Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
babulky drahému som robila rýchly obedík-špagety, tak som bola chvíľu mimo ale už som tuuuuu 😀 @simonkato jasné mojka, že ťa spomeniem. Čo si to o mne myslíš 😀 @leonetka no pravdu povediac je tu zopár šiši báb, ktoré vyhlásili 400stú stranu za šťastnú a prinášajúcu //testíky. Zafungovalo to u @brumka @ellis21 @sabaka, tak 500stá strana už musí fungovať na všetky 😀 @rohlicka jasné, že budeme popíjať nealko, veď tehulkujeme pod stromčekom. A do vína dávajú mandle a hrozienka 🙂
ahojte, vidím, že dnes makáte na tej 500-ke 🙂 Tak vám idem pomôcť, isto to nemôžme prepásť 🙂
Ja sa dnes vytešujem z novembra- akože suverénne najnenávidenejší mesiac u mňa až doteraz!! Lebo už je tento krásny november, keď už budem môcť testovať- aj ked tam nič náhodou nebude (lebo bude!!!! , že Reni? 😉 ), tak aspoň môžem, lebo mám aspoň akú-takú nádej, nie ako počas uplynulých mesiacov...
ale jedna vec má trápi- mňa strašne bolí to okolie vaječníka stále a už to nie je také ovulkovské...a cítim to hlavne pri cikaní a ešte nejaký čas po...nechápem, že od operácie som to absolútne necítila, ani stehy ani nič a teraz to bolí, po 4 mesiacoch, keď sme začali snažilkovať? ☹ ☹ Jaj len nech to nerobí šarapatu, bojím sa, aby sa to tam náhodou neusadilo znova...ja viem- myslím pozitívne a verím, že všetko bude dobré, ale keby to reálne tak fyzicky nebolelo 😖
@rohlicka ja som tiez vzdy bola taka buchticka teraz som balon ja som hrozne v byvalej praci pribrala robili sme aj do 3tej rano a potom by som aj chladnicku zjedla do kym som si nieco ohriala z toho som zobla z tamtoho v robote len napolitanky cukriky po vackoch aby mal clovek energiu silu lebo to bola velmi namahava robota a tazka.Potom som ostala tehu tam pribrala par kg ked sme o malu prisli depky cokolady a uz bolo hned o 20kg na viac ja chcem svojich 65kg teraz je to takych 80-83 a tak blbo mi to kolise no hroza sama sa necitim dobre ale uz som upravila stravu snazim sa cvicit dlhe prechadzky tak snad to pojde uz o nieco rychlejsie dolu.
@ataner81 milacik o tebe si myslim len same dobre veci o tom nepochybuj.
Skúška na 500ku 😀 😀 😀 😀 😀
@linddi 28.10. baran Zlatica
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená skoro snažilka emoticon
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@franica uff, ten vajecnik, no mne, co sa nacasovania tyka, to tiez pride, ze sa tam teraz deju veci, kedze mas tesne po ovulke 😉 ono po ovulke, najma ked dojde k oplodneniu, tak to ta boli kadeco 😵 isto, nechcem davat plane nadeje, ale skus to preckat. prip. ak bolest dovoli, zvrtnite poistujuci sexik. ak by to neprechadzalo prip. sa to zhorsovalo, tak buduci tyzden skoc pre istotu k dokimu. ale teraz klidecek, oddychuj a uzivajte si volno. 😉
@leonetka no zatiaľ nestresujem (úplne), len to už nejaký čas sledujem a nezdá sa mi to...a možno bolí niečo úplne iné a nie vaječník, lebo vo vnútri to je také ťažké posúdiť, teraz už mám aj pocity akoby to išlo z bedrového kĺbu, ale proste sa mi zdá, že to vyráža odtiaľ a veľmi zaujímavo to začalo práve v čase ovu...a ani to by ma až tak nestresovalo, keby to nebolo fakt na tej operovanej strane...no uvidíme, čas ukáže....ale keďže viem, že bude všetko v poriadku, tak sa nemám prečo stresovať 😉
A ešte aj takto na všech svätých si hovorím a pripomínam, že prababička mi vtedy pošepkala, že nabudúce to už bude všetko ok a nemám sa už trápiť, tak ja jej verím. Aj sviečku jej pôjdem zapáliť, že je taká zlatá a ukľudnila ma 🙂 Tak nech uť prejde aspoň 10 dní a testujem!!! 😀 😀 😀
@franica rada by som ti dala super radu 🙂 ale nie som doktor a nechcem tu pisat blbosti. niekedy je fakt tazko identifikovat z kadial ta bolest vychadza. mne to pride, ze je to tam cele prekrvene a moze to pobolievat kedze si v strede cyklu. 😉 mozno si mala mega ovulku 🙂 ja som raz tak mala v maji. mna bolel cely lavy bok aj s vajecnikom. v ten den sme mali seminar, tak som cely sedela a ked som vstala, tak mi ta bolest vystrelovala az do nohy. a trvala aj niekolko dni po ovulke.

@simonkato mne je ten problem s vahou velmi blizky .. ja som tiez nabrala dobrych 10kg .. ale ked som zmenila prostredie - pristahovala sa do BP a nasla pracu .. zacala pravidelnejsie jest .. islo to pomaly dolu .. cca 10-12 kg..
za necely rok .. ja som bola odmalicka buchta .. tak ma kazdy pozna .. a ked som zacala prirodzene chudnut .. kazdy mi hovoril ak mi to nepristane 😀 no diky pekny 😀 😀 😀 ..
ale ak by to slo po rorode by som z predporodnej vahy rada zhodit este aspon cca 8kg .. aby som sa citila aj ja dobre .. a optimalne k mojej vyske .. 🙂
takze mozno zmena prospeje aj tebe .. keby si nasla robotku .. zmenila domace prostredie .. za pracovne ... a mozno aj babatko sa skor usadi -- 🙂