icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
1. nov 2012

MÁM VÁS RADA BABY 😀
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená skoro snažilka emoticon
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna

ataner81
1. nov 2012

Fúha to bola makačka ale ZVLÁDLI SME TO 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franica
1. nov 2012

@ataner81 uff no zvládla si to...ak už toto nezaberie, tak nič 😀 A už vážne idem, ale zvedavosť mi nedala, že koľkokrát to tu vyjde...tak paaaaa

rohlicka
1. nov 2012

@ataner81 tak to som sa nasmiala na tych komentoch nad tabulkami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

typa
1. nov 2012

@ataner81 no ak bude niekto nezainteresovany citat tuto stranu....chcela by som vediet,co si pomysli 🙂 KRAAASA 🙂 🙂 🙂

janka9900
1. nov 2012

😀 😀 😀 dobra praca @ataner 😀 na 600 uz nebudes robotu, lebo uz bude iba tehu tabulka 😵

ataner81
1. nov 2012

22x sme tam-jupííííííí, toto už musí výjsť 🙂
@typa opíšem ti polovičku: vypleštené oči, otvorené ústa, odstup aspoň na 3metre, ťuká si prstom na čelo a má výraz zdesenia v očiach, že čo za šibnutú ženskú má doma 😀 😀 😀 😀

ataner81
1. nov 2012

Žienky tak polovička ma tu otravuje, aby som vypadla lebo mu zavadziam(chce montovať sadrokartón)a to bola tá naša 500strana a keď je už dopísané, tak vraj už nemusím. No a nezaškrť ho 😠 😠 😠 😠 😠

ataner81
1. nov 2012

Idem ja predsa len na chvíľu off ale v nočnej sa vám opäť ozvem. Krásny dník babule papa neskôr 🙂

janka9900
1. nov 2012

@ataner81 hrozny chlap, co robit chce 😀 😀 pekny den 😉

typa
1. nov 2012

@ataner81 tak mam trochu pre Tvojho draheho pochopenie 😉 Ja som mojmu mm nikdy toto forum neukazala...neviem ako by zareagoval 🙂 🙂 🙂 Chlap to len tak lahko nepochopi 🙂

rohlicka
1. nov 2012

😕 😕 😕 teraz som mala divny pocit s bruskom .. z nicoho nic akoby 100 ihiel vpichli do celeho bruska .. a mozno po 2sek vybrali .. a po par seknudach opat na chvilku rovnaky pocit a dost .. a teraz po minute mala kope.. nezazila som doteraz nic take .. 😨 😨 😨

deculko
1. nov 2012

no baby....ziiiiram.... keby som vedela,ze vy ste tu na 500-stej strane akurat,zatial co ja neuspesne uspavam dieta...tak som tuna s vami... ale je tu toho🙂)) dakujem za spominanie na strane🙂)) ale ste to tu roztocili...a to som si myslela,ze tu v tento sviatok nikto nebude...

deculko
1. nov 2012

@rohlicka nepoznam nic take.. uz je dobre teraz?

janka9900
1. nov 2012

@rohlicka 😕 uz to preslo? 😕 neboj, malinka kopka, vsetko je v poriadku 😉

typa
1. nov 2012

@rohlicka moja triedna taketo mavala,ked bola tehotna...ale u nej to bolo az take silne,ze si musela sadnut,lebo sa nemohla nadychnut. Ona mala nejaku alergiu na nieco,co babo vylucovalo zo seba. Teraz ma 3 deti a pri prvom jej dr. povedal,ze ju uz nikdy nechce vidiet rodit 🙂

leonetka
1. nov 2012

@ataner81 Renik, si hrdinka dna!!! Verim, ze si vystavena padla na gauc, ale teraz nam to vsetkym urcite vyjde! (ej, len tie dvojicky si v euforii nemala moc spominat 😀 )

rohlicka
1. nov 2012

@deculko @janka9900 @typa - nj uz to preslo a nezopakovalo sa .. malicka kopkala este chvilku a zase klidek .. netusim co to bolo .. ci segedinsky som zacala travit a nepacilo sa jej to .. dufam ze sa to uz nezapakuje .. viem ze vsetko je dobre .. 😵 😵 😵 aj musi byt vsetko ok - kedze mam velku ulohu - priviest malicku na svet aby sa s nami mohla tesit :-* :-* :-*

leonetka
1. nov 2012

@rohlicka jaj ty si jedla segedinsky. mne sa to iste stalo ked som ho raz jedla. 😉 crievka. 😉

deculko
1. nov 2012

@rohlicka bude to ok rohlicka🙂

typa
1. nov 2012

@rohlicka pokial mala kope a je spokojna,tak je to urcite v poriadku 🙂

rohlicka
1. nov 2012

@leonetka @deculko @typa bola to zvlastna krcova pichlava bolest na par sekund s opakovanim .. zaskocilo ma to .. kedze som bola v klude .. a bolest take ze keby som nemala hovor tak aj skriknem..
ale musi to byt ok .. 🙂

brumka
1. nov 2012

@rohlicka ahoj, som tu naskok, mala si aj bolest v krizoch? lebo ak ano mala si to kontrakcie ja som to mala tiez v tvojom tyzdni, ale ked sa to nep=opakuje tak je to ok. daj si magnezium a lahnut

brumka
1. nov 2012

@typa dakujem si ma ukludnila, verim ze tentokrat bude babtko ok 🙂 nic nerobim nuti ma to uprtovta ale radcej sedim

rohlicka
1. nov 2012

@brumka nie nie do krizov nie len v predu cele brusko z dola nahor .. este som v praci do 17hod .. a kym pridem dom je uz skoro 18h.. ale prve co lahnem .. mozno vyhrabem v kabelke magneB6 ..
dakujem za informacie kočky
mimochodom je normalne aby som mala kontrakcie v polovicke tehotenstva ?

leonetka
1. nov 2012

@rohlicka veru, tak radsej po prichode domov lahnut a setrit sa.

leonetka
1. nov 2012

a uz sme traja 🙂 predstavujem vam noveho obyvatela nasho bytiku. narodil sa pred stvrthodinkou 🙂 :

typa
1. nov 2012

@leonetka aj my mame podobneho fesaka 🙂

leonetka
1. nov 2012

@typa jeej, zlaty a ma aj nos! my sme sa bali, lebo mame malu tekvicu reku aby sa nam to nerozpadlo 😀 nas ma zato velke zuby. po mne 😀

typa
1. nov 2012

@leonetka ten vas je taky strasidelny 😉 nam sa uz tiez zacala ohybat,tak sme uz viac neriskovali 🙂 Ale dava to prijemnu atmosferu 🙂🙂🙂