icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
1. nov 2012

@ataner81 ved dobre dobre, uz som ticho a idem ja varit radsej tie spagety aby som ta nenastvala 😀 😀 😀

ataner81
1. nov 2012

Ty škaredá zlá hnusná mrchaňa 😠 My snažilky ťa už nechceme. Fúúúúúj, fúúúúúúj na teba 😠 😠 😠 😠 😠 Buď taká láskavá a daj nám všetkým na 9mesiacov pokoj. 😠 😠 Choď otravovať nejaké nástky a nie nás!!!!!!!!!!!!!!!Počula si: UŽ ŤA VIAC NECHCEME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠

ataner81
1. nov 2012

@leonetka tak šup, šup moja. Rýchlo navar a vráť sa medzi nás. 500ka musí do hodiny padnúť 😀

ataner81
1. nov 2012

Dobrú chuť žienky k obedíku 🙂

rohlicka
1. nov 2012

@ataner81 aj tebe 🙂
ja mam obed uspesne za sebou .. vcera spominana cesnacka uvarena .. a zjedena .. aj ked vela nechybalo k tomu aby nesadlo dobre 😀 no udrzala som to .. a pritom ju tak zboznujem .. a za tym fajny kysly segedinsky gulas .. 🙂 mnam mnam 🙂

ataner81
1. nov 2012

@rohlicka aj ja som sa už najedla. Síce moje špagety sa nechytajú na tvoj segedínsky ale aspoň, že chutilo. Mne inak tiež obed veľmi nesadol. Nejako sa mi dvíha žalúdok už pár dní 😝 . ten dufík mi doobeda nerobí nejako dobre

janka9900
1. nov 2012

dobru chut 😉 ja sa idem teraz zabit za diabolskym salatom 😵 jedla som ho na ranajky aj na obed. skoda, ze mali v obchode iba dva, aj na veceru by som si dala 🙂 esteze nemame navarene masko, ktore mi nejde na chut 😝 🙂

rohlicka
1. nov 2012

@ataner81 a nemozes ho brat po obede ? .. ci mas brat niekolko krat do dna ? ..

janka9900
1. nov 2012

@ataner81 🙂 nie su to uz ranne nevolnoti? 🙂

rohlicka
1. nov 2012

@janka9900 my sme vcera s polovickou isli par ulic peso .. a popri ceste su stanky s obcerstvenym .. a v jednom vyklade boli oblozene chlebicky .. myslela som ze tam budem olyzovat ten vyklad .. taku som dostana na to chut .. ale povedala som si ze cez vykend si urobim plny tanier chlebickov (ako na nejaku oslavu) a budem ich pchat do ust ako jednohubku 😀 😀 😀 tak sa mm len zo mna smial .. 😀

janka9900
1. nov 2012

@rohlicka 😀 😀 😀 ja som dnes hladala recept na taky dobry diabolsky ako predavaju, tiez som si predstavovala, ze si narobim velikansku misu a celu ju sam zjem 😵 😵 😵 len taky ako kupovany som zatial nenasla. prisiel dnes letak z kauflandu, maju ho tam za 0,23€, hned mi skocil do oka 😵 pojdem s kyblom na nakup 😵 😀

ataner81
1. nov 2012

@hanka9900 srandistka 😀 Som 6DPO, takže veeeeeeeeeeeeeeľmi skoro na niečo také ale taaaaaaaaaaaak veľmi by som to chcela
@rohlicka mám ho brať 2xdenne, takže každých 12hodín 😝 ☹ . Cez víkend to už nebude ono. treba si občas urobiť radosť a dopriať si to na čo máš chuť v momente, keď na to máš chuť

rohlicka
1. nov 2012

.. ale keby mi aj ludia rozumeli .. to by bola sranda. . lebo s takou chutou .. som opisovala nahlas na ulici co vsetko si dam na ten chlebiccek .. a mnamkala som pri tom .. 😀 a hmmmmkala ako mam na to chut 😀 juuuuj nerozpisujem lebo zase slintam 😀

rohlicka
1. nov 2012

@ataner81 ale kym som prisla dom aj som zabudla. . to bola len taka momentka .. ale znova ked si predstavim ten vyklad .. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
no ja by som tam v tom ochode asi nechala vyplatu 😀 kebyze som tam mala ist najest 😀 chlebicky od vymyslu sveta ..

janka9900
1. nov 2012

@ataner81 taaaaak velmi ti to prajem 😵 som sa divala do mojich poznamok pri BT, na 7-8DPO som mala pri kazdom tehu vlci hlad a bolo mi tazko 😀 mozno u teba budu zavcasu nevolnosti 😉 ale nechcem ta namotavat 😉

janka9900
1. nov 2012

@rohlicka cez vikend budete mat chlebickove hody 😉 😀 mm bude rad 😉 😀

ataner81
1. nov 2012

@rohlicka to poznám. Občas tiež slintám pred výkladom a vyzerám ako bezdomovec, ktorý nejedol minimálne týždeň 😀
@janka9900 vlčí hlad a nevolnosti mám od 15DC ale všetko pripisujem dufíku. Sú to hormóny 😒

janka9900
1. nov 2012

@ataner81 😒 jaaaj, no ved uvidis o par dni 😉 a ty si pisala, ze ides test az kdesi okolo 20.11. robit??? 😨

ataner81
1. nov 2012

@janka9900 pri 28dňovom cykle by mrcha mala prísť 😠 9.11. ale už pár mesiacov sa mi predĺžili cykly na 32-33-34dňové, takže som dala dátum 14.11., no už nechcem vidieť žiadne biele testy, takže testujem až po 7dňovom meškaní 21.11. čo by už malo byť jasné na čom som 🙂

ataner81
1. nov 2012

Nejako to tu viazne žienky 😒 O 5tej idem do nočnej a do vtedy tá 500ka musí padnúť. 😀 Riadne mi z toho zašibáva čo? 😀

franica
1. nov 2012

no na chvíľku som vypadla, prišiel k nám môj malý bratranec (no malý..má 12, ale v rodine ZATIAĽ najmenší)..ale 500-ku som ešte neprepásla 🙂
Mimochodom, tá bolesť sa mi presťahovala z vaječníka do kĺbu a teraz do krížov-ale furt iba vľavo...takže to asi putuje nejaký mini zápal, ktorý sa podľa mňa lieči grogom 😝

janka9900
1. nov 2012

@ataner81 pri BT sa uvadza, ze ak je teplota hore 18 dni, tak by to mohlo byt tehu 😵 takze 21. budes uz daleko za 18DPO a isto nebudes vidiet biely test 😉 keby uz tak chcelo byt 21. 🙂

franica
1. nov 2012

@ataner81 inak tiež si myslím, že nás tu ideš balamutiť s tým duphaston..žalúdok šarapatí už niekoľko dní...ak si supersenzitávna na hormonálne zmeny v tele, tak ti môže byť zle aj hodinu po oplodnení 😉

janka9900
1. nov 2012

@franica nasadila si dobru liecbu, za chvilku je po zapale 😉 😀

brumka
1. nov 2012

cate babky som tu len na skok takzenecitam vsetko, teplota rano klesla na 36,6 :( trocha sa bojim boli ma topodbrusko stale ako na mrchu

janka9900
1. nov 2012

mne uz zacina spinenie ako pri kazdom tehu 😒 tentokrat sa to mohlo zaobist bez toho 😖

rohlicka
1. nov 2012

skoro som zaspala .. kebyze som nemala testovaci hovor 😀 hladala som bytiky na predaj .. kedze v aprili ked sa uz Emmka narodi by sme boli radi vo vlastnom .. tie podnajmy su zdieranie 😠 😠 😠 uvidime co sa z tejto nasej situacie vyvinie .. zatial robim prieskum ..

ataner81
1. nov 2012

@franica presne tak červa treba vypáliť. NA ZDRAVIE 😀
@janka9900 keby bolo aspoň toho 14.11. 😒

janka9900
1. nov 2012

@brumka teplota moze kolisat, neboj 😉 mne stupla a zacina spinenie, z ktoreho si nic nerobim, lebo to nic neznamena 🙂

rohlicka
1. nov 2012

@brumka @janka9900 podla mna necakajte .. ked vychadzame z predchadzajucich udalosti - ja by som alarmovala lekara .. ze halo halo mam || a nechcem o to prist .. !!! prosim nieco na podporu .. 😉 drzim vam palceky ..