Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Fúha to bola makačka ale ZVLÁDLI SME TO 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Žienky tak polovička ma tu otravuje, aby som vypadla lebo mu zavadziam(chce montovať sadrokartón)a to bola tá naša 500strana a keď je už dopísané, tak vraj už nemusím. No a nezaškrť ho 😠 😠 😠 😠 😠
Idem ja predsa len na chvíľu off ale v nočnej sa vám opäť ozvem. Krásny dník babule papa neskôr 🙂
😕 😕 😕 teraz som mala divny pocit s bruskom .. z nicoho nic akoby 100 ihiel vpichli do celeho bruska .. a mozno po 2sek vybrali .. a po par seknudach opat na chvilku rovnaky pocit a dost .. a teraz po minute mala kope.. nezazila som doteraz nic take .. 😨 😨 😨
no baby....ziiiiram.... keby som vedela,ze vy ste tu na 500-stej strane akurat,zatial co ja neuspesne uspavam dieta...tak som tuna s vami... ale je tu toho🙂)) dakujem za spominanie na strane🙂)) ale ste to tu roztocili...a to som si myslela,ze tu v tento sviatok nikto nebude...
@deculko @janka9900 @typa - nj uz to preslo a nezopakovalo sa .. malicka kopkala este chvilku a zase klidek .. netusim co to bolo .. ci segedinsky som zacala travit a nepacilo sa jej to .. dufam ze sa to uz nezapakuje .. viem ze vsetko je dobre .. 😵 😵 😵 aj musi byt vsetko ok - kedze mam velku ulohu - priviest malicku na svet aby sa s nami mohla tesit :-* :-* :-*
@brumka nie nie do krizov nie len v predu cele brusko z dola nahor .. este som v praci do 17hod .. a kym pridem dom je uz skoro 18h.. ale prve co lahnem .. mozno vyhrabem v kabelke magneB6 ..
dakujem za informacie kočky
mimochodom je normalne aby som mala kontrakcie v polovicke tehotenstva ?

MÁM VÁS RADA BABY 😀
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda