Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Halo, halo babulky nikto tu dnes nie je? ☹
Dobre ranko dievcata,ja som prave otvorila oci,zapla mobil a citam co ste napisali. Nechce sa mi vstat z postele,ale budem musiet,lebo som uz taka hladna 🙂 Vcera som nestihala citat,len som davala like na tie krasne fotky testikov 😉
Sme mali vcera do 8 vecer poradu - som uz myslela,ze tam od hladu zahyniem. Ale mame novu sutaz o zajazd na Jamaiku. Islo by sa az v marci,co uz by som s babom v brusku neriskovala.
Zajtra mam kontrolu u dr. Trochu som nervozna,lebo mi akosi prestalo byt zle - uz len trosicku. Tak snad je babo v poriadku 🙂
@typa ty sa tes ze sa nevolnosti pomalicky stracaju - teda ani neobjavuju na zaciatku tehu 😀 kontrola urcite dobre dopadne .. musis tomu aj sama verit 🙂 hned nam potom pis info ako sa ma tvoje babatko v brusku 🙂
@ataner81 ja som tu a pomozem ti pomalicky sa dopracovat k 500 strane aby si nahodila tabulku ..
..dobre ranko dievcata.....aj napriek uprsanemu pocasiu som vstala s dobrou naladou...mozno aj preto ze sme si konecne zacali kupovat veci do bytu...som cela natesena z toho...nikdy by som nepovedala ze raz budem mat radost z toho ze som si kupila hrnce,a podobne veci do domacnosti ...😀...@ellis21 ...to co ty pises o tvojich rodicoch tak u mna to plati na svokrovcov...vsetko co si kupime musime ukladat tak aby si oni ani nahodou nevsimli ze sme si nieco kupili alebo ked ideme niekam na vylet, nebodaj na dovolenku tak hned riesia ze mame peniaze a co oni ...ze ich zanedbavame..(teda ich syn)....ale ked my potrebujeme pomoc tak o nich ani nepocut....mam stastie ze moj drahy je vzdy na mojej strane a hned nebezi za mamickou a nezasype ju vsetkym co potrebuje...pred svokrou ani nespomeniem ze sa snazime o babatko...lebo uz parkrat mala hlasku ze ona je este mlada a babkou este nechce byt....no co uz...su aj taky ludia....
Ahojte 🙂 Tak my sme sa v utorok dozvedeli, že čakáme chlapčeka a bude sa volať Michal 🙂
pekne sa nam to tu rozrastá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013 - JAKUBKO
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013 - EMMKA
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013 - GEORGÍK
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
ahojte, my pohlavie zatiaľ nevieme, 9.11 ideme na 3D, tak ak sa niečo dozviem, budete prvé 😉
@mamkabeika samý pipík 😀 😀 😀 😀 😀 Blahoželám k chlapčekovi 🙂
@rohlicka ešte, že tak lebo sama by som to nezvládla 😀 Veľmi by ma zaujímalo, čo budú babule mať. Zatiaľ vedú pipíky 😀 😀 😀 😀
@werusss s @ellis21 to máte veru ťažké. My máme opačný extrém. Rodiny na nás kašlú a nezaujímajú sa o to ako sa máme a čo nové. Teda okrem mojej úžasnej mamky, vďaka ktorej máme kopec vecí a aj bytík(ručí svojim pokiaľ neprerobíme ten náš a bremeno nepreložíme na náš byt). Tá nám je podporou vždy keď treba. Priateľova mama je tiež v pohode, pomáha ako vie, no keďže nemá žiadne peniaze a muža debila na krku, tak to nie je nič moc(aby ste ma správne chápali-nesťažujem sa a nežiadam či neočakávam od nej žiadne peniaze, či hmotné veci. Som zástancom toho, že keď máme s mužom štyri zdravé ruky, pomožeme si sami a rodičia nech si užívajú svoje peniažky)
@typa neboj moja, bábo je v poriadku. veď niekto nemá absolútne žiadne nevoľnosti počas celého tehotenstva a všetko je v poriadku. Buď rada, že ti už nie je zle a užívaj si tehulkovanie
Čo sa dnes žienky chystáte robiť? Ja mám v pláne ničnerobenie 😀 a pozeranie rozprávok 😀
@rohlicka sviatok nesviatok ja tiež robím ale až od 18:00, takže do vtedy mám veget. Aby ti však nebolo smutno a mala si riadnu pracovnú náplň 😀 , tak sa nevyvalím na gauč ale budem sedieť za počítačom a koníkovať s tebou 😀 . navyše tu striehnem na tú slávnu 500ku. No takýmto tempom nepadne ani dnes 😉
@ataner81 praveze mam pocit ze sa to rozbehne az na obed .. a potom az vecer po 17h ..
kludne sa natiahni na gauc .. kebyze padla 500 strana .. to by som to pre vas hodila aj ja 🙂 ..
ale na co sa velmi tesim .. ze vianoce travim v KE .. v rodinnom kruhu .. pupkata ako vorvaň .. je by som rada len za jedneho ale uvidim ako ma Emmka prehovori 😀 😀 😀 .. ale velmi sa tesim na tu atmosferu ..
konecne by som chcela v KE stravit aspon 5 dni keby by som konecne obehali aj kamosky .. teraz pridem na 3 dni 9-10-11 november .. potom som opat 30-1-2 december pomalicky budu uz aj v KE vianocne trhy ... ak budete mat babule volnu chvilku .. pokusim sa vam prisposobit 🙂 alebo potom az v polovicke decembra na vianocnne trhy vybehnut ... 😎 😎 😎
@typa tekvicku by som aj ja rada vyrazavat .. a polozit do okna .. 🙂 trosku atmosferu urobit 🙂
nic sa neboj ani sa nenazdas a pekne sa zagulatis 🙂 mne az teraz zacina sa zagulovat .. hlavne rano to pozorujem ked lezim 🙂 ale ja som bola bacula odjakziva .. cize sa vytesujem ze to uz je babatkovske 🙂
@typa to chudnutie by som si s tebou veľmi rada vymenila. Tá moja prekliata váha sa nehýbe 😠 a už je nažhevená na cestu nahor, keďže sa blížia Vianoce 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@rohlička drahý montuje konštrukciu na sadrokartón, tak som strčená do kúta aby som nezavadzala a v kľude si mohla nič nerobiť 😀 😀 😀 😀 . Stretko na vianočných trhoch by sme si aj s Evičkou mohli dať. A kľudne si vypijeme aj varené vínko lebo som objavila stánok s nealkoholickým(pila som ho pred nočnou)
@ataner81 wau tak na to nealko vinko sa tesim .. to uz ani ty ani @deculko Evicka .. nebudete moct popijat alko kedze budete tehulky 🙂
ohladom toho bruska .. ved si videla v albume ako je to aj s mojim .. ze pokial som ho nestiahla tak by ste mi odhadovali + 2-3 tehu mesiace naviac 😀 ale pomailcky sa zagulatuje .. ale aj do bokov mam pocit .. budem ako vianocna gula 😀
ahojte babulky. super napad s tymi menami babatiek 🙂 500 strana akoze prinesie stastie? 😵 no ja planujem dneska poriadne upratat cely byt nech mame potom do konca tyzdna pokoj a mozme lenosit. uz ste boli na Jamesovi Bondovi? My sa chystame v sobotu.
Ahojte banbulky moje nebojte sa stale som tu svami len mi hapruje kon vcera ako som sa prihlasila ma hned vyhodilo.Tak trosku oneskorene dakujem za gratulacie a samozrejme ze si prajem babatko Mam par noviniek na druhy tyzden ideme na genetiku a asi nam budu robit obom podrobne vysetrenia samozrejme ze si musime zaplatit sak naco mame poistovne ale nevadi.Mozno tam odhalia pricinu nam nieco uz robili pri malickej ale vysledky nemam a ani neviem poriadne ake boli vsetko sa to vtedy udialo tak rychlo preto som rada ze nam to budu robit od znova a vsetko.
GRAAAAAAATTTTUUUUUUUUUUUULLLLUUUUJJJJEEEM @brumka @janka9900 babenky ja som to vedela silno vam budem drzat prsteky aby to tento krat dopadlo do toho najkrajsieho konca a ono to tak urcite bude .
@ataner81 Renci ked budete na tej 500strane kludne ma tam pridaj ja babo stale chcem len som vsetku zodpovednost nechala na polovicke lebo on vahal a ja uz nemam chut a silu ho do niecoho nutit.
@simonkato si zlata .. 😀 ved uz vcera som hucala do mm ze ci sa mu budem pacit ked budem jak tank 😀 tak to pekne galantne zhrnul ze to budem mat konecne dovod tak vyzerat .. kedze mam babatko v brusku 🙂 mohol by to potom chapat aj po porode 😀 ked kila nepojdu az tak lahko dole 😀
co sa tyka tvojho rozhodnutia .. ze to nechavas na polovicke ako sa on bude citit je podla mna dobre .. mozno aj on bude vidiet postupne ze zase prisla ta prava chvilka .. a pusti sa do toho 😉 😉 drzim palceky .. aby to bolo cim skor a svoj vysnivany uzlicek si uz mala v naruci ..
@rohlicka citila som z draheho ze je to take dobrovolne na silu a ze ako trpim ked ma tie testy tak dva mesiace po sebe saleli a mrcha predsa prisla.
Nebojsa budes ta najkrajsia maminka pri malickej vylietas ani nebudes vediet ako a Mriah je kocka a ty este krajsia tak ziadne stresy s kg navyse ja som ani tehu neni a vyzeram ako v 9mesiaci a drzia sa ma tie kg zubami nechtami ledva kg dam za mesiac dole a na druhy mam o dve viac.

@ataner81 ovela krajsia .. živsia 🙂 len aby sa pomalicky poozyvali aj dievčata ktore tu uz davno neboli .. aspon podat info ako sa im dari .. a co maju nove ..