Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ty škaredá zlá hnusná mrchaňa 😠 My snažilky ťa už nechceme. Fúúúúúj, fúúúúúúj na teba 😠 😠 😠 😠 😠 Buď taká láskavá a daj nám všetkým na 9mesiacov pokoj. 😠 😠 Choď otravovať nejaké nástky a nie nás!!!!!!!!!!!!!!!Počula si: UŽ ŤA VIAC NECHCEME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠
Dobrú chuť žienky k obedíku 🙂
dobru chut 😉 ja sa idem teraz zabit za diabolskym salatom 😵 jedla som ho na ranajky aj na obed. skoda, ze mali v obchode iba dva, aj na veceru by som si dala 🙂 esteze nemame navarene masko, ktore mi nejde na chut 😝 🙂
@janka9900 my sme vcera s polovickou isli par ulic peso .. a popri ceste su stanky s obcerstvenym .. a v jednom vyklade boli oblozene chlebicky .. myslela som ze tam budem olyzovat ten vyklad .. taku som dostana na to chut .. ale povedala som si ze cez vykend si urobim plny tanier chlebickov (ako na nejaku oslavu) a budem ich pchat do ust ako jednohubku 😀 😀 😀 tak sa mm len zo mna smial .. 😀
@rohlicka 😀 😀 😀 ja som dnes hladala recept na taky dobry diabolsky ako predavaju, tiez som si predstavovala, ze si narobim velikansku misu a celu ju sam zjem 😵 😵 😵 len taky ako kupovany som zatial nenasla. prisiel dnes letak z kauflandu, maju ho tam za 0,23€, hned mi skocil do oka 😵 pojdem s kyblom na nakup 😵 😀
.. ale keby mi aj ludia rozumeli .. to by bola sranda. . lebo s takou chutou .. som opisovala nahlas na ulici co vsetko si dam na ten chlebiccek .. a mnamkala som pri tom .. 😀 a hmmmmkala ako mam na to chut 😀 juuuuj nerozpisujem lebo zase slintam 😀
Nejako to tu viazne žienky 😒 O 5tej idem do nočnej a do vtedy tá 500ka musí padnúť. 😀 Riadne mi z toho zašibáva čo? 😀
no na chvíľku som vypadla, prišiel k nám môj malý bratranec (no malý..má 12, ale v rodine ZATIAĽ najmenší)..ale 500-ku som ešte neprepásla 🙂
Mimochodom, tá bolesť sa mi presťahovala z vaječníka do kĺbu a teraz do krížov-ale furt iba vľavo...takže to asi putuje nejaký mini zápal, ktorý sa podľa mňa lieči grogom 😝
cate babky som tu len na skok takzenecitam vsetko, teplota rano klesla na 36,6 :( trocha sa bojim boli ma topodbrusko stale ako na mrchu
mne uz zacina spinenie ako pri kazdom tehu 😒 tentokrat sa to mohlo zaobist bez toho 😖
skoro som zaspala .. kebyze som nemala testovaci hovor 😀 hladala som bytiky na predaj .. kedze v aprili ked sa uz Emmka narodi by sme boli radi vo vlastnom .. tie podnajmy su zdieranie 😠 😠 😠 uvidime co sa z tejto nasej situacie vyvinie .. zatial robim prieskum ..

@ataner81 ved dobre dobre, uz som ticho a idem ja varit radsej tie spagety aby som ta nenastvala 😀 😀 😀