trhy na doskok .. aj ja sa uz velmi tesim na vianocnu atmosferu ktoru budes citit aj vo vzduchu .. mraz na lickach .. akurat ze tieto a zoapar dalsich vianoc budu bez vareneho vinka .. ale aj tak to stoji za to 🙂
@ataner81 - tesim sa ze dokoncujete bytik .. su to len dobre spravicky .. a coskoro budete odmeneni 😉 😉 😉
@horseshoe - juuuuuuj pindurika mate na 100% GRATULUJEM k vybornym vysledkom, takže mm može chystat pusku, ked uz mame potencionálneho zenicha ? 😀
@brumka - krasny testiiiiiik - tfuj tfuj tfuj .. fazulka sa urcite pevne drzi .. teraz uz len pozitine myslenie a vela oddychu 🙂
@werusss - jasne trhy su uz za dverami 🙂 ked pridete do BP mozes sa kludne ozvat - minikonikovske stretnutie si mozeme dat spolu s @franica 🙂
@janka9900 - tesiiiiim dalsi pekny testik 🙂 drzte sa .. do tretice bude uz vsetko v najlepsom poriadku 😵
idme ja preventivne zavolat dokymu ze nech sami pozrie do karty ci nebudem potrebupvat dufika aj tak neviem naco je 🙂
@rohlicka joj tak to robíš veľmi blízko toho, kde sa ja väčšinou vyskytujem 🙂 Bývate síce na druhej strane Dunaja, ale zase autom či metrom to je pohoda...no určite niečo spáchame, ale najskôr na tú výstavu.
A že "chystať pušku" - to som sa dobre zasmiala....tak áno, to je robota oteckov, ale je to také srandovné pri tom, že vaše detičky s @horseshoe vážia cez 400 gramov 😀 😀 😀
@janka9900
Jani, neboj sa tých inekcíí, je to kôli zrážanlivosti krvi, bábätku neublížia. Ja som ich mala brať pri druhom tehu ale nakoniec mi dali iba lieky. Bábätku to neublíži je to aj preňho dobré. Nemusíš sa báť, budeš sledovaná na hematológii a chodiť pravidelne na krv. Ale je to v pohode. Je možné, že to budem musieť brať aj teraz, no v pondelok idem dokimu, tak uvidím. Dúfam, že už dostanem aj foto a knižku. Neviem sa dočkať. 😉
@horseshoe na zaciatku sa mm tesil ked nam predpokladali chlapceka ze nemusi kupovat pusku .. a tak ked nam 100% povedali ze dievcatko - zahlasil ze sa puska bude kupovat aby odhanal napadnikov 😀 nj otecko sui bude ochranovat princeznu 😀
@franica - ja mam polhodinku od roboty domov - sice 2x prestup ale nie je to az take tragicke 😀
nj mame uz velke babatka .. ale nasa zatial vyzera na dobru buchtu 😀
pridávam TEHU tabulku pre prehlad novych tehuliek 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013, tiger
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
Vyhrievane miesta pre:
@sabaka
@ellis21
@brumka
@janka9900
😵 😵 😵 pozitivne myslienie - všetko dopadne na jednotku 😵 😵 😵
@ellis21 no ved to, ze zrazanlivost mam dobru a ani nijaky problem som pocas tehu nemala. dik za info, ze su aj tabletky, ak budu trvat na tom, ze mam cosi uzivat, tak radsej lieky 😉 tebe zistili pocas tehu zlu zrazanlivost? k dokymu neviem, karta mi cestuje k novemu a on robi iba v utorok. v piatok zavolam jednemu do nemocnice, co mi kazal volat hned pri meskani ms. vcera som tam bola, keby som vedela, ze dnes budu // ... 😀 ale mrcha este nemeska, tak do piatku vydrzim 🙂
@linddi ale moja čo by sme sa hnevali. Ja viem úplne presne, čo cítiš keďže aj ja sa už strašne dlho snažím. Tiež som povedala, že budem testovať najskôr po 7dňovom meškaní. Ale testovať budem lebo sa bojím mimomaternicového alebo iných problémov. Držím palce nech mrchaňa nedorazí
@janka9900 áno, mne to zistili až počas tehu. Ale iba pri druhom, pri prvom nič. No ale ako som chodila na tie kontroli na hematológiu, tak tam bolo vždy neskutočne veľa tehotných. Možno to robia preventívne a potom po pôrode, v ten deň ako som mala ísť domov, tak som musela ísť ešte na hemat. aby zistili, či sa to upravilo. Ja som bola rada, že to tak sledovali a mohla som si v klude tehulkovať. 😀
babulky posielam odkaz kde najdete niekolko milučkych fotiek .. ked babatka spia ake sa daju urobit dokonale fotecky 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/javi234/albu...
ja z vas umrem, "chvilu" tu clovek neni... a moze gratulacie rozdavat na vsetky strany 😀 novym tehulkam: @brumka a @janka9900 , pindurikovej mamine @horseshoe 🙂 , peknemu ovu testiku @drobca07 - len tak dalej , najblizsie 2 ciarky chceme vidiet rovno uz na tom, co meria hcg 😉 ... dufam, ze som na nikoho nezabudla
@franica nezufaj, sama v tabulke neostanes, lebo tam ostanem ja. bohvie ci zacneme od buduceho mesiaca 😠 😒
Prečo mi vždy rodičia pokazia deň? ☹ Volala som mame, či nevie o niekom kto chce našu starú sedačku a ona že čo idete kúpiť novú? Ja že už sme kúpili, že ju donesú v utorok. A ona tak uštipačne, no ale vy sa asi máte dobreee. No a už môžeš dotovať aj nás. Ja na to, že ak potrebuje požičať, tak jej niečo môžem a ona, že ako požičať, ja som ti vždy peniaze dala a nie požičala. Vidím aký si charakter....... No hrôza. Ona nechápe, že ja mám hypotéku 520€ mesačne a nájom 300€ a kde sú iné veci, a mám dve deti a tretie na ceste. Je mi s toho celého na grc. A to ešte nevie že som tehotná. Už sa teším na to rošambo. Bože načo som sa jej chválila.. 😠 😠 😠 😠 😠 Prečo sa jednoducho neteší, že sme šťasní a že konečne sa nám trošku začalo dariť? Je mi až do plaču. ☹ ☹ ☹
Prepáčte, viem je to trochu od témi ale asi tehu hormóny pracujú. ☹ ☹ ☹
@leonetka pindurikova maminka ti dakuje za grutulacion 🙂 😉
Inak mojka ten tvoj gyndos - Cunderlik - to je inak zrelaxovany doktor 😀 😀 😉 Vysmaaaaty - az taka spokojnost sameho so sebou z neho srsiiii 😀 Vsak sa ani nevidim - odo mna vcera zkasiroval 90Eur, od zienky predo mnou 95Eur a ked som kukla jeho totalne natrieskany kalendar - bolo mi jasne, ze biedu teda netrie ani nahodou 😀 😀 😀
Ale zas je velky odbornik na sona - to sa musi nechat 😉 😉 😉
@horseshoe ono je to mozno len komu sa dol komu nie ale na neho pocuvam ze rad uplatky a take veci, ale zase kedsom bola u neho na oophotovosti tak bol mily ale ten an druhy den po mne len krical. ja neviem ja pred nim mam respekt lebo jednej znamej nechcel spravit sekciu cakal viac ako 24h po odteceni vody a tak aj dopadli :(
@leonetka mojka je úplne jedno kedy začneš, lebo miesto medzi nami máš stále a Helenka ti rovnbo vyhrieva miesto pre tehuľku 😀
@ellis21 moja tu patrí všetko čo ťa trápi. Sme tu pre teba a pre každého, kto má problémy. Mala si radosť a tak si sa proste pochválila. Nič zlé si neurobila a byť na tvojom mieste,hneď by som mame povedala, že rozdávať nemôžte lebo 3deti niečo stoja 😀, nech to počas sviatkov rozdýchava.
@rohlicka ja som jedla cesnačku a mäsko na šunke a uhorkách.-Mňam a teraz fuňím ako som plná 😝 😀

@drobca07 ahoj moja. coby sa neoplatilo testikovat. ved nikdy nevies - treba si porobit niekolko testikov a ked budu furt taketo prudko pozitivne ako tento, tak budes vediet, ze odkial vieto fuka a ze tam nieco nesedi 😉 A tak ako pise @ataner81 - treba to riadne poistit s tvojim drahym 🙂 😉 😉 😉