icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
31. okt 2012

@horseshoe vdaka moc, nuz 250 km je dost. ja by som ti rada poradila, ale sama mam v Bratislave problem. Mozem ti napisat koho NIE (to bude jednoduchsie) 😀 : Dr. Smrekova, Dr. Kovacova, Dr. Ditte + este jedna Dr co robi v GPN, Dr. Paldiova. Tak od tych som odisla vzdycky s nejakym pruserom. Dobre referencie su na Dr. Kajabu, len ten uz neberie nove pacientky (ziaaal, k nemu som chcela ist) len z rajonu, co je nic. 😒
dufam, ze nam nebude dlho trvat otehotniet. cvicim mojzisku, chlemtam alchemilku, dokonca aj tie chili papricky sypem do jedla az z toho soplim a slzim, koncom tyzdna idem kupovat grepy 😀 ... neskor ananas 😀 . to musi zafungovat dokopy! len aby sme nezabudli medzitym vsetkym mat toho sexa 😀 😀 😀

franica
31. okt 2012

@leonetka myslím, že si sa rozhodla správne a nezávisle od toho sme ti to tu viaceré podložili, takže nie je o čom, od novembra sa ide na to- a november je už zajtra!!!!!!! Tak začínam silno zatínať päste aj za teba 🙂 🙂 🙂

ataner81
31. okt 2012

@leonetka ak sa na to cítiš a nebudeš to siliť, tak nevidím žiaden problém. A kdyby neco, upsík nehoda sa stala a ušlo nám 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Takže zlatko, môžem ťa hodiť do tabuľky?

horseshoe
31. okt 2012

@leonetka dik moja - pre mna je dobra infoska aj koho NIE 😀 😉 ale fakt - na tych si dam veru pozor 😉 😉 😉 A radsej by som bola keby to bol chlap - ako sorry zeny-gyndosky, ale ja mam s nimi len blbu skusenost - cest vynimkam.
A neboj - otehotnies urcite - stale si to hovor a s drahym sa snazte taku pohodicku pri sexiku vzdy navodit - kludne aj vinko stale popijajte, chodte sa zabavit na disku, na veceru, do kina - nam to velmi pomohlo psychicky 😉 😉 😉
Dobre, ze cvicis tu Mojzisku - to je super a tiez tie ostatne veci - ja som tiez furt pila caj Gynastan aj grepy az mi z nich hubu krivilo, ale ocividne pomohlo aj to 🙂 😉 No a sexik - do toho sa clovek niekedy musi nutit - ale hovorim, ked to zoberiete s humorom a budete frcat na tom vinku a zabavke -tak je to potom supis 😉

leonetka
31. okt 2012

@franica dakujeeem, ja uz tebe drzim tak silnooo. normalne na teba myslim tieto dni 🙂

ataner81
31. okt 2012

Naša tabuľka
@linddi 28.10. baran Zlatica
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená snažilka 🙂
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna

leonetka
31. okt 2012

@ataner81 Renik, pockaj prosim chvilenku, kym pride mrchana. mala by prist plus minus tento piatok. hned sa ti potom ozvem ako prvej a so slzou od dojatia v oku sa zapisem do snazilkovskej hitparady po druhy (SNAD UZ USPESNY) raz. 🙂

leonetka
31. okt 2012

@ataner81 jaj aka si rychla 😀 dobre, moze tak ostat hehe. ze nazhavena. baby, ved kluuuud. vobec na to nemyslim, ne? 😀

ataner81
31. okt 2012

@leonetka ja som už teraz nažhavená, tak som ťa tam musela takto neoficiálne pridať ale sľubujem, že tak ako mala Zuzanka ovácie, ohňostroj a červený koberec na uvítanie, tak ho budeš mať aj ty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

leonetka
31. okt 2012

@horseshoe tie zenske su fakt o nicom. a o Ditte sa vacsinou pise v dobrom, len u mna bol total flegmos a vyrobil mi svojou nevsimavostou jeden zdravotny problem, kt sa mi potom tahal skoro 3 roky! 😒 ale niekto moze byt s nim spokojny. ono u kazdeho lekara daco najdes, aj spokojnych aj nie.
a este mam otazocku, lebo som si uz pripravila odstavovac, ze kolko grepov za den si akoze vyzmykala? staci jeden, ci dva? a hned od mrchy? niekde som citala ze staci 5 dni pred ovulkou. lenze vlastne neviem kedy budem mat ovulku KEDZE SA NESLEDUJEM. 🙂 takze asi cca od mrchy, ze.

leonetka
31. okt 2012

@ataner81 😀 😀 😀 to budu vesele dusicky

ataner81
31. okt 2012

@leonetka ja som pila od 1DC a záležalo od grepov aké boli a podľa toho som ich odšťavovala. Ja som na lačno vypila 200ml čistej šťavy(tzv. hlienový pohár na to vyhradení)+ zjedla dužinu z povytláčaných grepov

sabaka
31. okt 2012

@leonetka neviem moja, mozno ta to ukludni ale naozaj sa mi nezda, co tvoj dr. hovoril. odkial ma informaciu, ze po potrate musis cakat presne 6 mesiacov? to je take tabulkovanie, ako to kedysi ucili na medicine. mne moj gynekolog povedal, ze mam vyckat urcite aspon 1. mrchu a idealne 2. Tak sme aj urobili: potratila som vo februari t.h. a zacali sme sa znova snazit v aprili. Opacne ako tvoj mi tvrdil, ze najväcsia sanca otehotniet znova je pocas prvych 6-7 mesiacov po potrate, pretoze telo si to predosle tehu akoby "pamätalo".

horseshoe
31. okt 2012

@leonetka jj, ja som tiez nevedela kedy dojde ovula, takze som radsej pila od 1.DC az kym sa mi na ovu teste nezracili //ciarky. 😉 Stavila som tak 1-2grepy denne - podla toho kolko stavy z nich vzislo - cca. 3deci - vzdy rano nalacno. To, ze si ho das nalacno je podla mna dolezitejsie ako kvantita 😉 Tie ucinne latky sa ti vstrebu priamo do krvi ihned. Budes jak v dokonalej americkej rodinke, kde si kazde rano stavia pomarance vsetci clenovia 😀 uz len pancakes k tomu a javorovy sirup 😀 😉 😉 😉

brumka
31. okt 2012

mne doky povedal ze ak nebol kyret 2mesace pauza a ajk kyret 3mesiace viac nie ale kamartkym ali ine skusenosti. a @leonetka dr smrekovu ti neodporucam ani keby co bolo staru alkoholicku jasom k nej chodila aked som k nep risla potrvrdidit tehu mi povedalaa ze to je zel asi mimomaternicove dvojicky a to som akurat menila dokyho slasom o tyzden druhemu a ten mi povedal ze babo je tam kde ma byt a je asi jedno a to druhe je 7x3,5cm cysta na vajecniku

leonetka
31. okt 2012

@sabaka dakujem moc, presne, aj ja som citala pravy opak. no baby rozhodnejsia uz nemoze byt. 🙂 teraz zase musim naprogramovat manzela. 😀 lebo vcera som ho trochu tiez zneistela.

horseshoe
31. okt 2012

@brumka diky moja => Smrekovej sa urcite oblukom vyhnem 😉 😉 😉

leonetka
31. okt 2012

@horseshoe ha, co nie je moze byt! pancakes a javorovy sirup sa chystam kupit uz hadam rok a spomeniem si nanho ked idem jest palacinky 😀 vdaka za info, buduci tyzden kazde rano zacina hlukom odstavovaca. 😀

leonetka
31. okt 2012

@brumka no presne, nechcela som to takto rovno napisat. ale vraj je to pravda. ja som u nej bola 7 rokov! a skoncila som na pohotovosti (i ked to nebola az tak jej chyba) svihla mi antibiotikum a vtedy som zistila, ze som alergicka na penicilin. cela som bola opuchnuta, vyhadzana, pery som mala ako angelina jolie (za tymi mi je jedine luto 😀 ) ale inak som sa skoro zadusila. ale bezne nerobila kultivacie, pri probleme, naslepo predpisala lieky. ked nezabrali, druhe....atd. flora tym padom v posve doslova v p***. 😒

brumka
31. okt 2012

@horseshoe dbra je akurat na prredpis antiky, ale na ostatne neviem skor nie, ma 2 sestricky v ambulanci co len sedia
@leonetka ja som rodacka z devinskej a tiez som pocula o nej ale na 100% bneviem

horseshoe
31. okt 2012

@leonetka hehe, len si kup. to je to jedine, co mi v USA chutilo. 😉 Pancakes robievam snad kazdy tyzden - jedine co si uz k nim nedavam je cerstva stavicka 😀 Ale ty len pekne odstavuj co ti hrdlo raci 😉 😉 😉 Mozes dat aj manzelovi - moj si obcas tiez dal - aspon mu doplnis C-cko 😉

leonetka
31. okt 2012

kocky, este trcim v robote, idem uz off. pekny vecer a vdakaaa 🙂

franica
31. okt 2012

@leonetka prepáč, že som lajkovala- nepáči sa mi, že si mala problémy, ale takto to opisovať smiešne 😀 😀 😀

leonetka
31. okt 2012

@franica jaj to je v pohode. ved ako sama citas, teraz si uz z toho robim srandu. i ked vtedy mi vsetko jedno nebolo. no ale to bolo uz davno a co ta nezabije, to ta posilni 😀

brumka
31. okt 2012

@leonetka a teraz mas kde dokyho? totiz nesledovala som uplne vsetko

leonetka
31. okt 2012

@brumka dokiho mam v BA, Cunderlika. chodim k nemu cca rok.

ataner81
1. nov 2012

Dobré ránko krásky moje koníkové. 24ku mám za sebou, ešte ma čakajú 3nočné ale spať nejdem, kým nepadne 500ka 😀 Včera sme tú 500ku nedali ale Renátka je tu aj dnes a opäť striehne ako sup, takže sa báť nemusíte 😀 😀 😀 😀 Babule hneď ako padne 500ka, tak chvilinku nepíšte, nech tú tabuľku na tú šťastnú stranu môžem hodiť aspoň 3x. Riadne mi šibe čo? 😀 😀 😀 😀 😝 Ale nikdy neviete. Sila pozitívneho myslenia je obrovská a našej sabakuške to vyšlo, tak čo ak sme na rade teraz mi 😉

ataner81
1. nov 2012

@rohlicka dobré ránko maminka. Rozmýšľala som, že ty ako hlavný správca tehu tabuľky 😀 by si tam ešte mohla hodiť pohlavie-poprípade mená bábätiek, ktoré čakáte. Hm?Ty máš Emušku, @tatarida Jakubka @horseshoe Georgíka 😀 a zvyšok neviem

rohlicka
1. nov 2012

Dobré ránko 🙂 dievčatá .. na žiadost našej Renátky @ataner81 - vedúcej tabulky snažiliek (čoskoro prestahovanu do tejto tabulky) 😵 😵 😵 - pridávam opať TEHU tabulku, kde nebudu uvadzane cinske znamenia maminiek ale uz pohlavie babatiek ak viete kočky ake pohlavie čakate - pripadne meno uvediete 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013 - JAKUBKO
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013 - EMMKA
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013 - GEORGÍK
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013

Vyhrievane miesta pre:
@sabaka
@ellis21
@brumka
@janka9900

tešim sa na dalsie spravičky ked budu pomaly pribúdat tehulky aj tehu tyzdne a tabulku si rozsirime aj o dalsie mena 🙂

ataner81
1. nov 2012

@rohlicka hneď je tá tabuľka krajšia 😀